“Onthoofd iedereen die zegt dat de islam gewelddadig is”

Screenshot_26

(Door: Michael Mannheimer)

De moslim die dit bord omhoog houdt, schijnt zich niet bewust te zijn van de absurditeit van de tekst. Toch wordt deze zin bloedserieus bedoeld – en miljoenen moslims denken en handelen naar dit principe.

Al 1400 jaar lang bestrijden de moslims alle andere religies te vuur en te zwaard. De opdracht daartoe komt rechtstreeks van Allah, die alleen al in de koran op meer dan 200 (!) plaatsen oproept om “ongelovigen” te doden, en van Mohammed, die – na te lezen in de soenna – op nog eens ongelooflijke 2000 plaatsen opdracht aan zijn aanhangers geeft om de aarde van alle “Kafirs” (“ongelovigen”, “levensonwaardigen”) te bevrijden, opdat de islam overal ter wereld heerst. Wie iets anders beweert dan het feit dat de islam ( net zoals zijn huidige bondgenoot het socialisme) naar wereldheerschappij streeft, heeft of geen idee van de islam, of probeert bewust de wereld van de “ongelovigen” over dit feit te misleiden.

Natuurlijk is de islam geen “religie van de vrede”, zoals hij zichzelf graag noemt. Hij is een religie van  oorlog, van haat en van geweld. Geleerde moslims weten dat zelf het allerbest, zoals de Saoedische imam Muhammad Al-Arifi, die in een toespraak op Al-Rahma TV (Egypte) op 19 juli 2010 zei:

“De wens om bloed te vergieten, schedels in te slaan en ledematen af te hakken voor de zaak van Allah en ter verdediging van Zijn religie, is zonder twijfel een eer voor de gelovigen.”

Screenshot_29

Bron:

http://michael-mannheimer.info/2013/05/22/21157/#more-21157

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

38 reacties op “Onthoofd iedereen die zegt dat de islam gewelddadig is”

 1. Republikein zegt:

  Wat vrede is voor de ëën is oorlog voor de ander.Maar liever niet deze discussie in mijn tuin voeren svp.
  U gelieve zich te vervoegen naar de toezichthouder van de zandbak.Hij heet Mohammed en woont in Mekka.Veel geluk en kom nooit meer terug.

  Like

 2. Mijn schedel is een keer van achteren ingeslagen met een breekijzer door een blanke huurmoordenaar. Honderd dagen in coma belandt. Zogenaamd een zelfmoordsprong voor een auto gemaakt. Niemand wil mij geloven. En al die andere zelfmoordgevallen dan?

  Like

  • BertG. zegt:

   Hey Jack,
   heb je nog wat ondernomen of zijn het weer allemaal praatjes voor de gezelligheid geweest. Niks meer gehoord verder ergens over.

   Like

   • @BertG. ik ben nog niet naar het Juridisch Advies geweest. Heb er nog niks over verteld aan die lui van de psychiatrie. Ik heb geprobeerd een middag vrij te hebben om een advocaat in te schakelen bij Juridisch Advies voor het gedrogeer van de psychiatrie maar ik had het de laatste twee weken heel druk. Vanavond ga ik met een schilderij van Herman van Rompuy en Mark Rutte naar een VVD bijeenkomst dus vanmiddag heb ik gerust. Maar morgenmiddag wil ik wel gaan naar het Juridisch Advies. Ik weet waar het is. Ik moet de namen weten van de pillen die ik slik en ik moet de naam nog weten van mijn psychiater en ik neem al mijn papieren (ziekenfonds, legimitatie, werkgever, bankpapieren, enzovoorts) mee. Ik hou je op de hoogte!

    Like

   • BertG. zegt:

    Alles op ze tijd, zeg maar. Nu even druk maar morgen anders.
    Alles is jouw keus. Ik vroeg het me alleen even af.

    Like

   • Morgen heb je een nieuwe ronde met nieuwe kansen!

    Like

   • Je moet nog effe een dagje geduld hebben. Ze gaan om 17.00 uur al dicht. Dat haal ik vandaag niet meer. Morgen ga ik vanuit mijn werk langs hen met een koffertje noodzakelijke papieren. Ik heb mijn belangrijke papieren altijd in een koffertje. Kunnen ze niet kwijt raken!

    Like

   • BertG. zegt:

    Hey Jack, ik hoef geen geduld te hebben.
    En of je het wel of niet regelt zo als jij het wil, is jouw keuze.
    Ik vroeg me alleen af of je er nog mee bezig was.
    En wanneer jij alles besluit /regelt om iets te veranderen, dat is jouw keuze verder.
    Als nog, veel succes gewenst.

