Fjordman: Een “Europese Lente”

Screenshot_8

Op 22 mei 2013 hebben twee Afrikaanse, militante moslims met messen bij het tegelijkertijd opzeggen van koranverzen een Britse soldaat op klaarlichte dag op straat in Londen onthoofd. Bovendien prezen de daders Allah en zeiden dat de mensen niet meer veilig zullen zijn op straat.

Op hetzelfde moment braken er in enkele van de vooral door moslims bewoonde voorsteden van Stockholm onlusten uit, nachten achter elkaar onder het geschreeuw van “Allahu Akhbar!” en met aanvallen op de politie. Gelijksoortige opstanden hebben al in talrijke West-Europese steden plaatsgevonden, zoals in Marseille in Frankrijk.

De ongewapende Britse soldaat, die door de beide islamitische fanatiekelingen in stukken gehakt en onthoofd werd, wordt omschreven als vrolijke en humoristische man, die hield van zijn 2-jarige zoontje Jack. David Cameron stelde vast dat de wrede moord Groot-Brittannië bij elkaar zou brengen en “ons sterker zou maken”. Bovendien zou de misdaad een “verraad aan de islam” zijn. Ongeveer net zo uitte ook de burgemeester van Londen, Boris Johnson, zich, evenals talrijke westelijke politici en media.

Screenshot_6

Het enige probleem is dat het niet klopt!

Het onthoofden van niet-moslims wordt al sinds eeuwen in de hele wereld gepraktiseerd, Jihad is geen “verraad” aan de islam, Jihad is de islam. Het enige “verraad” is gelegen in het feit dat mensen zoals Cameron, en de westelijke regerende klasse die hij vertegenwoordigt, zo reageren. Ze bedriegen hun eigen naties en landen elke dag door westelijke fanatiekelingen westelijke steden binnen te laten, van Oostenrijk tot Australië en van Finland tot Canada. Daar vervolgen en bedreigen ze onze zoons en dochters, trekken ze zich niets aan van onze wetten en bedreigen ze ons met terreur.

Op 11 september 2011, de tiende herdenkingsdag van de islamitische terreuraanslag, die duizenden Amerikaanse burgers doodde, werd bij drie Joden in Waltham, Massachusetts, de keel doorgesneden en werden ze onthoofd. Onderzoek leverde sterke aanwijzingen naar de gebroeders Tsernajev op, die op 15 april 2013 verantwoordelijk waren voor de bommen bij de marathon van Boston. Ze kwamen als vluchtelingen en werden vriendelijk opgevangen in het Westen – hun voorbeeld zou een lesje voor de naïeve westerse mensen moeten zijn.

De aanvallen van Londen zijn geen op zichzelf staande gevallen, datzelfde overkwam bijvoorbeeld Theo van Gogh midden op straat in Amsterdam. Onthoofdingen worden in islamitische teksten op veel plaatsen omschreven en gesteund. Dat is zo tot op de dag van vandaag.

Paul Weston heeft beschreven hoe de Britse minister-president Cameron bewust woorden zoals “moslim”, “islam” of “Jihad” wegliet in zijn toespraak en zo het belangrijkste punt niet aansprak. Net zoals burgemeester Boris Johnson.

Robert Spencer toonde het verband aan, aan de hand van verzen uit de koran, die de moordenaars geciteerd hebben. Desondanks beweren de media dat de onthoofding niets met de islam heeft te maken. Het bedrog is net zo ingrijpend en psychologisch fascinerend als het schokkend is.

Screenshot_4

Men mag het niet hardop zeggen, maar in welke oorlog bevindt Groot-Brittannië zich op dit moment?

Bij de Olympische Spelen van 2012 werden er luchtafweerraketten op de daken van huizen in Londen gestationeerd. Tegen wie mag men niet zeggen. De moslims mogen in hun moskeeën haat verspreiden, maar wanneer normale burgers via Twitter wijzen op het geweld in de islam, worden ze door de politie opgepakt wegens “aanzetten tot religieuze haat”. Dat is geen hoofdstuk uit Georg Orwell, het is de realiteit in het Groot-Brittannië en het Europa van nu.

De politie in Groot-Brittannië heeft elf mensen gearresteerd, die “racistische of antireligieuze” comments op internet geplaatst zouden hebben. De politie in Lincolnshire heeft de mensen gewaarschuwd dat ze worden opgepakt als ze zich op die manier in de sociale media uiten.

Terwijl moslims Britten op straat in Groot-Brittannië afslachten en islamitische migrantenbendes martelseks toepassen op 10-jarige meisjes, hebben de politieke en mediale elites niets beters te doen dan op groeperingen zoals de EDL te jagen, die nu juist dat aan de kaak stellen.

Mensen, die opgegroeid zijn onder het communisme, zeggen dat ze deze soort onderdrukking gehaat hebben, net zoals de economische nadelen, maar het allermeest hebben ze de leugens gehaat. Ze werden constant door de media en de academici belogen, over dingen die ze met eigen ogen konden zien.

