Afrikaanse “vluchtelingen” tegen Duitsland: “Het is jullie schuld dat wij komen!”

Screenshot_2

Deze uitspraak zouden we eigenlijk zonder commentaar aan de lezers moeten doorgeven. We willen hem echter toch eens wat nader bekijken:

Afrikaanse vluchtelingen uit Italië: “Het is de schuld van Duitsland dat wij hier zijn!”

“Zo brutaal als een bazaarvlieg”, zegt een Hongaars spreekwoord. En wie een keer op de bazaar van Cairo of Tunis onderweg was, die weet hoe brutaal daar zowel de vliegen als de kerels kunnen zijn.

In ieder geval is deze uitspraak aan brutaliteit nauwelijks te overtreffen.

Maar stop! Misschien hebben ze gelijk, deze lieve mensen, die alleen daarom hier in grote getale naartoe komen om de aan hen beloofde “mensenrechten”, “vluchtelingenrechten”, “sociale uitkeringsrechten”, “gratis rondom de klok verzorgingsrechten” en andere rechten op te halen. Want de imam in de moskee heeft al tegen hen gezegd dat Allah de wereld aan de trotse moslims heeft geschonken. En de VN-mensenrechtencommissarissen zeggen constant tegen hen dat de blanken in het verre Europa de hatelijke racistische uitbuiters zijn die al die Afrikanen, die nog geen dag in hun leven gewerkt hebben, constant weten uit te buiten. Waarvan men deze armoedzaaiers uitbuit, laten we hier maar even in het midden.

We willen in plaats daarvan liever kijken naar de begripvolle voorstelling van de journaliste van “Der Spiegel”, ene Theresa Breuer, die ons uitlegt dat deze lieve mensen, die nog nooit in hun leven gewerkt hebben, hier naartoe stromen en niets liever dan een baan willen:

Ze hadden hun vaderland verlaten om werk te vinden in Libië. De oorlog in 2011 dreef ze op de vlucht, via de Middellandse Zee kwamen ze naar Italië, daar strandden ze in vluchtelingenkampen.

Screenshot_6

En mevrouw de journaliste Theresa B. weet ook al wie daarvan de hoofdschuldige is dat de lieve mensen nu hier zijn en het ook niet meer weten:

In het begin van het jaar heeft Italië de kampen gesloten, de Afrikanen gewoon geld en een Schengen-visum in handen gedrukt en hen geadviseerd naar andere EU-landen te gaan. Een schandaal, dat de verdenking op de Italiaanse autoriteiten heeft gelegd de vluchtelingen doelbewust door het betalen van geld naar Duitsland weggelokt te hebben. Deze beschuldigingen wijst Italië van de hand.

Der Spiegel

Dus mevrouw Theresa B. begrijpt de domme Afrikanen uit de woestijn, maar ze kan de Italianen niet begrijpen. Dat is opnieuw een typische communicatiestoornis: hoe verder een cultuur van de Duitse goedmenschen verwijderd is, des te beter kunnen ze deze begrijpen. Hoe dichterbij deze is, des te minder begrip hebben ze.

Welnu, wij echter hebben meer begrip voor de Italianen, die in ieder geval weten hoe men deze mensen kan kwijtraken. Voor mevrouw Theresa B. hebben we echter geen begrip. Wij vergeven haar deze pro-Afrikaanse propaganda ten koste van de slimme  Italianen niet. De Italianen hebben gelijk. Duitsland moet de Italianen gewoon nadoen, ze 5 euro geven en doorsturen: naar Afrika, waar het niet regent, waar ze zich beter zullen voelen.

Wie moedigt ze aan om naar Europa te komen? Italië toch niet? Wie dan wel?

Screenshot_36

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/05/31/afrikanische-fluchtlinge-an-deutschland-ihr-seid-schuld-dass-wir-kommen/#more-45598

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Afrika, Duitsland, Immigratie, Italië, Linkse Kerk. Bookmark de permalink .

29 reacties op Afrikaanse “vluchtelingen” tegen Duitsland: “Het is jullie schuld dat wij komen!”

