“Terrorismebestrijding”: de EU is van plan op te treden tegen immigratiecritici

Screenshot_41

Onder de dekmantel van de terrorismebestrijding wordt op EU-niveau blijkbaar een krachtiger optreden tegen immigratiekritische personen voorbereid. De president van het Europees Parlement, Martin Schulz, en de EU-commissaris voor Binnenlandse Zaken, Cecilia Malmström, uiten desbetreffende bedoelingen in een actuele bijdrage in de Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ). Nadat de EU-functionarissen eerst de indruk probeerden te wekken dat de door hen verlangde ”toereikende instrumenten” zich tegen terroristen en andere militante extremisten moeten richten, verklaren ze uiteindelijk openlijk tegen wie deze instrumenten daadwerkelijk moeten worden ingezet:

Buitenlandervijandige krachten oefenen een sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer aanwezige invloed op nationale parlementen uit… Het moet duidelijk gezegd worden dat buitenlandervijandige groepen en politieke bewegingen vaak een voedingsbodem voor ideologisch gemotiveerd geweld zijn. Aanleiding tot grote zorg geeft het huidige gebrek aan leiding in Europa, die eraan bijdraagt dat steeds meer extremistische bewegingen de agenda van traditionele partijen en regeringen beïnvloeden. De EU-organen nemen de gevaren van extremisme en binnenlands terrorisme zeer serieus.

Te beoordelen naar de context zijn de richting van deze uitlatingen immigratiekritische partijen zoals het Front National in Frankrijk en niet bij naam genoemde immigratiecritici in partijen zoals de Duitse SPD.

Daarvoor hadden de VN al druk op Duitsland uitgeoefend, omdat de “bevolking” niet voldoende “beschermd” zou worden tegen kritische geluiden zoals dat van Thilo Sarrazin, en Duitsland een ultimatum gesteld voor de invoering van maatregelen om een einde te maken aan uitlatingen zoals die van Sarrazin.

Onafhankelijk daarvan is in tal van Europese landen al langere tijd de tendens waar te nemen om op de toenemende kloof tussen de officiële voorstellingen en de daadwerkelijke situatie in existentiële zaken zoals de euro- en immigratiepolitiek in toenemende mate met repressie tegen critici en verhoogde inspanningen ter controle van informatie te reageren.

Screenshot_42

Cecilia Malmström

De politicoloog Timo Lochoski legde de daaraan ten grondslag liggende logica uit in een o.a. door de Bondscentrale voor politieke vorming gepubliceerde bijdrage. Volgens deze bijdrage zouden bepaalde politieke kwesties in openbare discussie gestigmatiseerd moeten worden om de opkomst van een van deze kwesties behandelende oppositie te voorkomen. Net zoals de EU-functionarissen beroep Lochoski zich daarbij op de bescherming van “Europese waarden” zoals “verscheidenheid” en “mensenrechten”.

In de praktijk neemt het al lopende optreden in verschillende landen verschillende vormen aan, van de opheffing van de immuniteit van oppositiepolitici vanwege immigratiekritische uitlatingen tot aan het achterhouden van informatie door de autoriteiten toe met de motivering dat hun bekendmaking in de bevolking voor politiek ongewenste conclusies zou kunnen zorgen. Tegelijkertijd proberen regeringen in het kader van programma´s met autoritair aandoende namen zoals “Denk bont” aanzetten m.b.t. toegestane en gewenste meningen op te stellen en in deze richting pedagogisch op de desbetreffende bevolkingen in te werken, waarbij in Duitsland in dit verband al een krachtiger politieke aansturing van de media door hun verplichting tot “cultuurgevoelige” verslaggeving werd geprobeerd.

In Duitsland moeten kritische stemmen er bovendien nu al rekening mee houden om door een van de kant van de staat gefinancierde “burgersamenleving” dusdanig onder druk gezet te worden, dat sociaal isolement en verlies van arbeidsplaats afzienbare gevolgen van kritische uitlatingen zijn. Als het aan de politiek verantwoordelijken ligt, dient in politieke kwesties van existentiële betekenis blijkbaar niet alleen georganiseerde oppositie verboden te worden, maar alleen al het uitspreken van afwijkende meningen. De kiezer mag zich hoogstens nog via een kartel uit politiek en media om geënsceneerde bijkomstige zaken zoals “seksisme” of de verbouwing van het station in Stuttgart boos mogen maken, opdat de indruk tenminste oppervlakkig behouden blijft in een liberale en democratische staat te leven.

