New York, Madison Avenue, vrijdagmiddag

Screenshot_48

(Door: Michael Stürzenberger)

Deze scene speelt zich niet af in Islamabad, Kaboel of Medina, maar midden in New York, de stad die in opdracht van Allah de hel heeft meegemaakt. Twaalf jaar geleden werd de harten van zijn inwoners schrik en angst ingeboezemd, daar werden de “ongelovigen” gedood, waar Mohammed Atta en zijn 18 Jihadisten hen vonden. En nu sluit de stad voor de leden van precies deze “religie” op vrijdagmiddag ook nog straten af, opdat ze hun oorlogsgod kunnen huldigen. Zoiets valt vermoedelijk onder het Stockholm-syndroom: het slachtoffer sympathiseert met de dader.

Wat moet er eigenlijk nog gebeuren voordat de wereld wakker wordt? De kapmesmoordenaar in Londen kust de koran als bewijs van zijn inspiratie voor de moorden en houdt hem in de hoogte.

Screenshot_47

Ook de daders van 9/11 hadden testamenten met koranverzen geschreven om hun daden te rechtvaardigen, o.a. met het volgende vers (soera 9, vers 111):

“Voorzeker, Allah heeft van de gelovigen hun persoon en hun bezittingen gekocht in ruil voor het paradijs – zij vechten voor de zaak van Allah en zij doden en worden gedood – een onfeilbare belofte in de Torah en het Evangelie en de Koran. En wie is getrouwer aan zijn belofte, dan Allah? – Verheugt u dan in de verbintenis, die je met Hem hebt gesloten en dat is de grote zegepraal.”

In Amsterdam ramde de moordenaar de betreurenswaardige Theo van Gogh een mes in de borst, waaraan een briefje vol koranverzen was gespietst. Alle moslimmoordenaars gedragen zich naar het voorbeeld van de profeet en oorlogsvorst Mohammed en de bevelen van Allah m.b.t. bestrijden, onderwerpen en doden. En wat doen die ellendige appeasement-politici van de Westerse wereld? Ze verklaren bij iedere gelegenheid hoe vreedzaam de islam toch zou zijn. Ze vervullen de eisen van de islamitische verenigingen. Ze staan de bouw van de ene grote moskee na de andere toe. En sluiten drukke straten in steden af voor het gebed van de “religie van de vrede”, in naam waarvan 3000 onschuldige burgers werden vermoord.

Screenshot_44

De ongeveer 300 New Yorkers, die in de vlammenzee van het World Trade Center met de rug tegen de muur stonden en uiteindelijk wanhopig een wisse dood tegemoet sprongen, zouden zich in hun graf omdraaien als ze dat konden zien:

Screenshot_45

Het is een belediging voor de 3000 slachtoffers van de achterbakse islamitische terreuraanslag, dat deze stad zo bezopen is van tolerantie om een levensgevaarlijke ideologie nog steeds toestaat zich ongehinderd uit te breiden.

Screenshot_46

De leidende persoonlijkheden van de Westerse wereld zijn gewoon alleen nog ziek…

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/06/new-york-madison-avenue-freitag-mittag/#more-330833

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

47 reacties op New York, Madison Avenue, vrijdagmiddag

 1. Martien Pennings zegt:

  Op de laatste foto, rechtsboven: “Liberty Travel”.
  Voor de rest kan ik alleen nog maar verbijsterd zwijgen: dit slaat alles aan kosmische gekte.

  Like

  • friki zegt:

   Heer Pennings hoe eens kan ik het met U zijn. Het is al lang niet meer te bevatten dat het virus behalve Europa ook Amerika te pakken heeft.

   Like

 2. Marc Bouwman zegt:

  Publiekelijk je afgod prijzen in de centra van hen die je haat is toch een vorm van exhibitionisme! Het kan niet anders of ze moeten dat ontzettend lekker vinden. Toch wel een beetje heel erg pervers. Niet?

  Like

  • maria zegt:

   Inderdaad, met bidden heeft het niks te maken, alleen met provoceren: WIJ ZIJN HIER!