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ik heb de zandhappers in ieder geval geen uitnodiging gestuurd. Het zijn de onnozele gutmenschen, en de rode linkse smeerlappen die met hun gedogen en toestaan horden van deze onaangepasten Europa hebben binnengehaald. Dit alles na het verraad van de rooie Joop den Uyl met zijn gezinshereniging voor gastarbeiders vanaf 1972, en daarna de ploertige politici van het europese parlement, die in samenwerking met WERKGEVERS,BILDERBERGMAFFIA EN OLIEMAATSCHAPPIJEN de instroom van horden moslims uit het Rifgebergte, en Turkije, Tunesië en Somalië mogelijk hebben gemaakt. En de EUSSR gaat er mee door want dit GEDROCHT wenst bij de heks MALMSTRÖM dat de grenzen wijd open gezet moet worden voor iedere afrikaan en moslim. Zum kotzen!

  Like

  • luckybee zegt:

   Ik kan me niet herinneren dat de Duitsers de Afrikanen hebben uitgenodigd bij ze te komen wonen!!Alleen socialisten doen dat.

   Like

 2. bobzelf zegt:

  gewoon grenzen dicht , en niet voor 2 maanden , maar altijd ! dan wel nu opnieuw !
  zelfs in een land als Ukraine begrijpen ze hoe het werkt , 90 dagen mag U blijven en of je geld bij je hebt om die tijd door te komen , en daarna er gewoon uit !!!
  blijft u per ongeluk of express ??? , 1 DAG OF WEEK TE LANG ?? 90 euro boete en OPZOUTEN !!
  EN NIKS EEN ILLIGAAL IS NIET STRAFBAAR , WEGWEZEN DAN WEL OPZOUTEN ,
  EN NAAR JE ZANDBAK TERUG !
  SIMPEL HEE !!
  EN HIER HEBBEN ZE TOCH ONDER DE RUSSISCHE KNOET GEZETEN !
  maar ja, wij hebben een partij ,die vroeger stond voor de nederlanders , maar die zijn ergens hun hersens verloren , dus zoeken ze nu stemmers voor op hun partij !
  Als mijn ooms en mijn vader nog zouden leven , die gingen dan nu wel effe ouderwets langs ,
  en sloegen de kop van hun romp , en raar maar vroeger begrepen ze dat altijd gelijk !
  Waar is het in hemelsnaam met de P.v.dA mis gegaan ??
  NU hebben we als gewone nederlanders MET hersens gelukkig Geert Wilders nog en Nigel Farage !
  En de rest : IS LANDVERRADERS DAN wel HOOGVERRAAD tegen 16.000.000 nederlandse burgers HET GOEDE WOORD ?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bobzelf 21.40. uur. Ja bob, land-en hoogverraders is prima uitgedrukt!

   Like

  • ben zegt:

   de linksen hebben dringend behoefte aan een woordenboek zodat ze de werkelijke betekenis van het woord “illegaal” kunnen herontdekken.
   illegaal=onwettig, onregelmatig,wederrechtelijk,ondergronds,tegen de wet,strafbaar,tegen de geldende voorschriften, tegen het nationaal-socialisme

   maar de linksen hebben dit woord volledig getransformeerd,nu krijgt een illegaal legale rechten???de wereld op zijn kop!

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Met de P.v.d.A is het misgegaan toen kinderen van geëmancipeerde arbeiders massaal op kosten van de staat vrijblijvend naar de universiteit konden gaan om allerlei non wetenschappen te studeren. Wetenschappen zoals sociologie, psychologie, andragogie, agogie, pedagogie, criminologie, culturele antropologie, economie en vooral niet vergeten marxistische economie. Daarna kregen we de gang door de instituties waarin deze kinderen voorop liepen en werd de Nederlandse maatschappij door een pervers netwerk door links gecreëerde subsidie organen tot in haar diepste vezels socialistisch progressief gecorrumpeerd. Hiervan af komen zullen we nooit tenzij zich een totale economisch financiële melt down gaat voordoen. Deze economische ramp die met de dagen steeds waarschijnlijker wordt zal veel leed veroorzaken in Europa maar zal naast haar leed ook een zeer positief niet bedoeld side effect met zich meebrengen. Het zal ons onherroepelijk gaan verlossen van de links/groene multiculturele nachtmerrie die Europa al meer dan 50 jaar teistert.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Op HOOGVERRAAD staat toch de doodstraf ??

