En nóg zijn er mensen die geen reden zien tot enige bezorgdheid!

Screenshot_29

Ik begrijp het niet meer: Ze zijn niet gelukkig in Libië, ze zijn niet gelukkig in Marokko, ze zijn niet gelukkig in Iran, ze zijn niet gelukkig in Irak, ze zijn niet gelukkig in Gaza, ze zijn niet gelukkig in Afghanistan, ze zijn niet gelukkig in Jemen, ze zijn niet gelukkig in Syrië, ze zijn niet gelukkig in Libanon, ze zijn niet gelukkig in Pakistan.

En waar zijn ze dan wel gelukkig?: Ze zijn gelukkig in Engeland, ze zijn gelukkig in Frankrijk, ze zijn gelukkig in Italië, ze zijn gelukkig in Duitsland, ze zijn gelukkig in Zweden, ze zijn gelukkig in de Verenigde Staten, ze zijn gelukkig in België, ze zijn gelukkig in Noorwegen, ze zijn gelukkig in Nederland, ze zijn kennelijk gelukkig in elk land dat een niet-moslim land is.

En wie geven ze de schuld?: Niet de islam. Niet hun leiders. Niet zichzelf. Nee, ze verwijten het de bevolking van de landen waar ze wel gelukkig zijn. En dan willen ze juist DEZE LANDEN zo veranderen dat ze precies worden als de landen waar ze ontevreden zijn.

Begrijp jij het nog?

Screenshot_30

Iran 1970

Screenshot_31Iran 2013

Screenshot_32

Screenshot_33

Universiteit van Caïro 1959

Screenshot_34

Universiteit van Caïro 2012 

Screenshot_35Amsterdam 1980

Screenshot_37Amsterdam 2013

Geplaatst door:

E.J. Bron

Auteur onbekend

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Moslims. Bookmark de permalink .

19 reacties op En nóg zijn er mensen die geen reden zien tot enige bezorgdheid!

 1. Tom Hendrix zegt:

  Goed gedaan web master. Inderdaad de islamieten zijn in aanleg nergens gelukkig mee, tenzij ze, mogen vermoorden, halsafsnijden, verkrachten, en alles wat mooi en menswaardig is mogen vernielen. Deze primaten HATEN ons omdat wij WEL iets maken van ons LEVEN, en dat mag dus niet van hun HAATBOEK KORAN! De wereld was beter af zonder de Islam. ( open deur gezegde).

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Lees net op Pow.ned.nl, dat uit een enquete blijkt, dat meer dan 63% van de Nederlanders GEEN ISLAM en MOSKEEËN wensen. Worden ze nu wakker in Den Haag of niet, ik denk van NIET. Totdat dadelijk de pleuris eens uitbreekt!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nee, ik snap het niet. Het viel me dertig jaar geleden al op, weet ik nog: Bani Sadr, leider van de Mujaheddin Khalq, die tegen het Khomeini-regime ageerde, vluchtte uiteindelijk naar Parijs en liet zich daar interviewen en fotograferen, samen met zijn volwassen dochters. Maar die dochters zaten er wel zedig gekleed en mèt hoofddoek bij, op de foto. Ik weet nog dat ik toen dacht: Wat wil je dan precies? Wat haalt het uit om tegen de Ayatollahs in te gaan, als de vrouwen zich nóg moeten ‘bedekken’? Niet meer met een chador misschien, maar het principe blijft hetzelfde als ze er nóg niet voor mogen uitkomen, dat ze gewoon hààr hebben, net zo goed als mannen. Wat wil de moslim precies, die weliswaar ingaat tegen een islamitisch regime, maar die desondanks islamitisch wil blijven?
  Nu, op dit moment, denk ik: Pas maar op! Ze geven zich uit voor vluchteling, maar misschien hebben ze wel een heel andere agenda: Misschien is het wel het hoofddoel om te infiltreren, in het kader van Het Project. Sommigen hebben het in zich om door te gaan voor compleet verlicht, anderen kunnen dat minder opbrengen, maar het doel is uiteindelijk hetzelfde: De Islam de hele wereld te laten veroveren. Die regimes zijn dan maar bijzaak -hooguit. Eigenlijk fungeren die dan alleen maar als rótsmoes.
  Zo langzamerhand houd je niets meer voor onmogelijk.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Moslims zoekenaltijd de fout bij een ander, nooit bij zich zelf.
  En dat soort lui zijn door onze politici en de gutmensch ons land binnen gehaald.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  AAAAAAAAAAAAAHHHHH! Vreselijk, dat Amsterdam 2013!
  Waar ik woon, ziet het er ook zo uit op de markt, in winkels, enz………….

