Weer een aanval van Obama op de Vrijheid van Meningsuiting

Screenshot_42

(Door: Robert Spencer)

De meest recente aanval van de regering  Obama op de vrijheid van meningsuiting is zo onbeschaamd dat ik er werkelijk sprakeloos  van ben. En dat is de bedoeling.

Volgens Politico heeft de door Obama benoemde Procureur voor het Oostelijke district van Tennessee, Bill Killian “naar verluidt  gezworen Federale Burgerrecht-Statuten te gaan gebruiken om beledigende of opzwepende teksten over de islam te verbieden”. Killian: “We moeten de mensen onderwijzen over de Moslims en hun Burgerrechten, en zo lang als wij hier zijn, zullen zij worden beschermd”.

Screenshot_49

Bill Killian, islambeschermer te Tennessee en knager aan de pijlers onder het Eerste Amendement

Killian en een niet nader genoemde FBI agent hebben dinsdagavond een ontmoeting met lokale moslimgroepen in Manchester, Tennessee. “Dit is een poging tot onderwijs inzake  de Burgerrechtenwet”, legt Killian uit, “want die gaan over de vrijheid van religie en het uitoefenen van die vrijheid. Dit dient ook om de mensen te informeren over de geldende federale wetten en wat de consequenties van die wetten zijn.”

Screenshot_43Ik, Roelf-Jan Wentholt, zag die foto ook en maakte er een stukje van voor deze site. Het komt hierop neer: iedere niet-moslim die een blik werpt op koran, soenna, sharia ziet voortdurend met kromzwaarden zwaaiende moslims naar de lezer “knipogen”.

Killian gaf een voorbeeld: “Kort geleden publiceerde een lokale politicus van Tennessee een foto waarop een man te zien was die een geweer richt op de camera met als onderschrift ‘Hoe naar een moslim te knipogen’.” Daarna stelde hij de retorische vraag: “Als een moslim dit had gepubliceerd met de tekst ‘hoe te knipogen naar een Christen’, kunt u zich voorstellen wat er dan zou gebeuren?”

Het probleem echter, is dat noch de Obama regering noch enige van de islamitische supremacistische groepen, die al jaren campagne voeren tegen de vrijheid van meningsuiting  -met name de 57 lidstaten tellende Organisation of Islamic Cooperation– ooit enig onderscheid heeft willen maken tussen onvervalste dreigementen (wat het knipoog plaatje mogelijk zou kunnen wezen) en gewetensvolle analyse van de wijze waarop jihadisten de teksten en de leerstellingen van de islam gebruiken om geweld en supremacisme te rechtvaardigen.

Integendeel, ze vermengen deze twee en zodoende besmeuren ze als zijnde ‘haat-zaaiend’ alle onderzoek naar de motieven en doelen van jihad-terroristen die gezworen hebben de Verenigde Staten te vernietigen en de vrije wereld te veroveren. Obama deed dit in 2011 toen hij opdracht gaf tot het verwijderen uit contra-terreur lesmateriaal van waarheidsgetrouwe feiten over de islam en de jihad. De waarheid over de aansporingen tot geweld en verovering in de Koran en in de leerstellingen van Mohammed werden nu tot “haatzaaiend” en “uiterst onverdraagzaam” bestempeld, en moesten uit het lesmateriaal worden verwijderd. [mijn vet: RJW]

