Terreuraanslag in GB: de machteloosheid van de samenleving

Screenshot_8

De reactie van de westelijke politici op  steeds nieuwe islamitische terreuraanslagen is voorspelbaar passief. Onmiddellijk na een nieuwe terreuraanslag wordt overleg gehouden met de politie en de geheime diensten. Daarna geeft men een verklaring af dat de terroristen geen nationaliteit en geen religie bezitten. Dan wordt de burgers aangeboden gewoon zo verder te leven alsof er niets gebeurd is. Volgens datzelfde patroon handelde ook de Britse minister-president David Cameron na de gruwelijke moord op een Britse soldaat in Londen.

Hier een typisch commentaar over het gebeuren van de kant van de Britse deskundige van het onderzoeksinstituut “Demos”, Jonathan Birdwell:

“Het valt op dit moment moeilijk te zeggen of het hier om een terreuraanslag gaat. Het is duidelijk dat het twee mannen waren, die misleid werden. Men heeft hen gedwongen erin te geloven zich in hun handelingen door bepaalde politieke motieven te laten leiden. In deze zin lijkt het gebeurde op eerdere terreuraanslagen.”

Maar omdat de westelijke leiders met aan het hoofd David Cameron de burgers oproepen niets te veranderen, verandert er ook niets. Natuurlijk verandert er ook niets in de politiek van de VS, Groot-Brittannië en Frankrijk. De “milde” ondersteuning van de gebeurtenissen van de “Arabische Lente” gaat verder. Volgens de Poolse expert Marzin Domogalo, die het leven van de Poolse gemeenschap in Groot-Brittannië, die daar de op drie na grootste minderheid vormt, goed kent, is de politiek van het multiculturalisme in Groot-Brittannië mislukt.

“De Britten voeren de zogenaamde multicultipolitiek uit. Daarbij wordt geduld dat nationale minderheden de Britse levensnormen afwijzen. Zo´n politiek roept bij veel bevolkingsgroepen, die de westelijke levensnormen afwijzen, de verleiding op om hun mening met geweld te uiten. Hier zie je dat een duidelijke en aanneembare integratiepolitiek gewoon ontbreekt.”

De westelijke samenleving is veel te toegevend merkt de minderheden gewoon niet op. Ze wil gebruikmaken van de goedkope arbeidskracht uit de voormalige koloniën, maar wil geen geld uitgeven aan zijn opleiding. Zelfs de beruchte tolerantie van de westelijke samenleving voorziet niet in hulp voor het leren kennen van de desbetreffende cultuur. Autochtonen en immigranten wordt aangeboden om mensen uit een andere cultuur gewoon te dulden.

Bron:

http://german.ruvr.ru/2013_05_23/Der-Terroranschlag-in-Gro-britannien-die-Ohnmacht-der-Gesellschaft/

Auteur: Dmitri Babitsch

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Immigratie, Islam, Multiculti, Terrorisme, Westen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Terreuraanslag in GB: de machteloosheid van de samenleving

 1. ben zegt:

  “Men heeft hen gedwongen erin te geloven…”,wie zijn die “men” en zouden die niet moeten opgespoord worden en uit europa moeten verwijderd worden?

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Er is sprake van een ontzettende domheid en het niet willen leren uit de geschiedenis van onze leiders. Wij zijn al lange tijd in OORLOG met de islam, zij hebben ons dat bij herhaling in het gezicht geslingerd maar wij zijn ziende blind en horende doof, wat een tragedie!!!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Bob Fleumer 23.41. op 01/6. Behalve dan de reageerders op dit blog, en de mensen die zich werkelijk willen verdiepen in de perfide islam.

   Like

  • Luwina zegt:

   Zolang die idioten in Den Haag en Brussel er een riant salaris voor krijgen,zijn wij nog lang niet van dat tuig af.
   Iedereen die daar een baan krijgt,wordt van te voren al goed doorgelicht.
   Ze moeten natuurlijk vooral eurofiel zijn en extreem blind sociaal,dan pas je bij de criminele meute.

   Like

 3. nancy stelder zegt:

  Daar hoef je geen geleerde voor te zijn om al jaren geleden te kunnen onderkennen dat het multi-culti gedoe totaal mislukt is.

