“Racistische” Schotse ouders verzetten zich tegen moskeebezoek met de klas

Screenshot_44

De Centrale Moskee in Edinburgh

Een school komt in het nieuws, omdat bijna een derde deel van de ouders weigert hun kinderen naar de moskee te laten gaan. In Groot-Brittannië worden de schoolkinderen namelijk, net zoals in Duitsland, tot een moskeebezoek gedwongen.

Van de in totaal 90 leerlingen zijn er 28 weggebleven bij het moskeebezoek. De chefs van de moskee in Potterow kunnen dat niet begrijpen, “want ze zijn altijd vreedzaam met de bevolking omgegaan.”

Foysol Choudhury, de voorzitter van de islamraad uit Edinburgh, zegt: “Mijn hart is gebroken. Ik kan nog steeds niet begrijpen wat dit alles (het afslachten van soldaat Rigby door moslims) met de moskee te maken heeft. Er zijn nooit problemen geweest bij de Centrale Moskee of protestmanifestaties voor de moskee.”

“Deze reactie van de ouders splijt onze gemeenschap nog meer en brengt de mensen op verkeerde ideeën. Het moedigt negatieve opvatting met betrekking tot de islam aan.”

Scotsman

Niemand houdt zich bezig met de bedoeling van de weerbarstige ouders. Daarentegen doen alle politici hun best om de arme moslims te begrijpen en de ouders van zoveel “racisme” te beschuldigen.

Screenshot_45

Minister-president David Cameron zei dat men “het moeras van het extremisme” zou laten opdrogen. (Liveleak.com)

Hier, bij Liveleak, komen in ieder de ouders aan het woord, die hun kinderen niet naar de moskee willen laten gaan.

Wanneer je niet wilt dat je kind zulke dingen leert, zou men aan iemand moeten toestaan “nee” te zeggen. Ik heb veel vrienden die een andere religie hebben, maar zij proberen niet mij hun religie constant voor de neus te houden.”

of:

“Het moment is slecht gekozen met al die demonstranten en de mensen die op straat gedood worden. Als het een beetje rustiger zou zijn, zou ik hem meegestuurd hebben.”

Screenshot_48

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/06/08/rassistische-schottische-wehren-sich-gegen-moscheebesuch-mit-der-schulklasse/#more-45833

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Schotland. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Racistische” Schotse ouders verzetten zich tegen moskeebezoek met de klas

 1. Tom Hendrix zegt:

  Gloeiende sodeju, de ouders hebben gelijk! WTF, sturen de muzelmannen hun kinderen soms naar de protestantse kerk, de katholieke kerk, de boeddha tempel? Altijd dat getreiter en gezeik van de moslims, kotsmisselijk ben ik van dat volk. En wat de politieke lafaards betreft, jullie kunnen de boom in wat mij betreft!

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  De redactie van Kybeline vergeet de helft: kijk maar eens wat ze Deense schoolmeisjes verplichten te dragen, godverdomme!!!
  http://www.barenakedislam.com/2013/06/07/scotland-parents-wise-up-many-pull-their-children-out-of-a-school-field-trip-to-edinburgh-mosque/

  Like

 3. Jan zegt:

  “Deze reactie van de ouders splijt onze gemeenschap nog meer en brengt de mensen op verkeerde ideeën. Het moedigt negatieve opvatting met betrekking tot de islam aan.”

  Man, o man, wat haat ik dat volk met hun gejank en gejammer. Verontwaardigd zijn (gespeeld) als een ander zijn hoofd niet op het hakblok wenst te leggen.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Wat gaan we nou weer krijgen???!!!
  Die ouders hebben groot gelijk; ik zou mijn kinderen ook ABSOLUUT NIET naar een moskee laten gaan. OVER MIJN LIJK! Wanneer zal moskeebezoek hier verplicht worden?
  Die moslims willen dus onze westerse kinderen ook al op sluwe wijze hersenspoelen!
  Die lui infiltreren meer en meer en ik voel me steeds verder verraden door de moslimknuffelaars die menen dit land te mogen ‘besturen’!
  Net op TV gekeken naar een item over de eveneens tot ‘mantelzorger’ te dwingen burger want de zorg is onbetaalbaar en wordt nóg onbetaalbaarder, beweren de Haagse landverraders/volksverlakkers.
  GEEF DAN NIET ZO VEEL VAN ONS GELD UIT AAN DIE ISLAMISERING, AAN DIE LUIE KANSLOZE AFRIKANEN IN ‘ONTWIKKELINGSLANDEN’ EN AAN DIE DUIVELSE EU!!!!
  Besteed het belastinggeld %^$#!#$% aan onze eigen westerse bevolking en vooral aan onze bejaarden!
  BAH, stel schurken in Den Haag!
  Ik kan hier toch zo gloeiend kwaad over worden!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat 19.50. uur. Mij komt het ook mijlenver “de strot”, uit. Dankzij het GEDROCHT EUSSR, en de enorme massa-immigratie in Europa, en helaas ook in NEDERLAND, is ons aardgasgeld verjubeld en worden we gedwongen leningen af te sluiten om de EUSSR en het MOSLIMGEBROED terwille te zijn. Verraders in Den Haag, die in Juni vorig jaar achterbaks hebben ingestemd met het ESM WURGVERDRAG, waardoor we nu compleet overgeleverd zijn aan Brussel. En onze lachende “Lul de behanger”, Rutte brengt waanzinnig lachend nog wat MILJARDEN van ons naar de COMMUNISTEN BAROSSO,SCHULZ,von ROMPUY en VERROTSTAD! Ondertussen mag onze eigen bevolking zich scheel betalen aan LASTENVERZWARINGEN opgelegd door de Vereniging Van Dieven en de Partij van de Afbraak. Bedankt stomme strategische stemmers van 12 september 2012. Ik hoop dat het jullie slecht vergaat EZELS dat jullie zijn. Bah!