Obama is natuurlijk al langere tijd in oorlog met de meest fundamentele vrijheid van alle vrijheden. In 2011 heeft de VN Mensenrechten Commissie resolutie 16/18 aangenomen, met steun van de regering Obama. Deze resolutie roept Westerse landen op wetten aan te nemen die het strafbaar maken om “religie te belasteren”, bedoeld wordt natuurlijk kritiek op de islam  Dit was geen geïsoleerd incident. Direct na de jihadistische slachting van Benghazi, bezwoer Minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton om de producent van een film over Mohammed – de film waarover de regering loog dat hij de oorzaak was van de aanval- te “arresteren en vervolgen”. Deze filmer is nog altijd de enige persoon die gevangen zit voor de aanval, zogenaamd vanwege een overtreding van de voorwaarden van zijn voorwaardelijke invrijheidstelling, in werkelijkheid overduidelijk omdat hij het misdrijf beging gebruik te maken van zijn vrijheid van meningsuiting. En dat zijn slechts twee van de vele voorbeelden waarin de Obama-regering zich de vijand toont van de vrijheid van meningsuiting zoals vastgelegd in Amerika in het Eerste Amendement. [mijn vet: RJW]

Niettemin, het Eerste Amendement is nu nog geldig, maar dat zal slechts duren tot het moment aanbreekt waarop een zaak dient over een nu nog constitutioneel beschermde uitspraak  die de regering bestempelt als “haatzaaien”. En in het Supreme Court hebben de door Obama benoemde rechters een meerderheid. Het idee om het Eerste Amendement te omzeilen door bestaande burgerrechtwetten te gebruiken, is een nieuw ideetje. “Het Departement van Justitie,” schrijft Politico, “gaf Vrijdag geen antwoord op een vraag welke richtlijnen het hanteert aangaande beledigende uitingen en de islam, en of het Departement meent dat  die gebruikt kunnen worden om kritiek op de islam te smoren.”

Het is waarschijnlijk niet zo dat men niet antwoordde omdat men nog nooit aan deze mogelijkheid gedacht had. In Juli 2012, werd aan de toenmalige Assistent-Procureur-Generaal , Tom Perez van de Afdeling Burgerrechten van het Departement van Justitie door Trent Frank (Republikein uit Arizona) gevraagd: “Wilt u ons hier nu zeggen dat het Ministerie van Justitie van deze regering nooit zal overwegen om, of een voorstel zal doen tot, criminalisering van uitspraken die zich tegen een religie keren?” Perez (die door Obama nu is benoemd tot Minister van Arbeid) weigerde deze mogelijkheid uit te sluiten. Door deze weigering wekte Perez sterk de indruk dat de regering Obama wel degelijk bezig is met het overwegen van manieren om het Eerste Amendement te omzeilen en om kritiek op de islam strafbaar te maken. [mijn vet:RJW]

Als het ooit zo ver komt, is het spel uit. Als de VS een wet aanneemt die kritiek op de islam tot een misdaad maakt dan is dat het einde van alle verzet tegen de jihad, omdat we dan met stomheid geslagen zullen zijn en dus weerloos tegen de verdere opkomst van de jihad. Nu lijkt dit voor de meeste mensen nog een razend vergezochte mogelijkheid. Maar we moeten goed onthouden dat het Eerste Amendement zichzelf niet automatisch in stand houdt. Als zij die belast zijn met het in stand houden en beschermen van het  Eerste Amendement, uitgerekend degenen zijn die er van af willen, kunnen zij het omzeilen door allerlei nuances en uitzonderingen te bedenken die het Eerste Amendement tandeloos zullen maken en het in wezen zullen vernietigen, precies zoals het lot was van het Tweede Amendement in vele van de grote steden. [mijn vet: RJW]

De studie-bijeenkomst in Tennessee is slechts een schermutseling in een lange oorlog. Maar het is een oorlog waarvan de meeste Amerikanen geen idee hebben dat die überhaupt wordt uitgevochten. Zoals Lenin en de Bolsjewieken toonden is dit de manier waarop overtuigde en georganiseerde minderheden hun vijanden die niet goed opletten of die het allemaal niets kan schelen, onderwerpen. Als de reguliere media hun werk deden, zou de bijeenkomst van Bill Killian landelijk voorpaginanieuws zijn, en Killian zou geconfronteerd worden met extreem harde vragen over zijn autoritaire tendensen en de anti-vrijheid agenda die hij nastreeft. Maar de reguliere media doen niets, het verhaal van Killian lijkt ze niet te interesseren. Door deze laksheid werken deze media aan hun eigen onder gang. [mijn vet:RJW]
________________________

Bron: http://frontpagemag.com/2013/robert-spencer/another-obama-assault-on-free-speech/

Auteur: Robert Spencer

Vertaald uit het Engels door:

Roelf-Jan Wentholt

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, mainstream-media, Obama, Vrijheid van meningsuiting, VS. Bookmark de permalink .

