VIDEO: Waarom vrouwen zich niet tot de islam moeten bekeren

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Ya´akov Siepman) 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: Waarom vrouwen zich niet tot de islam moeten bekeren

 1. Helena zegt:

  Dit kan ze niet vaak genoeg herhalen.
  Waar woont ze nu? Ik dacht een Scandinavische taal te horen.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Wat er in dit filmpje wordt verteld is gruwelijk -en inmiddels overbekend. Toch geeft het op zichzelf geen sluitend voorbeeld van de stellingname -hoe waar ook- dat vrouwen zich niet tot de Islam zouden moeten bekeren.
  Het slachtoffer dat hier aan het woord kwam, was geen bekeerlinge. Zij was Iraanse en vanaf haar geboorte dus onderdeel van het systeem, dat tijdens het bewind van de Sjah was vervaagd, maar onder de Ayatollahs weer in de oude “glorie” hersteld. Met alle gruwelijke gevolgen voor haar vandien. Er is hier echter, strikt genomen, geen sprake van ‘bekering.’
  Gaan wij de verhalen na van Nederlandse en Vlaamse vrouwen die zich ooit hebben bekeerd, dan zie je heel vaak hetzelfde patroon: Ze zijn dan al vaak ‘zoekende’, -dus wel op zoek naar een bepaalde ‘inhoud’- maken kennis met een moslim en staan open voor zijn ‘geloof’. Soms ook raken zij bevriend met een moslima. De geloofskenmerken (natuurlijk worden hen aanvankelijk alleen de meest aantrekkelijke getoond) raken hen zodat ze er zich steeds verder voor open stellen. Om dit te kunnen moet je volgens mij overigens wel tot een bepaald type behoren. Eén van de meest steekhoudende commentaren die ik hierover ooit op Youtube ben tegengekomen luidde ongeveer aldus: “Degenen die zich zo tot de Islam aangetrokken voelen, dat ze zich bekeren en zelfs hoofddoeken of sluiers gaan dragen zijn over het algemeen vrouwen die al een laag zelfbeeld hebben en zich zó onzeker voelen, dat ze blij zijn, zich dienstbaar op te kunnen stellen en steun vinden bij de onzichtbaarheid. Geloof me,”-benadrukte de betreffende reageerder- “sommige types zijn gewoon voor de onderhorigheid gebóren.” Ondanks dat vele bekeerlingen beweren, zich he-le-maal niet onzeker te voelen, heb ik het altijd als een reëel, raak commentaar onthouden.
  Het is natuurlijk de vraag, of al die bekeringen ook stand houden. Dat wordt in die bekeringsdocumentaires nooit getoond. Maar eenmaal bekeerd is er, dat weten we allemaal, immers geen weg meer terug, anders dan met de grootste geweldsconflicten en levensbedreigingen. Eén ding lijkt me zeker: Wie zich niet voldoende aangesproken voelt, gaat er niet toe over. Ikzelf weet al jaren wat ik zou antwoorden als mij werd verzocht, mij te bekeren tot de Islam:
  “Islam betekent onderwerping. Ik ben westerling. En Humanist. Een westerling onderwerpt zich niet. Een Humanist onderwerpt zich niet. Aan niets en niemand. Zijn autonomie is zijn trots. Ik zal mij nóóit bekeren tot de Islam.
  Als het aan mij lag, zou dat de stellingname zijn,die iedere westerling, man of vrouw, onverkort zou innemen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler 21.18. uur. Hierop zeg ik volmondig Amen Theresa!

   Like

  • BertG. zegt:

   Wat hier rond loopt en zich laat bekeren zou je eigenlijk eerder verwachten rond lopend in de wei (varkens en koeien). Restjes die over gebleven zijn en nooit iets leuks zijn tegen gekomen.
   Dan is elke aandacht er 1. Hebben ze namelijk zo goed als zeker nooit gehad.
   Is er nog een lager zelfbeeld te bedenken dan, als je je hier voor leent?
   Je moet toch wat, dan maar zo iets, moeten ze gedacht hebben, en maar volhouden dat ze niet onzeker zijn en het van en met volle overtuiging doen.

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Voor deze vluchtelingen kunnen ze wat mij betreft de poorten niet vergenoeg open zetten. Ben altijd heel vreedzaam en respectvol tolerant geweest voor alle mensen en culturen. Ging in mijn jonge jaren inzamelingen doen voor de derde wereld enfin je kent dat wel. Wat moet de wereld aan met islamitische mannen zoals deze jonge vrouw ze ontmoet heeft. Heel veel onmacht voel je als deze vrouw haar verhaal doet. Ze is niet alleen lichamelijk verminkt ook geestelijk. Dit gaat niet meer weg hoe oud ze ook wordt. Deze afschuwelijke ervaringen en het overgeleverd zijn aan de absolute willekeur, een willekeur die typisch is voor elke ideologie (islam is willekeur, terroristische willekeur) van een “”extreem laag”” mannen soort. De islam kweekt dit soort mannen. Sterker de islam heeft dit soort mannen nodig want een islam die de terreur en de bereidheid tot terreur afwijst heeft geen bestaan meer in de toekomst. Waarom niet? Omdat de islam moreel en religieus contemplatief volledig leeg is. De islam schenkt haar aanhangers alleen maar valse superioriteit over ongelovigen en in de praktijk zien ze elke dag dat ze alles behalve superieur zijn. Dit wekt minderwaardigheid en vooral woede op bij de gemiddelde moslim man. Dus wat doet hij met een vrouw die weigert een hoofddoek om te doen? Ben van nature geen vechtlustig type maar zou zonder verder na te denken aan elke oproep gevolg geven de islam en de islamisering een halt toe te brengen. De kruisvaarders wisten waar ze mee bezig waren. Het veroveren van Jeruzalem was slechts van secundair belang. Het monster islam van hun lijf houden, daar ging het om. Wij in West Europa zullen dit door schade en schande opnieuw gaan leren.