   Like

   • friki zegt:

    En Mark Rutte zei toch: ‘we gaan de islamisering niet tegenwerken”, en minister Donner: ‘als er een meerderheid voor is dan wordt de sharia ingevoerd”. Dat hebben we met zn allen gewild, toch? Als schapen worden we naar de slachtbank gevoerd. Hoe is het toch mogelijk vraag ik me iedere dag af.!

    Like

  • louis-portugal zegt:

   Mee eens.

   Like

 3. Sprx zegt:

  Nu weet ik waarom het wapen van mijn keuze op dit moment de vlammenwerper zou zijn, maar voor het grotere werk lijkt mij het toch maar in productie nemen van de neutronen bom de beste optie.

  Like

 4. Jade zegt:

  Een paar handgranaten, en het geprovoceer is afgelopen…

  Like

  • maria zegt:

   Nee joh, dan begint het provoceren pas, want zielug en zo… Vergeet niet dat de gewelddadigheid van moslims vooral wordt gelegitimeerd door de “miljoenen” doden in Irak en Afghanistan die “het Westen” op zijn geweten zou hebben. Dat de meeste doden vallen bij sektarische islamitische stammenstrijd geloven zelfs onze media niet meer.

   Like

 5. maria zegt:

  Binnenkort op de Dam en op uw dorpsplein! Voor de rest ben ik eens niet verrast maar wel sprakeloos hoe dit fenomeen zich met steun van ONZE regeringen uitbreidt.

  Like

 6. Petrossa zegt:

  Was in Parijs ook, maar die werden toch echt wel weggehaald (na een poosje, dat dan weer wel)

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Hulde aan Michael Stürzenberger, want dit is niet meer of minder dan de bittere waarheid. Hoe kàn New York zich, niet meer dan twaalf jaar na dato, zózeer verlagen tot deze…totale onderwerping, deze
  schandelijke …dhimmitude!
  Het is de grootst mogelijke schoffering van islamitische zijde en een natrappen, inderdaad, van de 3000 slachtoffers! Amerika, waar is uw trots?!

  Like

  • Helena zegt:

   Opgevreten door Obama

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler 20.43. uur. Theresa, dit is het gevolg van de aanwezigheid van LINKSEN en andere ISLAMOFIELEN in de huidige westerse maatschappij. Het heeft tevens van doen met HET PROJECT, en zal de BILDERBERGKLIEK en de NWO kliek goed uitkomen. Hun marionet zit nu in het Witte Huis, de MOSLIM OBAMA. Zum Kotzen!

   Like

 8. heleen zegt:

  UIteindelijk zeggen al degenen die hieraan partcipeerden dat ze de moordaanslag op Amerika en haar burgers onderschrijven, noch min noch meer. Van een provocatie gesproken.

  Like

 9. daiyu-ninja zegt:

  We moeten deze anus-gluurders, asfalt- likkers, straatvuil-snuivers, kontsnuffelaars, gewoon een trap onder de kont geven en een verbod op straat bidden eisen.
  Zijn ze nou helemaal gek!

  Like

 10. henk schroemges zegt:

  New-York is en was altijd links en dus kun je dit daar verwachten.
  Tegelijk geeft ook dit weer duidelijk aan hoe bang ze letterlijk en figuurlijk zijn voor alles wat met de Islam van doen heeft. Dit uiteraard op aangeven van hun leider de moslim Obama.
  Overigens kun je dit ook weer plaatsen onder de ultieme vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van demonstreren.
  Zou dit ook mogelijk zijn in Dallas/Texas? betwijfel het.

  Like

 11. Urbanus zegt:

  amerikanen.. ooit een trots volk.

  Like

 12. Benesha zegt:

  beangstigend surrealistisch

  Like

 13. louis-portugal zegt:

  Helemaal eens met Martien.
  Ik kan dit niet meer geloven.

  Like

 14. V.K. zegt:

  -Is dat zwembad ondertussen al in bedrijf?

  -En in Turkije protesteert de bevolking tegen de bouw van een winkelcentrum.