   Like

   • bobzelf zegt:

    Ja, en niks anders !
    Als je in de regering gaat zitten en volledig schijt hebt aaan de mening van de 16.000.000 nederlandse burgers , dan kan je dat verwachten !
    Al deze landverraders zijn net als in de 2e wereldoorlog gaan werken voor een vreemde mogendheid !
    Dus Malieveld en dan mogen de burgers ECHT EEN KEER ZELF KIEZEN :
    1E FUSILLEREN
    2E OP/ ONDER DE GUILLOTINE
    3E OPHANGING
    4E VIERENDELEN ( liefst door hun ingevorderde eigen paarden ) , blijft het een
    beetje in de familie
    5e WIR HABEN ES NICHT GEWUSST , wordt niet geaccepteerd !
    I rest my case

    Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Hè, jakkes, wat gênant! Lieve medereageerders, ik vraag U dringend, Uzelf voor ogen te houden, dat de ene Theresa de andere niet is!
  Zelf kreeg ik nooit de kans om de journalistiek in te gaan, en al was het anders geweest, dan had ik nu vermoedelijk zonder werk gezeten omdat mijn sociaal-maatschappelijke visie er bepaald niet één van een ‘goedmens’ is. Zoals bij deze dame wèl het geval blijkt te zijn.
  Haar opinie schijnt voornamelijk te zijn gevormd door één of twee zaken: Ten eerste, dat deze ‘vluchtelingen’ zwart zijn, en ten tweede waarschijnlijk, dat zij móslim zijn. Daarmee houdt het voor haar op. Voor verdere aanwezige feiten lijkt zij geen oog te hebben.
  Zéér onprofessioneel, als U het mij vraagt.
  Maar is dat tegenwoordig niet aan de orde van de dag? De pers wordt beheerst door de linksmens en zo komen de leugens of althans de halve waarheden in de media. Daarvan hebben wij op de site hier ook al de nodige voorbeelden de revue laten passeren. Waarvan genoeg Nederlandse, trouwens. Dus waarom Duitsland niet? Waarom Der Spiegel niet?
  Maar ik Theresa G. (niet B.) en IK distantieer mij er bij voorbaat van.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Theresa, “Der Spiegel” uit Hamburg is zo links als de neten!!!!

   E.J.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @E. J. Bron 22.06u. Weet ik, Webmaster. En als ik het nog niet geweten had, was dat wel duidelijk geweest na dit artikel. Ik herhaal het nog eens:Zéér onprofessioneel, deze…ahem, nààmgenote.

    Like

 4. Economische vluchtelingen en niets anders!

  Like

 5. Trucker zegt:

  Heb een hele week gewerkt ben moe zal me dus beperken tot een summier commentaar:
  OPROTTEN Theresa B.
  Op school heb ik geleerd over moeder Theresa, wel deze islamofiele multikulle IDIOTE linkse wauwelaarster die de domme kiezer kan vergiftigen met haar leugens en dromen die ze voor werkelijkheid neemt is in niets te vergelijken met de geprezen moeder Theresa.
  Hier zien we weerom een geval van lobotomie maar helaas voor dit creatuur is de verkeerde hersenhelft behandeld zodus als er al enig besef van realitieitsgevoel was (wat ik betwijfel want noem me één linkse islamofiele multikuller die nadenkt) is dit nu geheel verdwenen.
  In Vlaanderen is het door de producenten van tabak verplicht een waarschuwing op hun koopwaar af te drukken (precies of dat er éne gaat stoppen omdat er waarschuwingen opstaan goed dat is een andere discussie), wel beter zou zijn bedrukt toiletpapier te voorzien van een waarschuwing dat het schadelijk is voor de geestelijke gezondheid om verder te lezen en zeker voor labiele personen.
  Propaganda, de Nationaal Socialisten kenden er alles van en ook de islamofiele multikullers weten waar Abraham de mosterd haalde want zij hebben de morgen, humo en talloze andere rommel en daarnaast de massa’s hournalisten enkel ten dienste van de goede zaak (ironie) : beinvloed de domme kiezer met leugens, weglating, verdraaiing, en indien nodig ophemelen van de kameraden : links multikul islamofiel SPA/ GROEN/ PVDA/ en als het nodig is PRESIDENT PROZAC van rompuy de eurabia dictator en de molenwiekende voluntarist de fantast (en euabiaist zonder weerga verhofstad) om ons te overtuigen van de weldaden van de islamiet en de asieltoerist, beide soorten gaan gelukkig onze welvaart redden en ons pensioen veilig stellen want ze komen alleen naar hier om hard te werken en zo onze lege kassa’s van pensioenen en sociale voorzieningen aan te vullen.
  OPROTTEN met die leugenachtige theresa laat ze enkele maanden in een arabisch lenteland verblijven zal niet meer leuteren over wat dan ook.