  Like

 6. nicolazien zegt:

  De islam is een hersenspoeling. Islamieten kunnen niet meer zelfstandig nadenken, dus dat zou een reden kunnen zijn. Toch is er denk ik nog een andere reden waarom ze het Westen willen islamiseren: zolang ze in het Westen leven terwijl het Westen niet-islamitisch is, zullen ze er tweederangs burgers blijven,laat staan de Uebermenschen worden die zij zelf menen dat ze zijn, en omdat het onmogelijk is om de islam af te zweren (daar staat de doorstraf op) kiezen ze er voor om het Westen te islamiseren. Enige logica zit er dus wel achter!

  Like

 7. Als je de islam beledigt kun je in de Verenigde Staten een boete krijgen, heeft Obama geregeld. Binnenkort natuurlijk ook in Europa. Waar gaat dat heen?

  Like

 8. Jade zegt:

  De laatste foto, “Amsterdam 2013”, is het niet om te janken???
  Ons land is gewoon weggegeven aan lui die ons haten,
  Nog even en we krijgen de rekening gepresenteerd.

  Like

  • Laatst een bericht gelezen over een Afghaan die in de bus een paar meisjes lastig viel. De buschauffeur zegt er wat van en gaat weer zitten. Blijft die Afghaan die meisjes lastig vallen. Dus de buschauffeur belt de politie. Steekt die Afghaan van achteren de buschauffeur neer met een mes. Wordt die Afghaan overmeesterd door andere passagiers en uitgeleverd aan de politie. Verklaart die Afghaan voor de rechtbank dat de buschauffeur de Afghaan had beledigt. De overige passagiers hebben dat niet gehoord of gezien. Er zijn ook geen videobeelden beschikbaar. De buschauffeur ontkent…

   Like

 9. albert zegt:

  Ik ben het met Tom Hendrix eens eigenlijk moet ALLES IN HOOFDLETTERS want wat wij hier bespreken vergt dat.

  Like

  • nicolazien zegt:

   Ja, inderdaad, wat hier besproken wordt zou van de daken geschreeuwd moeten worden! Maar ons is allang de mond gesnoerd! De enige die we hebben is Geert Wilders en zijn PVV!
   Ik kom er ook steeds meer achter dat democratie helaas ideaal is voor infiltranten (Bilderbergers en vrijmetselaars), met veel ruzie en kwaadsprekerij werken ze de goede mensen er uit en zorgen dat de eigen mensen de plekken innemen. De PVV heeft groot gelijk om geen democratische partijstructuur te hebben. De democratie schuilt in het feit dat je er al of niet op kan stemmen. Helaas zijn we al heel ver heen. Onze leiders (Bilderberbergers en vrijmetselaars, verborgen in alle geledingen: links en rechts, gelovig en niet-gelovig) willen ons islamiseren, de ;moslims zelf doen het uitvoerende werk….
   We zijn verraden, door mensen uit onze eigen gelederen…

   Like

 10. Pieter Nokkio zegt:

  Apeldoorn, 1986. Een vriend uit Noord-Ierland op bezoek, die me vertelt: “Pieter, er zijn op dit moment in Engeland al meer moskeeën dan kerken. De islam heeft tot doel, de wereldheerschappij. Dat zal ze dit keer lukken, grotendeels zonder wapens.” De man was geen profeet (van beroep), maar gewoon een intelligent wereldburger die nadacht en de juiste conclusies trok uit wat hij las en met eigen ogen aanschouwde. Hij, Stanley Rowe genaamd, leeft helaas niet meer. Zijn woorden ben ik nooit vergeten. Ik wist het toen niet zeker, maar nu wel: dat hij gelijk had.