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Parijs, 16 sep 2011

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Voor de goede orde: als moslims op straat -waar dan ook in deze wereld- de kont in de lucht steken, heeft dat niks met de aanbidding van islam, allah en zijn pedofiele schoenpoetser te maken. Het is een combinatie van provoceren en intimidatie, geheel volgens de doelstellingen van HET PROJECT, bedoeld om dat verdomde woestijngeloof zo snel mogelijk door de strot van de Westerse wereld te persen. Oplossing: de brandslang erop. Zomer of winter, de brandslang erop. Gaan die allahschreeuwers bv. nu in het ondergelopen Zuid-Duitse Passau soms ook op straat bidden? Auf gar keinen Fall, ‘glaub mir..!!!

  Like

 17. guusvelraeds zegt:

  De islam is waarlijk het werk van de duivel.

  Like

 18. maria zegt:

  Zouden voor christenen of joden ook straten worden afgezet? Vragen, vragen…..

  Like

 19. Avidia zegt:

  Allemaal met de kont omhoog, als dat in mijn plaats zou gebeuren schoot ik ze allemaal in hun kont, dat zal ze leren!

  Like

 20. Avidia zegt:

  Helena zegt:
  4 juni 2013 om 21:03

  Inderdaad!

  Like

 21. R.A.F zegt:

  Er zou zomaar een doorgedraaide veteraan de hoek om kunnen scheuren met een Hummer

  Like

 22. koddebeier zegt:

  ONGELOFELIJK !!!! Wat een schandaal !!!

  Like

 23. Jan zegt:

  The future belongs to islam. Obama heeft het gezegd maar dom-links gelooft het niet. Hitler zei wat hij ging doen en hij werd ook niet geloofd.

  Overigens is dit een voorproefje wat straks op de New Yorkers afkomt, namelijk een miljoen moslims op 9/11 omdat zij het zat zijn de leugen van 9/11 te moeten accepteren:

  Muslims to march on White House next September 11th
  “We at AMPAC (American Muslim Political Action Committee) are planning a historic event for 9/11/13. One million Muslims will march to Washington D.C. and demand that our civil rights be protected by our government. We are demanding that laws be enacted protecting our First Amendment rights. We are asking President Obama to fulfill his promise from his first campaign for the Presidency of a transparent government. Lastly we are asking for the establishment of a real 9/11 Commission to reveal the truth to the American people.”
  http://www.presstv.ir/detail/2013/01/31/286487/million-muslim-march-on-white-house/

  Like

 24. Jan zegt:

  Het Israëlische leger zet waterkanonnen in die water met een lijkenlucht verspreiden en die dagenlang op je blijft zitten. Overigens zet ik tanks in in de straten als moslims deze blokkeren met hun reet.

  Like

 25. jowitteroos zegt:

  …..Ik heb hier geen woorden voor………………….ben net zo verbijster als wanneer ik met een familielid hierover in gesprek ben……………………

  Like

 26. BertG. zegt:

  Ze hebben daar zelfs zo’n haattent neer gezet naast ground zero.
  Een duidelijker gebaar bestaat er niet om te laten zien wie de baas is. Zo werkt het toch.
  Dus ze moeten niet zo zeuren, ze komen ze zelf tegemoet door elke eis in te wilgen.
  En dat geldt voor alle landen.
  Al iemand ergens tegen die gasten gezegd, als jullie nou niet heel gauw oprotten anders zullen wij eens laten zien wie hier de baas is. Niemand. Als het uit de hand loopt is het ineens vervelend.
  Daar zijn ze nu te laat voor of ze moeten drastische maatregelen treffen.
  Ziet iemand dat al gebeuren dan?
  Ik kan toch moeilijk in me ééntje overal met een brandslang gaan rond lopen.

  Like

 27. BertG. zegt:

  Ze hebben obama aan hun kant staan.
  https://ejbron.wordpress.com/2013/06/04/weer-een-aanval-van-obama-op-de-vrijheid-van-meningsuiting/#more-40007
  Dus wat kan ze gebeuren dan, helemaal niets. Ze kunnen net zo ver gaan als ze maar willen.
  En ze weten het. Dus wat houd ze tegen.

