Londen: meer dan 1000 deelnemers aan EDL-demonstratie (+ video´s)

Screenshot_25

De English Defence Leauge (EDL) brengt de straat op wat velen denken, menigeen misschien schrijft. Tommy Robinson, Kevin Carroll en hun aanhangers mobiliseerden maandag opnieuw meer dan 1000 mensen en marcheerden van Trafalgar Square naar Downing Street nummer 10, de zetel van de Engelse minister-president, om tegen de islam en tegen David Cameron te protesteren.

Sinds de wrede en zinloze executie van de Britse soldaat Lee Rigby in de Londense voorstad Woolwich zijn vele mensen ontsteld, sommige gechoqueerd, maar slechts weinigen doen iets. De EDL had afgelopen zaterdag al 7000 mensen gemobiliseerd om een signaal af te geven tegen het islamitische slachten van mensen midden op straat in Groot-Brittannië en Europa.

Zoals de “Daily Mail” bericht, liet de EDL maandag opnieuw van zich horen. “No Surrender” scandeerde de EDL op haar vreedzame mars door Londen. Kevin Carroll, een van de leiders van de EDL, zei: “De dood van Rigby moet een keerpunt voor het land zijn. We willen tegen David Cameron zeggen – terwijl hij op een ligstoel in Spanje ligt te zonnebaden: we zijn woedend dat een van onze Britse soldaten in deze stad werd onthoofd.”  Gehuld in Britse vlaggen noemden de demonstranten Cameron een lafaard, die na de terreur van Woolwich – alsof er niets gebeurd zou zijn – gewoon vakantie viert op Ibiza. Ze scandeerden: “Islamitische moordenaars uit onze straten!” en “Er bestaat maar één Lee Rigby!”

De EDL werd op zijn mars niet alleen begeleid door de politie, maar ook, zoals gebruikelijk, door de rode SA.

In de nacht daarvoor was de moskee in de plaats Grimsby het doelwit van een brandaanslag geworden. Diler Gharib, voorzitter van de moskee, zei: “…we maken ons zorgen om onze vrouwen, dochters en kinderen, die deel uitmaken van deze gemeente. De mensen moeten inzien dat de mensen, die verantwoordelijk zijn voor de moord in Woolwich, misdadigers zijn en dat het niets met het islamitische geloof heeft te maken.”

Natuurlijk niet, daarom heeft de slachter van Londen immers bij de “almachtige Allah” gezworen dat moslims niet zullen stoppen ons te bestrijden. Dat was vast en zeker een vergissing.

Maar ook de islamitische haatprediker Anjem Choudary komt in de “Daily Mail” aan het woord. Choudary was de leider van de inmiddels verboden “islamitische” groepering Islam4UK. Hij richtte daarvoor al twee “islamistische” organisaties op, die later door de Britse regering terroristisch genoemd en eveneens verboden werden. Choudary had moslims ertoe opgeroepen om bij de terreurbestrijding niet samen te werken met de politie en in 2006 had hij opgeroepen tot moord op de paus.

Moslims zouden hem op straat de hand schudden en hem feliciteren met zijn opvattingen over de islam. Het zou niet te accepteren zijn dat de Britse minister van Binnenlandse Zaken Theresa May extremistische predikers van het televisiescherm zou willen verbannen. Hij benadrukte, dat zijn tirades zich alleen maar tegen de onderdrukking van de moslims richten en dat hij geenszins het terrorisme zou stimuleren. Hij zou veel steun krijgen op internet. Met zou over de Britse buitenlandse politiek moeten praten of anders de gevolgen dragen (opm.: zoals de moord in Woolwich). Als Theresa May zou bedoelen dat de moslims zouden moeten houden van wat er in Irak en Afghanistan zou plaatsvinden, dan zou hij bang zijn dat de overwegende meerderheid van de moslims in de hele wereld niets anders dan verachting voor de bezetting van islamitische landen zou hebben.

Dat toont eens te meer aan dat er hier geen bewustzijn voor onrecht bestaat, dat het moorden niet zal stoppen en dat het al lang geen vijf voor twaalf meer is. De islam heeft de oorlog aan ons verklaard: hier, nu en vandaag! De EDL laat zien dat het mogelijk is de mensen te motiveren, op te staan en vreedzaam, maar vastberaden te laten zien: tot hier en niet verder!

Video´s:

 

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/05/london-mehr-als-1000-teilnehmer-bei-edl-demo/#more-328853

Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Dhimmitude, English Defence League, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Islamkritiek, islamofascisme, lafheid, landverraad, Terrorisme. Bookmark de permalink .

