Frankrijk: verkrachting van een Française als “inwijdingsritueel” van moslimbende

Screenshot_27

De geïmmigreerde moslims permitteren zich steeds meer met de weerloze vrouwen van de autochtone Europeanen. Een bericht in Frankrijk onthult: als jonge moslims in een bende opgenomen willen worden, moeten ze een Frans meisje verkrachten om hun geschiktheid te bewijzen.

Dit vindt plaats onder het trefwoord “Candy Shop”:

Het stadsdeel Seine-Saint-Denis in Parijs wordt volledig beheerst door islamitische jeugdbendes.

Hier werd minstens een bende door de politie opgerold, die een “verkrachtingsritueel” heeft voor jonge moslims die in de bende opgenomen willen worden. Ze moeten een vrouw op straat achtervolgen en verkrachten om lid te kunnen worden van de bende. De bende heeft een huiveringwekkende naam gekozen, die mogelijk duidt op kinderverkrachting.

De Franse nieuwssite 20minutes.fr zegt:

“Als  verkrachting het ´inwijdingsritueel´  wordt om tot de bende te kunnen toetreden.”

Minstens drie verkrachtingen in dezelfde stad. De serie verkrachtingen in Noisy-le-Grand schijnt gepleegd te zijn door leden van de bende ´Candy Shop´ – aldus eerste informatie van de politie.”

Before it´s News

Wie op de website van “Candy Shop” rondkijkt, weet onmiddellijk zonder extra informatie om welke mensen het hier gaat: moslims.

Typisch genoeg hebben de Duitse media geen enkel woord over deze affaire gepubliceerd. Ze hebben het er veel te druk mee om het Franse homohuwelijk met alle propagandistische middelen te propageren, in dienst van Volker Beck en Daniel Cohn-Bendit van de Duitse Groenen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/06/02/frankreich-vergewaltigung-einer-franzosin-als-initiationsritual-fur-aufnahme-in-einem-muslimgang/#more-45680

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Censuur, Frankrijk, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, mainstream-media, Mensenrechten, migrantengeweld, Moslims. Bookmark de permalink .

21 reacties op Frankrijk: verkrachting van een Française als “inwijdingsritueel” van moslimbende

 1. Theresa Geissler zegt:

  In beide gevallen hoeft het geen verbazing te wekken: Intussen is het genoegzaam bekend hoe moslims tegenover vrouwen staan, om dus maar te zwijgen van moslimBENDES. Het ‘respect voor de vrouw’ in de Koran is eenvoudig een loze letter. Taqiyya. Zo bezien zijn ze bijna verplícht, vrouwen te verkrachten.
  En van die linkse Duitse media is het evenmin verwonderlijk: Homohuwelijken, dàt scóórt, in linkse kring. Maar dacht U, dat anderzijds die linkse kring zo overliep van respect voor vrouwen? De illusie! Ze snappen daar een halve eeuw na dato nog steeds niet waarom vrouwen niet dag en nacht zin hebben, sinds de Pil er toch is……

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Zal iemand van jullie het erg vinden als dit rif tuig door een broer of vader van het slachtoffer doodgeschoten zou worden? In de omgekeerde situatie waarbij het slachtoffer een moslimmeisje en de dader een autochtone fransman is zal met hoge waarschijnlijkheid het slachtoffer (het verkrachte meisje) gedood worden. Zij heeft immers door haar verkrachting de eer van de familie aangetast. Hoop dat het de autochtone Europeanen langzaam duidelijk wordt hoe onpeilbaar diep pervers en verdorven de islamitische cultuur is. Want laten we eerlijk zijn het is hun cultuur die hun aanzet tot dit gedrag. Niet de armoede, niet de discriminatie, niet de werkeloosheid ook al willen de multiculti adepten ons dit elke dag in de media doen geloven.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Guusvelraeds 2 mei 23.34u.Helemaal mee eens, Guus.Bovendien, door, als familie van het slachtoffer, de DADERS af te knallen laten we dan dat moslimtuig meteen weer eens ondubbelzinnig zien, wie er in ONZE cultuur te grazen genomen worden -NIET de vrouwen, in ieder geval. Het zal wel niet helpen, maar het kan nooit kwaad als ze het weer eens zien.

