In Nederland ben je vrijgesteld van leerplicht als je naar een Nazi-internaat gaat

Screenshot_37

(Door: Martien Pennings)

A. Nanninga van GeenStijl, die zich aan het ontwikkelen is tot de Grootste Strontroerder in Allah’s bloederige poep, heeft alweer een golf islamitische stank vrijgemaakt. De geuren zijn zo zwaar dat ze bijna met de tong te proeven zijn en ze hangen deze keer rond mosliminternaten, madrassa’s dus, plaatsen waar kinderen geschoold moeten worden in wat in essentie toch wel de oervorm is van het verschijnsel dat wij aanduiden met Nazisme. De mainstream-media ruiken zoals gewoonlijk niks, want comateus bedwelmd voor zover nog niet verzopen in de moslimische beerputten.

In haar conclusie stelt Nanninga vragen aan de ravissant raar ruikende realiteit:

“Wat als er eens gehandhaafd werd, of zeggen wij nu iets heel geks? Ieder in Nederland ingeschreven kind is leerplichtig. En illegale internaten, de term geeft het al een beetje weg natuurlijk, zijn illegaal. Wat als we ze eens zouden opdoeken? En alle kinderen naar school zouden sturen? Dan kunnen mensen die dat willen op hun gemak en met een schone lei gaan uitzoeken hoe ze zo’n internaat moeten opzetten, de overheid kan er eisen en voorwaarden aan stellen en pas als alles in orde is kunnen er kinderen gehuisvest worden. Wie zelfs maar een hondenpension wil oprichten zal merken dat dit zo werkt, in Nederland. Om pas als de hete adem van politiek en media in je nek hijgt vanuit een wanordelijke, onduidelijke en illegale situatie een handreiking te doen, dat is mosterd na de iftar en zou niet beloond mogen worden met legalisering. De madrassae actief opsporen, sluiten en pas als alles in orde is weer openstellen, is ons ongesubsidieerd uitgebrachte advies. Dat kost tijd, maar Allah, zo vrezen wij, loopt niet weg.”

Lees de rest hier >>>>

En kijk ook even hier voor het vervolgstukje van Nanninga over hetzelfde onderwerp.

Screenshot_38

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, islamofascisme, mainstream-media, Nederland. Bookmark de permalink .

16 reacties op In Nederland ben je vrijgesteld van leerplicht als je naar een Nazi-internaat gaat

 1. Theresa Geissler zegt:

  “……Als de boel gelegaliseerd wordt, en ze krijgen een status, vergelijkbaar met die van schippersinternaten,dan is de weg naar subsidie vrij.” Maar dat is nog eens leuk! Net nu de schippersinternaten-zelf uit Nederland beginnen te verdwijnen. Hoezo? Wel, omdat veel Nederlandse binnenschippers in de moderne tijd tot de conclusie komen dat het geen ideale situatie is om een kind zijn schooljaren te laten slijten op een internaat. Zij regelen voor moeder en de kinderen veelal een woning aan de wal, zodat de kinderen een thuis hebben en ’s nachts in hun eigen bed kunnen slapen. Vader komt dan tijdens weekends en dergelijke over, net als in zeemansgezinnen. Veel beter voor iedereen! Tja, moslims denken daar een beetje anders over, dat krijgt men inmiddels wel door. Al wonen de ouders gewoon in dezelfde stad, de kinderen moeten het huis uit gestuurd worden hoor, naar een illegaal, krakkemikkig, brandgevaarlijk internaat. Om goede soldaten van Allah te worden, nergens anders om. En dàt zou nu zonder meer gelegaliseerd worden, zodat die uitgesproken Dickenskostscholen -want daar komt het toch op neer- de subsidie kunnen opstrijken, waar de binnenschippersbranche langzamerhand van afziet? Al te goed is Buurmans Gek! Nee, een goed begin zou ècht zijn, om al die illegale Allahschooltjes eens allemaal op te rollen en te sluiten. Allemaal. En dan langzamerhand misschíen eens de mogelijkheid voor een pààr legale vestigingen te bespreken, die aan van tevoren vastgestelde, strenge eisen dienen te voldoen. En niet zonder indringende gesprekken met de ouders, waarin hen wordt duidelijk gemaakt, dat het in Nederland geen gewoonte meer is, om kinderen om elke flutreden buiten de deur te dumpen. Dat wij daar in het verleden leergeld voor hebben betaald met de paters en de nonnen en zulke toestanden niet meer wensen Dat zij, zolang ze in Nederland wonen, zèlf verantwoordelijk zijn voor de opvoeding van hun kinderen en dat daar niet zomaar subsidie voor gegeven wordt. -Wel kinderbijslag, maar niet voor internaten….Enfin, peper het ze maar flink in. Best mogelijk, dat, als het ze maar flink moeilijk wordt gemaakt, de ‘internaatsdrift’ vanzelf afzakt. En consequent blijven controleren dan, natuurlijk. Maar ja, grote kans, dat Links dan al gauw weer begint van ‘dat ze daar de wettelijk middelen niet voor hebben”Grote flauwekul, want ik wed dat bijvoorbeeld een katholieke instantie in deze tijd niet eens meer een vergunning voor zoiets zou krijgen, na alles wat er bekend geworden is. Maar móslims……

  Like

 2. Joop Klepzeiker zegt:

  Maar we steunen wel dit soort opleidingen.