22 reacties op Londen: meer dan 1000 deelnemers aan EDL-demonstratie (+ video´s)

 1. Philippine zegt:

  Ik las zonet op weblog DVC via blogger Aegolius het volgende:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21607371/__Fotograferen_verboden___.html

  Dus binnenkort mogen bovenstaande filmpjes van de EDL-demonstratie óók niet meer
  vertoond worden in Zweden?

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Kan de PVV niet ook zo’n demonstratie organiseren?
  Mars naar het Binnenhof. IK zou er aan meedoen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler 16.35. uur. En ik ook Theresa!

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Dat komt nog. Nederland is nog niet helemaal rijp hiervoor. Laat eerst de islam nog meer haar ware tronie tonen samen met de rampspoed die de EU en haar adepten ons brengt. De dag zal komen dat 100.000 mensen of meer samenlopen in Den Haag en elders in het land. De Nederlandse burger staat nog niet genoeg met de rug tegen de muur, maar dat zal niet lang meer duren.

   Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Alle moslimfundamentalisten oprotten, te beginnen in Great Britain en de rest van de Europese Unie!

  Like

 4. Rick zegt:

  Met alle respect voor de EDL en de demonstranten; maar het is per saldo toch een opkomst van lik m’n vestje :>(( Komaan zeg. Een stad als Londen en slechts 1000 man op de been kunnen krijgen!? Zeker gezien de aanleiding is deze opkomst een debacle van de eerste orde. Toont dus haarfijn aan hoe diep, buiten de “veiligheid” van de legio fora om, de anti islam gevoelens werkelijk zijn. We vinden het eigenlijk allemaal wel best zo en als het puntje bij paaltje komt dus niet te mobiliseren! Dan gaarne ook niet eindeloos blijven OH’en dat we onder de voet gaan worden gelopen door de moslims!!!

  Like

  • Helena zegt:

   Het was voor de meeste mensen natuurlijk gewoon een werkdag.
   Als ik even naar mezelf kijk, ik werk ook in een sector waar ik minstens een maand van te voren een vrije dag moet aanvragen. Het afgelopen weekend waren er wel zowat 7000 deelnemers in Newcastle zoals we hebben kunnen zien. Op zaterdag 13 juli gaan ze naar Birmingham.

   Like

 5. @Rick; beter een kleine demonstratie van 1000 man dan helemaal niks!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Men is tenminste de straat opgegaan in Engeland, dat moet ik in ons “watjesland Nederland”, nog maar eens zien. Maar er hadden wat @ Rick aanhaalt veel meer burgers moeten en kunnen staan.
  We zijn zonder twijfel “in staat van oorlog”, met de islam, en dat alles als gevolg van perfide beslissingen van onze politici de laatste 40 jaren.
  Het geweld van de moslims zal pas stoppen, in heel Europa, als wij genadeloos terugslaan.
  Maar wat dat betreft kon dat nog wel eens te lang gaan duren.
  Moslims dienen zich aan te passen, of dienen terug te gaan naar hun thuislanden in Noord-Afrika!

  Like

 7. henk schroemges zegt:

  Het afslachten van westerlingen zal doorgaan en zeker nog toenemen. Daarom zijn er slechts 2 mogelijkheden straks:
  = we worden nog banger voor die lui en buigen totaal voor hun overheersing of
  = de totale massa staat op en verdedigt zich op een zodanige wijze dat die lieden massaal op de vlucht slaan naar de zandbak waaruit ze voorheen zijn gekropen.

  Like

 8. Ach in Nederland mag je blij zijn als er een paar tientallen komen….

  Like

 9. Geronimo zegt:

  Webmaster: mijn vorige reactie verwijderen, want er is iets fout gelopen. Ik plaats ze opnieuw.

  Like

 10. Rick zegt:

  @Jack Terrible en @Tom Hendrix: Uiteraard is een demonstratie van “slechts” 1000 mensen stukken beter dan het h-e-l-e-m-a-a-l niets in NL. Door de enigszins provocerende formulering van mijn eerdere reactie probeerde ik louter het uiterst schrille contrast tussen “oorzaak” en “reactie” bloot te leggen. Conclusie: Het is vooralsnog bijzonder slecht gesteld met de actiebereidheid van de autochtonen. In A’dam hadden er verhoudingsgewijs ongeveer 57 mensen gestaan.

