VIDEO: Erdoğan beschuldigt “buitenlandse agenten” van Turkse onlusten

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Helena)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Erdoğan beschuldigt “buitenlandse agenten” van Turkse onlusten

 1. Marc Bouwman zegt:

  Die gek zegt het echt: “We moeten die mensen ophangen aan de bomen, daar zijn ze aan gewend”. Zo praat hij over zijn eigen volk! Als hij zo praat, heb ik zo’n vermoeden wie er binnenkort aan zo’n boom zal hangen. Erdogan roept zo de revolutie over zichzelf af.

  Opvallend overigens dat de ‘buitenlandse infiltranten’ dit keer geen westerlingen of joden zijn, maar Iraniërs. Is het de bedoeling sunnitische verbroedering tot stand te brengen met Saoudie-Arabië tegen Iran, met de VS, Frankrijk en Engeland als ‘makelaars van vrede’?

  There’s something rotten out there!

  Bijzonder interessant wordt overigens de rol van shiieten in Syrië, Libanon en wijdere omgeving. In hun steun voor de Palestijnen hebben ze geprobeerd te infiltreren in sunnitisch viswater. Maar als de sunnis hun grootste tegenstander worden, wat blijft er dan nog over van het shiietisch verzet tegen Israël? Zeker nu de sunnis grensposten langs de Golan hebben ingenomen.

  Het kan een hele rare oorlog worden, waarbij het echt niet langer duidelijk meer is wie nu de ‘good guys’ en wie de ‘bad guys’ zullen zijn.

  Nou ja, ze claimen allemaal ‘ware moslim’ te zijn; dat is in ieder geval een ding wat ze gemeen hebben.

  Like

 2. Hoe meer protest des te beter het is!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Oh wel ja, nu weer de buitenlandse agenten. Eerder waren het de demonstranten zelf, die de wettelijke protestmiddelen niet oppakten, of zoiets. Hij moet toch iets erbij halen om de schuld niet bij zichzelf te hoeven zoeken.
  Maar hij gaat z’n gang maar! Het dringt gauw genoeg tot de rest van de wereld door dat het ZIJN beleid is, dat onvrede wekt. Niet dat iemand daarmee iets opschiet, natuurlijk…..

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Ik geloof het zomaar.
  Ze hebben al een stuk of 8 van allerlei verschillende landen aangehouden las ik ergens.
  Goed gecoordineerd dus omdat het in tientallen steden gebeurt.
  Als een journalist iets schrijft wat het regieme niet aanstaat zit hij meteen in de bak en buitenlanders kunnen daar rustig lopen te stoken.Turkije is kampioen gevangen journalisten
  Ik ga er sowieso niet op vakantie maar misschien moeten degenen die denken over een bezoek aan Turkije er nog maar eens over nadenken.

  Like

  • Tiny zegt:

   Er zijn zelfs gewone toeristen opgepakt. De protesten zijn niet alleen in Istanbul, Ankara of Izmir, maar in bijna alle steden van Turkije inmiddels, zelfs burgemeester van Antalya weigerde water ter beschikking te stellen aan de politie voor de waterkanonnen.
   Met dit soort toespraken en acties roept Erdogan inderdaad straks de revolutie over zich zelf af. Schijnbaar heeft hij niet in de gaten dat zeker de Turken uit de steden geen gekke Henkies zijn. Heb al heel veel video’s en foto’s gezien deze week. Maar deze video is de eerste waarop ik één enkele hoofddoek zag rondlopen en eentje met een mutsje met muntjes. En ook de eerste waar de demonstranten echte barricades aan het bouwen zijn. Het wordt inderdaad dus grimmiger.

   Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Erdogan, GO FUCK YOURSELF. http://vimeo.com/67491835

  Like

 6. Jan zegt:

  Ik wist het wel, het zijn weer die Joden die achter de opstand zitten:

  Erdogan claims Jewish investors behind protests
  … recently the government’s narrative is taking a more stable shape and accusations are mostly directed at business men and large-scale investors Erdogan has been terming “the interests lobby.”
  ..it appears Erdogan is hinting at investors such as Jewish-American tycoon George Soros and other Jewish and Western businessmen.
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4392414,00.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s