Het is opmerkelijk dat we onder het multiculturele regime van het moderne Westen opnieuw precies hetzelfde kunnen waarnemen. Onze regerende elites schijnen dezelfde utopische doelen te hebben, in combinatie met de poging om als het ware door middel van een laboratoriumtest van sociale ingenieurs de “nieuwe mens” te creëren.

Sinds 9/11 zijn het bedrog en het sussen door de politici eerder nog toegenomen. De toespraak van president Obama in Cairo, waarin hij verkondigde dat hij het als zijn taak zou beschouwen negatieve opvattingen over de islam te bestrijden, vormt in die zin een hoogtepunt.

Screenshot_5

Helaas heeft Obama woord gehouden. Het was de regering van Obama die de Moslimbroederschap hielp om de macht over te nemen in Egypte. Ze heeft dezelfde ideologische achtergrond als het terreurnetwerk Al Qaida, dat verantwoordelijk was voor de aanslagen van 9/11.

De zelfcensuur en stapsgewijze onderwerping onder islamitische eisen nemen steeds verder toe. Men is blijkbaar bang voor lichamelijke aanvallen en terreur. Dit is de eerste fase van de dhimmitude, de intens vernederende status van de niet-moslims onder islamitische heerschappij. Islam betekent niet “vrede”, maar “onderwerping”.

Ook bestaat er in de islamitische cultuur het begrip van de “Taqiyya”, die het toestaat onder bepaalde omstandigheden te liegen. Hiervan wordt zowel door soennitische als sjiietische moslims gebruik gemaakt, zoals Yassir Arafat, de winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede. Dit bedrog of deze misleiding wordt vaker toegepast dan niet-moslims denken, maar veel moslims uiten hun doelen ook frank en vrij, waarna de regerende klasse zich haast om dit zo goed als het gaat toe te dekken.

Met andere woorden: de moslims kunnen en mogen vaak liegen, maar de massamedia en politici in het Westen liegen nog meer. Velen geloven hun eigen onzin misschien, maar het is zeker dat ze ons beliegen.

De daders in Londen hebben hun islamitische geloof luidkeels uitgeschreeuwd, net zoals hun bedoeling ons te vermoorden en te vernederen en onze landen te veroveren. Desondanks zegt de regerende westelijke klasse dat dit niets met de islam te maken zou hebben.

In mei 2013 heeft het economisch dagblad “Finansavisen” in Noorwegen een serie artikelen gepubliceerd waarin werd aangetoond hoeveel de massa-immigratie ons eigenlijk kost. Deze kosten zijn al erg genoeg, maar het is erger dat men zijn vertrouwen kwijtraakt en zich niet meer veilig voelt op de straten van je eigen land. Hiervan werden we ons pijnlijk bewust in mei 2013 met de onlusten in Stockholm en de moord op de Britse soldaat in Londen. We bevinden ons niet in Afghanistan of Jemen, maar in de straten van Londen, Engeland.

Screenshot_7

Bron:

http://europenews.dk/de/node/68090

Auteur: Fjordman

Bron oorspronkelijk artikel:

http://gatesofvienna.net/2013/05/a-european-spring/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Censuur, Criminaliteit, Desinformatie, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, politici, praatjesmakers, Rotzakken. Bookmark de permalink .

18 reacties op Fjordman: Een “Europese Lente”

 1. henk schroemges zegt:

  Voor 1000% eens met vorenstaande.
  Er heerst een zeer grote angst onder de vele west-Europese maar ook Amerikaanse leiders dat het alsmaar doorgaan met het feitelijk afslachten van ” ongelovigen” door (radicale) moslims een f ontploffende volksopstand zal aanwakkeren dan wel doen ontsteken. Daarom worden al deze gruweldaden zo summier mogelijk besproken en nog veel liever totaal doodgezwegen en wordt vooral het woord Islam of Moslim absoluut niet vermeld! Speciaal worden de melders hiervan fanatiek gearresteerd.
  De lafaards!! Toch zal dit op den duur geen belemmering zijn voor het losbarsten van een 3e wereldoorlog. Het afschuwelijke kankergezwel moet met huid en haar totaal worden uitgeroeid. Zo niet dan heeft de westerling straks geen enkele reden meer om nog te willen existeren als kruipend onderdaan voor dat etterend gezwel.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Henk Schroemges 29 Mei 17.19u. Ja, maar wat denken ze dan? Dat de mensen gek zijn? Je kunt wel duizend keer willen verzwijgen, dat het iets met moslims of Islam te maken heeft, maar als één of meer al iemand afslachten en het pontificaal voor de camera’s uitkrijsen, en in de volgende dagen volgen er meer aanslagen volgens hetzelfde patroon, dan trekt men toch conclusies! Als ze niet gauw ophouden met die leugens en dat gedraai zullen ze zien, dat de volkswoede zich in eerste instantie tegen hèn keert. En dat zou dan nog verdiend zijn ook!

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Ook helemaal mee eens.