  Like

 6. Trucker zegt:

  Euh ter aanvulling op de bijgevoegde foto zie ik islamieten van het somalische soort en we weten dat dit “diehard” islamieten zijn dus niks gelukszoekers maar lieden die geen enkel recht hebben om een voet op de Vrije Westerse Wereld te zetten.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Gewoon terugsturen, is dat niet het simpelst?
  http://tinyurl.com/3qcstlc

  Like

 8. Jan zegt:

  Helemaal eens met de titel. De Duitse regering geeft bakken geld aan deze parasieten en dus komen zij op de honingpot af

  Like

  • Oma zegt:

   Niet enkel de Duitse regering…overal in eu worden deze ‘vluchtelingen’ gepamperd met als resultaat dat ze hun leven veil hebben om aan die honingpotten te geraken….natuurlijk onder het mom van ‘menselijkheid’ en niet te vergeten: solidariteit met de medemens maar wel ten koste van autochtone bevolkingen.
   Kijk maar eens naar belgie, daar wordt zelfs de autochtone bevolking openlijk gediscrimineerd ten voordele van deze parasieten.

   Like

 9. LW zegt:

  Vind (eerste) reactie van Tom Hendrix nog interessanter dan artikel zelf .

  Uit mijn hart gegrepen Tom !

  Chapeau.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @LW 09.18. uur. Met dank aanvaard LW. In notedop heb ik willen aangeven waar de oorzaak ligt van de huidige problemen ten aanzien van de massa-immigratie.

   Like

   • Jade zegt:

    Goed gelukt Tommy, want zo is het, en niet anders…
    Ga zo door met je plemps, want vele ogen moeten worden geopend!

    Like

 10. daiyu-ninja zegt:

  Functies van de linker hersenhelft:

  – Gebruikt logica
  – Oriënteert zich op details
  – Feiten regeren
  – Woorden en taal
  – Heden en verleden
  – Wiskunde en natuurkunde
  – Kan doorgronden/bevatten
  – Weet
  – Erkent/bevestigt
  – Ziet patronen en ordent
  – Kent de naam van een object
  – Staat in de realiteit
  – Ontwikkelt strategieën
  – Praktisch
  – Veilig

  Functies van de rechter hersenhelft:

  – Gebruikt gevoel
  – Oriënteert zich op het grote plaatje
  – Verbeelding regeert
  – Symbolen en plaatjes
  – Heden en toekomst
  – Filosofie en religie
  – Heeft zaken door
  – Gelooft
  – Waardeert
  – Ruimtelijk inzicht
  – Kent de functie van een object
  – Fantasie is de basis
  – Presenteert mogelijkheden
  – Impulsief/onstuimig
  – Neemt risico
  http://www.hartenziel.nl/artikel/Linker_of_rechter_hersenhelft

  Naar mij idee functioneert de linkse hersenhelft niet bij de den links menschen.