  Teens Train with Weapons at Al-Qaeda Youth Camp in Syria
  The Internet – May 25, 2013 – 07:34

  http://www.memritv.org/clip/en/3846.htm

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Heel effectief: stop alle subsidie aan al die dubieuse en Nederland onvriendelijke clubjes.
  Handhaaf de leerplichtwet !!! M.a.w. Overheid doe je WERK !!! Zonder multiculturele verheerlijking!! Wees eerlijk en oprecht…Iets wat wij Nederlanders van onze overheid verwachten cq. eisen !!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @koddebeier 16.49. uur. Onze overheid eerlijk en oprecht wezen, whoehahahaha. Beste koddebeier, dat zal nooit zo zijn, deze roverheid, nu onder onze pinokkio Rutte, zal alles inwilligen wat de ISLAMIETEN wensen en eisen. Denk maar aan de belangen van de BILDERBERGFAMILIE, dan kunt U de rest wel invullen. Dat woestijnvolk krijgt hier ALLES voor elkaar, zeker met de Partij van de Arabieren in de regering!

   Like

   • koddebeier zegt:

    @ Tom. Ik weet dat oprecht en eerlijk voor de (r)overheid een utopie is.
    Maar juist daarom moet je eigelijk deze twee deugden erin schoppen.

    Like

 4. maria zegt:

  Dubbele kinderbijslag krijgen als je kind in zo’n “internaat” zit en de NL-belastingbetaler via allerlei “bruggenbouwer”-subsidies (we weten de helft nog niet!!) laten betalen voor je jihad…. Vindt je het gek dat de moslims ons vierkant uitlachen? Maar wat mij vooral beangstigd is onze totaal incompetente overheid, die dit mooie land laat leegstelen door fraudeurs en graaiers en de rest vrijwillig weggeeft aan mensen en organisaties die onze maatschappij willen schaden!

  Like

 5. maria zegt:

  Die Annabel Nanninga is de enige reden dat ik nog op GS ga kijken. Ze zou zo kunnen solliciteren bij EJBron maar wij hebben gelukkig Dhr. Pennings al en een uitstekende webmaster!

  Like

 6. Pingback: Nederland al in 2001 pinautomaat voor madrassa’s | E.J. Bron

 7. Er is nog iets wat jullie vergeten. Kinderen die naar deze internaten gaan, vangen de ouders dubbele kinderbijslag, onder het mom dat ze extra kosten maken.

  Like

 8. henk schroemges zegt:

  Nederland al in 2001 pinautomaat voor madrassa’s!??
  Begin jaren 70 v.d. vorige eeuw ontvingen de z.g. Marokkaanse gastarbeiders al dubbele kinderbijslag als ze hun kinderen (gemiddeld 6 waarvan minstens 2 op internaat) buiten de woonplaats (in Marocco!) ergens op school of wat er voor doorging, plaatsten.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Het gaat alleen om OLIE, daarom worden wij geslachtofferd, ze hebben nergens anders oog voor, en wij maar wuiven met vlaggetjes, het nieuwe koningskoppel ontvangen met gejuich, onwetend volk, daar zitten we mee.

  Like

 10. Jean zegt:

  In Vlaanderen werken ze nog harder aan de ondergang van het Vlaams onderwijs.
  Hier gaat men de eerste graad het niveau zo verlagen, op aandrang van de linkse rode en groene ratten, dat ook alle rifapen door kunnen stromen ook al kunnen ze niet lezen noch schrijven.
  De bedrijven zitten echt te wachten op dergelijk ‘ongeschoold’ tuig. Ha ha ha ha ha.
  Hetgeen in Vlaanderen MOET gebeuren is die linkse rode én groene ratten uitroeien want ratten brengen enkel maar ellende en vernieling.
  Moest ik nu nog met schoolgaande kinderen zitten dan zou ik ze bij de eerste minuut islamsmeerlapperij dadelijk weghalen in die school want NIEMAND kan ons westerlingen verplichten die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij te volgen, het zou zelfs over de hele lijn verboden moeten worden dergelijke idioterie als een vak te behandelen, als kinderen dat willen volgen is dat hun zaak maar niemand zou verplicht mogen worden dergelijke waanzin te volgen en er zeker geen examens moeten over afleggen.

  Like

 11. Helena zegt:

  Weer een fikkie in Engeland, dit keer geen moskee of wat er voor door moet gaan,
  maar een mosliminternaat. Blijkbaar ook daar niet zo brandveilig. Dit keer nog geen beschuldigingen aan het adres van de EDL. (Vorige brand wel, ivm geplaatste graffiti maar bleek later i.d.d door 2 tot die moskee behorende randdebielen gebeurd te zijn)
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2338391/Islamic-school-targeted-suspected-arson-attack.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s