Idioterie bij de VN bereikt nieuw hoogtepunt: Iran voorzitter ontwapeningsconferentie

Screenshot_19

Iran is benoemd tot voorzitter van een VN-conferentie over ontwapening deze maand. De conferentie behandelt de verspreiding van kernwapens, de wapenwedloop in de ruimte, de productie van radiologische wapens en de opslag of het gebruik van nog andere massavernietigingswapens. Deze ontwapeningsconferenties in Genève zijn ’s werelds belangrijkste forum voor (nucleaire) ontwapening.

Hieronder enkele reacties:

VN waakhond UN-Watch

“Dit is Jack the Ripper benoemen tot de bewaker van een blijf-van-mijn-lijf-huis. Iran is een internationale schurkenstaat die illegaal raketten levert aan Syrië, Hezbollah en Hamas en daarmee schuldig is aan massamoord en terrorisme. Om dit schurkenregime hoofd van de wapenbeheersing in de wereld te maken is gewoon een schande.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op Idioterie bij de VN bereikt nieuw hoogtepunt: Iran voorzitter ontwapeningsconferentie

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Nog belangrijker dan de VN-idioterie: waarom alle vluchten uit het Midden-Oosten GESTOPT moeten worden.
  http://www.barenakedislam.com/2013/05/30/new-middle-east-mers-virus-threatens-the-world/

  Like

 2. Jade zegt:

  Zodra Iran de bom heeft, zal Israel meteen worden aangevallen…
  In plaats van deze slijmballen-idioterie, zou men beter kunnen overgaan
  tot totale vernietiging van alle Iraanse nucleaire installaties.
  Verantwoordelijken bij de CIA, en Lubbers, die Khan destijds hebben laten lopen,
  kunnen, wat mij betreft, ook per direct een nekschot krijgen…

  Like

 3. koddebeier zegt:

  De verenigde Nazies, is nu helemaal de weg kwijt, de getroebeleerde achtelijkheid viert hoogtij !!
  Nederland uit de VN en direct de betaling aan dit nazieclubje stoppen !!
  Dat is een goede bezuiniging trouwens.

  Like

 4. Pieter Nokkio zegt:

  Dit kan haast niet anders dan het begin van het einde zijn. De Verenigde Nonsens, zo worden de gebundelde moslimstaten genoemd in het landje dat ze het licht in de ogen niet gunnen (hoewel het de oogappel van de enige God ter en Schepper van de wereld is).
  Hij, die in de hemel zetelt, lacht (Psalm 2).

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Ik denk dat de laatste ‘koning van het noorden’ die volgens het bijbelboek ‘Daniël’ nog ten strijde moet trekken tegen de ‘koning van het zuiden’ (= o.a. de VS) de islam zal zijn.
   En het komt ook al aardig uit wat er elders in de bijbel staat:
   “En de natiën zullen uit radeloze wanhoop geen uitweg meer zien”.

   Ik behoor tot geen enkele religie maar ik vind het buitengewoon interessant dat bijna alle bijbelse profetieën al zijn uitgekomen of in vervulling aan het gaan zijn.
   “Wanneer gij deze dingen ziet gebeuren, heft dan uw hoofd op want ge weet dat uw redding nabij is.”
   Jongens, jongens wat zou dat toch mooi zijn…
   Niet meer onderdrukt worden door gewetenloze roofzuchtige (wereld)leiders.

   Nog eentje in de bijbel die er mag zijn:
   “De ene mens heeft over de andere mens geheerst tot diens nadeel.”