  Like

 11. nieuw leven zegt:

  Ach op een gegeven moment hebben ook de moslims geen zin meer om te betalen voor gelukszoekers en handophouders. Want wees eerlijk, de meeste ellende die hebben ze zelf in hun achterstandwijken. Degene die kan maakt dat hij wegkomt. De oplossing zou zijn gewoon de uitkeringen afschaffen voor autochtoon en allochtoon. Zolang er nog Polen moeten komen om hier te werken is er werk en dus geen noodzaak voor een uitkering. Laten die handophouders het maar doen met voedselbonnen en opvanghuizen. Ik heb echt geen zin meer om bij te dragen aan steuntrekkers. En ben je zogenaamd te ziek om te werken heb je ook genoeg aan een paar voedselbonnen. Want het gaat er bij mij niet in dat je te ziek kunt zijn om te werken maar wel allerei andere dingen kunt ondernemen. En dan de subsidies… een schande voor de werkende mens, die smerige handophouders.

  Like

  • Oma zegt:

   Jij onderschat schromelijk de ‘solidariteit’ van moslims jegens geloofsgenoten, als zij het voor het zeggen zouden hebben, kregen enkel moslims steun van die gemeenschappelijke belastingpot.
   Waarom zouden ONZE sociale vangnetten, die bedoeld waren/zijn ter ondersteuning van diegenen die het nodig hebben, oa tegenslag/ziekte/jobverlies etc…moeten afgeschaft worden enkel omdat de politiek misbruik TOELAAT en bevordert?
   Omdat de politiek, onbekwaam en of kwaadwillig wetten maken waardoor import bevoordeeld wordt en de autochtoon gediscrimineerd?!
   Voorbeelden te over…
   Als autochtoon heb je geen recht op een sociale woning als je eigendom hebt – voor de allochtoon die meerdere huizen bezit in t thuisland is er geen bezwaar, hetzelfde voor ocmw-steun.
   Als autochtoon moet je 2 jaar fulltime werk kunnen aantonen voor je in aanmerking komt voor een uitkering – als allochtoon koop je gewoon valse arbeidscontracten van zogezegd werk in t thuisland en EEN dag gewerkt in belziek en krijg je uitkeringen zonder ooit noemenswaardig te hebben bijgedragen.
   Kindergeld: zelfs voor onbestaande kinderen in de thuislanden, geen enkele controle..
   Pensioenen:verplicht 45-jarige loopbaan voor de autochtoon voor volledig pensioen – allochtoon in gezinshereniging werkt EEN dag in belziek en krijgt een VOLLEDIG pensioen, waarna hij terug vertrekt naar zn thuisland waar de koopkracht VIJF MAAL LAGER ligt dan hier om daar de grote jan te gaan uithangen…bovendien krijgt de hele harem van deze polygamist na zijn dood allemaal een volledig pensioen..en dat terwijl polygamie wettelijk verboden is…
   Nog? De miljarden kapitaalvlucht (meestal uit de sociale systemen allerhande) die jaarlijks naar thuislanden versast worden krijgen nog wel fiscale voordelen, maw: een turk/marokkaan etc…die geld overschrijft naar zn thuisland mag dat fiscaal inbrengen!
   Ipv dat te belasten want tenslotte wordt die stroom miljarden ONTTROKKEN aan ONZE economie maar komt wel ten goede aan de economie vh buitenland…maar nee de autochtoon is de enige die moet bloeden en betalen, die aan de bedelstaf moet..het import gespuis krijgt alle kansen om dit apenland leeg te zuigen…met medeplichtigheid van de dhimmi regering.
   Nog? Vastgoed van de vergrijzende bevolking wordt massaal opgekocht door moslims via renteloze islamleningen…pure concurrentievervalsing tov eigen bevolking waarvan de eigen kinderen zonder hulp zelf geen woning meer kunnen verwerven..
   DAAR zit de grote fraude/corruptie, legaal gemaakt dan nog wel!

