Wilders na islam-onderzoek: “Nederland heeft genoeg van de islam”

Screenshot_3

Moskee in Rotterdam

Nederland heeft genoeg van de islam. Ruim drie kwart van de Nederlanders (77 procent) vindt de islam geen verrijking voor ons land. Ruim twee derde – 68 procent – vindt dat er inmiddels genoeg islam is in Nederland. Opvallend is dat stemmers van alle partijen (van PVV tot VVD, CDA, D66, PvdA, SP en 50plus) in meerderheid deze mening delen. Een onderzoek van Maurice de Hond, in opdracht van de PVV, onder een representatieve steekproef van ruim 1900 mensen, brengt dat aan het licht.

Ook de andere cijfers zijn opvallend:

Een meerderheid – 55 procent – is voor een immigratiestop uit islamitische landen.
63 procent zegt: geen nieuwe moskeeën.
72 procent is voor een grondwettelijk verbod op de sharia in Nederland.
64 procent vindt dan Nederland er niet beter op is geworden door de komst van immigranten uit islamitische landen

Bijna driekwart – 73 procent – van alle Nederlanders ziet een relatie tussen de islam en de recente terreurdaden in Boston, London en Parijs.

PVV-leider Wilders: “De resultaten zijn glashelder. Nederland heeft genoeg van de islam. De meerderheid wil geen nieuwe immigranten uit islamitische landen, geen nieuwe moskeeën, vindt de islam geen verrijking voor Nederland en zegt: genoeg is genoeg. Ik zal het kabinet met deze feiten confronteren en eisen dat we de islamisering van Nederland nu eindelijk stoppen. Er is lang geroepen dat anti-islam-ideeën extremistisch zijn. Nu blijkt dat ze gedragen worden door de meerderheid van ons volk!”

Klik hier voor het onderzoek van Maurice de Hond
Lees hier het bericht “Stop bouw moskeeën” op Telegraaf.nl

Bron:

http://www.pvv.nl/index.php/component/content/article/36-geert-wilders/6819-wilders-na-islam-onderzoek-qnederland-heeft-genoeg-van-de-islamq.html

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Wilders na islam-onderzoek: “Nederland heeft genoeg van de islam”

 1. nancy stelder zegt:

  http://www.youtube.com/watch?v=NCxKjcwrBo4 Dit was in 2009, wat zal hij er en nu nog om verguisd zijn. Inmiddels zijn we 4 jaar verder en hoe heeft hij gelijk gehad, Hoe denkt men er nu over??

  Like

 2. Helena zegt:

  Zeg E.J. die houden we erin hé! Zo aan het eind van de dag afsluiten met positieve berichten!
  Ik voel me ineens weer veel beter en realiseer me dat ik gelukkig toch niet gek ben. Wat zal ik, ondanks alle regressie en ellende op deze wereld, lekker slapen straks. BEDANKT.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nou, dat is dan geen slechte ontwikkeling. Maar ja, hoe kon het ook anders, met de berichtgeving van de afgelopen dagen; je moet toch wel volstrekt wezenloos zijn als je dan nóg alles met betrekking tot de Islam even mooi en fijn vindt. De publieke opinie evolueert en dat is een goede zaak. Maar het gaat nog niet ver genoeg, natuurlijk: “Genoeg Islam” moet zich nog wijzigen in “te veel Islam”, waar mogelijk nog wel wat meer alarmerende berichten voor nodig zijn, bij voorkeur in eigen land, hoe cru het ook klinkt. Toch is het begin er en laat Geert daar in de 2e Kamer inderdaad maar eens wat mee doen!

  Like

 4. BertG. zegt:

  Leuk zo’n onderzoekje. De vraag stellen is ‘m al beantwoorden. Iemand iets anders verwacht dan.
  Maar is nou werkelijk iemand die denkt dat gemeentes of het rijk denkt, dus de bevolking denkt er dus zo over, laten we nou de rem er maar op zetten en er een einde aanmaken. We zijn er immers voor het volk.
  Niet meer dan zetbazen zijn het wat hier zit. De nieuwe belasting verhoging zit alweer in de planning.
  Heeft er ooit 1 protest tegen al die jengel torens geholpen die over woonwijken oproept om je vooral te onderwerpen. Wat we er ook van vinden. Compleet schijt hebben ze er aan zolang zij daar nog zitten. Als er een of andere sjeik langs komt met een koffer met geld hebben ze het nergens meer over en zijn ze om.
  Hebben we al wat bereikt om uit die hele eu te stappen dan. Ze hebben het er niet eens meer over.