  Like

 11. Tiny zegt:

  Op een verjaardag van één van onze buren zat ook iemand de multiculti op te hemelen. Ik heb me er verder buiten gehouden, maar kon op een zeker ogenblik toch weer eens m’n mond niet houden en vroeg hem, wat hij er van dacht, als in midden in ons dorp, dat bestaat uit een kern en wat je zou kunnen noemen nederzettingen, gezamenlijk ca. 5000 inwoners, de oude kerk, die uit de middeleeuwen stamt, tot moskee werd ingericht. Nou dat vond hij helemaal prachtig. Ik dacht bij mezelf Tien, hou verder je mond maar, want die weet al helemaal niet waar hij het over heeft en diegene iets te willen vertellen heeft geen zin, weet namelijk alles beter. En de schapen graasden gewoon verder.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tiny, 1.07u. Is die man gek geworden? Een kerk die uit de Middeleeuwen stamt? Ik dacht altijd, dat Duitsers over meer cultureel besef beschikten,dan wij….eh, dat weet ik wel zeker, eigenlijk. Maar ja, de tijd schrijdt voort en ook in Duitsland ontwikkelt zich natuurlijk zoiets als een weg-met-ons-mentaliteit; tenslotte zijn de Antifa’s daar een mooi voorbeeld van. En de rest van het gezelschap was, als ik je goed begrijp, te veel verdiept in de Kaffee und Kuchen? Heb je eigenlijk al eens gecheckt hoe ze zelf denken over zo”n oeroude kerk? Weet je wat je in zo’n geval langs je neus weg kunt opmerken? “Als zo’n oude kerk kon spreken, wat zou hij dan allemaal kunnen vertellen?” Ik weet niet of het helpt, hoor, maar misschíen zouden er dan een paar ogen open gaan. Welke richting is die kerk? Katholiek? Of inmiddels Luthers? In dat laatste geval zou er toch een stuk geschiedenis aan vast zitten, die voor geen prijs uitgevlakt mag worden! Luther, de Reformatie! Mijlpaal in de geschiedenis! Nou ja, ik kan het verder natuurlijk niet beoordelen, maar wie een Europese kerk, hoe dan ook, tot Moskee zou laten verworden, moet nodig worden nagekeken!

   Like

   • Ik word door mijn collega’s al uitgemaakt voor racist, fascist en nazi voor ik nog maar een woord gezegd heb over de islam. Dus daarom hou ik over het algemeen mijn mond!

    Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Amsterdam nog maar een keer, een jaar geleden…
  http://www.amsterdampost.nl/nacht-und-nebel-opnieuw-van-stal-gehaald/

  Like

 13. luckybee zegt:

  Bij een God des doods kan je ook niet gelukkig zij, alleen bij een God van Liefde en eeuwige leven kunnen mensen gelukkig zijn.

  Like

 14. yab yum zegt:

  kudos voor deze prachtfoto’s. Ik kom na jaren buitenland weer eens terug naar de wijk in Rotterdam waar mijn moeder nog woont en de stad gaat met rasse schreden achteruit. Elk jaar zie ik de wijken steeds multicultereler worden en de laatste keer was het zelfs bedreigend eng. En dat in pakweg 10-20 jaar tijd. Als kind moest ik ervoor naar Crooswijk of Afrikaanderbuurt om maar wat te zeggen, maar nu zijn die wijken eerder regel dan uitzondering..

  Like

 15. Trucker zegt:

  De islam is hot, jammer maar helaas – Hans Geybels

  De auteur is gastprofessor faculteit Theologie en religiewetenschappen, KULeuven.

  http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/opinieblog/opinie/130602_opinie_geybels_islam_standard

  Link van deredactiebe de webstek van de openbare (KR)omroep BRT, (mainstream) media dus per definitie reeds een laag waarheidsgehalte en omgekeerd evenredig een hoge dosis manipulering en weglating. (te lezen op eigen risico)

  Hier krijgen we een exemplaar die de linkse multikulle ideologie volmondig (letterlijk te nemen) toejuicht en wat wij Rechtsen én islamofobben reeds lang weten nl de cultuur islam is onverenigbaar met onze Vrije Westerse Wereld (waarden in dit geval) ontkend.
  Deze islamofiele idioot (ook professoren kunnen volslagen idioten zijn) zou de “beeldvorming over moslims graag anders zien”… tja voor de linksen is het een evidentie om het licht van de zon te ontkennen dus is het een kleine stap om in de islam de barbaarse moordenaarsbende ook niet te zien die OVERAL in het Vrije Westen hun waarden (nou ja) wil opleggen.
  Tevens zien ze er geen graten in om eigen soort om zeep te helpen als ze niet te “religieus” zijn.

  Klikken op de link en misselijk worden van het piepeltje’s proza, enige vraag die ik me stel : hoe onderricht die ….studenten, als we zijn islamofiel hunker zien? éénmaal raden en het is niet moeilijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s