Dochter van een terrorist eist: “Stop met de leugens!”

Screenshot_40

Nonie Darwish

Nonie Darwish is de dochter van Mustafa Hafez, de voormalige chef van de geheime dienst van Gaza ten tijde van de Egyptische controle over de Gazastrook. In die tijd richtte Hafez de Fedajeen, de eerste terreurgroepering, op, die tussen 1951 en 1956 overvallen langs de zuidelijke Israëlische grens uitvoerde. Hafez werd gedood door een bombrief, die het Israëlische leger hem stuurde. Nonie was toen 8 jaar oud. Het was Israëls eerste doelbewuste moord, Hafez werd tot martelaar verklaard. Zelfs de Egyptische president Nasser zwoer wraak en eiste van de kleine Nonie “het bloed van haar vader te vergelden en Joden te doden.”

Maar in het interview met “Israël Heute” zegt Nonie Darwish heel iets anders: “Ik heb Israël altijd de schuld van mijn vaders dood gegeven, omdat mij dit zo werd bijgebracht. Ik heb er nooit over nagedacht waarom Israël mijn vader geëlimineerd heeft. Zij doodden mijn vader, omdat de Fedajeen Israëli´s doodde. Zij doodden mijn vader, terwijl wij onszelf als kinderen wijsmaakten Jihad te voeren. We hadden tranen in de ogen toen we zwoeren te sterven. Tegenwoordig praat ik met mensen, die ontkennen dat er voor 1967 terreur tegen Israël bestond. Hoe kunnen ze dat zeggen? Mijn vader stierf daarbij.”

Van “land voor vrede” moet Nonie Darwish helemaal niets hebben: “We houden onszelf voor de gek als we denken dat het idee ´land voor vrede´ functioneert. De islam kan in principe niet met andere culturen co-existeren. Op geen enkel terrein kunnen moslims met Joden of christenen co-existeren. Het waren de Arabische landen, die er bij de Palestijnen op aandrongen oorlog met Israël te voeren. Vanuit zichzelf zouden zij dat nooit gewild hebben. De Palestijnen zijn marionetten van de 1,2 miljard moslims. Ze zijn kanonnenvoer van de Saoedi´s en van Iran, die het Nabije Oosten willen controleren.”

Oplossingen in het Midden-Oostenconflict zullen er volgens de strijdvaardige vrouw alleen komen als het liegen stopt: “Ik zou voor de Verenigde Naties een verontschuldiging van islamitische leiders willen eisen voor het feit dat men geprobeerd heeft Israël de aanslagen van 11 september in de schoenen te schuiven. Ik wil een verontschuldiging voor de bewering  dat Israëlische artsen gehandeld zouden hebben met de organen van de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Ik ben geen Jodin, maar ik voel me beledigd door zulke criminele en vernietigende leugens.”

Bron:

http://www.israelheute.com/Nachrichten/Artikel/tabid/179/nid/25764/Default.aspx?utm_source=news&utm_medium=email&utm_campaign=568&utm_content=original

Auteur: David Lazarus

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Hypocrisie, Islam, Israël, Joden, Jodenhaat, Moslims, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

10 reacties op Dochter van een terrorist eist: “Stop met de leugens!”

 1. Theresa Geissler zegt:

  Dappere vrouw! Hoewel het in het artikel, voor zover ik lezen kon, niet expliciet genoemd wordt, heeft ze dus ook afstand genomen van de Islam. De Islam immers, VERPLICHT tot liegen, zeker in dit opzicht. Een Palestijnse Hirsi Ali, dat is wat de wereld nodig heeft! Steekt stràlend verlicht af tegen bijvoorbeeld die Hamas-serpenten! Stràlend!

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Duidelijke taal! Kan ik mee leven!

  Like

 3. bobzelf zegt:

  He, ook geen hoofddoekie !!!
  En geweldig zo’n mens , maar ja je kunt natuurlijk heel lang tegen een kameel blijven lullen , maar de reactie zal ongetwijfeld hetzelfde zijn en blijven !
  het is gewoon om met Pim te spreken , een acherlijk volk !

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad, hulde voor deze dappere vrouw. Maar zou zo’n bericht nou bij het staatsjournaal terecht komen of bij de volledig linkse pers in Nederland? Laat mij raden, in 3 termijnen: vandaag niet, morgen niet, en NOOIT NIET!

  Like

 5. Helena zegt:

  Nee de linkse pers zal hierover niet berichten, maar, misschien naïef, toch krijg door dit soort berichten altijd weer een beetje hoop dat uiteindelijk de WAARHEID zal overwinnen.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  @Theresa, 20:57
  Inderdaad, islam verplicht tot liegen. http://tinyurl.com/3mepfoc
  Idem: http://tinyurl.com/c66dvnk Idem: http://tinyurl.com/cl6b92w
  tinyurl.com/czda7bs en tinyurl.com/c7s2gv3
  (stop maar in je archief)

  Like

 7. Marc Bouwman zegt:

  Geweldig intelligent mens. Ik heb haar boek ‘The Devil we dont know’ een adem uitgelezen. Het vereist niet alleen intelligentie, maar ook een groot hart om in te zien dat de ‘vijand’ die haar vader doodde niet de vijand is. Ze heeft de islam afgezworen, bekeerde zich tot het christendom, en bestrijd de islam te vuur en te zwaard.
  Geweldig mens!

  Like

  • Lucky9 zegt:

   Wil dit graag bevestigen. Zelf heb ik alleen haar boeken “Now they call me infidel” en “Cruel and usual punishment” gelezen, maar de indruk die ze maakt is inderdaad overweldigend. Alle politici en journalisten en zeker de vrouwen onder hen zouden minstens één boek van Nonie Darwish moeten gelezen hebben. Echt lezen dan wel en niet doen alsof.

   Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Oplossingen in het Midden-Oosten conflict zullen er volgens de strijdvaardige vrouw alleen komen als het liegen stopt.

  Denk niet dat het liegen ooit stopt. De constante leugen en desinformatie lawine is een van de belangrijkste zo niet “het belangrijkste”” wapen van de islam in het door hun gewilde conflict. Zolang de islam levend blijft als expansie ideologie zolang zal de leugen ingezet worden in hun laffe terreur. Met land heeft het absoluut nooit iets te maken gehad is een door midden oosten arabieren “”eenzijdig begonnen”” religieus ideologisch conflict vanaf het allerprilste begin.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Jammer dat intelligente moslims die normaal kunnen denken zo zeldzaam zijn.
  Chapeau, voor deze dappere vrouw !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s