  Like

  • @Rick; in de eerste zin van je ene laatste reactie zeg je ook “Met alle respect voor de EDL en de demonstranten”. Dat had ik over het hoofd gelezen toen ik mijn reactie plaatste. Laten de bomaanslagen maar komen zodat allerlei mensen gaan demonstreren tegen de islam! Helaas, zijn sommigen niet wakker te slaan!

   Like

 11. Helena zegt:

  Tja en wat wil je ook als de grote landverrader David Cameron de EDL vergelijkt met Al Quaeda
  http://libertygb.org.uk/v1/index.php/news-libertygb/4103-david-cameron-declares-war-on-the-edl

  Like

 12. luckybee zegt:

  In Openbaring 21 De nieuwe hemel en de nieuwe aarde vers 8 staat geschreven,
  8 Maar den vreesachtigen, en ongelovigen, en gruwelijken, en doodslagers, en hoereerders, en tovenaars, en afgodendienaars, en al den leugenaars, is hun deel in den poel, die daar brandt van vuur en sulfer; hetwelk is de tweede dood.
  In de Nieuwe Jerusalem staat geschreven in vers 27 En in haar zal niet inkomen iets, dat ontreinigt, en gruwelijkheid doet, en leugen spreekt; maar die geschreven zijn in het boek des levens des Lams.
  Mischien oet de heer dat helemaal alleen zonder dat wij hier aan moeten mee helpen.Want in de Koraan staat dit geschreven:”Soera 5 vers :” 89. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor de eden welke gij in ernst aflegt. De boetedoening er voor is: tien armen te spijzigen met het gemiddelde voedsel waarmede gij uw huisgezinnen voedt, of hen te kleden, of het vrijmaken van een slaaf. Maar wie dat niet kan doen zal drie dagen vasten. Dit is de boete voor uw eden, wanneer gij zweert. Maar houdt uw eden. Zo legt Allah u Zijn tekenen uit, opdat gij dankbaar moogt zijn.

  Quote:
  Soera 2 vers:” 225. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor hetgeen uw hart heeft verdiend. Allah is Vergevensgezind, Verdraagzaam.

  Quote:
  Soera 16 vers :” 106. Wie Allah verwerpt, na te hebben geloofd – behalve hij die wordt gedwongen terwijl zijn hart in het geloof vrede blijft vinden – en zijn hart voor het ongeloof opent, op hem rust Allah’s toorn; en er zal een grote straf voor hem zijn.

  Hoe het zal gebeuren weet ik niet en ik geloof dat ik het ook niet wil weten.

  Like

 13. treintrien zegt:

  Iemand er over nagedacht hoe gevaarlijk het is om met zo een mars mee te lopen.
  De moslims (en de poltie, helaas) kijken mee, nietwaar?
  Bedenk goed dat de poltiek-correcte waanzin daar al veél verder is dan hier.

  Je komt in engeland ook gewoon in de bak te zitten als je ál te openlijk zegt dat je een hekel hebt aan die moslims.

  En dan heb ik het nog niet gehad over de ‘education by murder’. Ook al toegepast door onze nederlandse mohammedanen, met Theo van Gogh. Let maar eens op hoe vaak die naam door die lui als een soort dreigement wordt genoemd. (Als in: je weet toch hoe het met die bolle is afgelopen?)

  Ik vind duizend man op een doordeweekse werkdag niet eens zo slecht. Ik ga er van uit dat ook in Engeland de blanke werkende ook de uitkering van de zwarte misdadigers moet betalen. Die hebben ook geen tijd om te protesteren. Net als hier. Ik was er de laatste keer zó graag bij geweest, maar ik moet ook twee maanden vantevoren vrij vragen.

  Like

 14. Jan zegt:

  De vruchten van de multikulti:

  Zes moslims aangehouden die in bezit waren van spijkerbommen, zwaarden, messen en geweren. Doel: Dewsbury, West Yorkshire, de EDL-demonstratie
  http://www.express.co.uk/news/uk/405583/Muslim-extremists-planned-to-nail-bomb-EDL-rally-in-retaliation-for-blasphemy

  Foto’s van de djihadisten. Het IQ staat op hun voorhoofd

  Like

 15. Helena zegt:

  Die zes zijn vandaag al voor de rechtbank verschenen, jullie mogen drie keer raden
  wat ze aanvoerden als reden voor hun (stompzinnig mislukte) aanslag.
  Nee, niet kijken eerst raden. Ja in 1 x goed!
  http://www.bbc.co.uk/news/uk-22814936

  Like

 16. Helena zegt:

  Deze leek me gezien mijn vorige bijdrage wel op zijn plaats.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s