   Like

 3. treintrien zegt:

  Ik weet vrijwel zeker dat ik over die wijk al eens eerder een boek heb gelezen, in dezelfde context.
  Dat ging over een moslims meisje dat ten prooi viel aan die rotzakken.
  En eenmaal verkracht ben je voor die lui een hoer, waar je alles mee kan doen.
  Kan helaas niet meer op de titel komen, maar het was een erg openhartige jongedame.
  Ze is nog een stichting begonnen, tegen het seksuele geweld van de jeugdbendes.

  Mijn punt is: dit is al minstens 10 jaar zo! En óók de franse bovenonsgestelden kijken de andere kant op. Glas, plas, was. Etcetera.

  Like

 4. treintrien zegt:

  Gevonden: Samira Bellil-.Dans l’enfer des tournantes (ontsnapt uit de hel)
  Boek is geschreven in 2003.
  Ik las nu dat ze een paar jaar daarna is overleden aan darmkanker.
  De stichting heet: Ni putes ni soumises.

  Like

  • Lucky9 zegt:

   Inderdaad, in 2005 publiceerde deze stichting een boekje voor 1 euro met de titel “Le guide dus respect” Ze hebben ook een blog: http://www.npns.fr/
   Het afgrijselijke aan dit verhaal is dat verkrachting een door de koran zelf gelegitimeerd middel is om jihad te voeren tegen de ongelovigen. Deze jeugdbendes passen dus gewoon de islamitische doctrine toe.
   Aan te boek gestelde getuigenissen van door moslims misbruikte vrouwen is er overigens geen gebrek. Het oudste dat ik heb gevonden dateert van 1991, heet “Sold” (Vendues) en brengt het verhaal van 2 Britse meisjes van resp. 14 en 15 jaar die in 1980 door hun Jemenitische vader voor 13000 FF in Yemen verkocht werden.
   Helaas eindigen enorm veel van zulke verhalen met zelfmoord waardoor er dus nooit een boek over geschreven wordt.

   Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Die gore fascisten jutten godverdomme het eigen addergebroed op om zwanen het leven zuur te maken. imam ontkent(zie Het Project, zie taqiyya), afijn lees 4 van..
  http://www.amsterdampost.nl/wij-gaan-sjchaap-neuken/
  Giftig ben ik. Oproep aan de lezers: maak foto’s van deze gore praktijken en zet ze meteen op het, óók omdat de politie het 7 kleuren in de broek doet voor dat tuig.
  Meld dierenmishandeling aan: d.graus@tweedekamer.nl

  Like

 6. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Uiteraard een niet-Islamitische Française. En een niet-Islamitische beurette mag waarschijnlijk ook.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Ja mensen, maar volgens de rode ratten, is het koeltoer van de vredige ieslaam. Moeten wij toch kunnen begrijpen, volgens de volgers van de Partij van de Arabieren. Wanneer is het genoeg, en zorgen we ervoor dat moslims hetzij zich AANPASSEN of teruggezonden worden naar hun achterlijke zandbaklanden. Desnoods met dwang of geweld. Ik ben klaar met deze ISLAMIETEN!

  Like

 8. Jean zegt:

  In Vlaanderen zijn de linkse ratten de grootste wippers uiteraard met iemand anders zijn vrouw of dochter, voorbeelden zat kijk maar naar die scheve schaats uit Hasselt de creatuur van “alles gratis”. En zeggen dat die linkse moslimlovers respect verwachten? Van wie wel? Wij hebben een linkse busqueen, een linkse discoqueen en een linkse bospoeper, niets om fier over te zijn. Die 3 zijn nu aan ’t trachten het Vlaams onderwijs de nek om te draaien enkel en alleen om die allochtonen mee te kunnen sleuren zodat het vernietigingsproces wat sneller verloopt …… tot die onderontwikkelde rifapen hun dochters te pakken nemen dan is het land te klein, maar ja zo kennen we de linkse rotzooi in onze Vlaamse en Nederlandse samenleving, 2 landen die zich niet bezighouden met die achterlijke multicul bullshit.

  Like

 9. Helena zegt:

  Wel verdomme Deckzeijl, heb artikel gelijk geplaatst op de face-book pagina van PIEP van vandaag een dierenrechten organisatie in NL. https://www.facebook.com/PiepVandaag
  Ben benieuwd op ze het laten staan of er wat mee doen want het is natuurlijk niet zo politiek correct. Was er al eens eerder afgegooid toen ik dat artikel van die varkentjes op die kinderboerderij in Denemarken had doorgelinkt. Daar heb ik toen weer tegen geageerd
  en vervolgen hebben ze het toen wel laten staan. Het zal mij benieuwen.

