Het grote gelijk van Pim Fortuyn

Screenshot_25

(Door: trias politica)

Wie kijkt naar de gebeurtenissen van de afgelopen maanden, en dan met name naar de ontwikkelingen rondom de publieke sector, de massa-immigratie en de Europese Unie, moet vaststellen, dat professor Pim het meer dan tien jaar geleden nog niet zo slecht bekeken had.

Of je het nu hebt over de zorg, het onderwijs, onze defensie, het veiligheids- en vreemdelingenbeleid, de ruimtelijke ordening, onze nutsbedrijven, ja, in feite over alle aspecten van het openbaar bestuur, Pim’s voorspellingen en analyses zijn méér dan actueel.

Dit purperrode kabinet is er in een luttel aantal maanden in geslaagd om van de reeds bestaande hachelijke situatie een regelrechte puinhoop te maken: schier onaflosbare staatsschulden, een sterk oplopende werkloosheid, nul economische groei, maar wel miljarden naar bodemloze putten. Je zou er wat van krijgen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Het grote gelijk van Pim Fortuyn

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Maar mensen, het is 5 voor 12… en ik ben het ook ZAT, STRONT- en STRONTZAT..!!!!

  C’est ca!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   “Dat vindt U goed!” Ja, die bedoel ik!

   Onze geweldige Pim! Oh wat is het toch vreselijk dat die geniale man is afgeslacht!
   Hij had met gemak premier kunnen worden!
   Hij zegt in het filmpje tenminste waar het op staat en hij heeft gelijk; GROOT GELIJK!
   Ik hoor dit heel wat liever dan die ‘politiek correcten’ met hun gezwets, geteem, gelieg en landverraad.

   Net stond er weer een afgevaardigde van de ‘rode pimpernel’ aan mijn deur te bellen met de vraag of ik een hond heb.
   Hoe zo, of ik een hond heb! Hebben julie weer geld nodig?
   Wat een laf beroep: honden-opspeurder!
   Nou, ik héb geen hond vanwege het feit dat ik niet ook nog eens hondenbelasting wil en kan betalen.
   Er zullen wel meer mensen zijn die om die reden hun hobby (een hondje) niet kunnen bedrijven.
   Ze hebben de mensen die als hobby een oldtimer rijden als het mooi weer is, het leven ook al zuur gemaakt. De hele oldtimer-markt ligt plat.
   &^%$#!#$%^$#, om Pims woorden maar eens te gebruiken!

   Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Gauw klaar vandaag!
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2824/Politiek/article/detail/611698/2002/02/09/De-islam-is-een-achterlijke-cultuur.dhtml
  Qua achterlijke cultuur verwijs ik iedereen naar “we gaan een schjaap neuken” op AP.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Ja, en wederom hebben onze door en door verrotte journalisten het over jongeren en noemen zij weer eens niet het beest bij naam !!!
   Ons Land en onze cultuur gaat ten onder aan deze verziekte gutmensch ‘hersen’ kronkel.
   Ik walg van die lui !

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Koddebeier 07.35. uur. Natuurlijk mag vanwege de RODE DICTATUUR in ons land niet gezegd worden dat het lichtgetinte maroks waren, stel je voor. De linkse marxistische dictatuur, overeenkomend met de nazi ideologie islam, WILLEN dat wij ons voegen naar hun smeerlapperij. RODEN zijn de grooteste HUICHELAARS en PAMPERAARS van de weerzinwekkende islam. Met hier de pvda voorop!

    Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ja, Pim had maar al te vaak gelijk. Ja, hij hàd een zeer vooruitziende blik. Ja,wat betreft de Islam had hij het niet 100 maar 200% goed gezien, Ja, zelfs aan de homo-emancipatie heeft hij het nodige bijgedragen, maar, lieve mensen, houd je niettemin tóch eens voor ogen, dat de goede man óók een paar, ik zeg een pààr mindere kantjes had.
  Zijn gebrek aan mededogen met bijstandsmoeders kon ècht niet. Kort gesteld was hij van mening, ‘dat geen enkele vrouw in deze tijd kinderen hoefde te krijgen.’ Met andere woorden, eigen schuld, dikke bult. Neem me niet kwalijk, maar dat was gewoon veel te kort door de bocht en zonder oog voor de realiteit. Die realiteit is namelijk nog steeds dat verreweg de meeste vrouwen vol goede voornemens een gezin stichten, maar dan na jaren opeens in de steek gelaten worden door mannen die dat gezin opeens niet meer zien zitten. En er dan ook niets meer mee te maken willen hebben. Dan kun je in deze tijd wel gaan blèren van “Die vrouw moet ook voor zichzelf kunnen zorgen,”maar de kinderen zijn er ook nog. We hebben hier nou eenmaal geen sociaal-maatschappelijk systeem, waarbij kinderen standaard hele dagen in de opvang worden gedumpt en trouwens, als ik op dit moment naar Zweden kijk, waar de autochtone bevolking zozeer haar identiteit kwijt schijnt te zijn, dat ze niet eens meer een paar moslims aan kunnen, ben ík geneigd om daar aan toe te voegen: Gelukkig maar!
  Kort en goed: Díe opstelling van Pim heeft mij nooit lekker gezeten, in hoeveel zaken hij ook gelijk had, en daar hoor ik iedereen veel te weinig over. Wilders heeft zich, voor zover ik weet, nooit in die geest zo uitgelaten, maar die is dan ook, hoewel kinderloos, getrouwd en ik heb de indruk -hoewel ik daar natuurlijk niets van weet- dat hij en zijn vrouw Krysztina op hun manier een hechte, sterke band hebben. Hem zul je op die manier niet zo gauw horen over bijstandsmoeders, dat geloof ik stellig. Dat was waarschijnlijk het nichterige in Pim: Vrijheid blijheid en kinderen zeiden hem eigenlijk niets. Maar het zijn wèl de toekomstige volwassenen, die de maatschappij behoeden voor uitsterven en die met zorg, liefde en respect benaderd moeten worden om op te groeien tot fijne, evenwichtige mensen.
  Alle eer verder voor Pim, maar vlak dat punt nou niet uit, zou ik willen smeken, want volgens mij is het BELANGRIJK. Een mogelijk toekomstige minister-president van Nederland zou naar mijn mening eigenlijk niet zo mogen denken. Ik heb goede hoop, dat Geert daar nog íets anders in staat.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Geert is wat ‘kwajongensachtiger’; men neemt hém niet zo serieus als Pim.
   Pim straalde meer autoriteit uit.
   Tja, en niet elke politicus valt 100 % in de smaak; er is altijd wel een minpuntje maar we zouden er op dit moment stukken beter voor staan als Pim destijds premier zou zijn geworden.
   Ik blijf het zeggen…
   Nu maar hopen dat Geert premier wordt…

   Like

 4. henk schroemges zegt:

  Dit Nederland met zijn veel te veel laffe, angstige, huichelachtige en wegkijkende inwoners had eigenlijk toen niet maar ook nu nog steeds niet een man met de filosofie van Pim Fortuyn verdient.
  Zo,n volk krijgt de regering en de overheid en de politie die het verdient. Dus zitten degenen die anders zijn opgescheept met de huidige labbekakkige overheid en regering.
  Want: waarom lees ik nergens in de media de uitslag van de enquete van Maurice de Hond inzake de Islam?? Een meerderheid van de ondervraagden is het kotszat. En toch wordt dit angstvallig verzwegen cq weggemoffeld. Dus toch bang, huichelachtig maar vooral landverraderlijk optreden van die ” elite “

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s