Het verzwijgen van het islamitische element bij de groepsverkrachtingen

“Russia Today” informeert de Britten over die componenten, die hun eigen media jarenlang voor hen wilden verzwijgen: dat de verkrachters geïmmigreerde moslims uit Azië zijn en de slachtoffers doelbewust jonge blanke meisjes – de jongste van hen 10 jaar oud.

De politie wilde geen onderzoek doen om niet beschuldigd te worden van racisme. De regering wilde niets horen van de “racistische en religieuze factoren bij deze delicten.”

Dat waren de medeschuldigen, door wier lafheid en egoïsme de Britse meisjes werden uitgeleverd aan deze creaturen.

En zulke journalisten, zulke regeringen en al die anderen, die om egoïstische redenen weggekeken hebben, hebben verraad aan hun eigen volk gepleegd. Zij zijn de schuldigen dat kinderen in de steek gelaten werden, als buit voor deze monsters met mensenrechten.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/06/02/das-verschweigen-des-muslimischen-elements-bei-den-gruppenvergewaltigungen/#more-45677

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Appeasement, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Groot-Brittannië, Immigratie, Islam, Islamisering, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Overheid, politici, Rotzakken. Bookmark de permalink .

13 reacties op Het verzwijgen van het islamitische element bij de groepsverkrachtingen

 1. Geert zegt:

  Als de tijd daar is gaan deze land verraders door heel Europa aan het kruis, al moet ik mijn huis en haard ervoor opgeven.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Gore mentaliteit is niets anders dan intimidatie en is regelrecht uitvloeisel van Het Project. Dat heeft tot doel het Westen zo snel mogelijk de islam door de strot te persen.
  http://www.amsterdampost.nl/ach-meneer-ali/
  En de eventuele pedofielaanbidders die zich weer eens “beledigd” of “gekwetst” voelen moeten maar een praatgroep voor moslims opstarten.
  Trouwens, waarom beginnen mannen überhaupt een praatgroep? Omdat ze ZIJN wat ze graag hadden willen hebben: grote lullen.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Off-topic.
  Misschien iets om mee te nemen of te plaatsen op deze site.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/06/het-grote-gelijk-van-pim-fortuyn

  Like

 4. Islam can't break my mind. zegt:

  Zie de dhimmi op 3:56 dan die verteld dat de alom bekende en historisch verifieerbare islamitische natte droom van het kalifaat potjandorie “nonsense” is, gewoon onzin…

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Nogal gênant als het buitenland uit de school klapt (móet klappen) over door jóu begane ernstige nalatigheden. Wat heet! Een regelrechte schande is het!
  Als GB en trouwens het hele westen deze doofpot-mentaliteit niet héél snel laten varen valt er, behalve diverse andere catastrofen, binnen afzienbare tijd tevens eeuwig gezichtsverlies te verwachten. Hoewel, dat is feitelijk nú al het geval. Niets meer aan te redden!

  Like

 6. BertG. zegt:

  Iets om door te nemen en over na te denken. Je kan natuurlijk zeggen, is allemaal een complot theorie en ik weet de waarheid, maar is dat ook zo. Ik weet het ook niet precies.
  Er gebeuren wel meer vreemde dingen in de wereld.
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2013/06/02/het-woolwich-experiment/#more-21180
  De genoemde voorbeelden zijn toch wel heet erg typisch.

  Like

 7. 2Crazy2bTrue zegt:

  Thanks Putin for bringing back the truth to Western-Europe.
  All your weaknesses have been forgiven.

  Like

 8. 2Crazy2bTrue zegt:

  @BertG:

  Eenzelfde verhaal kan ook over de recente gebeurtenissen in Boston worden verteld. Toen ik daarover een link op Elsevier plaatste was die in 5 minuten al weer weggehaald.

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=4863:de-dag-van-de-marathon-video&catid=20:het-complot&Itemid=33

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Zeker zullen de roden/socialisten met hun bevriende pers en msm alles doen om deze kwestie buiten de openbaarheid te houden. Met voorop uiteraard de theedrinkers van de Partij van de Allahtonen!

  Like

  • 2Crazy2bTrue zegt:

   Hou jij ze dom dan ik ze arm, aldus een wereldlijke machthebber tot een kardinaal in vroeger tijden. Tegenwoordig vinden we beide machten verenigd in de “Linkse Kerk” en dat ter meerdere glorie van het verbond tussen “de lange tenen en de lange vingers.”

   Like

 10. Pingback: GB: politie bedankt moslims dat ze geen onlusten begonnen | E.J. Bron

 11. Pingback: Politieke misdadigheid | Nageltjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s