Jengelpetitie: Verbied islamofobie

Screenshot_41

LOLwut? Een petitie roept op tot het apart strafbaar stellen van islamofobie. Echt waar! Met een petitie roepen ‘maatschappelijke organisaties en burgers’ op om ‘islamofobie te erkennen als aparte vorm van etno-religieuze discriminatie.’ Ten eerste: discriminatie op basis van geloof is al verboden. En discriminatie op basis van afkomst en/of huidskleur ook. Ten tweede: wie zijn die ‘maatschappelijke organisaties en burgers’ dan? De petitie wordt rondgestuurd door A. Menhebi op briefpapier [PDF] van Emcemo. Namens Het Collectief tegen Islamofobie en Discriminatie (CTID). Emcemo is een margeclubje voor migranten en pakte maar liefst 57K subsidie van de gemeente Amsterdam in 2012. Voorzitter: A. Menebhi. Het Collectief zou bestaan uit ‘diverse organisaties en individuen’ maar lijkt vooral te bestaan uit, wederom, A. Menebhi. Ten derde, die petitietekst [PDF] is een juweel van boehoehoe en wij-zijn-zielig.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op Jengelpetitie: Verbied islamofobie

 1. Tom Hendrix zegt:

  Het moet sodedju niet veel gekker gaan worden, met deze achterlijke soepjurken! Snotverdomme juist de islam discrimineert er lustig op los, al 1400 jaar. Mogen christenen in islamlanden hun geloof belijden? NEEN, mogen homoseksuelen daar in vree en rust leven? NEEN, Mogen vrouwen zich daar zelfstandig ontplooien? NEEN. Maar WEL eisen in Nederland en Europa, dat de MUZELMANNEN wel MOSKETEN mogen bouwen, en ANDERSDENKENDEN mogen vervloeken, en homoseksuelen weg mogen pesten etc. etc. Flikker toch gauw op stelletje BAARDAPEN naar jullie achterlijkheid in Noord-Afrika en laat ONS MET RUST. En anders val DOOD stelletje schapekoppen!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tom Hendrix 13.59u. Het is natuurlijk helemaal zoals je verkiest, Tom, maar in jouw plaats zou ik me juist híer niet zo druk over maken. Toegegeven, in allereerste instantie las ik ook wel even met gefronste wenkbrauwen: Het geval-Anciaux schoot me onmiddellijk weer door het hoofd Maar zodra het tot me doordrong, dat het hier alleen maar ging om een “burgerpetitie”, samengesteld door een marginaal groepje, zoals GeenStijl het betitelt, kon ik er alleen nog maar om lachen. Kijk, dat die lui zo denken, weten we al jaren, niet? Als ze het maar niet in wetten weten om te zetten, want dàt zou echt het begin van het einde zijn. Maar dít heeft toch absoluut geen kans van slagen! GeenStijl heeft trouwens gelijk in dit geval: Het boehoehoe-en-wij-zijn-zielig-gehalte druipt er van af . Zoals gewoonlijk heb ik daar de nodige minuten om zitten próesten. En nóg. We moeten deze tendenzen natuurlijk in de gaten houden, maar zie dit nou toch alsjeblieft een beetje van de humoristische kant!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler 14.21. uur. Beste Theresa ik zou het wel willen relativeren, maar ten aanzien van de islam kan ik het niet meer. Dag in dag uit is het een grote ellende met dat moslimvolk, en er komt maar geen einde aan. En de politiek, die kijkt gewoon weg, van deze problemen, behalve de SGP en de PVV dan. Theresa kijk maar eens wat er weer loos is en was in de wijk Terweijde in Culemborg. O tempora, o mores.

    Like

  • Anneke zegt:

   Hé beste Tom, denk aan je rikketik. Bezorg jezelf géén hoge bloeddruk.Twijfel, angst, boosheid….jaag deze drie punten (met strakke hand) uit je gedachten. Shalom….

