GB: islamitische gevangenen slaan cipier het ziekenhuis in

Screenshot_15

Parviz Khan

Parviz Khan zit in de gevangenis, omdat hij een soldaat wilde onthoofden. Geïnspireerd door de moord op een Britse soldaat in Londen sloot hij samen met twee handlangers een cipier op en sloeg hem urenlang achter elkaar.

Vijf jaar geleden kwam Parviz Khan in een Engelse gevangenis terecht. De islamitische extremist was van plan een Britse soldaat te onthoofden. Nu zorgt Khan opnieuw voor krantenkoppen: samen met twee andere islamitische gevangenen heeft hij een cipier urenlang achtereen in elkaar geslagen.

Het slachtoffer werd uiteindelijk bevrijd door een speciale eenheid en naar het ziekenhuis gebracht. De man van rondom de 30, die na de brute aanval o.a. een gebroken kaak had, zou blij mogen zijn dat hij nog leefde, citeert “The Sun” een bron van de politie.

Geïnspireerd door de soldatenmoord in Londen

Zondagmiddag brachten de drie gevangenen de cipier in hun macht en sloten zich samen met hem op in een schoonmaakruimte. Ze sloegen hem vijf uur lang o.a. met bezemstelen en zeiden tegen hem dat hij zou sterven. Een politieagent zei tegenover de “Mirror”: “We waren bang dat ze aan messen uit ge gevangeniskeuken waren gekomen en hem zouden onthoofden.”

Zoals Michael Adebolajo en Michael Adebowale met een soldaat hadden gedaan. De politie is ervan overtuigd: “De daad was geïnspireerd op de vreselijke moord op Lee Rigby.” Khan zou een opstand hebben willen veroorzaken en riep “echte moslims” ertoe op om mee te doen aan de “heilige oorlog”.

Vijf uur later stormde een speciale eenheid de ruimte binnen en bevrijdde de onder het bloed zittende cipier. In de gevangenis van Full Sutton zitten enkele van de gevaarlijkste misdadigers en terroristen hun straf uit en de gevangenis is berucht om zijn militante islamitische gevangenen.

Zoons opgevoed tot terroristen

De aanvoerder van de brute aanval, Parviz Khan, was in het jaar 2008 van plan om een islamitisch lid van het leger te ontvoeren en te onthoofden. Daarvoor werd hij veroordeeld tot een gevangenisstraf van minimaal 14 jaar. Het is niet de eerste keer dat hij in een gevangenis voor onrust zorgt. In zijn laatste gevangenis nam hij deel aan onlusten, waarbij een medegevangene snijdwonden aan de hals en in het gezicht opliep.

Zoals bleek tijdens het proces, wilde Khan zijn beide zoons tot terroristen opvoeden. Toen ze 5 en 7 jaar oud waren, leerde hij hen hoe ze de keel van “ongelovigen” moesten doorsnijden. Een video laat zien hoe hij aan zijn zoons vraagt: “Van wie houden jullie?” Het antwoord: “Osama bin Laden en Abu Hamza.” Op de vraag wie ze haatten, riepen ze: “Dood aan Amerika! Ik vermoord Bush! Ik vermoord Blair!”

Bron:

http://www.20min.ch/ausland/news/story/Muslimische-Haeftlinge-pruegeln-Waerter-spitalreif-19742648

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islam. Bookmark de permalink .

35 reacties op GB: islamitische gevangenen slaan cipier het ziekenhuis in

 1. Tom Hendrix zegt:

  Tegen de muur, met deze ploert van een haatjurk. Maar wedden, dat de huichelaars van de partij van de huichelaar Cameron, weer komen aanzetten met het lulverhaal, dat het niet aan de islam ligt.
  Het wordt hoog tijd, dat de europese bevolking wakker gaat worden, en al de verraders van politici voor een tribunaal a la Neurenberg 2.0 brengen!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tom Hendrix 21.34u. Als die Cameron dàt doet, Tom…Als hij dàt doet en andere Europese regeringsleiders nemen er géén afstand van….. dan zou het toch echt tijd worden voor het denkende deel van alle Europese autochtonen om massaal op te staan tegen dit legioen van volksverlakkers en lafaards, dat zich ‘politici’durft te noemen!!!
   Tegen de muur ja, wat je zegt! Maar helaas heeft GB intussen ook de doodstraf afgeschaft, als een van de laatste landen van West-Europa, weliswaar, naar ik meen rond ’66 of ’67. We zijn jarenlang te soft geweest met dat ‘de doodstraf verdient niemand’. Lulkoek, sommigen verdienen hem nou eenmaal wèl. Punt. Maar we hadden er ook jarenlang geen idee van, met zulk tuig te maken te krijgen. Touw om z’n nek, was nog mooier geweest! Ik houd mezelf niet voor bloeddorstig, maar op zijn tijd zou je sommige figuren grààg zien spartelen!
   Dus denk ik wel dat de goedmensen opgelucht zijn, dat dat er helaas niet in zit….