  Je kan ook een onderzoekje houden over b.v. wat vind u van belasting.
  Resultaat en uitslag zal het zelfde zijn.

  Like

  • BertG. zegt:

   En als diezelfde m.de hond volgende week met een uitslag komt dat 50% b.v. de VVD een goede partij zou vinden dan is diezelfde m. de hond ineens iemand die cijfers manipuleert. En deugd de man voor geen meter.
   Maar nou komt het een keer goed uit. Meningen wisselen snel hier.

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Onzin commentaren Bert G.

    Like

   • BertG. zegt:

    Hebben ze jou tot moderator bevorderd. Wat we allemaal even gemist hebben blijkbaar.
    Om een dergelijke kwalificatie op mij te plakken, “Onzin commentaren Bert G.”
    Er zit geen enkele inhoudelijke reactie verstopt in jouw reactie. Behalve jouw mening.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik woon toevallig ook nog in dit tering land. Jij niet meer, als ik ’t goed begrijp.
    Makkelijk lullen dan vanaf de zijlijn. Jij hebt je koffers allang geleden ingepakt.

    Like

 5. Jade zegt:

  Het staat zo waarlijk op de Telegraaf-website, en reaguren
  is wonder boven wonder mogelijk. Inmiddels dus 638 reacties…
  Handjes up of down werkt niet goed, net of er mee geknoeid is…

  Like

 6. Tiny zegt:

  Lijkt een prettig bericht, inderdaad. Ik worstel me wel eens vaker door de reacties op de artikelen in de diverse dagbladen op internet door. Daar komen steeds vaker de opmerkingen van de commenters, ietwat aarzelend nog hier en daar, maar toch. Tja, eigenlijk heeft die Wilders toch wel gelijk gehad. Het geeft hoop. Maar dit is pas volgens een onderzoek en zijn het reacties in de krant. Die mensen moeten het dan straks ook eens waar maken, door de PVV hun stem dan ook werkelijk te geven.

  @ Jade,

  Dat klopt, die handjes werken zoals de beoordelaar/censuur het wenst. Ik heb al twee keer aan de redactie geschreven dat ze die dingen dan net zo goed weg konden laten. Natuurlijk was de stilte oorverdovend.

  Like

 7. treintrien zegt:

  @BertG
  De reden om dit onderzoek niet te verguizen is voor mij de opdrachtgever van het onderzoek. En dat was de PVV. Ik heb er vertrouwen in dat Wilders aan de hond vraagt of hij dat wil onderzoeken, niet of hij met een bepaalde uitslag kan komen 😉 Als zo een linksig figuur als de hond dan met deze cijfers komt, ga ik er vooralsnog van uit dat het er voor de linkervleugel nog veel ernstiger uit ziet dan dit. ’t Zijn er misschien nog wel veel meer die die islam zo beu zijn als kouwe pap.

  Met de verkiezingen was de opdrachtgever van het onderzoek de publieke omroep. Die vertrouw ik dus precies zo ver als ik ze kan zien. Engnekken, vind ik het. Allemaal. Als die gaan betalen voor een onderzoek willen ze wel zeker weten dat er uit komt, wat zij willen dat er uit komt. En een geslepen statisticus als m de h kan precies dat bereiken door de manier van vraagstelling.

  Bovendien vind ik het sowieso al een kleine steekproef, 1900 mensen. Ik zie liever een soort volkstelling, waarbij aan élke niet geimporteerde Nederlander wordt gevraagd wattie er van vindt. Een referendum of zo. Ik wil ook wel een extra kruisje zetten bij de belastingaangifte volgend jaar.
  Een soort van de betaler bepaalt 😉 En dan bindend graag.