54 reacties op Weer een aanval van Obama op de Vrijheid van Meningsuiting

 1. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  Bij Spencer op Jihadwatch heb ik er dit onder gezet:

  Christian school girls are beheaded: Obama remains silent. Somebody makes clear he finds islam abhorrent: Obama sets to work. The hypocrisy is breath-taking.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Hulde Roelf-Jan voor dit zeer belangrijke artikel. U legt terecht de vinger aan de zere plek, namelijk het gegeven, dat een bepaalde ideologie- zijnde de islam- niet bekritiseerd mag worden, op straffe van vervolging en detentie.
  Snotverdomme, de vuile smeerlap Obama, deze renegaat en muzelman, mag van mij vanavond nog verekken.
  Deze verrader van de vrijheid! Het is toch niet te geloven, dat het heel normaal is dat men het christen-en jodendom kritisch mag bezien, maar dat dat ten aanzien van de islam dus in wezen verboden gaat worden, en dan spreken de vuile huichelaars van democraten, eigenlijk zijn het RODEN/SOCIALISTEN over de vrijheid van meningsuiting.
  Zo rolt de Verenigde Staten dus nu, verdomme na ca. 230 jaar, waarin de bevolking van de toenmalige Verenigde Staten zich los hadden gevochten van de Engelse onderdrukker.
  George Washington draait zich om in zijn graf.
  Verder heeft het inderdaad ook grote gevolgen voor ons, want onze pluche klevers zie ik in staat het voorbeeld van de MUZELMAN OBAMA te volgen!
  Laten we ons in woord en geschrift verzetten!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tom Hendrix, 18.52u. Niet alleen George Washington draait zich om in zijn graf, Tom, maar ook alle 42 tussenliggende presidenten, inclusief de drie die Nederland ooit mocht leveren: Martin van Buren en Theodore -en Franklin Delano Roosevelt! Dit is toch ook ongehoord: Amerika, het land dat oorspronkelijk op vrijheid was gegrondvest, blijkt nu, begin 21ste Eeuw, een president te hebben met moslim-roots, die op het punt staat, de vrijheid van meningsuiting te verkwanselen aan de Islam! Wie had er in zijn stoutste dromen ooit verwacht dat het nog eens zo ver zou komen?! Men vond het een rechtvaardige zaak, dat er ooit een zwarte kandidaat de verkiezingen zou winnen. So far so good, maar dan toch het liefste met Afro-Amerikaanse roots, in plaats van met Afrikaanse. Dit vanwege het gevaar van……Wel, we zien het hier. Roelf-Jan, ook mijn dank voor de publicatie van dit uiterst belangrijke artikel! Nu rest ons helaas weinig anders dan de verdere ontwikkelingen nauwgezet te blijven volgen.