  Like

  • Helena zegt:

   vervolgen=vervolgens

   Like

  • Helena zegt:

   Nou ze hebben het item opgepakt en zelf via hun face-book pagina verspreid, weliswaar zonder de woorden buitenlanders, moslims o.i.d. maar een privé persoon heeft een face-book pagina opgezet om de daders te vinden en daar maakt men er geen geheim van.

   Like

 10. Helena zegt:

  En nu we het toch over dierenmishandeling hebben en in het kader van dat verdomde HALAL SLACHTEN verzoek ik jullie allemaal deze petitie te ondertekenen! Zodat je in de toekomst in ieder geval weet welk leed het beest op je bord heeft moeten doorstaan. AUB.
  http://www.thepetitionsite.com/takeaction/891/472/688/?z00m=20568235

  Like

 11. Roni Thome zegt:

  “De geïmmigreerde moslims permitteren zich steeds meer met de weerloze vrouwen van de autochtone Europeanen”. De zin laat mij herinneren aan de TV spot over huiselijk geweld. “Het houdt niet op”. Nee!. Niets houdt op, zolang men er geen einde aan maakt!. Het is tijd voor de Fransen om op te staan en zeggen: ‘Het was tot nu toe mooi geweest, maar wij pikken het niet meer!. In hun lange geschiedenis hebben de Fransen vaak genoeg bewezen dat zij kunnen vechten. Eigenlijk was een gevecht helemaal niet nodig. Tijdens de laatste verkiezingen konden de Fransen voor Frankrijk kiezen. Hun stem aan Marine Le Pen en ‘Front National’ geven. Dat deden zij niet. in plaats daarvan gaven ze hun stem aan Francois Hollande en zijn ‘Morchend knochen Partij” (uit het Duitse Schlager “Es zitterten die Morschen Knochen”). Een bende van Quislingen en “Gutmenschen” die multiculturaliteit en de dictatuur van de EU hoog op hun vaandel hebben. De autochtone Fransen mogen naar de bliksem lopen. Iedereen die de Franse zender TV5 bekijkt, ziet hoe ver de multiculti het land is doorgedrongen. Als men multiculti en de liefde voor de Derde Wereld met een geïnfecteerde wond vergelijkt, is de infectie in Frankrijk al het niveau van een gangreen gepasseerd.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Roni Thomé 16.21. uur. De Fransen waren net zo stom als de strategische stemmers van Nederland. Juist door te stemmen op ISLAMOFIELE partijen of partij. En zolang de stomme meute op de RODEN/socialisten blijft stemmen, wordt het alleen maar erget, zowel in Frankrijk als in Nederland en de rest van Europa. LINKS zijn VERRADERS besef dat nu eens KIEZERS!

  Like

  • Roni Thome zegt:

   @Tom Hendrix
   Ben helemaal met je eens Tom. Te veel mensen geven hun stem aan Islamofiele partijen en te weinig mensen denken goed na over de nabije toekomst. Het is angstaanjagend hoe de multiculturele hersenspoeling de boel in Europa langzaam vernietigd. Er moeten meer partijen van het soort PVV komen, of sommige partijen moeten hun koers veranderen. Het zou vooral fijn zijn dat christelijke partijen zoals het CDA en CU van koers zullen veranderen. Dat ze is eindelijk zouden ophouden in de integratie van moslims in de christelijke samenleving te geloven en in de toekomst van Nederland onder de zwicht van de EU en de multiculturele samenleving. Dit toekomst herbergt horrorscenario’s voor alle dhimmies en agnosten. Laat ze maar verdomme uit hun doppen kijken en zien wat er nu met de christenen in Arabisch en islamitische landen gebeurt. Het zal hier in de toekomst niet beter zijn.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Roni Thomé 11.58. uur. Fijn dat U reageert. Wat het CDA betreft koester ik geen enkele hoop meer, met de RODE TROEL PEETOOM als voorzitster, deze club heeft landelijk voor mij geen aantrekkingskracht meer. Misschien dat de CU nog tot inkeer komt. De enige die ik vanuit christelijk oogpunt nog vertrouw is Kees van der Staaij van de SGP!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s