  Like

 4. BertG. zegt:

  En ook hier zijn ze helemaal uit gekomen in India. Waarom ze het toch zo moeilijk hebben als er iets vrouwelijks (los gezien nog van de leeftijd) zomaar los loopt op straat.
  http://www.spitsnieuws.nl/archives/raar/2013/05/lingerie-schuld-verkrachtingen-india
  Durf er maar mee te komen als smoes.

  Like

 5. Helena zegt:

  Nog een schokkend persoonlijk verhaal over politieke correctheid met helemaal onderaan het artikel een nieuw?? maar in ieder geval weer vlijmscherp filmpje van Pat Condell.
  http://menashedovid1.wordpress.com/my-islamaphobia/

  Like

 6. luckybee zegt:

  Er zijn genoeg Hollandse Trulla die schijnbaar de islam erg aantrekkelijk vinden?Mischien zijn ze wel massochissen?(het tegenovergestelde van saddisten)

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Wat een smerige SCHOFTEN.! Wat zou ik die graag zonder blikken of blozen in mekaar getrapt hebben en wel zodanig dat ze nooit maar normaal konden lopen.
  Bewijs wederom geleverd: islam is onversneden fascisme en terreur, nazi-Duitsland van 33-45 en het communisme zijn picnics vergeleken met die veroveringsideologie.

  Like

 8. Jade zegt:

  Islam is slechts gebaseerd op seks…
  Zo van, ik mag elke vrouw neuken die ik wil, met of zonder toestemming.
  Mannelijke concurrenten schakel ik gewoon uit, door ze te vermoorden.
  Ikke, ikke, ikke en rest kan stikke…

  Like

 9. BertG. zegt:

  Opnieuw een “beest” wat los gelaten wordt in NL.
  “Volgens deskundigen is M. nu geslaagd behandeld. Hij is nog steeds gevoelig voor vernedering en krenking, maar dat haalt niet meer het niveau van een stoornis.”
  Volgens mij een basis omschrijving van iedere moslim met een psychologisch sausje erover heen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21611067/__Moordenaar_Maja_Bradaric_vrij__.html
  Niks meer mee aan de hand dus. Spreek ‘m alleen niet tegen, mocht iemand ‘m tegen komen.
  Lange tenen is ongeneselijk. Zo is ie groot gebracht namelijk.
  Zo hoort ie zich namelijk te gedragen volgens z’n afgodje.
  Verwijderen uit deze wereld was een betere oplossing geweest.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Maar de ‘Gutmensch’ blijft alles ontkennen…
  En maar ontkennen en maar ontkennen en maar ontkennen…
  En maar verwennen en maar verwennen en maar verwennen…

  Like

 11. Jean zegt:

  En zeggen dat hier in onze westerse wereld vrouwen rondlopen (Brems in België – een domme groene kip) die dergelijke waanzin propaganderen als vredelievend???
  Hoe valt het te begrijpen dat hier allochtone vrouwen zich tooien in een zwarte tent en positief spreken over die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij???
  Helaas zitten wij met achterlijke zwaar dementerende politiekers opgezadeld, zowel uit rode, groen, blauwe als oranjestal zijn klaar voor het containerpark want rotzooi dat woekert als een kankergezwel moet men apart houden in één container en dan zo snel mogelijk naar een verbrandingsoven brengen ter voorkoming van uitzaaien.
  Het verraad aan en van onze identiteit onze beschaving en onze cultuur door die achterlijke zwaar dementerende politiekers is degoutant én funest voor onze toekomst, voor onze kinderen en kleinkinderen daarom dat we versnelt moeten gaan ingrijpen en die misdadigers oppakken en voor een rechtbank brengen ter veroordeling van de gepleegde misdaden tegen de eigen bevolking.

  Like

 12. Jan zegt:

  Ook in Saoedie-Arabië kun je de 7e eeuw bezoeken zonder naar een museum te gaan:

  Saoedische schrijver van ‘zelfhulpboeken’ roept op vrouwen seksueel te treiteren en te pesten om hen uit hun beroep als kassamedewerkster te verjagen.
  http://www.washingtontimes.com/news/2013/may/29/saudi-self-help-writer-urges-men-molest-women-make/

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan 18.01. uur. Beste Jan, ook bij ons. In mijn woonplaats kwam ij vanmiddag weer zo een wandelende tent tegen, geheel ingepakt, alleen de ogen vrij. En haar mosselman in een haatjurk. Fijn, dat de pvda ons deze verrijking heeft gebracht. Kots!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s