   Like

 3. Jan zegt:

  Obama en de bodysnatchers

  Like

 4. Martien Pennings zegt:

  Roelf-Jan verdient een compliment dat hij het belang van dit artikel heeft opgemerkt.
  Het grootste en belangrijkste bolwerk van de vrijheid, Amerika, verkeert in serieus gevaar.
  Deze president Obama is een Moslimbroeder en hij is met een kliek van getrouwen die allemaal islamofiel zijn hard aan het werk om de Amerikaanse overheid te infiltreren.
  Spencer signaleert een openlijk aanval op het Eerste Amendement en de vrijheid om de islam, de oudste vorm van Nazisme, te kritiseren is in serieus gevaar.
  De buitenlandse politiek van Obama heeft de machtsbasis van de Moslimbroeders in het Midden-Oosten al flink versterkt.
  Van onderop wordt het werk gedaan door CAIR en tientallen islamitische cellen die onder allerlei afkortingen schuil gaan, die vooral op de universiteiten bezig zijn en die allemaal met elkaar in verbinding staan.
  Vele cellen schijnen, met typische islamatische taqiyya-tactiek, ongevaarlijk, vredelievend, meegaand, bescheiden.
  Totdat het moment van meta-stase is gekomen.
  Ja, de kanker-metafoor is bewust.
  Als ze zich sterk genoeg wanen, treden ze met hun ware gezicht naar buiten.
  Nee, ik ben niet paranoia, maar degenen die het gevaar niet wensen te zien zijn wél onverantwoord naïef.
  Het angstaanjagende is het OPENLIJKE van wat deze Obama en zijn kliek aan het uitvreten zijn en zoals Spencer terecht opmerkt: er gaat in de Amerikaanse mainstream-media alsmaar geen groot alarm af.

  Like

  • maria zegt:

   Mijnheer Pennings, ik geloof dat Obama Amerika definitief naar de afgrond zal trekken. Niet alleen financieëel, maar vooral moreel. Hij zal zich vertillen aan de steen die Jeruzalem heet. Rechtse Amerikanen zoals Pamela Geller en Michele Bachmann (die wel eens een ongelukkige uitspraak doet) worden belachelijk gemaakt als xenofobe idioten. Rechts wordt geassocieerd met rednecks, NRA-leden (niks op tegen, zullen ze nog hard nodig hebben) en bij “prosperity Gospel” zwijmelende kerkgangers. Als je mij dit op 11/9 had verteld….

   Like

  • Niek Verheyen zegt:

   Martien, zo is het maar bijna niemand ziet het. Hussein Obama is de verdorvenheid in persoon en in taqiyya-mode. Hij besodemietert zijn eigen land en het hele vrije westen. En dat heeft nog bijna 4 (!) jaar te gaan voor het aanrichten van veel ellende. De man moet weg.

   Like

 5. Helena zegt:

  Hier het bewuste filmpje waarin Trent Franks die vraag voorlegt aan Tom Perez. Ik vind het tenenkrommend. http://www.youtube.com/watch?v=68LUHa_-OlA&list=PLFCB2E84E6974B70D

  Like

  • maria zegt:

   Die hele “War on terror” operatie is uitgelopen op een “Finance and Facilitate terror” operatie!
   Weg met ons!! Het tragische is dat ook vorige presidenten zoals Reagan (ongewild?) hebben meegeholpen aan de basis van “het islamitisch ontwaken”. Ik ga even mijn tenen weer rechtzetten.

   Like

 6. Jan zegt:

  Diana West stelt dan ook dat het westen de Tweede Wereldoorlog heeft verloren:
  “American Betrayal- The Secret Assault on Our Nation’s Character”
  http://www.dianawest.net/Home/tabid/36/EntryId/2525/American-Betrayal-at-Family-Security-Matters-by-Ruth-King.aspx

  Like

 7. maria zegt:

  Gadver! Die islam-lobby heeft wel succes met hun zorgvuldig geconstrueerde en door westerse media gretig overgenomen “slachtofferrol”. Volgens mij wordt “normale” moslims in de VS niets in de weg gelegd om hun “religie” te beoefenen, maar het is natuurlijk nooit genoeg en ze blijven zielig. http://news.nationalgeographic.com/news/2013/13/130426-boston-marathon-bombing-racism-hate-anti-arab-muslim-tamerlan-dzokhar-tsarnaev/ Zie ook de zaak van de moslimvrouw die vermoord werd gevonden. Dagenlang waren de media in de ban van deze “anti-muslim hatecrime” totdat duidelijk werd dat ze door haar echtgenoot was doodgeslagen, toen werd het heel stil. Ook hier wordt succesvol begrip gekweekt voor “gekwetste” moslims want ze hebben het heel zwaar. Islam is geweldloos (sic!) maar je verdedigen tegen “aanvallen op de islam” is gelegitimeerd. (zegt o.a. onze vriend Maiwand al Afghani bij K&vdB en niemand spreekt hem tegen)

