15 leerlingen slaan Anna-Maria (11) het ziekenhuis in

Screenshot_26

Een gechoqueerde vader slaat in het ziekenhuis zijn arm om Anna-Maria heen

Op het schoolplein van de Bergmühlen-basisschool in Essen wordt de 11-jarige Anna-Maria door 15 (!) medeleerlingen volledig in elkaar geslagen. Pas als een ander kind naar de lerarenkamer rent, laten de daders hun slachtoffer met rust. Hulp krijgt de zwaargewonde Anna-Maria niet, een lerares stuurt haar gewoon naar huis.

Tijdens de ondervraging door de politie stort Anna-Maria in elkaar. In het ziekenhuis worden een zware hersenschudding, kneuzingen van de buikwand en de ruggenwervel, bloed in de urine en een nierbeschadiging vastgesteld. De vader doet aangifte wegens toebrengen van lichamelijk letsel en schuld door nalatigheid. De school en de onderwijsinspectie willen geen commentaar geven op de gebeurtenissen. Zoals in zulke gevallen gebruikelijk is, heeft de BILD-Zeitung om de belangrijkste dader de beschermen diens naam veranderd – in “Mohammed”.

Screenshot_25

De Bergmühlen-basisschool in Essen

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/06/15-schuler-prugeln-elfjahrige-krankenhausreif/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Censuur, Dhimmitude, Duitsland, Hypocrisie, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken. Bookmark de permalink .

36 reacties op 15 leerlingen slaan Anna-Maria (11) het ziekenhuis in

 1. Martien Pennings zegt:

  Ik begrijp alsmaar niet waarom zo’n vader niet eerst zijn eigen gezin uit de stad laat vertrekken, zich ten dode aangordt, een pistoolmitrailleur koopt en op een killing spree gaat.
  Ik kan mij namelijk niet voorstellen dat ik iets anders zou doen.

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Gek, nee, niet gek: ik neem niet eens meer de moeite op te merken dat de islamitische identiteit van de daders niet genoemd wordt.
   Dat het islamieten zijn – Marokkanen, Turken, Somaliërs – en dat het niet genoemd wordt is totáál vanzelfsprekend geworden.

   Like

   • luckybee zegt:

    Dit gebeurd ook allang hier bij ons.Een jaar geleden zat ik in de Sprinter uit Hoek van Holland om naar huis tegaan.Een school klas waren er ook die naar Rottredam mee reiden; een Hollandse jongen wordt door een Marokkan zo vernederd , dat ik uit mijn vel sprang en toch er mee ging bemoeien.Onze jongens moeten niet bang zijn voor deze mikrige Marokkanen;wij zijn in het algemeen groter, en habben een grotere arm lengte als deze woestijn bloetjes.

    Like

  • AdriePVV zegt:

   Ik kies ervoor om niet op te schrijven wat ik zou willen gaan doen, dat kost moeite.
   Gelukkig heb ik dit nog niet in mijn omgeving meegemaakt, ik zou me niet in kunnen houden.

   Like

  • Oma zegt:

   Een menselijke reactie maar…..verlaag je je dan niet tot het niveau van die beesten?
   Wraak heeft nog nooit een oplossing gebracht, integendeel…bovendien is de westerling beschaafd opgevoed, iets te beschaafd misschien?
   Zelfbeheersing is een teken van beschaafdheid en dat ontbreekt volkomen bij die woestijnratten…waarschijnlijk wegens hersenbeschadiging van 5x per dag zich een hersenschudding te bonken bij het bidden en de genetische schade door eeuwenlange inteelt…
   Maar inderdaad: reactie volgt op actie en bij zulke laffe aanvallen wordt moordzucht aangewakkerd, zeker als de overheid weigert haar verantwoordelijkheid te nemen en haar kerntaak weigert te vervullen: de veiligheid van HAAR eigen burgers te garanderen!
   Tot…..er eens iemand opstaat die weigert zich daarbij neer te leggen en zoals je zegt het recht in eigen handen neemt en er doden vallen; tenslotte begrijpen die achterlijke barbaren maar 1 taal: geweld

   Like

   • Martien Pennings zegt:

    “Een menselijke reactie maar…..verlaag je je dan niet tot het niveau van die beesten?”
    Wat zal het zijn, oma?
    Is het nou menselijk of beestachtig?
    Het Grote Onderscheid is hier het antwoord op de Grote Vraag van de speelplaats: wie begon er?
    En het zijn altijd islamieten die beginnen, dan wel grof escaleren.
    Israël is ook al nooit degene die “begint”: nóóit!
    Maar als een kind van mij door dit soort tuig zo zwaar mishandeld zou worden dan dood ik dat tuig zonder mankeren.
    En met een schoon geweten.
    Sterker: ik zou niet met een geweten kunnen leven dat zo’n daad níét met de dood bestraft zou hebben.
    Nog eens: ik zou letterlijk niet verder kunnen leven als ik die daad níét zou stellen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Oma

    Zelfbeheersing is mooi maar daarmee krijgen we dat achterlijke moordlustige gespuis niet weg!
    Islam-aanhangers zijn gevaarlijk en volkomen ongevoelig voor netjes redeneren.
    Dat tuig zal je moeder maar in elkaar slaan of onthoofden?
    Dan ben ik zelf ook écht in staat tot moorden!
    Dan zou mijn wraak heel erg zoet zijn!
    Het is sowieso van grote therapeutische waarde om de moordenaar van bijv. je kind in handen te krijgen met de mededeling: “Hier heb je hem en doe maar met hem wat je wilt”.
    Een radeloos verdrietige moeder kan dan haar woede koelen;heb je meer aan dan aan de gesprekjes met en de pillen van een zielknijper.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Oma 18.08. uur. Wat zou U doen, als een kind van U, een familielid van U, of een eventuele partner van U, door dat moslimcrapuul in het ziekenhuis geslagen zou worden. Ik ben benieuwd naar uw reactie…

    Like

   • Oma zegt:

    Het is een menselijke reactie om in een vlaag van woede op wraak te zinnen, echter je verlaagt je tot hun beestachtig niveau als je die wraak met geweld ook uitvoert…dat zijn twee verschillende dingen…

    En nee, het Grote Onderscheid is niet een kinderachtig ‘wie begon er’ maar een volwassen: gaan we vergelden en wraak nemen? Met welke gevolgen? Want wat dan? Tot in het oneindige moorden zoals beesten?
    Oorlog?
    Is dat de oplossing?!
    Dat islamieten altijd beginnen is geweten en waarheid, echter met dezelfde munt terugbetalen is niet de oplossing…WEL dat de autochtonen zich verenigen en de politiek DWINGEN ten dienste te staan van de bevolking, dan pas kun je iets veranderen aan het moslim probleem.

    De macht bij het volk leggen zodat de bevolking het beleid bepaalt, de wetten goedkeurt zoals het een democratie betaamt….bindende referenda afdwingen zodat de macht vd politieke criminelen gebroken wordt en de wil van de meerderheid vd bevolking de wetten dicteert! 

    Zoals Zwitserland, daar bepaalt de bevolking het beleid en de politici voeren enkel de democratische wil vd meerderheid uit!
    DAN kun je de moslims eruit winkelen, eerder NIET.
    Door een burgeroorlog te ontketenen op basis van oog om oog, tand om tand is niet enkel fataal voor de burgers maar denk ook eens aan je kinderen/kleinkinderen! 
    Het is niet wenselijk om een oorlog te ontketenen, enkel omdat de volksvertegenwoordigers/politici hun verantwoordelijkheid jegens de bevolking weigeren op te nemen…dezelfde volksvertegenwoordigers/regering die door de bevolking zelf werden VERKOZEN – ‘een volk krijgt de leiders die het verdient’…..ze kiezen ze tenslotte zelf dus bij wie ligt dan de schuld?
    De bevolking, die niet haar macht opeist om het beleid te bepalen, zoals in een democratie hoort!

    Trouwens, jullie doen net alsof het een fluitje van een cent is om iemand te doden, dit is veel ingrijpender/traumatischer dan je vermoedt….toch voor een normaal mens…..en wie dood is, kan niet meer lijden, right?