  @Jade:
  Bij het artikel in de Telegraaf zijn de duimpjes omgedraaid (grijnst: zijn ze zó wanhopig?): als je op een plusduimpje duwt gaat het minduimpje in aantal omhoog. Voordat iedereen moedeloos van het aantal plusduimpjes op gutmenschreacties.
  Reageren mocht ik nu (02.00) niet meer. ’t Kan ook zijn dat ik daar een ban heb. Daar grossier ik in, dus ik hou het niet meer zo bij. ’t Is me zelfs bij GS gelukt, dus dat vond ik wel knap eigenlijk;)

  Like

  • BertG. zegt:

   Dan had ie ook naar Jomanda kunnen gaan. Die had ’t ‘m ook kunnen vertellen.
   Als iemand van D66 een tegen strijdige vraag had laten onderzoeken door m. de hond dan waren de reacties niet meer te tellen over dat m. de hond alles naar de hand zet van diegene die hiervoor betaald. Zal het nu ineens anders zijn dan.
   Je bent betrouwbaar of niet en niet af en toe vanwege de opdrachtgever.

   Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Ik had al genoeg van de islam toen het nog niet eens uitgevonden was… (ha, ha…)
  http://www.amsterdampost.nl/boink-onderzoek-maurice-de-hond-nederlander-wil-stop-bouw-mosketen/

  Like

 9. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  Het goede van dit onderzoek is dat het mensen minder bang zal maken om te zeggen wat ze vinden.

  Like

  • BertG. zegt:

   Daar heb ik me hele leven nog geen Geert of m.de hond voor nodig gehad.
   Als je dit ziet als iets om mensen minder bang te maken voor hun uitspraken dan hebben al deze mensen ook werkelijk nog nooit een eigen mening gehad.
   En meelopers heb niemand wat aan omdat iemand anders dat dan ook durft te zeggen.

   Like

 10. luckybee zegt:

  Ook bij ons aan de hoek van Laan van London en de M.H. Trompweg,in Wielwijk te Dordrecht, wordt een Salavistische moskee gebouwd, van al Fath.Kan iemand dat nog stoppen?Hier wonen voor al ouder mensen met rollatoren enz.

  Like

 11. BertG. zegt:

  De beste reactie kwam ik tegen op GeenStijl. (met wat eigen aanpassing)
  voor al dat geld wat dit onderzoek gekost heeft had ie ook duizenden liters varkensbloed kunnen kopen om ze weg te jagen. Dan waren ze nu ook echt leeg en nooit meer iemand die er dan nog één stap binnen zet.
  Soms kom je daar wel eens hele leuke reacties tegen.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  En wij hebben ook genoeg van dergelijke praktijken!

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21614002/___Wel_vier_keer_per_dag_met_taxi___.html

  Laat er alsjeblieft heel snel een kabinet Wilders I komen!!!!!

  Like

 13. BertG. zegt:

  Als je hier je politieke voorkeuren bij invult en wat je allemaal gestemd hebt en nog van plan bent, dan bent u de volgende die de opinie bepaalt.
  https://n0.noties.nl/peil.nl/
  Maar er wordt alleen iets gevraagd als iets past in de vooraf opgegeven antwoorden die je zelf ingevuld hebt bij je eigen voorkeur.
  Ik heb het zelf uit gezocht.
  Als een vraag b.v. over iets gaat waar iedereen al op kan zeggen, dat zullen PVV’ers nooit beweren, dan zal je de vraag ook niet binnen krijgen in een mail verzoek om wat in te vullen hierover.
  Probeer maar uit.

  Like

  • BertG. zegt:

   Je moet wel een aantal verschillende account aanmaken met verschillende politieke voorkeuren en smaken.
   Anders kan je het niet testen. Na een paar maanden heb u het door hoe dit werkt.

   Like

 14. Joop Klepzeiker zegt:

  za 01 jun 2013, 19:43
  Le Pen hangt rechtszaak boven het hoofd
  BRUSSEL –

  De radicaal rechtse Franse Europarlementariër Marine Le Pen kan worden aangeklaagd voor haar uitspraken over moslims. De commissie juridische zaken van de Europees Parlement stemde deze week in haar immuniteit op te heffen. Dat werd zaterdag bekendgemaakt.