   Trouwens: ben jij onwetend van de huidige economische toestand of doe je maar alsof?
   Sociale voorzieningen allerhande zouden enkel beschikbaar moeten zijn voor degenen die ERAAN HEBBEN BIJGEDRAGEN.
   Je vergeet overigens dat vele steuntrekkers in deze tijd zelf jaren hebben bijgedragen aan deze systemen en nu moeten (over)leven van uitkeringen (denk eens aan de 10.000 van de ford fabriek in Genk, de ford die overigens na sluiting Genk een fabriek in turkije opende, MET eu-subsidies dan nog wel!!) dewelke jij zou afschaffen: nog wat meer armoede genereren voor eigen bevolking..

   En de polen komen hier werken (worden uitgebuit) omdat hun hebzuchtige bazen nog meer winst willen en dat kan niet door arbeiders van hier, die te duur geworden zijn (dankzij de wetstraatcriminelen) en beschermd worden door vakbonden….de koopkracht is bovendien zover gedaald dat het quasi onmogelijk is voor de burger om arbeiders van hier nog in te huren….uiteraard georkestreerd door de (r)overheid.

   De subsidies zijn dan weer van een heel andere orde en ook daar pikt de import meer dan een graantje van mee terwijl het allemaal moet komen van de belastingen van de werkende mens..
   Hopelijk wordt jij nooit ziek of verlies je je job nooit want dan zou je wel anders piepen met voedselbonnekes.
   Het misbruik moet eruit, niet de afbraak van sociale vangnetten.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Oma 14.26. uur, op 01/6. Oma, nu ben ik het helemaal met U eens. Prima reactie. Inderdaad de sociale zekerheid, zowel in België als in Nederland, was bedoelt voor de eigen inwoners en belastingbetalers, zowel in België als in Nederland. Maar de zgn. salonsocialisten, en de gutmenschen van christelijke origine meenden vanaf de jaren ’70 van de vorige eeuw, dat iedere wereldbewoner mee mocht profiteren van onze sociale zekerheid. En dat was met name de reden, waarom bij ons oud premier Willem Drees- de enige socialist waar ik respect voor kan opbrengen- uit de PvdA is gestapt. De NIEUW LINKS GEKKEN hebben van de PvdA een verraderlijke partij gemaakt!

    Like

 12. Jade zegt:

  U hebt er verstand van, Oma.
  Hartelijk welkom op dit forum…

  Like

  • Oma zegt:

   Bedankt, Jade verstand komt met de jaren, zeggen ze …;)
   En in deze tijd versnelt het bewustwordingsproces, daarom dat veel mensen wakker/bewust worden…manipulatie en bedrog worden zichtbaar en machtscontrole wordt steeds moeilijker tot onmogelijk, alles komt aan het licht, dit is al verschillende jaren gaande…

   Maar tegelijkertijd is dit enkel het vaststellen van de feiten en de puntjes verbinden want deze ‘werkwijze/uitzuiging’ van de westerse volkeren gebeurt volgens een strategie van het eu-gedrocht (bilderberg/elite) om de westerse beschaving te vernietigen.
   Daarvoor wanen ze de troep gehersenspoelde moslims voor hun kar te spannen: immers, wat zou sterker kunnen zijn dan een horde die blindelings gehoorzaamt omdat zij dat zo gewend zijn en bovendien hun veroveringsdrang nauwelijks meer in bedwang kunnen houden? (antwoord op die vraag is eendracht, verenigen van de westerse bevolkingen, tegen die massa vermag de elite en zelfs het groeiend aantal moslims niets)
   Twee vliegen in 1 klap: door de verleende voorkeuren van deze inwijkelingen wordt er immers verdeeldheid gezaaid zodat het doel verborgen blijft…

   Wat de elite echter vergeet (en dat zal hen nog zuur opbreken) is dat eenmaal die horde barbaren hun veroveringstocht begonnen zijn, ze niet meer onder controle zullen kunnen gehouden worden en de ‘beleidsmakers’ als eerste slachtoffers zullen vallen want de macht overnemen zal gebeuren door de woede bij het besef dat ze enkel gebruikt werden en dan zullen de trojaanse kamelen, die zich nu al overal in de politiek genesteld hebben, geweld gebruiken om te macht grijpen.