   Like

  • marjolein zegt:

   goed zo ik denk er ook zo over mijn kind heeft dit gelukkig niet hoeven meemaken want hij is van een vorige generatie maar ik zou het ook absoluut weigeren dit is van de gekke

   Like

 5. Wachteres zegt:

  Een paar jaar geleden weigerden ouders ook om hun dochter naar de moskee te laten gaan.
  Ze moest namelijk als een moslima gekleed op komen draven. Omdat de ouders daar tegen waren werd er gedreigd met de inspectie: “onwettig afwezig”.

  Soms worden leerlingen zelfs gedwongen om de ‘geloofsbelijdenis’ van de islam op te zeggen:
  “Allah is de enige God en Mohammed is zijn profeet”.

  En Tom ….. terecht wat je zegt. Worden moslims gedwongen om o.a. aan kerkbezoek te doen?
  Om zich te oriënteren op andere godsdiensten?

  Nee dus …. Ook in België speelt dit probleem. En ongetwijfeld in andere Europese landen.

  http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?f=24&t=21384

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wachteres 19.52. uur. Beste Wachteres inderdaad speelt dat overal in Europa. En logisch te verklaren is dat ook, en waarom: te beginnen de verraders van het Europa parlement in 1975, die de Resolutie van Straatsburg aannamen. En laat het dezelfde politieke partijen zijn, van links tot rechts, die nu nog steeds in heel Europa in de regeringen en/of het parlement zitten. De volgende verraderpartijen zijn: SOCIASLISTEN, SOCIAAL-DEMOCRATEN, CHRISTEN-DEMOCRATEN, LIBERALEN en zelfs -kots- de zgn. CONSERVATIEVEN. Zo rolt dat in ons Europa, onze eigen POLITICI VERRADERS van VOLK en VADERLAND, en compleet ISLAMOFIEL!

   Like

 6. Trucker zegt:

  Cameron is een vriendje van de moslimbroeder HUSSEIN barack uit de usa.
  Men mag zeggen wat men wil over Tony Blair maar hij koos voor de JUISTE vrienden zoals een George Bush jr en deze zou, net als de betreurde Ronald Reagan NOOIT voor een islamiet gebogen hebben zoals we de moslimbroeder HUSSEIN barack hebben zien doen met de in soepjurken gehulde islamiet.
  In engeland gaat het met de linkse multikul regering van kwaad naar erger, islamieten mogen OPENLIJK rascisme uiten tegen de Brit, tegen de britse regering, tegen alles en iedereen maar geen Brit die het in zijn hoofd moet halen om te demonstreren tegen de islamiet.
  Ook erg nefast voor de Rechtse én islamofobe Brit is de MASALE aanwezigheid van islamieten op ELK niveau in alle openbare diensten, niet in het minst de politie.
  engeland waar de vrouwelijke politie agentes een kopvod verplicht bijhebben, waar het VERBODEN is tijdens de ramadram te eten of te drinken in aanwezigheid van islamieten.
  Ik zou mijn kinderen van die ROTSCHOOL afhalen na eerst mijn mening te hebben geuit tegen de islamofiele SCHOFT directeur die via zijn school Groot Britgane wil uitverkopen aan de islamieten.
  Zal ook zo’n linkse multikuller zijn die tegen het Katholieke geloof is en de religie van de vrede het einde vind.
  Naar de arabische lentelanden met dat SOORT, kunnen ze daar alvast ervaring opdoen in lijfstraffen en hoe je een vrouw opvoed.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Groot gelijk! Het IS toch ook je reinste nonsens, ook zonder wat er allemaal intussen gebeurd is! Nemen ze die kinderen soms ook speciaal mee voor een bezoekje aan de Methodistische kerk? De Zevendedags-adventisten? de Synagoge? Nee. Waarom dan uitgerekend wel naar een moskee?! Het ligt er wel zó duimendik bovenop en het is, zo kort na Rigby’s dood wel zó ongepast, dat je nóg van je stoel valt van het feit, dat niet méér ouders zo principieel geweest zijn! Bezin je op deze waanzin, GB, voor je je verstand helemààl verliest! De moslims zijn bezig van je hoofdstad Londen een puinzooi te maken en jullie sturen je kinderen naar de MOSKEE! Cameron, donder voor mijn part op naar Buckingham Palace als kamerdienaar, maar verlaat de politiek, voor je het Britse volk helemaal de vernieling in helpt met je dhimmitude!,

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Gaan die moslim kinderen dan ook naar een kerk????????????????????