    En dit is mijn reactie op je vraag, Tom: wat ik zou doen zal ik pas weten als ik die situatie voor krijg, eerder kan ik niet weten wat ik zou doen…begrijpelijk dat woede en verontwaardiging de eerste emoties zouden zijn maar om over te gaan tot geweld..nee, eerder vervolgen tot in de hel, tot ze geen cent meer hebben, ervoor streven om ze uitgewezen te krijgen, met de hele familie addergebroed zodat ze hun straf in een hell-hole in eigen land moeten uitzitten…daarvoor politici onder extreme druk zetten…hun leven zuur maken zonder je handen vuil te maken..psychologisch tergen, intimideren zoals zijzelf ook doen, met gelijke munt terugbetalen zonder geweld te gebruiken…slimmer zijn want de politiek staat aan hun kant, zoveel is intussen wel duidelijk…dus bij wraak/vergelding zal de autochtoon altijd degene zijn die het onderspit delft…

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Wie aan mijn geliefden komt, is gezien! 100%!

    E.J.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Oma om 23:33

    U lijkt me een wijze vrouw en ik heb begrip voor uw argumenten, maar ik blijf er bij dat het te laat is voor de ‘zachte aanpak’.
    De situatie begint volledig uit de hand te lopen en het geduld van mensen is op.
    Waar gehakt wordt, vallen spaanders.
    Ik weet van mezelf dat ik zeer vredelievend ben, maar ik ben het absoluut helemaal beu om in een dictatuur vol islam en andere ellende te leven.
    Ik zal het u nog sterker vertellen: het is niet alleen zo dat ik tot moorden in staat zou zijn als een moslim een geliefde van mij zou onthoofden, maar ik zou hem even graag afslachten als hij een huisdier van mij zou doodmaken!

    Like

   • Oma zegt:

    @Tistochwat 9:49u: inderdaad, dit is het resultaat van het pamperen door de politiek, daarom is het nu uit de hand gelopen, talloze integratieprojecten, voorkeuren allerhande waardoor autochtonen gediscrimineerd worden en de gewaande superioriteit vd moslim bevestigd werd/wordt, onderwijsniveau dat een duik neemt, miljarden euros werden reeds verspild aan de kameel die water kreeg maar niet wil drinken. En nog steeds wordt door linkse rooien ontkend dat er weigering tot integratie bestaat voor het doel overname.

    Niet enkel betalen de Vlamingen miljarden om belgie recht te houden (16 miljard euro per jaar aan transfers wallonie + miljoenen aan brussel) maar ook voor de stroom ‘vluchtelingen’ die de franstaligen binnenhalen en dan Vlaanderen op de nek duwen met de factuur natuurlijk! asielcentra bestaan voornamelijk in Vlaanderen en worden betaald via de gemeentelijke ocmw’s, met uiteraard beperkte subsidies vanuit de gemeenschappelijke pot waar ook Vlaanderen het leeuwendeel van betaalt.

    Dus moet de bevolking de politici terecht wijzen, hen duidelijk maken dat de bevolking dit niet verder tolereert en dat kan enkel door hun eigen wapens te gebruiken, in massa hen voor de rechtbank slepen en zelfbeschikking opeisen zodat de meerderheid vd bevolking het beleid bepaalt en de politiek eindelijk ten dienste staat vd bevolking ipv dat de bevolking de slaaf en melkkoe is voor de politici.
    Anders krijgen we oorlog..

    Like

   • Martien Pennings zegt:

    Beste Oma, je schrijft:

    “En nee, het Grote Onderscheid is niet een kinderachtig ‘wie begon er’ maar een volwassen: gaan we vergelden en wraak nemen? Met welke gevolgen? Want wat dan? Tot in het oneindige moorden zoals beesten? Oorlog? Is dat de oplossing?! Dat islamieten altijd beginnen is geweten en waarheid, echter met dezelfde munt terugbetalen is niet de oplossing.”

    1) Dat “wie begon er” is NIET kinderachtig. Die ESSENTÏELE LEVENS-LES heb ik op de speelplaats op een harde manier geleerd. Ik was een jongetje dat altijd op zijn sodemieter kreeg, omdat ik de ONGEPROVOCEERDE agressie eenvoudigweg niet begreep. Toen ik eenmaal gesnapt had dat er gewoon kwaadaardige rotzakken zijn die geen provocatie, aanleiding of reden nodig hebben, was het over. Het hielp ook dat ik op een gegeven moment de sterkste van de speelplaats was.

    2) Ik ben er helemaal voor om alles in redelijkheid op te lossen. Maar ik weet niet, beste oma, of je wel eens een geschiedenisboek hebt ingekeken of de laatste tijd wel eens een krant hebt gelezen of een tv-docu hebt gezien, maar . . . . . . Kijk: moet ik dit echt uitleggen? Alleen door bloed en ijzer, zei Bismarck, worden de grote kwesties opgelost. En ik denk dat hij gelijk heeft. Ja, ik zou het ook liever anders zien . . . . . .