   Like

 2. Anneke zegt:

  De ‘Europese Lente’ is langzaam-aan op gang aan het komen. Voor we het beseffen toeven we middenin een heuse OORLOG. Zijn we ingesloten door twee kampen: Mohammed-aanhangers en de Mammon-aanbidders, kunnen we géén kant meer op. Zullen we bevriezen in de Europese iglo-cel???/!!! Kijk eveneens naar het WEER, vergeleken met andere lente’s was het al veel warmer en zonniger. Vorig jaar hadden we nog te maken met een ‘hitte golf’ eind mei begin juni. Nu wil de zon maar niet schijnen, inmiddels veel meer ijskoude nachten achter de rug en niet te vergeten al die regen. Te hoge vochtigheidsgraad, vanmiddag in Brabant 83% !!! Het politiek/maatschappelijke klimaat weerspiegelt zich in de natuur. “Raar, maar WAAR….”.

  Like

 3. wim van rooy zegt:

  De perversie bereikte zijn apogeum toen Fjordman als inspirator van Breivik werd vernoemd. Het was werkelijk alle schaamte voorbij en a license to kill Fjordman.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  De VUILE GORE LAPZWANS EN VERRADER CAMERON, MAG VAN MIJ OPGEHANGEN WORDEN AAN DE HOOGSTE BOOM. VUILE GORE LAPZWANS EN VERRADER VAN HET CONSERVATISME, JIJ EN ALLE REGERINGSLEIDERS IN EUROPA ZIJN VERRADERS EN DIENEN VOOR EEN TRIBUNAAL GEBRACHT TE WORDEN! SCHOFTEN NET ALS DE RODEN!

  Like

 5. henk schroemges zegt:

  Wellicht Tom Hendrix zal dit plaatsvinden als alle neuzen in de hele EU en elders dezelfde kant opstaan. Binnen afzienbare tijd zal dit soort slachtpartijen echt geen zeldzaamheid meer zijn als het vrijwel dagelijks gaat plaatsvinden in heel veel Europese steden en ja, die kant gaat het onafwendbaar op. Juist daarvoor is de huidige elite zo bang, vandaar hun zalvende en huichelachtige toon richting die radicale moslims. Eerst dan bestaat grote kans dat de massa dit niet meer pikt en dan is de beer pas echt los.

  Like

 6. Pingback: DE SLAPENDE MEERDERHEID EN HET SUCCESVOL PROGRAMMEREN VAN DE WERELD DOOR DE ISLAM | eunmask

 7. Helena zegt:

  Nog een mooi voorbeeld van taqqiya.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2332551/Woolwich-murder-MI5-investigate-links-hate-preacher-Anjem-Choudary-Lee-Rigbys-alleged-killers.html

  Zeg webmaster nog geen nieuws over het arrest van deze man door de politie of anderszins
  zoals van de week aangekondigd? Dat was toch vandaag?

  Like

 8. p.redeker zegt:

  Het valt me op dat de dames reaguurders op dit blog over een betere woordkeus en zinsopbouw beschikken dan de heren.Het gebruik van kapitalen van bijvoorbeeld Tom Hendrix doet me denken aan een heer die mij op een afstand van een halve meter onderspuugt met zijn ouwemannnetjes kwat. Hendrix, neem een voorbeeld aan de vrouwen op dit voortreffelijke blog en blijf weg van de capslocks en kom met feiten en onderbouwing.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Dank u voor het compliment. Mag ik u echter op blogregel 4 wijzen (zie voorpagina).
   Op de man/vrouw spelen is alleen voorbehouden aan ondergetekende, de webmaster.

   Webmaster E.J. Bron

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Predeker 21.08. uur. Waar bemoei jij je mee, ik reageer zoals ik dat doe. Van andere reageerders krijg ik geen gezever over de hoofdletters, en wat inhoudelijk reageren betreft, dat doe ik al veel langer als dat U hier reageert, of komt U de zaak opnaaien, dat kan namelijk ook. Bekijk het een beetje jo.

   Like

   • Helena zegt:

    Ik geniet altijd erg van je commentaren hoor Tom. Moet er ook wel eens om grinniken omdat je dan weer zooo boos bent. Maar ik begrijp je helemaal en vaak voel ik hetzelfde.
    Ik ben sowieso zo blij met dit blog en voel me erg verwant aan jullie allen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tom endrix 21.51u. Goed zo, Tom! Even van je afbijten als het moet. Ik wil verder niemand opjutten, maar zo en dan zitten we goed als we ons aan deze ene stelregel houden: Bijsturen hoeven we alleen te pikken van de Webmaster en van niemand anders!
    Ik had het laatst zelf ook aan de hand. Ik zal verder geen naam noemen, maar het was wèl zo.
    We reageren naar eer en geweten en tenzij E. J. het aangeeft, hoeven we geen kapitteling te accepteren.

    Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Amen!

  Like

 10. luckybee zegt:

  Maak ze dood dan zijn ze sneller bij de 72 maagden die Mohammed ze beloofd heeft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s