  Like

 8. Helena zegt:

  Maar laten we vooral the not so hounerable David Cameron niet vergeten, die timmert ook goed aan de islamitische weg. Hij heeft een marxistische vrouw schijnbaar en hij houdt zo veel van de goedmensen. Maar het is echt om in tranen uit te barsten wat die vent allemaal uit zijn smoelwerk geperst krijgt. http://libertygb.org.uk/v1/index.php/news-libertygb/4103-david-cameron-declares-war-on-the-edl

  Like

  • maria zegt:

   Oh bah, heb het gelezen en ben bijna misselijk! Weg met ons! Als Cameron een clitoris had zou hij hem wat mij betreft direct moeten verwijderen. Wat doen de Britse soldaten dan eigenlijk nog in Afghanistan? Sommige UK-buurten zijn conservatiever dan sommige buurten in Afghanistan!

   Like

 9. De US is ook een zeer betrouwbare partner van Israel, De regering van Obama heeft het het verdedigingssysteem van Israel verraden. http://www.timesofisrael.com/us-leaks-israeli-arrow-3-missile-secrets/

  Like

 10. Avidia zegt:

  De foto boven van Obama zegt genoeg, het gezicht van een duivel.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Wanneer worden de Amerikanen zelf Wakker en sleuren ze de verrader Obama uit het Witte Huis ????

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Koddebeier 07.36. uur. Dat vraag ik mij ook af. Zouden de Amerikanen net zo ingedut zijn als de grote massa Nederlanders/Europeanen? Vragen,vragen….

   Like

 12. Jade zegt:

  Anyway, Obama kan zeer smerig uit de ogen kijken,
  Ik vertrouw hem dan ook voor geen meter…

  Like

 13. Jan zegt:

  Obama en zijn bende zullen over enkele weken het UN wapenverdrag tekenen dat tevens een achterdeur is om alle privé-wapens te verbieden. Daarna kan de Grote Terreur beginnen:

  Obama’s U.N. Backdoor Route to Gun Control
  the new treaty also demands domestic regulation of “small arms and light weapons.” The treaty’s Article 5 requires nations to “establish and maintain a national control system,” including a “national control list.” Article 10 requires signatories “to regulate brokering” of conventional arms. The treaty offers no guarantee for individual rights, but instead only declares it is “mindful” of the “legitimate trade and lawful ownership” of arms for”recreational, cultural, historical, and sporting activities.” Not a word about the right to possess guns for a broader individual right of self-defense.
  http://online.wsj.com/article/SB10001424127887324504704578413110123095782.html?mod=WSJ_Opinion_LEADTop

  Tel hierbij op de laster die dagelijks wordt verspreidt door de Obama-kliek, de leugens (betaalde leugenaar Jay Carney), het kopen van 2 miljard stuks munitie, het kopen van 2700 lichte tanks om opstanden te onderdrukken, het bespioneren via de IRS, het laten vermoorden van Amerikaanse burgers in Benghazi, het sturen van wapens naar Al Qaida in Syrië, Egypte, Jordanië, Irak in chaos achterlaten, het vrijlaten van moordenaars en terroristen uit Guantanamo en deze naar de VS halen en vrijlaten in Jemen, het samenwerken met binnenlandse terreurorganisaties als Black Panthers, samenwerking met afscheidingsbeweging en racistische organisatie (uitgenodigd in het Witte Huis) La Raza (Het Ras), samenwerking met vakbonden/knokploegen, Occupy, 12 miljoen illegalen toelaten, criminelen vrijlaten, het leger kapot maken (pensioenregelingen en recent geen warme maaltijd). Kortom, de lijst is eindeloos lang en het land wordt geheel volgens de regels van Alinsky tot de grond toe afgebroken tot een rokende puinhoop.

