Breakup! Merkel en Hollande ontslaan Dijsselbloem

Screenshot_31

Nou. Dat waren vijf fantastische maanden. Maar het Euro-echtpaar Herr Merkel & Mademoiselle Mitterand Hollande heeft liever een vaste voorzitter voor de Eurogroep van MinFins. Dat betekent dus dat wij Dijsselbloem terugkrijgen, die zijn functie als MinFin van Nederland er momenteel een beetje bij doet. Merkel en Hollande (honeymoonpica) hebben namelijk grootse plannen voor de verdere uitbreiding van de EUSSR met z’n tweeën (pdf) en daar loopt Dijsselbloem alleen maar bij in de weg.

(h/t Rick)

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Breakup! Merkel en Hollande ontslaan Dijsselbloem

 1. Martien Pennings zegt:

  Secóóóndenlang kan ik naar zo’n zin staren:

  “MinFin is niet bedoeld als parttime baan. Zeker niet als de andere helft van de tijd in dienst is van een grote concurrent die bezig is met een hostile takeover.”

  Part time in dienst van de vijand.
  Dat staat daar toch echt.

  Like

 2. baksteen zegt:

  Dat ze hem er uit gooien is natuurlijk fantastisch, gaan we toch lekker ruzie maken met Brussel.
  Allerlei dwang door de EU de laatste dagen in het nieuws en de kranten.
  Ze gaan het doen ik weet het nu zeker, politieke ego’s beschadigen, domdom, hoewel….., de mate van corruptheid is natuurlijk ook heel erg bepalend. Ben benieuwd.

  Like

 3. bobzelf zegt:

  nou , dan kan hij dus nu ook eens eens keer een grote muil opentrekken in brussel , als nettobetaler NEDERLAND , DAT nu zelf zowat aan de bedelstaf toe is !
  iEDER MOMENT , komt nu de oproep van het E.S.M, dat ze die 40 miljard ,waar Pinokkio met die volgevreten homo de Jager , zonder REFERENDUM , gewoon bij het kruisje hebben getekend !!! moeten gaan storten binnen 7 dagen !!!
  Nou dan is Leiden dus echt in last , want die moeten we dus effe gaan lenen bij de E.C.B .!
  Want als ik op die droplul , dropveter , klootviool Pinokkio moet wachten , dan gebeurt er dus helemaal niks !!
  Eerst ging die met een pistool op zak ( een waterpistool, voor zijn verjaardag van zijn moeder gekregen )) effe vertellen , dat we minder gingen bijdragen , en dat dat miljard korting te weinig was !!!!!!!!!!!!!
  Juichend kwam de droplul terug , we mochten dat miljard korting behouden , wat schertst mijn verbazing , dat met heen en weer gereken , we 7 jaar lang 131 miljoen , dus een klein miljard meer moeten gaan betalen !!
  En nu iedereen de broekriem aanhalen , en omdat brusserl geld tekort komt !!!
  Dat kom ik en duizenden nederlanders godverdomme iedere maand !!
  Nu komt de lul vertellen dat we 350 tot 500 miljoen euro , dus dat wordt gewoon 500 miljoen euro dit jaar even bij moeten passen , anders gingen de ambtenaren staken !
  Schop die vent zijn kop eraf , en dan roept de graftak ook nog effe dat dit het beste kabinet is sinds de 2e wereldoorlog !!!
  Dan moet je toch minimaal een HERSENTUMOR HEBBEN ?????
  Ik geef Rutte wel de garantie , dat over een paar maanden mocht blijken dat hij 16.000.000 nederlandse burgers besodemieterd heeft , en in brussel Baroso dan wel von Rompuy op gaat volgen , ( wat ik gelezen heb ) , dan sta ik niet voor mezelf in !
  Ik roep nu alvast onschuldig , want dit was tegen een man uit onze regering die
  HOOGVERRAAD HEEFT GEPLEEGD !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bobzelf 22.53. uur. Niet alleen onze nationale pinokkio Rutte heeft hoog-en landverraad gepleegd, maar ook al de andere politieke partijen, die in juni 2012, voor het ESM verdrag hebben gestemd Bob. Alleen de PVV en ik geloof 1 andere partij hebben tegen gestemd.
   Het is wat ik en anderen steeds hebben gezegd, we worden verraden en wel door eigen landgenoten, te weten onze kamerleden van “links tot rechts”.
   Feitelijk zijn we dus al bezet door Brussel sinds vorig jaar juni, feitelijk doet de hele “poppenkast”, in Den Haag er niet meer toe, het zijn lakeien geworden van de EU!

   Like

  • Helena zegt:

   Beter dan dit kan ik het niet verwoorden. Mijn zegen heb je.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Wat een heerlijke uiting van ongenoegen, heer bobzelf!
   Uw gespierde taal is heel wat aangenamer dan dat ‘politiek correcte’ geteem van onze ‘leiders’ en u heeft natuurlijk volkomen gelijk.