  Le Pen vergeleek tijdens een demonstratie in 2010 moslims die op straat bidden, met de Duitse bezetting tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ze was toen nog niet partijvoorzitter van het nationalistische Front National.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21613989/__Le_Pen_wacht_rechtszaak__.html

  Like

 15. louis-portugal zegt:

  Ik sta ervan te kijken dat M.de Hondt dat onderzoek überhaupt heeft uitgevoerd want het druist in tegen zijn hele linkse P.O. achterban.
  Bert. G gelukkif zijn er nog helden zoals jij die alles weten en alees tegen iedereen durven te zeggen.
  Helaas functioneerd de vooral linkse politiek niet zo en die zal ongetwijfeld niet gelukkig zijn met dit onderzoek.
  Goed gedaan Wilders,

  Like

 16. louis-portugal zegt:

  sorry gelukkig en alles natuurlijk.

  Like

 17. Trucker zegt:

  De enige (DE ENIGE) die jullie Nederland kan redden, zeer verstandig man en daarom ook een gevaar voor links/ multikul/ elitair/ establishment en de ontelbare SOORTEN die gedijen op wat wij Rechtes én islamofoben weigeren te aanvaarden.

  Like

 18. henk schroemges zegt:

  En nu nog alleen maar afwachten of die meningen van een heel groot percentage van de Nederlandse kiezers/stemmers hier ook aan zal denken als ze weer eens in het stemhokje staan.
  Pas dan zal dit een positief resultaat bereiken, anders verandert er totaal niets en wandelt de NL belastingbetaler linea-recta naar de voedsel/kledingbanken toe om tenminste nog eten te kunnen krijgen en ook kleding.
  afwachten dus maar wel blijven reageren.

  Like

 19. Trucker zegt:

  Oeps…heb nu maar gezien dat reageerder nancy stelder 1 juni 2013 om 21:24 deze video al veel eerder plaatste.

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  On topic, lees net op http://www.geenstijl.nl dat het cda een moslim in het bestuur heeft benoemd!
  Inderdaad cda betekent dus nu: christenen dienen allah! Bah!

  Like

 21. Tistochwat zegt:

  Nou vooruit, een passend muziekwerkje:

  Like

  • BertG. zegt:

   Wat ontzettend goed gevonden. Ik kon dit liedje nou weer even niet.
   Ik heb zelfs LP’s van Armand. Zo leer je elke dag weer nieuwe dingen en muziek.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Graag gedaan, heer BertG.
    Toen dit nummer uitkwam, was alles anders…
    Maar mijn vader zei zo’n 40 jaar geleden al dat er ooit een tijd zou komen dat wij, blanke Nederlanders, door de moslims de moskee ingetrapt zouden worden.
    We zouden ons verplicht moeten ‘bekeren’ tot de islam of we zouden afgeslacht worden, zei hij.
    En we zijn al aardig op weg; ‘dank’zij onze smerige politici!
    Geert Wilders uitgezonderd natuurlijk; Wilders is de enige die alle ellende heeft voorzegd en die iedereen heeft gewaarschuwd.
    Hij heeft zelfs gezegd dat Rutte liegt. Nou, dat hebben de ‘strategische’ stemmers inmiddels wel gemerkt.

    Like

 22. In dit politiek correcte land, voor mij het Oost-Duitsland van nu, krijgen enkel allochtonen, moslims, woonwagenbewoners, criminelen, managers en corrupte politici een voorkeursbehandeling. Kijk eens wat er op die school in Rotterdam al jarenlang aan de hand is.
  Elke Nederlandse burger zou voor veel minder eindeloos aangepakt worden. Als onze universitair afgestudeerde kinderen een woning zoeken in de sociale sector in Utrecht staan ze achteraan in een rij van criminele allochtonen die door een elftal van Nederlandse helpers( landverraders)
  begeleid worden. Op termijn gaat dit hopeloos mis, en dat is enkel te wijten aan onze zwakke politici van bijna alle partijen, die niet de Nederlandse middenklasse willen beschermen, maar uit angst het tuig uit het midden-oosten en Noors-Afrika, alhoewel er ook seculiere moslims van goede wil zijn, maar ook zij zijn bang gehoord te worden. De debiele broertjes die in nde valse sprookjes van een suffe profeet geloven hebben dfe overhand. Slaap door Nederlanders en het gaat u nog slechter!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s