  Like

 28. baksteen zegt:

  Vlak er naast een gettoblaster met kerkgelui aanzetten en een mis opvoeren……kijken wat er gebeurt. Ik denk dat ik het wel weet, de christenen worden opgepakt vanwege ordeverstoring.
  We zijn definitief in oorlog, wat is het toch verschrikkelijk om zulke leiders te hebben.
  De enige die het snappen zitten nu in Turkije en de de media proberen het aan alle kanten te downplayen, Op de NOS is het beschamend, diepterapportages zonder dat het woord islam of suculier valt.

  Onderstaand een rapportage via facebook van een Nederlands-Turkse dame, Frieda Schaufeli, die bij een vriend in Ankara woont en het volgende verslag schreef: Lang maar ende moeite waard

  DE BRUTE REALITEIT IN ANKARA
  Onnodig zwaar politiegeweld en mediacensuur

  Na de chaos van de afgelopen paar dagen in Turkije vond ik het tijd om mijn verhaal over de gebeurtenissen hier in Ankara te vertellen en te verspreiden. Op dit moment begint Nederlandse media steeds meer aandacht te geven aan deze issue, waar ik – en velen met mij – heel dankbaar voor ben. De meeste berichten die ik lees zijn vooral gericht op Istanbul en op de (volslagen idiote) dingen die door Erdogan worden gezegd. Graag wil ik mijn verhaal doen voor de dappere mensen in Ankara en iedereen oproepen om berichten over de bizarre situatie hier te delen waar mogelijk.

  Onmenselijk geweld in de straten van Ankara
  Afgelopen zondagmiddag, hing er in Ankara een broeierige sfeer in de lucht. De situatie in Istanbul was op dat moment enigszins gekalmeerd en de media berichtten nauwelijks over de rest van Turkije. Hierdoor was niemand zich ervan bewust wat zich hier allemaal (op loopafstand van mijn huis) afspeelde terwijl de wereld wegkeek. De onrusten laaiden gedurende de dag steeds meer op en steeds meer mensen hun weg maakten richting het kantoor van M.P. Erdogan. Ondanks het feit dat de demonstranten vredig probeerden te demonstreren, trachtte de politie de demonstraties genadeloos in de kiem te smoren. Mijn vrienden, collega’s en mijn Turkse vriend waren allemaal buiten om hun stem te laten horen. Wat begon met “gewone” traangasbommen (die worden hier standaard ingezet zodra mensen bijeenkomen om vredig te demonstreren) op vrijdagavond, werd de situatie steeds grimmiger gedurende het weekend. Ik kreeg telefoontjes van collega’s die vertelden dat het traangas wat ze nu gebruikten veel sterker was. Mensen kregen hiervan bloedneuzen en begonnen over te geven, om het maar niet over ademhalingsproblemen te hebben. Het traangas begon ook van alle kanten te komen. In Istanbul was al bekend dat ze met helicopters traansgasbombardementen uitvoerden in het hartje van de stad, waardoor het huizen binnenkwam en kinderen huilend over straat renden. In Ankara begon de politie ook traangasbommen vanaf de daken naar beneden te gooien. Het ging van kwaad tot erger. Zondagavond en – nacht stroomden de berichten binnen op twitter, facebook en op mijn telefoon. Niet alleen gas, maar ook waterkanonnen en plastic kogels werden ingezet, waardoor meerdere mensen hun oog verloren. Mensen werden, een paar straten van mijn appartement vandaan, door politie omsingeld en in cafés opgesloten en als insecten met traangas beneveld. Ook werden in gebouwen waar mensen schuilden, of zelfs waar geïmproviseerde medische klinieken werden opgezet door vrijwilligers met een medische achtergrond, gasbommen afgevuurd. Een politietank reed met volle vaart over een jonge man heen en in de straten van Kizilay, het centrum van Ankara, werd een jonge vrouw door 20 politieagenten omsingeld en in elkaar geslagen. Niet alleen in Ankara, maar ook in bijvoorbeeld Izmir waren tientallen gruwelijkheden te zien via eigen opnames van mensen op hun telefoon. Ondertussen begon de politie massa’s mensen te arresteren. Mijn vriend, die advocaat is, besloot om zondagavond naar het politiehoofdkwartier te trekken om de opgepakte demonstranten te helpen. Toen hij daar aankwam trof hij 1500 gearresteerden aan, waaronder vrouwen van middelbare leeftijd, met hun protestpannen en -lepels nog in de hand.