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Anneke 14.42. uur. Anneke bedankt! Ik probeer mijn gedachten dan maar om te zetten, om wat anders te gaan doen, sporten, wandelen en op bezoek gaan bij mensen die het niet gemakkelijk hebben.

    Like

 2. Martien Pennings zegt:

  Ik citeer uit het stuk van Nanninga:
  “Emcemo is een margeclubje voor migranten en pakte maar liefst 57K subsidie van de gemeente Amsterdam in 2012.”

  Het probleem is dus niet alleen dat de hele linkse mono-cultuur aan elkaar hangt van subsidies en een steeds meer van elke werkelijkheid losgezongen zelfverstersterkend perpetuum mobile is geworden, maar ze subsidiëren al die islamitische kankercellen ook nog.
  Moet jij eens proberen voor een anti-islam of voor een pro-Israël-club subsidie te krijgen.
  Je moet het niet echt tot je laten doordringen, anders loop je kans gek te worden.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Martien een troost het gaat telkens slechter met de economie en hoewel het jamnmer is voor echte goeie zaken zullen die linkse graaiclubjes ongetwijfeld ook minder subdidie gaan krijgen in de toekomst.

   Like

 3. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Bouw een staat binnen de staat, en strafbaarstelling is niet langer relevant. Dat werkt twee kanten op.

  Like

 4. pineut zegt:

  Moslims in Nederland – Het enige dat wij willen is,

  Verhuizen naar jullie Land,
  je vrouwen verkrachten,
  je infrastructuur opblazen,
  rellen in jullie straten & steden
  en eisen dat jullie onze religie accepteren.
  Waarom kunnen jullie niet wat toleranter zijn ?

  In één afbeelding : http://twitpic.com/cu14mi

  Vr. Gr. Pineut

  Like

 5. Anneke zegt:

  VERBIED de islam….de religie van oorlog en haat !!!/!!! Sloophamer op al de moskeeën, dus eveneens een moskee-BOUWSTOP. Het is nu de hoogste tijd dat jullie moslims gaan integreren en dat de radicalen onder jullie letterlijk worden teruggeworpen naar het land van herkomst. Wij autochtonen hebben absoluut niet gevraagd naar jullie komst, zo’n dikke vijftig-jaar geleden. Nee; de situatie is ons OPGEDRONGEN door de politieke gekken, die deze wereld satanisch wisten te MISleiden. Maar hun EINDE is al opgetekend en zichtbaar aan het worden. Haleluyah…AMEN.

  Like

 6. Joop Klepzeiker zegt:

  Ik krijg weer LAST VAN MIJN FOBIE

  Turkey likely to move ahead on EU path in June
  http://www.reuters.com/article/2013/05/27/us-turkey-eu-idUSBRE94Q0F220130527

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Mededeling voor A.Menhebi en consorten:
  Dat verdomde, oeverloze GEZEIK van al die tapijtvreters, hun toenemende ZIEKE en niet zelden tenenkrommende eisen* waar steeds meer aan wordt toegegeven: ZUM KOTZEN!
  Blonde Mevrouw nog maar een keer: http://tinyurl.com/cjw7aj4
  Islamofobie is géén grond voor discriminatie, stelletje halvegare pedofielaanbidders..!!!
  Wat het daarentegen wel is kun je HIER lezen: http://tinyurl.com/6hyhstp
  Ik wrijf ’t er nog een keer lekker in: islamofobie is de angst van de meeste rationeel denkende mensen voor IDIOTEN die, vergezeld van de kreet allavandehakkebar, andere mensen, zoals militairen, midden op straat onthoofden. Dat heeft ALLES met dat KUT-woestijngeloof van jullie verlopen soort te maken, jullie verlopen soort bedient zich van dergelijke gore acties om niet-moslims angst aan te jagen in de trant van: slacht er één af, dan zijn er 1000 bang.
  Jullie doen dat ook om de westerse wereld zo snel mogelijk jullie KUT-woestijngeloof door de strot te persen, maar ik geef je de verzekering dat er een nieuwe oorlog uitbreekt als je dat doorzet!!!
  *Lezer: zie Het Project. http://www.amsterdampost.nl/ach-meneer-ali/

  Moge alle vlooien van alle kamelen van de wereld zich in jullie stinkende oksels gaan nestelen.
  (variant op Arabische vloek)

  Like

 8. F Bonebakker zegt:

  IK WORDT HIER ZEKER GEK VAN

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   “Ik word” is héél erg zonder “t”, geachte F. Bonebakker
   Er bestaat geen “word” in de Nederlandse taal dat zo ver-schrik-ke-lijk zonder “t” is.
   Het is, zeg maar, het oer-zonder-t-word.

   Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Toegift voor huiliehuilie-A.Menhebi: hoe goed is je Engels, stakker..???

  Like

 10. Lucky9 zegt:

  57K dat zijn borrelnootjes. Laten intrekken. Per direct!

  Like

 11. Ik heb een kakkerlakkenfobie! Het zijn verspreiders van dodelijke ziektes, vreten alles op en vermenigvuldigen zich jaarlijks met miljoenen!

  Like

 12. Jan zegt:

  A. Menebhi was de smeerlap die in 2000 de Kristallnachtherdenking misbruikte om de ‘palestijnse kwestie’ aan te snijden. hij werd direct verwijderd.
  http://www.carelbrendel.nl/2010/11/09/zes-kristallnacht-herdenkingen-op-stalinistische-wijze-verdwenen/

  Mohammed Rabbae en Abdou Menebhi schreven een brief aan Asscher dat zij moslims zouden adviseren niet meer op de PvdA te stemmen als die het zou wagen de kinderbijslag en de uitkeringen voor nabestaanden in Marokko te schrappen
  http://sargasso.nl/de-brief-van-lodewijk-asscher/

  Menebhi maakte in 1975 naam als leider van een hongerstaking van 182 illegaal in ons land verblijvende Marokkanen.
  Hij was in 1992 als voorzitter betrokken bij de oprichting van Nederland Bekent Kleur.
  In 2004 herdacht hij samen met Mirjam Aouragh (lid terreurorganisatie AEL) terrorist Yassin die vakkundig uit zijn rolstoel geschoten werd door de IAF.
  Menebhi was bovendien initiatiefnemer van Genoeg is Genoeg, een bundeling van Turkse en Marokkaanse organisaties die in september 2005 een landelijke demonstratie organiseerde tegen het vreemdelingenbeleid van minister Rita Verdonk.
  Meer over deze oprichter van 1001 peties om belastinggeld op te slurpen op:
  http://www.carelbrendel.nl/2009/11/15/oxfam-novib-subsidieerde-de-extremistische-oprichter-van-nederland-bekent-kleur/

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  En als ik dan weer terugkom van een bezoekje aan mijn hoogbejaarde ouders in die grote ‘bejaarden-legbatterij’ waar volop moet worden bezuinigd, word ik toch zo razend van wanhoop en dan zou ik tegen onze ‘bestuurders’ in Den Haag willen roepen: “Stel vuile roofzuchtige ploerten; hoe DURVEN jullie het steeds te hebben over ‘vergrijzing’ en over ‘bezuinigen op de (bejaarden)zorg!”
  Kotsmisselijk word ik ervan: wél miljarden wegsmijten aan islam tuig en die %$#!#$% eu en steeds meer stelen van o.a. arme broze weerloze hulpeloze oude mensen!
  Het breekt mijn hart keer op keer!
  Alleen Geert Wilders neemt het op voor de ouderen!!!
  Valse ratten die ons geld over de balk smijten en waarmee we onze ouderen zo goed hadden kunnen helpen!
  Ik ben van nature helemaal niet agressief maar ik kan het bloed van die landverraders wel zuipen!!!