  Six Alinsky Rules That Explain Obama’s Words and Deeds
  http://frontpagemag.com/2013/jack-kerwick/6-saul-alinsky-rules-that-explain-obamas-words-and-deeds/

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan 09.25. uur. Bedankt Jan, de gore muzelman en verrader Obama laat het masker vallen. Misschien is Dallas 1963 een oplossing voor deze schoft!

   Like

 14. Jan zegt:

  De terreur van de bende van Obama breidt zich uit om de oppositie monddood te maken

  Capitol Police to Tea Party: Show Us Your Websites or Forget Your Rally
  http://www.thegatewaypundit.com/2013/06/capitol-police-to-tea-party-show-us-your-websites-or-forget-your-rally/

  Like

 15. Jan zegt:

  Is de kogel eindelijk eens door de kerk?
  Afgevaardigde Jim Bridenstine noemt Obama in toespraak een ‘miezerige en stuntelige leugenaar’
  “The president’s dishonesty, incompetence, vengefulness and lack of moral compass lead many to suggest he is not fit to lead,” Bridenstine said.

  “The only problem is that his vice president is equally unfit and even more embarrassing.”

  Like

 16. Joop Klepzeiker zegt:

  Mark Steyn: American taxpayers are subsidizing Obama’s brother to party with the genocidal butcher of Darfur

  http://therightscoop.com/mark-steyn-american-taxpayers-are-subsidizing-obamas-brother-to-party-with-the-genocidal-butcher-of-darfur/

  Like

 17. Joop Klepzeiker zegt:

  Obama’s Brother Works With Man Who Attacked US Embassy

  http://shoebat.com/2013/05/24/obamas-brother-works-with-man-who-attacked-us-embassy/

  Confirmed: Obama’s Brother In Bed With Terrorists

  http://shoebat.com/2013/05/24/obamas-brother-works-with-man-who-attacked-us-embassy/

  Like

 18. Joop Klepzeiker zegt:

  SHOEBAT Malik Obama is the Executive Secretary for the Islamic Da’wa Organization (IDO), which is stationed in Khartoum, Sudan, and which has its primary focus in expanding Wahhabist Islam in the African subcontinent, where Bashir declared that he was going to make Sudan’s new constitution “100 percent Islamic”.

  http://www.barenakedislam.com/2013/06/02/barack-hussein-obamas-brother-malik-obama-is-deeply-associated-with-omar-al-bashir-who-has-killed-3-million-people-many-christian-in-sudan/

  Like

 19. Joop Klepzeiker zegt:

  OBAMA the Muslim – HIS OWN WORDS

  Like

 20. Joop Klepzeiker zegt:

  In “Audacity of Hope” he writes: “I will stand with the Muslims should the political winds shift in an ugly direction.” The quote comes from page 261 of the paperback edition of “The Audacity of Hope.

  More from “Dreams of My Father,” B. Hussein writes: “I ceased to advertise my mother’s race at the age of 12 or 13, when I began to suspect that by doing so I was ingratiating myself to whites.

  And further in that same book: “I found a solace in nursing a pervasive sense of grievance and animosity against my mother’s race.