   Like

   • ben zegt:

    geweld is nooit gewenst maar kan noodzakelijk zijn,zulke figuren begrijpen enkel geweld.een sociaal assistent of psychiater bewapend met dialoog heeft geen vat op zulke individuen.

    Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Iedereen opgelet! Kijk eens GOED naar het voorhoofd van dat islamitisch stuk addergebroed:
  valt jullie niks op? Ze hebben ’t allemaal..!!!
  http://www.barenakedislam.com/2012/12/16/what-a-surprise-muslim-prayer-bump-otherwise-known-as-shitstain-is-reportedly-linked-to-traumatic-brain-injury-and-mental-disorders/

  Like

  • Helena zegt:

   Gut ja zeg, dat zou een hoop verklaren.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Helena,22.14u. Lombroso, Helena, Lombroso! k merkte het al eens eerder op.
    De goede man zat destijds dichter bij de waarheid dan men lang heeft willen aannemen.

    Like

   • hans-e-pans zegt:

    Volgens mij komt dat door het isamitischegebedsgebruik.

    Steeds met je voorhoofd op de grond bonken.

    Naar mijn idee bonken ze toch niet hard genoeg met hun kop op de grond.

    Misschien moet er daar wel een gat in de schedel zitten zodat er zuurstof bij hun hersenen kan komen.

    Like

  • maria zegt:

   Zo’n gebeds-bult geeft juist aan dat ze heel vroooom zijn! Lekker met je hoofd op de vloer bonken elke keer dat je het imaginaire godje allah aanbidt. Maar even serieus: Wat zal die arme cipier er slecht aan toe zijn na zo’n urenlange marteling! Inderdaad een wonder dat hij het er nog “levend” vanaf heeft gebracht. En het grootste trauma krijgt hij nog als hij ziet dat zijn hellegang geen enkele politieke consequentie heeft, omdat de islamvriendelijke overheid de andere kant op kijkt! Als het een beetje meezit kunnen de gevangenen hun daad nog rechtvaardigen door te wijzen op de “racistische” behandeling.

   Like

 3. Republikein zegt:

  Het wordt steeds gekker, wat een zieke geest, waarom doen wij niets aan deze wantoestanden.
  Het kan hier ook gebeuren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @republikein 21.41. uur. Omdat de hele politieke kolerezooi in Den Haag, buiten de SGP en de PVV, de ISLAMISERING niets in de weg wensen te leggen, dat is wat er loos is.

   Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  @Republikein, 21:41
  Verzin een list.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Een slimme geit is op haar moslim voorbereid…!!
  http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20130529_055

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Wat mij betreft mag dit prachtexemplaar per ongeluk dodelijk van de trap vallen. In een gevangenis zijn toch mogelijkheden genoeg zou ik zeggen. Hem snel verblijden met 72 maagden is in dit geval een daad van medemenselijkheid. Hij gelukkig en de niet islamitische wereld gelukkig. Dergelijke figuren nog jaren op kosten van de belastingbetaler door de winter helpen is werkelijk obsceen. Je kinderen opvoeden tot terrorist. Alhoewel laten we eerlijk zijn is toch de normale praktijk in bijkans de halve islamitische wereld. Ben ik nu werkelijk een racistisch onmens als mijn grootste wensdroom is een wereld zonder islam.