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Tistochwat 13.13. uur. Beste tistochwat, dank voor uw redelijke kijk op het christendom en in het bijzonder de bijbel. Zelf voel ik mij een zoekende christen, maar ook een christen, die zal opkomen voor de rechten van atheïsten en andersdenkenden. Daarin ben ik een vrijdenker. Inderdaad de profetieën komen uit, kijk maar naar het Joodse volk, teruggekomen uit de verstrooing, ook dat is voorzegd door Jesaja, Jeremia en andere profeten van het oude Verbond- het Oude Testament. We leven in spannende tijden!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Tom Hendrix om 14:58

    Beste Tom,
    Gezien de omstandigheden en de vooruitzichten die we hebben, is het maar te hopen dat het waar is wat er in de bijbel staat; ik zie nl. geen andere oplossing dan van hogerhand.
    “Satan is de heerser van de aarde” en “hij gaat rond als een brullende leeuw omdat hij weet dat zijn tijd nog maar kort is”.

    Het is niet voor niets dat het kwaad overwint waardoor weldenkende mensen met rechtvaardigheidsgevoel zich alsmaar afvragen hoe het toch in vredesnaam mogelijk is dat er zoveel kwaadaardige idioterie plaatsvindt.

    Bijzonder interessant is ook “het beeld van het wilde beest” (de VN) dat wordt beschreven in ‘Openbaring’.
    En natuurlijk de opeenvolging van de wereldmachten en -ook een mooie belofte- de vernietiging van de ‘koningen der aarde’.

    De opeenvolging van de wereldmachten wordt ook beschreven in het boek ‘Daniël’ m.b.t. het
    beeld dat van verschillende materialen is gemaakt.

    Like

 5. Th.M. van Baarle zegt:

  Kennedy zei: Vraag niet wat dit land voor u kan doen maar vraag u af wat u voor dit land kan doen.
  Dit land is het land waar uw kinderen en kleinkinderen leven en oud willen worden.
  Iran vz ontwapeningsclan in de VN betekent dat de Islamiseringsdrift in de VN weer iets verder stijgt. Deze move is natuurlijk bedacht door de ca. 60 Islamstaten.
  Alles wijst er op dat de islamisering verder oprukt. Zeer zeker ook in NL.
  Het onverstand gaat meer en meer de overhand krijgen.
  We moeten straks klaar staan om ons te verweren. Niet op het internet. Niet in vergaderingen.
  Niet via ingezonden stukken in de linkse kranten. Dat heeft allemaal geen zin.
  Op dezelfde wijze als de tegenstander doet. Die hebben ook geen centrale leiding. Een ieder handelt naar bevind van zaken. Als het maar spoort met de gedachte van de koran en de sharia. We moeten ook wat kunnen ondernemen als het internet stopt. Misschien hebben we dan nog wel telefoon, vast of mobiel. Contact onderhouden met geestverwanten. Eén, twee of drie!!!
  Celvorming. Zoek je maatje en maak afspraken. Spreek ook af hoever je wilt, kunt gaan.

  Like

  • jowitteroos zegt:

   Goed plan, alleen zijn er helaas weinig geestverwanten…..
   Misschien alvast verwante blogs bundelen of afspraken maken over alternatieven om mededelingen te doen( alternatief nieuwspunt ofiets)

   Like

  • Helena zegt:

   Dit is nu precies wat ik mijn beide zonen regelmatig vertel.
   Ik doe het niet graag maar ik doe het wel. Ik vertel ze dat de wereld zoals we die kennen onherroepelijk ten einde loopt dat ze er niet op hoeven te rekenen dat er nog een regering zal zijn die voor ze opkomt. Ik adviseer ze dan ook om een netwerk op te bouwen van mensen die je volledig vertrouwd waarvan je weet dat ze er voor je zullen zijn als de nood aan de man is en andersom mensen waarvoor ook jij bereidt bent tot het uiterste te gaan. Ik waarschuw ze met regelmaat voor het islamitisch gevaar en vertel ze ook over de NWO. Ook vertel ik ze over Jezus en het Koninkrijk dat komen gaat.
   Nog wat anders, ik geef toe een beetje gek voelde het wel, maar ik heb vandaag een grote hoeveelheid groentezaden gekocht en dat terwijl ik nu niet echt een moestuin heb alleen wat kruiden en fruitbomen en tomaten in pot. Binnenkort om een regenton.
   Misschien ben ik wel gek maar zoals mijn moeder altijd zei “beter mee verlegen dan om verlegen”

   Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Ik weet het niet…..In de VN-top zitten zeker allemaal imbecielen type ‘goedmens’, dat kan gewoon niet anders. Maar dit is sméken om de ONDERGANG!

