VIDEO: Paul Weston – “Het is niet racistisch om je eigen land te verdedigen”

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Michael Laudahn)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Paul Weston – “Het is niet racistisch om je eigen land te verdedigen”

 1. luckybee zegt:

  En het is niet tegen de leer van Jezus Christus om je vrouw en kinderen te willen verdedigen tegen mensen die ze kwaad willen doen.
  1 Korinthe7 Over het huwelijk vers 1-40
  33 Maar die getrouwd is, bekommert zich met de dingen der wereld, hoe hij de vrouw zal behagen.
  Ik ben hier voor opgeleidt, ik was een Beta Student.

  Like

 2. Marc Bouwman zegt:

  Right on! Weston for president! Als het even kan voor de hele Europese Unie!

  Like

 3. friki zegt:

  Ook een zeer moedig persoon met de waarheid aan zijn kant. Hoe intens verdrietig het allemaal is en hartverscheurend. Het gaat dwars door je systeem heen als je deze man hoort praten.

  Like

 4. daiyu-ninja zegt:

  Dat smerige geintje flikken ze hier ook, want ook wij moeten ons van die linkse landverraders schamen voor het verleden.
  Moslims niet, want zij hebben al die landen die zij nu bezitten, gekregen van de oorspronkelijke bevolking. Gewoon, zomaar, uit sympathie. NIET DUS!

  Die linkse ratten vergeten keer op keer te zeggen dat moslims de landen waarin ze nu leven door gruwelijk geweld van andere volkeren gestolen hebben, en de aldaar wonende mensen tot de walgelijke islam gedwongen hebben, of vermoord en dat het verleden – de geschiedenis – van de islam enkel bestaat uit bruut geweld, roof, slavernij, verkrachting, pedofilie en onderdrukking.
  Ja, en daar moet je heel trots op zijn, hoor!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @daiyu-ninja 13.51. uur. Daiyu, ik ben het geheel met je eens. De vileine RODEN laten keer op keer blijken dat ze volledig aan de kant van de islamieten staan. Helaas is het ook duidelijk geworden, dat zelfs christen-democratische en liberale politici zich laten gebruiken voor de plannen van de ISLAM, namelijk de bedoeling om heel de wereld te overheersen.
   Het is toch overduidelijk, dat sinds het verraad van Straatsburg, horden van MUZELMANNEN zijn ingestroomd in onze Europese landen, met geen andere bedoeling dan om ons te OVERHEERSEN en ons DWINGEND de Sharia op te leggen. Paul Weston legt het e.e.a. voortreffelijk uit, wij -blanken- zullen een minderheid worden in onze eigen geboortelanden. Integreren zullen de moslims nooit doen!
   We zullen MASSAAL in VERZET moeten komen, en de immigratie moet onmiddellijk GESTOPT worden. En laten we maar niets meer verwachten van onze politici, behalve de PVV en de SGP, laten ze ons barsten en laten de ISLAMISERING van NEDERLAND toe!

   Like

 5. Anneke zegt:

  Een pracht vergelijk, nou ja…pracht???, met ISRAEL en onze joodse (Judah) broeders en zusters. Waarom moeten we worden vernietigd door onze politieke verraders, omdat we verre nazaten zijn van de (verloren) tien stammen Israel. Maar helaas het merendeel van onze bevolking is wel zo losgetrokken van G’ds Woord en heeft het oprechte geloof in Yhwh vaarwel gezegd, om talloze redenen….Dàt we feitelijk hier NIETS meer van -, over weten. Of…willen weten. Heb zelf het idee dat de actieve HERSENSPOELINGEN van de socialisten in de loop der jaren enorm schuldig hieraan zijn. “Woordspelingen (o.a.) hebben menig inwoner verleid een andere politieke -, levens-visie aan te nemen….Sociaal en socialistisch hebben twee verschillende betekenissen. Het is nog steeds de omgekeerde wereld…èn dankzij het bedrog wat tijden stand heeft gehouden, is men zo in slaap gesust…..VRESELIJK. “Het is héél moeilijk wakker te worden”. Paul Weston heeft een realistische blik, net als Geert Wilders en enkele anderen. Wat mij opvalt; het zijn merendeels de Nrd-West Europese mensen, die nu enigzins ontwaken. De afgel. zeg maar twaalf-jaar.

  Like

  • Pieter Nokkio zegt:

   hartgrondig eens met Weston en jullie reacties. Het is allemaal hartverscheurend – nu nog spreekwoordelijk, straks letterlijk. En dan door je eigen familie en vrienden als ‘racist’ te worden bestempeld, het is – hier wel letterlijk – Godgeklaagd.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Anneke 13.53. uur, op 29/5. Dat is volkomen de waarheid Anneke!

   Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Wat een verademing om deze speech te beluisteren! In prima verstaanbaar Engels -voor de niet- Engelsman nu eenmaal toch een pré- weet deze voorzitter van de British Freedom Party in één klap af te rekenen met zowel het valse ideaal van de multi-culti, als met het waandenkbeeld dat opkomen voor je eigen land en cultuur racisme zou zijn. Als overal in Europa alle politici nou eens aandachtig naar déze redenering, zo totaal gespeend van overdadige emotie en/of wraakgevoelens zouden willen luisteren! Wat zouden ze er in het redelijke tegenin kunnen brengen? Niets, vermoed ik. En laat ons eerlijk zijn, Weston had in dit verband dan natuurlijk vooral Cameron op het oog, maar Rutte is een exemplaar, dat Cameron méér dan aardig benadert. Vreselijk benieuwd wat hij híer nou tegen zou kunnen zeggen!

  Like

 7. qutrex zegt:

  Wat zou het mooi zijn als er meerdere (welbespraakte) personen als Weston hier in Nederland zouden opstaan. De PVV heeft mensen zoals Weston nodig. Welbespraakt, verstand van zaken en knokkend voor zijn land.
  Dank voor deze video.

  Like

 8. Joop Klepzeiker zegt:

  Deze man zal NOOIT president worden, hij krijgt voordat dat eventueel zou gebeuren een hartaanval of een ongeluk of wordt gewoon afgeknald met 5 kogels, mm komt dat bekend voor ??

  Gladiolen zijn nog steeds te koop op de markt.

  Like

 9. Jan zegt:

  Winkelier die shirts verkoopt met tekst ‘Hou je aan onze wetten’ moet deze uit etalage verwijderen. Volgens de politie zet te tekst aan tot racisme:

  Following a complaint from a member of the public, police came to his store and threatened to arrest him unless he removed the Tshirt from sight.
  http://www.southwalesargus.co.uk/news/10448618.Newport_shopkeeper_told_to_remove____obey_our_laws____T_shirt/

  Like

  • luckybee zegt:

   Zo te zien zijn de linksen toch knapper als ik gedacht heb; ze hebben dus toch in de gaten dat deze slogan tegen hun vrienden de moslims is gericht.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s