  “Ze wil gebruikmaken van de goedkope arbeidskracht uit de voormalige koloniën, maar wil geen geld uitgeven aan zijn opleiding. Zelfs de beruchte tolerantie van de westelijke samenleving voorziet niet in hulp voor het leren kennen van de desbetreffende cultuur.”

  Daar ben ik het totaal niet mee eens, tenminste wat betreft de Nederlandse situatie. Je weet niet wat voor moeite er is gedaan en wat voor geld het heeft gekost om deze mensen te laten integreren . Maar ja, als ze niet willen. Ons totale onderwijssysteem is voor hen toegankelijk, maar als ze liever op straat de boel verstieren, dan is het weer onze schuld. Zelden worden zij op hun plichten en verantwoordelijkheden gewezen. Mijn laatste hoop was nog gevestigd op de hoogopgeleide allochtonen maar wat doen zij, zij nodigen tot 2 x toe in Rotterdam de haatsjeik Haddad uit om zich te bezinnen op hun positie als academische moslims in de westerse samenleving. En wat deden de studenten op 4 mei in Rotterdam; zij nodigen een andere haatsjeik Mutawa uit om over een gelukkig gezinsleven te spreken, maar dat kan alleen maar uit zijn mond gericht zijn op het gelukkige gezinsleven van de man. Dat zijn zaken die mij voor de toekomst angst aan jagen. Ik ken het cliché: “angst is een slechte raadgever”. Maar ben ook een realist.

  Wat ik me ook afvraag is dat er 30 jaar geleden geen antropologen zijn geweest die dit drama, van 2 voor 180 graden op elkaar staande culturen nooit echt zouden kunnen intergreren.

  Dit alles is natuurlijk een beetje gechargeerd, maat benadert toch aardig de realiteit.

  Like

  • BertG. zegt:

   Je 2de alinea die je aanhaalt, las ik ook als een trap nageven.

   De moeite die gedaan wordt en al het geld voor opleidingen kunnen namelijk niet op.
   Maar als er geen wil is, dan houd alles op en hebben wij het weer ineens gedaan.
   Als of ze ooit de moeite genomen hebben om zich aan te passen.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Helemaal mee eens nancy.
   Je kunt het mooi zien aan het spijbelen van die allochtone jeugd bij hun scholen.
   Ze willen gewoon niet.
   Wij zijn het idd, zelf schuld omdat een groot gedeelte van onze politiek immense oogkleppen opheeft.
   Dat geklets over goedkope arbeidskrachten is maar een zeer beperkt gedeelte van het verhaal.
   De meeste van die lui zijn hier gekomen door gezinsherenigingen ( was een belangrijk punt bij den Uyl) en z.g. asielzoekers oftewel economische vluchtelingen.

   Like

 4. Makropoelos zegt:

  Voor de islam bestaat geen aanneembare integratiepolitiek, ze hebben maar 1 ding in hun kop; heel de wereld onder de islam.

  Maar wat zie je nu in Turkije gebeuren? Zelfs hun eigen mensen hebben er geen behoefte aan dat ze de islam nog dieper in hun strot geduwd krijgen door Erdogan.

  De tijd van religies is voorbij, het merendeel van de mensheid wil weten. Lees :The Turning point van Fritjof Capra, waar hij het over heeft daar zitten we nu midden in. Het is nu aan de mensheid om er zegenvierend uit te komen, Of naar de verdommenis te gaan! Kies maar!!

  Like

 5. Jan zegt:

  Gevolgen van de socialistische regeringen die terreur tegen het eigen volk toestaat:
  Ruim 84% van de Britten willen hun wapens weer terug
  Brits want handgun ban repealed, says newspaper poll
  http://www.examiner.com/article/brits-want-handgun-ban-repealed-says-newspaper-poll