  Turkse media negeert
  Terwijl dit zich allemaal afspeelde, probeerde ik thuis (als een gek) te doen wat ik kon via sociale media. De TV stond constant aan maar tot mijn grote verbazing werd niets hierover uitgezonden. Mensen in heel Turkije waren op de been en wat we zien op Turkse TV is kookprogramma’s en Miss Turkey. Als er al heel sporadisch een bericht hierover voorbijkwam, was het gekopt met “Demonstranten gooien stenen naar politie” en dergelijke. Toen Erdogan uiteindelijk een statement maakte over de protesten die zich over het hele land uitspreidde, sloeg hij belachelijke teksten uit als “We zullen deze mensen hangen aan Gezi Park’s bomen” en “Sociale media liegt en is een onruststoker in onze maatschappij”.

  Knokken voor recht op vrije meningsuiting
  In het land waar de meeste journalisten ter wereld in de gevangenis zitten vanwege zogenaamde “complotten” tegen de regering zijn mensen bang om hun stem te laten horen. En ik heb nu kunnen zien wat dit betekent voor de mensen die het niet met Erdogan’s steeds conservatievere beleid eens zijn. Sterker nog, wat dit betekent voor eenieder die opkomt voor mensenrechten in dit land. Want laten we wel wezen, deze mensen die hier op straat, gehuld in gas, staan te knokken voor het recht op vrije meningsuiting en inspraak in hun eigen land, zijn niet meer alleen maar de linkse intellectuelen. Dit zijn mensen met verschillende religieuze, sociale en politieke achtergronden en ja, zelfs mensen die voor de AKP hebben gestemd. Mensen die het zat zijn om Erdogan’s tirannie nog langer te dogen.

  Oproep om te delen
  Met deze persoonlijke boodschap vanuit mijn appartement in hartje Ankara, waar ik nog steeds sirenes hoor afgaan en helicopters over de stad zie cirkelen, zou ik iedereen in Nederland willen oproepen om niet alleen mijn verhaal, maar alle andere posts, tweets, video’s, foto’s etc te delen met mensen in Nederland zodat mensen weten wat hier echt gaande is. Ik vraag jullie om hetzelfde te doen met het ministerie van buitenlandse zaken en hen te vragen om een formele veroordeling van deze onderdrukkende regering. Voor de dappere mensen van Turkije, die hier zij aan zij door blijven knokken voor de hoop op een leven zonder angst, een leven waarin hun kinderen hun stem kunnen laten horen zonder onderuitgehaald te worden door traangasbommen.

  Like

 29. Jan zegt:

  @jowitteroos zegt:
  5 juni 2013 om 09:49

  Enkele jaren terug had ik het hier over met een PvdA’er op de site van PvdA-leiden en die zei dat dan toch wel duidelijk is dat er veel te weinig moskeeën zijn en er dus bijgebouwd moest worden. Dat meende zij bloedserieus. Het laat weer eens zien hoe geschift en hoe gehersenspoeld dergelijke figuren zijn. Trappen overal in, kun je alles wijs maken.

  Like

 30. Jan zegt:

  ‘MILLION MUSLIM MARCH’ in Washington DC to demand special treatment for Muslims

  Like

 31. Tistochwat zegt:

  Getverderrie, zitten die woestijn-kakkerlakken nou werkelijk overal de omgeving te vervuilen?
  Als het nou mieren waren, kon je ze tenminste nog uittrappen.
  Hoewel dat vanwege de enorme aantallen van die lastige insecten ook al niet meer te doen is.
  O, wat ben ik die allah en zijn agressieve volgelingen toch spuugzat!

  Like

 32. Jan zegt:

  9/11 Million Muslim March In D.C. To Be Met By 2 Million Bikers…
  https://www.facebook.com/2MillionBikersDC/photos_stream?ref=nf

  Like

 33. Pingback: Hier is de sneltrein | Nageltjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s