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Tistochwat 17.32. uur. Beste Tistochwat, ik herken de woede. Als voorzitter van een Cliëntenraad in een Zorgcentrum, zie ik keer op keer hoe de Zorg verschraald en terugloopt. Sodeju, onze oudere medemensen, worden in de steek gelaten, maar onze LAPLUL RUTTE met zijn RODE ROVERMAAT SAMSOM, geven alles aan de perverse ISLAMIETEN en/of brengen de middelvinger opheffend MILJARDEN naar het EU TUIG in BRUSSEL. Stelletje VUILE GORE PLOERTEN dat zijn het in DEN HAAG. Buiten de PVV laten alle politici ons burgers BARSTEN!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Beste Tom, het is verschrikkelijk en het wordt steeds erger. Dat rottige islam-spul mag alles en wordt &%$#!#$ tot het uiterste in de watten gelegd en die oude mensen krijgen gaarkeuken-voedsel dat op hun bord wordt gekwakt (dat heb ik zelf een keer op de gang gezien).
   Onze ouderen zouden juist geëerd moeten worden en met diep respect moeten worden behandeld, maar nee: het is lastig afval; en vooral duur afval.
   Ik hoop dat ik niet oud hoef te worden in dit totaal verziekte land want er is niets meer aan.
   Het is afschuwelijk om je in je ‘eigen’ land een vreemdeling te voelen.
   En overal op straat hoor je marokkaans en turks dat voor mij niet te verstaan is… BAH!

   Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  @Tistochwat, 17:32 en 18:47 en 20:28
  http://welketoekomst.wordpress.com/2013/05/28/aow-en-de-bejaarden-politie/#comments
  ZEGT HET VOORT! Klik m’n link naar de volledige column van Jos van Noord aan.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Ja, het IS me toch onvoorstelbaar schandalig!
   We moeten van ‘de staat’ onze eigen zorg gaan regelen in de vorm van familie, buren en vrienden maar tegelijkertijd worden we zwaar gecontroleerd op ‘samenwonen’!
   De echte fraudeurs komen ongestraft weg met vele tonnen c.q. miljoenen.
   Ik wil graag d.m.v. onderstaande emoticon uiting geven aan mijn gevoelens:

   Like

 16. Avidia zegt:

  Tom Hendrix zegt: 29 mei 2013 om 13:59
  Waren het maar schapenkoppen, schapen zijn de meest vriendelijke dieren. wil je dat nooit meer zeggen? Het zijn DRAKENKOPPEN, niets meer en niets minder.

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  On topic!!! In de beleving van een door nota bene Obama benoemde HEADBAG zou islamofobie de oorzaak van terrorisme zijn. (zie verder bij Het Project*)
  http://www.barenakedislam.com/2013/05/29/oh-noes-obama-muslimah-appointee-blames-islamophobes-in-the-west-for-muslim-terrorism/

  *> http://www.amsterdampost.nl/ach-annette-van-soest/

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @G.Deckzeijl 7.25u. Oh ja? Laat-ie gauw opdonderen! Je leert hier nog eens wat, want ik begin al duidelijker en duidelijker in te zien, hoe je tegen die vent moet aankijken! Ik zei het al eens eerder: Als McCain in 2008 de juiste running mate had gekozen -wel een vrouw, maar dan de góede vrouw- had hij het mogelijk gehaald (al zou het maar voor één termijn geweest zijn) en dan hadden sommige dingen er misschien anders uitgezien. Ik zal uw link eens bekijken, Mijnheer Deckzeijl.

   Like

 18. luckybee zegt:

  Ik ben helemaal met julie eens !!!
  Duuus: AMEN

  Like

 19. G.Deckzeijl zegt:

  @Theresa, 08:03
  Hij was ook kandidaat maar haakte helaas vroegtijdig af…
  http://tinyurl.com/7p636na

  I’m really deeply worried…
  http://tinyurl.com/d5j7t4g

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  Klassieker…

  Like

 21. G.Deckzeijl zegt:

  Wat wil je het Westen wijsmaken, Menhebi..??? Denk je dat je de halve wereld kan belazeren?

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  Dat zijn dus de zegeningen van de islam. Nooit zullen we moeten toegeven aan deze perfide ideologie, helaas in Nederland hebben we de pvda die dit geweldig vindt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s