    Like

   • @BertG. Dank je wel Bert, maar mijn koffertje met belangrijke papieren staat klaar. Ik popel om naar het Juridisch Loket te gaan en die hoogmoedige gezichten van die lui van de psychiatrie te zien als ik met een advocaat kom en het gelijk aan mijn kant krijg. Ik ben al dertig jaar in aanraking met de psychiatrie, dus ik ken hun fouten. Ik heb (kleine) verschrikkelijke dingen meegemaakt. Ik ben een man maar ik heb opgezwollen borsten gehad door de medicijnen. Ik ben heel dik geweest omdat mijn eetlust werd opgewekt door de medicijnen. Ik ben twee jaar lang dag en nacht vermoeid geweest door de medicijnen. Ik slik al dertig jaar medicijnen omdat ik zogenaamd niet spoor, gek ben. Ik moet zelfs nog geld betalen voor die medicijnen. Ik ben zogenaamd al dertig jaar psychisch ziek maar genezen door de medicijnen doe ik niet. Ik kende een jongen die haldol kreeg ingespoten onder dwang en hij liep steeds heen en weer door de onrust van de haldol. Uiteindelijk is ie van een flat afgesprongen. Dat komt minstens iedere week een keer voor in psychiatrisch ziekenhuis Zon & Schild in Amersfoort. En de media zie je er nooit. Ik heb mijn buik er vol van!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Heel veel succes Jack en hou vol; psychiaters zijn gelegaliseerde drugsdealers en gesublimeerde kampbeulen, zeg ik altijd.
    Ze willen andermans leven beheersen en daar houd ik niet van; dat is walgelijk.
    De pillenindustrie-figuren daarentegen zijn goede vriendjes met de zielknijpers want die jongens willen natuurlijk ook wat verdienen aan die handel.
    Hopelijk kom je uit de dwingende greep van die lui!

    Like

   • @Tistochwat; dank je wel! Ik ga ervoor!

    Like

   • BertG. zegt:

    Jack, je hebt een stap gemaakt. Hou het vol.
    Het wordt niet makkelijk. Maar dat wist je.
    Ze zijn er over aan het nadenken. Wacht ’t even af je reactie en dan weer verdere stappen.

    Like

  • Jade zegt:

   Jack, voor mij heb je jezelf allang bewezen.
   Voor jou dit nummer, volgens mij ben je er al bijna…

   Like

   • Jade, een mooi en inspirerend nummer, dank je wel! BertG., in ben vanmiddag bij het Juridisch Loket geweest. Zo’n man vertelde mij dat ze vooral vragen krijgen over echtscheiding en ontslag maar nooit over de psychiatrie. Daarom zou hij het allemaal voor me uitzoeken en van de week zou ik een email krijgen van het Juridisch Loket met alle nodige informatie. Ik heb die man verteld dat ik al dertig jaar gedrogeerd wordt door de psychiatrie en graag wil afbouwen met mijn medicijnen maar dat de psychiaters dat niet willen en dat ik al achttien jaar op mezelf woon. Wordt vervolgd en ik hou u allen op de hoogte!

    Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Vrijwel zeker vindt de betreffende demonstrant het zelf helemaal niet absurd: Verzwijgen dat de Islam gewelddadig is, is tenslotte een vorm van taqiyya. en taqiyya, zeker tegenover ongelovigen, is verplicht volgens de Islam. Je MOET stijf en strak volhouden, dat de Islam een vredesreligie is, dat vereist de heilige leugen. Onthoofd worden is dus de consequentie van het verbreken van die heilige leugen, niet meer, niet minder.
  Je moet het lef maar hebben om waar dan ook met zo’n bordje langs de kant van de weg te gaan staan, maar asurd is het -volgens hun gedachtengang dan- niet.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Met lef heeft dit allemaal niets van doen. Het is gewoon een domme reflex. Als van af dat je kunt kruipen je hersens dagelijks vol gepokt worden met wartaal over de superioriteit van de islam en de zondigheid en inferioriteit van de ongelovigen dan kun je op gegeven moment niets anders meer dan alleen maar dreigen met geweld. Rationele argumenten kunnen de moslims niet hanteren omdat de islamitische ideologie bol staat van de absurditeit en de tegenspraak. Hun woede op het christendom en vooral het jodendom is louter en alleen toren hoog opgekropte frustratie. Dagelijks zien ze de rampspoed, de barbarij en economische neergang binnen alle gebieden die beheerst zijn door de islam terwijl ze tegelijkertijd de welvaart de vrijheid en intellectuele bloei zien van de christelijke en Joodse gemeenschappen. De wereld van de moslim is een schizofrene wereld. Dagelijks wordt hun voorgehouden dat ze op alle fronten beter zijn terwijl ze nog diezelfde dag zien dat het tegendeel waar is. Hier kritiek op hebben kunnen ze niet, want dan rolt binnen de kortste keren hun eigen kop. Wat over blijft is redeloze woede, waanzinnige woede. Als dolle honden kunnen ze tekeer gaan en we weten allemaal wat je het beste kunt doen met een dolle hond. Dolle honden moet je mijden en verre bij je vandaan houden en als dat niet meer lukt dan zul je hem moeten ………… Een tussenweg is er met de islam helaas niet.