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Dit is weer eens zo’n voorbeeld waardoor je zou smeken dat de doodstraf weer ingevoerd dient te worden.
  Mogelijk liggen er nog wat guillotines in Franse gemeentehuizen opgeslagen. Bot of verroest maakt niet zoveel uit.
  In elke provincie een lijkt me genoeg. Er zijn volgens mij genoeg vrijwilligers die de valbijl op het hakblok willen laten vallen.
  Vreemd, zo vol met haat ben ik absoluut niet opgevoed. Het heeft dan ook 40 jaar gekost om mij zover te krijgen.
  Al moet ik eerlijkheidshalve toch toegeven dat ik meer moeite heb om een kip te slachten dan om de valbijl te laten neerpleuren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @joannes den Hollander 00.09. uur. Ook bij mij heeft het ca. 30 jaar gekost, maar inmiddels ben ik zo kwaad op het islamgeboefte, dat ik geen greintje medegevoel meer heb voor deze mensen. Daar worstel ik mee, omdat ik van nature vredelievend ben, maar ja ze tergen ons tot op het bot!

   Like

  • koddebeier zegt:

   Mmm, moeten we toch is op vakantie gaan naar Frankrijk.

   Like

 8. @G.Deckzeijl.
  Dat plekje op hun voorhoofd komt door het moedwillig tijdens het bidden met het hoofd de vloer te raken en daarmee een soort eeltplek creëren om te laten zien wat een vrome booslim ze zijn, ze hebben er een naam voor waar ik even niet op kan komen.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Shitstain tijl…

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Dit wordt een zibiba genoemd. Het resultaat van veelvuldig tijdens het bidden met het voorhoofd de grond raken, is voor orthodoxe moslims een bron van trots. Als ik geconfronteerd wordt met moslims of vermoedelijke moslims op straat is het eerste waar ik naar kijk hun voorhoofd. Vreemd is zowat een tick van mij geworden.

   Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  @Helena, wat dacht je van deze? http://tinyurl.com/cbluo54
  (regelmatig van dat soort satire op die site)

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Gerrit uiteraard heb ik die cartoons al heel erg vaak gezien bij jou.
   Ik heb alleen de indruk dat hetgeen ze uit zijn kop halen een beetje te groot getekend is voor de werkelijkheid

   Like

  • Helena zegt:

   Ja die is ook leuk, had ik al eens via link van jou gezien maar weer bedankt.

   Like

 10. Jean zegt:

  Een kogel tussen die twee ogen is in feite nog te duur voor dergelijke smeerlapperij.
  Laten we nu beginnen in héél Europa met het afvoeren van die gewelddadige barbaren die geen enkel begrip van beschaving kennen, die weigeren onze normen, waarden en wetten te respecteren.
  Wij hebben geen enkele behoefte aan waanzinwetten die geschreven zijn door een ordinaire pedofiel. Die smeerlapperij is nog te vuil om er een open haard mee aan te steken.
  Europa moet gezuiverd worden van die achterlijke barbarij want het wordt dag op dag gortiger met die gewelddadige primitieven.
  De linkse ratten, lees rode en groene parasieten, willen ze ook nog opdringen in onze werksfeer, ze blijven maar propaganderen dat wij in een multicul samenleving leven; helemaal fout, wij leven in een Vlaamse en Nederlandse samenleving waarin ons barbaren worden opgedrongen, barbaren die wij NOOIT zullen tolereren resp. respecteren.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  @Louis, 10:54
  Je hebt helemaal gelijk: feitelijk heeft de eerste de beste vlo veel meer verstand..!!!
  En kan in verhouden nog beter springen ook…

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  moest in verhouding zijn.

  Like

 13. Helena zegt:

  Een update. Blijkbaar had de imam in de bak opgeroepen om te bidden voor de vermoorde
  soldaat Lee, een wonder op zich, maar dat viel niet zo goed in de smaak bij deze barbaar, dus ging hij een beetje los.
  http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/woolwich-attack-crazed-extremists-batter-1916959

  Like

 14. Jade zegt:

  Wat die vlek betreft…, ik meende altijd dat het gewoon een anus-afdruk was.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Jade
   30 mei 2013 om 17:10

   Dat zou heel goed kunnen jade, want allah heeft moslimtuig verkeert behaart.
   Hij heeft het schaamhaar niet tussen de benen geplaatst, maar op hun hoofd, of op hun kin.

   Like

 15. daiyu-ninja zegt:

  Correctie. verkeert en behaart moet met een d.
  Foei!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s