  Like

 7. Pingback: BOINNK!!! | Het lijkt erop of men de roverhoofdman benoemd heeft tot voorzitter van de vereniging ter bestrijding van diefstal

 8. guusvelraeds zegt:

  Elke fatsoenlijke natie zou per acuut zijn lidmaatschap van de V.N. moeten opzeggen. De V.N. dient bij lange niet het doel waarvoor het ooit werd opgericht. Samenwerking, welvaart en wereld vrede. Laat me niet lachen. De V.N. dient enkel nog de belangen van de meest corrupte, meest mensenrechten verachtende regeringen. Tot overmaat van ramp is de V.N. ook nog tot in haar ziel gecorrumpeerd door de klimaat waanzin en de niet legitieme financiële gevolgen die dit met zich meebrengt voor de wereld bevolking. Per direct ontmantelen de hele V.N. zooi. Kost alleen geld en brengt niets op dan ellende. Over de connectie Israël en de V.N. wil ik het maar helemaal niet hebben want dan kom ik de hele dag niet meer van het toilet af door de kots behoefte die deze gedachte met zich meebrengt.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @guusvelraeds 11.27. uur. Zo is dat, daarom noem ik de VN ook de Verenigde Nazies, ze kruipen en likken naar de Arabische landen, alles om de belangen van bankiers, oliemaatschappijen, de Bilderbergkliek en de NWO te pleasen. Het boeit ze voor geen meter, dat er 100.duizenden slachtoffers vallen door hun manier van doen.

   Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  @Jade, je vergeet dat Israël ook niet bepaald machteloos is..!!!!
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Dimona_%28Isra%C3%ABl%29
  Neem van mij aan: Ahmadinejad en z’n bende idioten worden 24/7 in het oog gehouden.
  Israël zal echt niet op hem gaan wachten.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  @Tistochwat, m’n vergrootglas is kapot…

  Like

 11. Henk der Niederländer zegt:

  Of Iran inderdaad aan een nucleair wapen werkt valt te betwisten, maar zeker is dat Iran de wereld wil laten zien dat ze capabel zijn om een atoombom te bouwen.
  Wat betrefd het voorzitterschap van een ontwapeningsconferentie is het inderdaad nogal idioot om dat voorzitterschap aan Iran toe te kennen, maar anderszijds wil dat natuurlijk niet veel zeggen.
  Erger is de VN zelf die niet weten hoe ze met het Islamitische gevaar om moeten gaan.
  Het Islamitische gevaar bestaat er wat betrefd Iran hoofdzakelijk in dat het in werkelijkheid een schurkenstaat is die op verschillende fronten een proxy-oorlog voert tegen het soenisme en het westen (met name de Joodse staat)
  Het zou waarschijnlijk eenvoudiger zijn om de dingen bij hun echte naam te noemen binnen de VN en Iran gewoon een terroristenstaat te noemen, maar dan komen er te veel erebaantjes op de tocht te staan en dat is bij dat soort Bobo’s natuurlijk niet de bedoeling.
  Inderdaad zoals hierboven al geopperd is gewoon dat hele zaakje afschaffen en een slagvaardiger orgaan voor oprichten en dan bedoel Ik niet dat soort stelletje slappe zeverlappen aan stellen maar een paar militairen die werkelijk hun eigen beslissingen zouden kunnen nemen wat dan ook weer een hoop geld scheelt aan een inernationaal strafhof die het ook voor elkaar weten te krijgen om de werkelijke schuldigen van een aantal genocides buiten schot weten te houden.
  Ik weet het het is wishfull thinking dus voorlopig zullen we het moeten doen met de verenigde neuroten.