   De tijd zal leren wat eerst komt: de massale opstand tegen het dictatoriale eu of het startschot voor een jihad.
   En mogelijk zijn er al plannen om, eenmaal als het verzet tegen de eu te openlijk, massaal en serieus wordt, door bedrog, leugens en manipulatie de korte lontjes vd islamieten aan te steken om als zondebok te dienen voor oorlog.
   We kennen het van 9/11 en van de zogezegde massavernietigingswapens in irak om een oorlog te rechtvaardigen…en hoogstwaarschijnlijk ook de recente slachting van de militairen in Londen en Parijs….bomaanslagen in europa behoren dan ook tot de mogelijkheid..

   Vaststaat dat er al verschillende scenario’s bedisseld worden/werden om de richting te sturen, naargelang de publieke opinie….of wat het gepeupel slikt of niet….
   De enige vreedzame oplossing zou directe democratie zijn in elke lidstaat, naar voorbeeld van Zwitserland, zodat de 500 miljoen europeanen zelf hun lot in eigen handen nemen ipv gemanipuleerde, willoze speelbal te zijn voor de baarlijke duivel, de elite..

   Like

   • daiyu-ninja zegt:

    Z – de elite – zijn al jaren bezig met moslims tegen de autochtonen op te zetten.
    Straks gaan ze het net zo vuil spelen als dat imams in moslim landen doen.

    Als een imam wil dat Christenen worden aangevallen/vermoord, strooit hij gewoon het verhaal rond dat een Christen een koran heeft verbrand, of de “profeet” heeft beledigd.
    En we weten allemaal waar die leugens op uit draaien.

    Like

 13. Jan zegt:

  Wat gaan die sprinkhanen doen als werkelijk ieder land is kaal gevreten?
  Dat het hen alleen om profiteren gaat zie je aan de Afrikaanse ‘vluchtelingen’ die ‘asiel’ zoeken in Israël waar prompt het gelazer begint: diefstal. gangsterbendes, oplichting, heling, prostitutie, afpersing, oplichting in elkaar slaan enz enz.

  African Migrants Make Up 1 Out of 8 People in Israeli City of Eilat
  Eritrean and Sudanese African migrants have contributed significantly to Eilat’s unemployment problems and its crime situation.
  Some African migrants in Eilat merely take tourism jobs from the locals, others however sell drugs and commit robberies. Entire neighborhoods have been taken over, worrying residents who can no longer feel safe letting their children play in the street.

  HaKilerim (The Killers) was considered the most dangerous and specializes in collecting protection money from Jewish businessmen, Sudanese refugees and Romanian workers, Chinese and Filipinos who settled in the area and opened small businesses, as well as prostitutes and drug addicts. This organization also operates betting parlors, massage parlors, nightclubs, cafes and restaurants. In addition to all those engaged in smartphone robbery, kidnapping cases, pimping, drug dealing in very large quantities, bike theft, running stalls selling ethnic foods and making deals on the street.
  Lees verder op:
  http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/african-migrants-make-up-1-out-of-8-people-in-israeli-city-of-eilat/

  Like

 14. henk schroemges zegt:

  Wie hen stuurt zijn zeer zeker die VN-functionarissen van linkse snit met een zieligheidsgen (er is m.i. geen andere snit te vinden bij die club). Wat hen naar Europa drijft en vooral Nrd-Europa zijn de sociale uitkeringspotten die zeer makkelijk voor deze zielige of moet ik zeggen uitgekookte gelukszoekers in aktie zullen komen. Die uitkeringszoekers zijn er so wie so van overtuigd dat zij daar recht op hebben en zeker niet hoeven te werken. Zij hebben n.l. allang genoeg geleden en zijn uitgebuit door ons west-Europese belastingbetalers. Uiteraard betalen die lui zolang als ze hier zijn (wellicht levenslang) ook geen belasting of andere heffingen. Daarom hebben ze hier zoveel vrije tijd dat er begonnen wordt met het ruineren van alles wat ze tegenkomen, auto’s in de fik steken maar bovenal hun blanke verzorgers te molesteren, in mekaar slaan of bestelen.
  En dit al met goedvinden van onze Nederlandse overheid en ook de beschermers van ons autochtonen ook wel politie genoemd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s