    3) Ik ben een mens en ik kan niet buiten mezelf treden. Als ik een dochter zou hebben en ze zou op deze manier mishandeld zijn, zou ik letterlijk niet verder kunnen leven zonder de daders te doden. Het alternatief zou voor mij zelfmoord zijn.

    4) Dat gepraat over “beesten” helpt nergens voor: je redenering wordt er niet beter van en de werkelijkheid ook niet.

    Like

  • Helena zegt:

   Volledig mee eens, ik zou elke steen omdraaien om die etters op te speuren en
   misschien niet vermoorden (hoewel, ja waarschijnlijk toch) maar in ieder geval linea recta in een coma schoppen. Ik zie op mijn werk (niet het onderwijs) veel jonge voornamelijk autochtone kinderen.
   Ik hou van kinderen en hun onbevangenheid en genoot daar altijd van, had er plezier in en dus ook in mijn werk. Maar de laatste tijd ligt daarover een grauwsluier en word ik soms ineens overspoeld door een golf van emoties. Angst om hun toekomst, verdriet om hun waarschijnlijke lot, onmacht, woede. Dat hebben die klote moslims me dus ook al afgepakt plezier in mijn werk.

   Like

 2. AdriePVV zegt:

  Dit was de eerste reactie, er waren tot 40 minuten geleden meer dan 140 reactie’s.

  Lees vooral ook de laatste zin die tevoorschijn kwam toen ik een vinkje wilde geven ter adhesie.
  Er mag niet meer gereageerd worden.

  15 Schüler prügeln Elfjährige krankenhausreif
  http://www.bild.de/regional/ruhrgebiet/koerperverletzung/mitschueler-verdreschen-anna-maria-30643106.bild.html

  Geschockt hält Thomas G. (38) seine Tochter Anna-Maria (11) im Arm. Die Grundschülerin aus Essen wurde von 15 Mitschülern krankenhausreif geprügelt – weil sie sich mit dem Anführer gestritten hatte.
  Und nicht nur das: Statt dem Mädchen zu helfen, soll eine Lehrerin es einfach schwer verletzt nach Hause geschickt haben!
  Heute, um 14:32 Uhr von docvisage (41 Beiträge ) Verstoß melden
  =========================================================================
  Dieses Thema wurde von der Forenaufsicht geschlossen. Sie können keine Meinung mehr zu diesem Thema schreiben.
  =========================================================================

  Like

 3. Oma zegt:

  Het wordt steeds moeilijker voor de partijdige media en de ‘correcte’ politici om de haat en aanvallen van de doodgezwegen/beschermde barbaarse (moslim)minderheid tegen de autochtonen in europa te verbloemen, te vergoeilijken en te ontkennen.
  Boontje komt weldra om zn loontje

  Like

 4. AdriePVV zegt:

  Mijn eerste reactie is nog in afwachting van goedkeuring, maar dit is de site.

  Duitsers zijn het ook zat.

  http://meinungen.1und1.de/forum-1und1/post/18680061

  Like

 5. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Net zo moedig als op afstand bestuurde vliegtuigjes (drones). Moslims nemen dit soort vliegtuigjes over, dus u kunt zelf uw conclusies trekken.

  Like

 6. Jean zegt:

  Wedden dat het alweer van die barbaren zullen zijn,, als er gesproken wordt over jongeren dan weten wij waar het addergebroed vandaan komt.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Het is gloeiende sodedju godgeklaagd. Door deze smeerlapperij van de kant van de islamisten, word ik met de dag kwader, op de LINKSE RATTEN, en de LINKSE PERS, die alles maar blijven goedpraten en tolereren van deze achterlijke geiteneukers der islam. Wanneer zijn we het zo zat, dat we de moslims gaan terugbetalen met gelijke munt!