   Hier kunt u allen zeggen wat u van die klootveter vindt::
   http://www.handenthuisrutte.nl/

   Like

 4. Jade zegt:

  Lijkt me de ultieme smoes om de EU per direct de rug toe te keren….
  Jullie ontslaan Dijssel-Oen???, krijg dan maar meteen de rambam!
  We stappen eruit, toedeloe…

  Like

  • BertG. zegt:

   Als daar een smoes voor nodig is, dan is het nog erger dan ik dacht.
   En dan maar niet de rambam krijgen als ze ‘m als nog willen houden dan?

   Ze hadden zich nooit iets van al die EU gasten moeten aantrekken.
   Gewoon negeren, doodzwijgen. Als of het nooit bestaan heeft.
   Kan je jezelf daar ook niet meer aan storen.

   Hoe kan je nou iemand tegelijk mini-ster maken die ook nog een functie heeft bij een ploegje mensen die juist als enigste doel heeft om dat zelfde land af te breken en uit te vreten. Dat is toch bewust mensen tegen elkaar opzetten.
   Dat zijn 2 totaal verschillende belangen verpakt in 1 persoon.

   Like

 5. Petrossa zegt:

  De man was gewoon niet competent. Wat voor antecedenten heeftie nou helemaal? Goeie vriendjes?

  Like

 6. Jan zegt:

  Schokkend! 🙂

  Like

 7. Jan zegt:

  Was maanden terug al te verwachten:

  Instead Of Doing His Job, Jeroen Dijsselbloem Has Given Us A Glimpse Of The Euro ‘End Game’
  Matthew Boesler | Mar. 26, 2013, 4:55 PM
  Dijsselbloem zei destijds: “”If the bank can’t do it, then we’ll talk to the shareholders and the bondholders, we’ll ask them to contribute in recapitalising the bank, and if necessary the uninsured deposit holders.”
  http://www.businessinsider.com/dijsselbloem-reveals-the-euro-end-game-2013-3

  En dus had hij zijn doodsvonnis getekend. Maar van die …EU zijn wij nog steeds niet verlost. Misschien na een Nederlandse Lente?

  Like

 8. Jean zegt:

  Ik heb zo een sterk vermoeden dat de EU reeds aan de 11de statie van de kruisweg staat, nog één te gaan en het is finito met die bende huichelaars, land- en volksverraders die ons opgezadeld hebben met miljoenen achterlijke gewelddadige barbaren.
  Ook aan die hun ziekelijk gewelddadig leventje komt een einde, zelfs sneller dan ze zelf kunnen vatten, m.i. wordt 2015/2016 het kantelmoment met die barbarij, dat marocco en co zich maar beginnen voor te bereiden op de komst van ± 65.000.000 landgenoten incl. die met dubbele nationaliteit.
  Er komt terug grenscontrole, hopelijk zeer strenge grenscontrole zodat gespuis niet meer binnen kan komen.
  Dat die ± 55.000 klaplopers van dat EU gedrocht er best aan doen uit te kijken naar een respectabele baan is een gegeven want hun parasiterend klaplopers leventje gaat abrupt eindigen.
  Een gezond nuchter mens zou zeggen: EINDELIJK want die misdaadinstelling volgepropt met zwaar dementerende uitgerangeerde volksverlakkers heeft gigantisch veel schade veroorzaakt aan Europa en vooral aan de Europeanen, die rekening zal ze voorgelegd worden, zeker weten, eraan ontsnappen zal niet mogelijk zijn, vluchten kan niet meer want er is terug grenscontrole op zowel misdadigers die willen vluchten als op misdadigers die willen binnenkomen.

  Like

 9. Anneke zegt:

  Mooi, opgeruimd staat netjes…..Doornig Dijssel Disteltje….je kunt maar één ‘heer’ dienen. Van twee walletjes kan men snoepen, althans personen met een steviger karakter. Pech, voor jouw slapzakkie, je bent heerlijk overbodig…”Enigzins gefrustreerd zal je nu wel zijn…nou ‘k NIET”.

  Like

 10. Jan zegt:

  De typische totalitaire geesteshouding

  In 1999 zei Milton Friedman dat je niet én immigratie kunt hebben én een welvaartsstaat omdat de binnenkomers niets hebben bijgedragen aan een grotere welvaart. Daarom is sprake van verdeling van geld, eufemistisch ‘wealth distribution’ genoemd door Obama en ‘eerlijk delen’ door de PvdA, want je moet natuurlijk als overtuigd marxist doen alsof wij hier allen in het geld zwemmen en makkelijk geld kunnen afstaan.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan 17.33. uur. Dat klopt Jan, meermalen heb ik Milton Friedman hier geciteerd, maar de linksen, en de andere nalopers van de Frankfurter Schule hebben het steeds ontkent.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s