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  “Zelfs de beruchte tolerantie van de westelijke samenleving voorziet niet in hulp voor het leren kennen van de desbetreffende cultuur.” Nee. Zal wel weer niet. Maar in de gevallen waarin het wel wordt aangeboden, wordt het toch ook vaak genoeg afgeslagen. Denk aan de pogingen in Amsterdam om de ‘verborgen vrouwen’ bij de samenleving te betrekken. Het heette, dat zij van hun echtgenoten het huis niet uit mochten, maar bij gemeentelijke pogingen in die richting waren het de dames zèlf die zich met hand en tand verzetten. Zij blijken de zaak dan zó te beschouwen, dat zij , als vrouw, het huis niet uit hóeven; de man werkt immers. Ik heb wel over één geval gelezen, die met de allergrootste moeite naar een inburgeringscursus te krijgen was geweest en daar de boel moedwillig ging saboteren: Overal doorheen praten -uitsluitend in het arabisch, uiteraard- ruzie zoeken met mede-cursisten, precies als een klein kind. Anderzijds heb je voorbeelden als Ayaan Hirsi Ali die de westerse cultuur misschien niet eens zozeer aangeboden kreeg, maar haar vanzelf oppakte, gewoon gretig alles greep wat haar voor de voeten kwam. Maar ZIJ wou het vanuit zichzelf dan ook graag! Met andere woorden, ligt het echt altijd aan het westen?Of hangt het er in belangrijke mate van af, wat die mensen zelf willen? Dat laatste, lijkt mij.

  Like

 7. Jan zegt:

  Als een civilisatie die in ieder opzicht superieur is aan een stel holbewoners zich aan hen overgeeft is dit toe te schrijven aan socialisten en heet dit landverraad.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  De ideale burger -laten we als voorbeeld de blanke Nederlander nemen- stemt op de PvdA, tolereert en knuffelt de islam en likt de ‘koninklijke’ familie af.
  Het enige wat de ‘ideale blanke Nederlander’ volgens zijn communistische ‘leiders’ nodig heeft, is Paul de Leeuw, voetbal, bier en zo nu regelmatig een glimp van zijn geliefde beeldschone (*proest*) nieuwe ‘koningin’.
  Ik denk trouwens dat ik weet waarom onze nieuwe ‘koning’ zo’n bolle toet heeft.
  Hij houdt natuurlijk de hele dag z’n winden in zodat de lucht hem naar het hoofd stijgt.
  Ja, en dat blaast zijn wangen op, dat snapt iedereen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Als zo’n ‘koninklijke’ wordt afgeslacht, zou er dán eindelijk eens afgerekend worden met die islam-aanhangers?
   Wat zou er gebeuren als één van ‘onze’ ‘koninklijken’ door moslims vermoord zou worden?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat 13.33u Tja, zeg…….Te mooi om waar te zijn, natuurlijk, zal nooit gebeuren. Maar stel je toch voor…..
    Weet je dat ik me er van bewust ben, dat ik begon te glunderen bij het idee alleen al….?

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Het spreekt mij ook buitengewoon aan en ik denk niet dat ik er ook maar één traantje om zou laten!

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Tistochwat 13.33. uur. Dan halen de HUICHELAARS pas uit, maar de gewone burgers kunnen verrekken!

    Like

 9. BigLJohn zegt:

  Die Engelse politici, incluis Nederlandse politici, passen alle twee dezelfde slogan toe. Namelijk deze; Ze hieven het glas, deden een plas, en lieten alles zo het was. Al zou half Londen vermoord worden door de moslim, dan nog is er volgens deze politici niets aan de hand. Als wijzelf niet in actie gaan komen, onze overheid zal het wel worst wezen, zullen wij het geen 25 jaar meer vol houden. De Islam heeft het kromzwaard al in de aanslag gelegd. Maar als wij niet willen ontsnappen, dan gaat onze kop er letterlijk vanaf. Wat nu incidenten worden genoemd, wordt dan de orde van de dag. De eerste was Theo van Gogh. De volgenden zijn u en ik. Razzia’s van deur tot deur. Niet alleen tegen die arme Joden, maar ook tegen ons.

  Like

 10. Tiemen Veenstra zegt:

  De reactie van de politici mag dan voorspelbaar zijn, maar zeker niet passief. Dat zootje schorem is er doelbewust opuit een multiculturele dictatuur te vestigen en dan is zo’n aanslag een buitenkansje om de rechten van de burger in te perken. De privileges van de moslims worden daarentegen steeds verder uitgebreid, zoals dat ook na de moord op Theo van Gogh gebeurde….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s