  Like

 9. Jelle R zegt:

  Zo’n 10 jaar geleden toen ik nog op de basis school zat, ik ben nu 20 jaar, zat er bij mij een jongetje in de klas van de allereerste grote moslim familie in ons dorp. Hoewel ons dorp (Duffel) zich tussen Mechelen en Lier bevindt was er nauwelijks sprake van moslimimmigranten in onze regio. Nu was er elk jaar in ons school een soort meerdaagse uitstap zoals bosklassen, die bedoeld waren om ons op een leuke manier nieuwe zaken te leren kennen en leerstof aan te brengen, en in dat jaar gingen wij op zeeklassen. Het jongetje ging nooit mee op die uitstappen en zijn jongere en oudere broers op onze school bleven ook elk jaar thuis. Zonder ons bewust te zijn van de werkelijke redenen van dat duivelsgebroed vonden we het zielig en dachten we dat dit kwam omdat ze niet veel geld hadden, ze ontvluchten immers hun arme landen! 10 jaar later is alles hier razendsnel veranderd en denk ik nog aan die tijd toen het begon, ik weet nu wel beter wat toen hun bedoeling was. Nooit werden er vragen gesteld aan hun maar owee als wij weigeren om een bezoekje te brengen aan hun moskee’s dat nog niet eens bedoeld is als leerstof of belangrijk is voor onze studie’s! Ze hebben zich vanaf het begin afgezet tegen ons en zullen ook nooit participeren aan onze maatschappij zoals wij ze zien en willen!

  Like

 10. Avidia zegt:

  Tistochwat zegt: 8 juni 2013 om 19:50
  Helemaal met je eens, het zweet staat in mijn handen en….. ze jeuken ook om actie te ondernemen.

  Like

 11. daiyu-ninja zegt:

  Jelle R zegt:……….Ze hebben zich vanaf het begin afgezet tegen ons en zullen ook nooit participeren aan onze maatschappij zoals wij ze zien en willen!

  Moslims wilde en willen ons niet en nu willen wij hen niet meer.

  Het wordt tijd dat moslims gedwongen worden een kerk te bezoeken met een kruisje om hun nek.
  Ik kan nu al met 100% zekerheid zeggen dat ze dat zullen weigeren onder het mom van: de islam/koran verbiedt ons een kerk in te gaan.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @daiyu-ninja 16.54. uur. Dat is zo zeker als twee keer twee vier is. Wat mij betreft fikken al deze HAATHUTTEN door heel Europa af. KOTSMISSELIJK ben ik van de moslims, en van hun gedreig, en hun gezeik, en hun moordlust. Islam ga heel gauw dood!

   Like

 12. Tienus Plotseling zegt:

  Het is nu ongeveer tien jaar geleden, mijn dochters zaten op een openbare basisschool hier in het dorp. Op een dag kwamen zij thuis met de mededeling: morgen komt de imam op school om iets te vertellen over de islam. Waarop ik meteen zei, dan blijven jullie thuis. Mijn echtgenote was het hier niet mee eens en vertelde mij, dat het een goed idee was, de kinderen eens met een andere religie kennis te laten maken. Waarop van mijn kant de vraag kwam, wanneer voor het laatst een dominee of pastoor op school geweest was. Nou, volgens mijn kinderen: NOOIT. Wij hadden en hebben onze kinderen niet gedoopt, omdat wij dat aan henzelf over willen laten, om later op oudere leeftijd, hier zelf over te kunnen beslissen. En daarom ook bewust op een openbare school gedaan. Nou, om een lang verhaal (met ruzie ’s avonds) kort te maken, de volgende dag gingen de meiden niet naar school en ik mocht me 2 dagen later op school komen verantwoorden om het wegblijven van mijn kinderen, die bewuste middag. Daar nog eens haarfijn uitgelegd, dat mijn kinderen niet voor niets op een openbaar onderwijs instelling zaten en ik zo-wie-zo niet gediend was van welke met moslims te asosieëren activiteit dan ook. Opeens had ik veel minder vrienden daar. Het mooie van dit alles is, dat mijn meiden me er nu dankbaar voor zijn, dat ik ze indertijd van die bewuste les heb weggehouden. Ook zij noemen het een raar geloof, die mhele islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s