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Idd, Guus jaloesie dus.En door hun beperkte IQ wordt het steeds erger.
    En omdat ze te beroerd zijn om echt te werken zullen ze er ooit nooit bovenop komen.
    Alleen roven en stelen kunnen ze hetgeen ze al 1400 jaar doen en dat hebben ze geleerd van hun grote voorganger mo.

    Like

  • Lucie zegt:

   Dit soort borden zal hier in Nederland ook vast wel mogen,als je maar moslim bent dan kan en mag alles.
   Sta je daarentegen als Nederlander tegen het “koningshuis”te demonstreren,wordt je meteen opgepakt.

   Like

 4. likoednederland zegt:

  Zie ook: terroristen brengen vrede namens de profeet:
  http://likud.nl/2012/09/terroristen-wij-brengen-vrede-namens-de-profeet/

  Like

 5. Marc Bouwman zegt:

  Tsja, daar kan geen psychiater tegen op!

  Like

 6. Het bewijs dat bij deze grote groep de essentiële hersencellen ontbreken is nu wel duidelijk! Niet duidelijk is dat zij niet worden gestopt! Zelfs een dolle hond wordt neergeschoten omdat deze levensgevaarlijk is!

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Aan allen: het kan pertinent NIET wat op dat bord staat, omdat islam enkel in de hoofden van al die Nieuwe Fascisten te vinden is. Islam is niets meer dan (al dan niet religieuze) GEDACHTEN.
  Dat die tekst op dat bord werd gekalkt, heeft alles te maken met misleiding en intimidatie in casu de inhoud van Het Project. Wanneer dringt dat ook HIER eens een keer goed door.???
  Ik heb die verdomde tapijtvreters al jaren door, wanneer volgen jullie..????
  Want degenen die deze veroveringsideologie aanhangen en voortdurend bezig zijn deze aan anderen op te dringen, DIE zijn gewelddadig. Gedachten hebben geen handen en voeten, dit om het voorgaande meer inzichtelijk te maken.
  Maar het is zinloos dat aan de Nieuwe Fascisten uit te leggen.
  Die verstaan slechts één taal en iedereen weet wat ik bedoel.
  http://tinyurl.com/3v3kah7

  Like

  • Lucie zegt:

   Het is wachten op de eerste baardaap hier in Nederland met zo’n bord.
   Zal dan de politie ook zo radicaal optreden als bij die twee mensen die protesteerden tegen de oranjekliek?

   Like

 8. BertG. zegt:

  Maar als je een bord voor je draagt met daarop – STOP DE MONARCHIE –
  Waar verder geen enkele vorm van agressie van uit gaat.
  Dan sta je je leven lang onder toezicht wegens staatsgevaarlijk en wordt je te pas en onpas tijdelijk opgesloten.
  En taqqiya zou het zijn als er op dat bord stond – als je wat over de islam zegt dan was ik je haar –
  Hier is geen woord aan gelogen. Je kop gaat er af.
  Ze hoeven er allang niet meer om heen te draaien.
  Niemand die ze voor de voeten loopt.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @BertG 06.29. uur. Inderdaad BertG, want dat bord van een republikeinse is natuurlijk veel erger-kots! Zo rolt het, in ISLAMAMSTERDAM, dankzij de linkse rode kliek, een vuile ideologie als de islam niets in de weg leggen, maar een burgeres die vredig uitkomt voor haar republikeinse opvattingen in de boeien slaan. Ziehier Nederland anno 2013!

   Like

 9. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Vierkante cirkels zijn normaal in de denkwijze van velen.