  Like

 21. Jan zegt:

  En het volgende schandaal dient zich aan. Iets wat wij al jaren weten:

  Make Room for Islamistgate: The Obama Administration’s Newest, (Biggest?) Scandal
  http://pjmedia.com/barryrubin/2013/06/04/make-room-for-islamistgate-the-obama-administrations-new-scandal/?singlepage=true

  BLIND TO TERROR: THE U.S. GOVERNMENT’S DISASTROUS MUSLIM OUTREACH EFFORTS AND THE IMPACT ON U.S. MIDDLE EAST POLICY
  http://www.gloria-center.org/2013/06/the-u-s-governments-disastrous-muslim-outreach-efforts-and-the-impact-on-u-s-middle-east-policy-blind-to-terror1/

  Like

 22. Jan zegt:

  Nog eens Bill:

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 23.05. uur. Het LIEGEN van de rode DEMOCRATEN kent GEEN GRENZEN meer. Onder leiding van de RENEGAAT en VERRADER OBAMA wordt het steeds erger in Amerika. Alle verworvenheden van de AMERIKAANSE REPUBLIEK maakt deze vuile gore kliek kapot! Obama is zeker te vergelijken met Adolf Hitler!

  Like

 24. Joop Klepzeiker zegt:

  Wat denkt men van dit kreng .
  Samantha Power, president’s choice for UN ambassador
  Obama Advisor Samantha Power Calls for Invasion of Israel

  Like

 25. Joop Klepzeiker zegt:

  Doen we er dit ook maar even bij op het wat op te vrolijken

  NSA collecting phone records of millions of Verizon customers daily
  http://www.guardian.co.uk/world/2013/jun/06/nsa-phone-records-verizon-court-order.

  Like

 26. Jan zegt:

  Weld, Morgan, Logan, Sedgwick, Phillips, Washington, Yuma en Kit Carson counties zetten de tegenaanval in en overwegen zich af te scheiden van Colorado om samen de 51ste staat Noor-Colorado te vormen. Dit uit onvrede met de terreur van Obama wat betreft de inperking van wapenbezit en de olie- en gasmaatregelen

  Colorado counties mull forming new state, North Colorado
  http://www.foxnews.com/politics/2013/06/09/colorado-county-proposes-51st-state-north-colorado/

  Like

 27. Jan zegt:

  Obama duldt geen andere God boven hem dan hemzelf

  Het is een soldaat op welke wijze dan ook verboden uiting te geven aan zijn Christelijke geloofsovertuiging.
  http://weaselzippers.us/2013/06/12/obama-threatens-to-veto-bill-if-it-contains-religious-protection-amendment-for-members-of-the-military/#disqus_thread

  Dit mag wel:
  Imam naar begrafenis sturen van Christelijke soldaten en die beledigen door deze geitenneuker:
  Parents of fallen service members spoke at a press conference on Thursday morning, an event during which they accused the U.S. government of complicity in the deaths of their sons. The families highlighted a number of grievances, including the notion that military brass invited a Muslim cleric to their children’s funeral in 2011 — an imam who they claim “disparaged in Arabic the memory of these servicemen.”
  TheBlaze spoke with attorney Larry Klayman who is representing the grieving parents to learn more about the Arabic comments in question. Noting that he has consulted with a certified translator, he paraphrased the meaning of the imam’s words as follows: “That the fallen seals should be damned and go to hell as infidels.”
  http://www.theblaze.com/stories/2013/05/09/did-an-imam-really-use-arabic-prayer-to-covertly-damn-fallen-seal-team-6-members-to-hell-during-their-funeral/

  Like

 28. Jan zegt:

  Obama infiltreerde vanaf 2009 Christelijke kerken en richtte speciaal zijn aanval op hen om hen in ieder opzicht te dwarsbomen en te treiteren als gemerkt werd dat zij kritiek hadden op zijn politiek, de Tea Party positief gezind waren, over wapenbezit spraken enz. Deze kerken werden dan eindeloos getreiterd.
  http://www.examiner.com/article/obama-snoops-part-2-infiltrate-target-harass-churches

  Like

 29. Jan zegt:

  Waar kun je nog nazi-Duitsland meemaken zonder terug te gaan in de tijd? In het Amerika van Obama.

  Geheime Dienst/Secret Service (SS (what’s in a name) valt huis van man binnen die negatief sprak op Twitter over Obama.
  http://www.examiner.com/article/secret-service-visits-outspoken-critic-of-obama-because-of-twitter

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s