  Like

 12. Anneke zegt:

  Nebukadnezar herleeft weer; lijkt wel. Wàt een STOMMITEIT, maar pluspunt….de huidige war-wereld is nu heel snel ten-einde. Verlossing, na een lange rit van duizenden jaren met veel geween en gekerm….”Pfff, wat zijn we moe geworden, zo ook de natuur….”. Nog effe doorgaan en we storten ‘de afgrond in….’. Verlossing, bevrijd van al dat infantiele tuig !!!

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 17.22. uur. Ook ik snak naar de uiteindelijke verlossing.

  Like

  • Helena zegt:

   Ja jongens ik ook, maar er komt nog een duizendjarig rijk toch?

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Helena

    Ja, volgens de bijbel wel.
    De bijbel leert dat het een soort ‘tussenregering’ is en gedurende die tijd zullen de mensen tot volmaaktheid worden gebracht met als doel de aarde eeuwig in goede gezondheid te bewonen en verstandig te beheren.
    Iedereen zal dan gelukkig, gezond en jong zijn.
    Het is ook de bedoeling dat de aarde tijdens dat ‘duizendjarige rijk’ in een paradijselijke tuin zal veranderen door de inspanningen van de mensen die hiervoor in aanmerking komen.

    Tja, dat klinkt mooi; was het maar alvast zo ver.
    Het is bijna te mooi om waar te zijn maar wie weet?
    De puinhoop in deze wereld is nu zó groot, dat niemand meer een oplossing heeft…

    Like

 14. henk schroemges zegt:

  Tot nog toe bestaat Israel -hoewel omgeven door hyena;s en gifslangen- nog steeds. Zullen de kopstukken in die omringende landen wel in de gaten hebben dat hun beste adviseurs wellicht agenten van de mossad zijn. Deze gedachtengang heb ik altijd al gehad gezien het verschil in intelligentie, slimheid en ook sluwheid tussen de dreigende landen en het bedreigde land.

  Like

 15. Jan zegt:

  Kom dacht Obama, de VN is al een gekkenhuis en dus kan er nog wel een gekkin bij:
  Obama benoemd Samantha Powers VS-ambassadeur van de VN.
  http://www.huffingtonpost.com/2013/06/05/samantha-power-un_n_3389116.html

  Samantha Power is ook degene die wil dat het Amerikaanse leger Judea en Samaria verovert om hiervan de terreurstaat ‘palestina’ te vormen

  Like

 16. Jan zegt:

  Nieuw hoogte punt of dieptepunt?
  Islamitisch blok van de Verenigde Nazis is ziedend op de Mensenrechtenorganisatie omdat zij de shariawetgeving met voeten treedt. Vrouwen verminken en vermoorden moet mogen volgens de holbewoners.
  Islamic states frown on Islam-opposing paragraphs of UNHCR violence against women resolution
  http://www.kuna.net.kw/ArticleDetails.aspx?id=2316833&language=en

  Like

 17. Jan zegt:

  Nieuws van de Verenigde Nazies

  Syria and Iran are planning to run for a spot on the U.N. Human Rights Council later this year
  http://www.reuters.com/article/2013/07/10/us-syria-iran-un-idUSBRE9690XC20130710

  Like

 18. Jan zegt:

  Nieuw idioterie van de VN:

  Ban Ki-moon Pleads For Tolerance For Muslims During Visit To Auschwitz Death Camp…
  As the second round of negotiations with Iran launches over its nuclear program, the UN secretary-general visited Auschwitz and declared that anti-Semitism still exists — along with “rising discrimination” against “migrants, Muslims, Roma and other minorities.”
  http://pjmedia.com/tatler/2013/11/19/un-secretary-general-visits-auschwitz-pleads-for-tolerance-for-migrants-muslims-roma/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s