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Hoe dan ook, de aanklacht IS er tenminste en wat die vader nu vooral NIET moet doen: zich door iemand (politie, school of weet ik veel wie) laten overreden, die weer in te trekken, en wat hij WEL moet dien: als men dit zou proberen, het ONMIDDELLIJK aan de grote klok hangen. -Een blad als BILD is daar heus wel voor in.
  En van die school natuurlijk langs gerechtelijke weg een forse schadevergoeding eisen wegens nalatigheid. Ik weet heus wel dat het arme kind daarmee niet geholpen is, maar die eisen moet hij gewoon stellen! En geen duimbreed wijken!
  Alleen door voldoende publiciteit valt misschien te bereiken dat die 15 etters worden aangepakt. En nog iets, Bild bediende zich weliswaar van een schuilnaam, maar wel MOHAMMED. Aldus weet het lezerspubliek toch uit welke hoek de wind waait; dàt werd althans niet verdoezeld, hier. -Tenslotte werden de de 10-jarige moordenaars van Jamie Bulger indertijd ook eerst aangeduid als Boy A en Boy B. Dat komt dan later wel aan het licht.
  Maar essentieel is nu, dat de ouders geen duimbreed toegeven!

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  In 2035 zal een autochtone vader in een gelijksoortig geval helemaal niet meer naar het politie bureau hoeven te gaan. De islam heeft dan de absolute dominantie bereikt en is het woord van de kafir nog minder waard dan het stof van de straat. De dan overgebleven autochtonen zullen heel nieuw gedrag moeten aan leren. “”DHIMMI”” gedrag. De dhimmi herken je tegen die tijd op straat doordat hij zijn ogen neergeslagen heeft en steeds zo dicht als mogelijk aan de gevelzijde van de straat loopt of in de goot. De terreur van moslimzijde kan elke seconde van de dag op je neerdalen ondanks dat de dhimmi in al zijn gedragingen zeer voorkomend en probleem ontwijkend is. Zoals we weten zijn moslims snel gegriefd maar tegen de tijd dat de islam dominant is zal zelfs een verkeerde blik al snel de toorn doen ontsteken bij de waarachtige moslim. Bedenk dat de reële tastbare door de kafir voelbare islam altijd bepaald zal worden door de radicale (goede) moslim en nooit door de gematigde (slechte) moslim. Kunnen we met zijn allen nog iets doen, dat het nooit zo ver komt?

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @guusvelraeds 19.33. uur. En daarom is het te hopen, dat de burgers van ons land en heel Europa uit hun winterslaap komen, en opstaan tegen het monster dat islam heet, desnoods met geweld! Uiteindelijk zal het niet zonder geweld kunnen!

  Like

 11. AdriePVV zegt:

  Aan iedereen

  Met alleen kankeren en defaitisme komen we er niet, gewoon handen uit de mouwen en ik ben het helemaal met Martien eens, geweld roept geweld op.

  Dit vond ik nog, ik vraag me af of de Nederlndse MSM dit ook durven te zeggen, we moeten inderdaad geen angsthazen worden maar terugvechten.
  .
  ======================================================================
  Dass die “Mohammeds” gerne Mädchen schlagen, ist klar, das weibliche Geschlecht ist bei den “Mohammeds” schließlich minderwertig. Aber etwas anderes wird hier deutlich: Hier versuchen die Tottreter von morgen, deutsche Kinder zu Angsthasen zu erziehen…
  Und unsere Pädagogen scheinen das zu unterstützen. Grausam!!!!
  =======================================================================
  http://journalistenwatch.com/cms/2013/06/01/bild-15-schuler-prugeln-madchen-krankenhausreif/

  Like

 12. Als dat moslimtuig mijn geliefden/vrienden op die manier mogen aanvallen dan zie ik er persoonlijk geen probleem in om met gelijke munt of erger terug te slaan!
  Het wordt de hoogste tijd dat wij ons bewapenen met wat dan ook!

  Ik deel de gedachte van Pennings, Hendrix en vele andere gelijkdenkenden: Het is genoeg! Het moet maar eens afgelopen zijn en nogmaals: De enige taal welke zij verstaan is die van grof geweld!

  Like

 13. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  Wie niet terug vecht, wordt een slaaf. Er komt een punt waarop vechten plicht is en niet-vechten verraad.
  Van onze overheid verwacht ik dat bij verder oplopende spanningen zij zich zal keren tegen . . . ons. Want wij zijn veel makkelijker te bevechten dan de islamitische monsters. Wij zijn namelijk veel minder gevaarlijk. Laffe politici als Cohen, buigen altijd voor de gevaarlijkste partij. En ik zie nu dat plaatje van Beatrix met die hoofddoek naast dit comment staan. Hoe duidelijk wil je het hebben?