  Like

 10. Hans Jacobs zegt:

  We hebben maar één groot voordeel; moslims zijn stom en ze zijn het onderling niet eens.
  Ze hebben het in het verleden altijd verloren om tactische redenen. En natuurlijk door hun grenzeloze luiheid. Letterlijk te lam om vestigingen te bouwen, verstevigen of veroverde infra te onderhouden.
  Hun denkvermogen gaat niet voorbij het stenen tijdperk. Je ziet ook dat bv wapensystemen en rollend materieel niet wordt onderhouden. Dit gebrek aan techniek uit zich ook nu nog steeds in het feit dat er geen enkel technisch moslim merk te noemen is. Laat staan hightech. Eigen Automerk? Nee.
  Eigen PC-merk? Nee. Eigen tandenborstelmerk dan? Nee.
  Je ziet ook in bv Dubai dat hele floors van eens luxe superhotel gesloten worden en blijven. Reden; defect leidingwerk van airco’s en gebrek aan hygiëne. Infested met kakkerlakken en bedwantzen.
  Een kennis van mij heeft die skibaan gebouwd in de woestijn. Hij heeft ook een koeling geleverd voor een kippenopslag voor milioenen bevroren kippen. Op een donderdag viel die koeling uit. Op vrijdag was hij er met spoed naar toe gereisd. Kwam op locatie om 16:45 lokale tijd. Het team wat hij had opgeleid om die koeling te maintainen stond klaar om naar huis te gaan. “Tijd om naar huis te gaan”
  Hij heeft ze met moeite overtuigd te blijven en het probleem mee aan te pakken.
  Dat verschil in mentaliteit zullen we het op moeten winnen. Maar we moeten snel zijn. Ze hebben dit land zo terug naar het stenen tijdperk. Ga maar kijken in buurten waar ze de overhand hebben. Alles gaat kapot en vervuilt.
  Het gaat heel moeilijk worden.

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Ik zie het niet zo tegenstrijdig gezien hun standpunt dat alles wat niet islam is, niet deugt en dus opgeruimd moet worden.
  Ik heb nu een paar keer baardmannen in nederlandse programmas (o.a KB) zien uitleggen waarom het goed is dat jihadisten naar Syrië gaan.
  Ze moeten gaan omdat het in de koran staat.
  Onder het mom van het geloof mogen en moeten ze alles doen incl. het vermoorden van onze eigen mensen die het niet met hun eens zijn.

  Like

 12. Helena zegt:

  Een artikel uit de New York Post van afgelopen zaterdag.
  Deze Ralph Peters geeft aan het eind van zijn artikel Obama ook nog even zijn mening.
  http://www.nypost.com/p/news/opinion/opedcolumnists/middle_east_genocide_CYyETqFc0LgMfoQUbYXzWM/0

  Like

 13. daniel deblaere zegt:

  Illustratie van de ondraaglijke lichtheid van de absurditeit.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  En de PvdA, de Partij van de Arabieren zag dat het goed was!

  Like

 15. Jean zegt:

  Dat is nu het zuivere verschil tussen een beschaving en onderontwikkelde rifapen, soepjurken en kopvodden.
  De beschaving respecteert normen, waarden en wetten en het andere zootje onderontwikkelde rifapen, soepjurken en kopvodden loopt met een boekske rond dat overloopt van haat en geweld neergepend door een pedofiel die zich vergreep aan een kind van 6 jaar.
  Het is reeds 10 minuten over 12 met die rotzooi in ons land ons opgedrongen door een stelletje reetlikkers uit dat EU gedrocht, die smeerlapperij MOET verdreven worden tot en met de laatste kankercel, niet morgen maar vandaag.
  Elke firma die zich inlaat met dergelijke barbaren zal gemeden worden als de pest met tot gevolg ‘deuren sluiten’.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean 17.40. uur. Wat de EU fascisten betreft heeft U volkomen gelijk Jean. Vooral het rode “schuim”, doet er alles aan de BAARDAPEN/MUZELMANNEN te helpen, dat zijn de grootste landverraders!

   Like

 16. Nederland Tuigvrij!!!

  Like

 17. Sjuad Kirosati zegt:

  Moslims roepen om het hardst dat hun profeet de mooiste ooit geboren mens is.
  Dat is bijzonder knap van zijn zaadgever die eigenschappen van de mens in zich had via het DNA.
  Mohammed was begiftigd met alle kwalijke zuchten tov Jezus die geen menselijk DNA had in het uiterste geval van Jibriel die volgens de officiele SA islam webside Merian had opgegeild nat en gewillig gemaakt had hem te “ontvangen” zijn DNA moet hebben gehad.( YT maria hatted sex mit voor de vertaling)
  Jibriel Gabriell is overigens volgens Henoch (Idris) een ruzie stoker.
  Bij de Nefilim komt Jibriel als stoker voor om elkaar af te maken.
  Hee,, waar kennen we dit van?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s