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Oma 23.33. uur, op 01/6. Respect voor uw reactie Oma, maar ik blijf het moeilijk vinden om niet gewelddadig te worden als mijn kinderen door moslims zouden worden gedood. Wat Zwitserland betreft, heeft U volkomen gelijk, ik bewonder de Zwitsers, omdat zij op cruciale punten WEL de beschikking hebben over REFERENDA, dat hier door politici wordt tegen gehouden. Persoonlijk ben ik ook niet voor GEWELD, maar als ze me te na komen, de islamieten dan sta ik niet voor mezelf in.

  Like

  • Oma zegt:

   @Tom 8:51u: als het zover komt dat je kinderen gedood worden door moslims dan hebben we al oorlog…en dan vecht ongetwijfeld iedere autochtoon mee, ik inclusief…
   Bindende referenda zijn mogelijk..een groep Belgen hebben zo een neutraal burgerinitiatief gestart om dit op te eisen en de huidige/vorige regeringen aan te klagen voor hun wanbeleid via een collectieve dagvaarding…helaas blijft massale steun en deelneming uit.
   De armoede, islamisatie en criminaliteit zijn nog niet erg genoeg..en de dagvaarding zal enkel doorgaan indien een brede laag vd bevolking erachter staat.
   Het enige alternatief is gewapende opstand/oorlog en ik denk niet dat daar iemand op zit te wachten..
   Onkruid verdwijnt niet door af te snijden maar de wortel uit te trekken…

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Oma 12.44. uur. De laatste zin van uw reactie is 100% waar, onkruid, in dit geval de perfide islam, moet men met wortel en tak verwijderen uit de samenleving!

    Like

   • Oma zegt:

    Dat is een utopie, Tom, daarvoor zijn er al te veel die zich verankerd hebben dankzij de slappe politici.
    En zij krijgen steeds meer voorkeuren, mogen hun ‘eigenheid’ behouden, dat betekent dat ze carte blanche krijgen om hier de wet te stellen, sluipend het beleid van de maatschappij over te nemen.
    Om ze eruit te krijgen zal via de wet moeten gebeuren, als ze gedwongen worden onze levenswijze en wetten te volgen zullen ze vanzelf gaan dus moet er van overheidswege streng opgetreden worden en zolang de politiek de macht blijft hebben gebeurt dat niet, want intussen speelt electoraal gewin een te grote rol.

    Like

 15. Oma zegt:

  @Martien Pennings 6:54u
  1) Je weet toch waar die ongeprovoceerde agressie bij moslims vandaan komt?
  Minachting en haat voor de ongelovige, zeker de vrije, verderfelijke westerling, aangeleerd van in de wieg, door ouders met de paplepel ingegoten en aangewakkerd door de opruiende taal vd imam.
  Geindoctrineerd en afgeleerd om zelf te denken, zichzelf superieur wanende, dat versterkt wordt door de ruggegraatloze politici met voorkeuren en straffeloze criminaliteit.
  Wie bang is wordt slachtoffer, wie geen angst uitstraalt en sterk in de schoenen staat laten ze met rust want dan merken ze dat intimidatie niet werkt en laf als ze zijn, durven ze dan niets, zelfs niet in groep.
  Onze vrijheid werkt als een rode lap op een stier, jaloezie, immers, zij hebben die vrijheid niet door hun doctrine, ondanks dat ze in vrije landen tussen de vrije mensen leven. Dus mogen wij die vrijheid ook niet hebben.

  2) Verander je overtuiging dat dit conflict enkel met geweld is op te lossen of je trekt het geweld aan…laat tenminste de mogelijkheid open dat het zonder bloedvergieten op te lossen is – tenslotte zijn gedachten krachten die, geladen met gevoel uitgestuurd, versterkt terugkomen..

  3) Dit vind ik een zeer zware uitspraak, tenslotte weet je pas wat je zou doen als je je in die situatie bevindt…en iemand doden kruipt niet in je koude kleren…dat bewijzen de getuigenissen van soldaten met hun posttraumatische stresssyndroom te over.

  4) Iemand die mij (en al de ongelovigen) niet beschouwt als mens maar lager dan een dier kan ik niet anders omschrijven, die verdienen de naam mens niet, dat zijn onmensen, beesten, lager dan de dieren die enkel doden om te eten…bovendien heb ik het recht van vrije meningsuiting, net als zij om mij hoer te noemen..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s