De nu door de EU-functionarissen aangekondigde maatregelen zetten de tendens om democratische ordes af te lossen door een naar verhouding zacht totalitarisme, consequent voort en daarom zou het de komende jaren voor een eventuele oppositie nog moeilijker kunnen worden om zich te formeren of überhaupt haar standpunten naar buiten te brengen. Indien deze tendens zich verder doorzet, zouden op de middellange termijn alle conventionele opties wel eens uitgeput zijn om een volledige opheffing van de liberaal-democratische fundamentele orde van de Bondsrepubliek Duitsland nog te verhinderen.

Screenshot_43

Martin Schulz

Bron:

http://ernstfall.org/2013/06/07/terrorismusbekampfung-eu-plant-vorgehen-gegen-zuwanderungskritiker/#comments

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

24 reacties op “Terrorismebestrijding”: de EU is van plan op te treden tegen immigratiecritici

 1. Tom Hendrix zegt:

  De maskers vallen. De RODEN en hun vazallen van de communistische EUSSR laten hun ware gezicht zien!

  Like

 2. bobzelf zegt:

  Nou dan hebben ze veel te doen !
  Probeer mij dan maar tegen te houden !
  Als ik constateer dat het een gekkenhuis is in brussel , zal ik ze dat vertellen ook .
  of hebben we geen vrijheid van meningsuiting ook meer in de wet staan ?
  En ik weiger accoord te gaan met Ein Volk , Ein Reich und Ein Fuhrer !
  Lang leve de democratie in de EUSSR .
  UIteraard mag U voor Uw mening uitkomen, maar er wordt dan wel gelijk geschoten !
  GEKKENHUIS !
  Natuurlijk zal ik na een democraties REFERENDUM MIJN KOP HOUDEN ALS 51 % DOOR WIL GAAN MET DIE GEWELDIGE STABILITEIT BRENGENDE EURO EN AL DIE WERKGELEGENHEID IN EUROPA , GEWELDIG !!!
  dus kom maar op met je REFERENDUM !! , WE ZITTEN KLAAR HOOR ALLE NEDERLANDERS !!!
  durf het maar uit te schrijven , ik tart jullie allemaal !!!!

  Like

 3. Trucker zegt:

  In feite is uiteindelijke bedoeling van de eurabisten : Nationaal Socialisten Groenen en ander verzameld TUIG (zal het voor de duidelijkheid nog eens heralen hoe ik denk over de eurabia dictators T U I G van de bovenste richel) de soevereine wetgeving zo uithollen dat de eurabia naties nog enkel bevoegdheid gaan krijgen over pakweg de kleur van terrasstoelen of welke lengte een boom mag hebben.
  In diezelfde mate zal het eurabia dictatorschap alle bevoegdheden naar zich toetrekken (zijn ze onderhand al flink met bezig, vaak onopgemerkt door de DOMME kiezer want die intereseert het hem/haar toch geen éne reet) en ook de bakens zetten voor te nemen sancties tegen ELK kritisch geluid tegen ISLAMIETEN, ASIELPROFITEURS of het minste protest tegen lieden zoals van rompuy, schulz, barosso of dat (net zo KNETTERGEK als de voorgaande SCHOFTEN) WIJF malstrom.
  Wie zich niet aan de richtlijnen zal houden wordt monddood gemaakt, het budget voor propaganda voor eurabia zal een veelvoud worden wat het nu is, de media (de trouwste bondgenoot van alles en iedereen die tegen Rechts én islamofoob is) zal ook een duit in het zakje doen, maw nog meer als vandaag heilboodschappen over lieden zoals de spastische voluntarist verhofsadt met zijn vriendje de PEDOFIEL COHEN BENDIT en immer dezelfde linkse multikullers eurabisten als SPA en Groenen in pelgie het wierookvat laten zwaaien…
  De voetbalstadions (machthebbers kennen daar zeer goed de mogelijkheid van om mensen in op te sluiten in afwachting van afvoeren) wordt in elke dictatuur gebruikt, zijn al uitgerust om massa’s in afzondering te plaatsen en te isoleren.
  De eurabia SMEERLAPPEN zoals een van rompuy en een schulz met dat WIJF malstrom, barosso is er enkel voor de show, zijn in een razend tempo (en bewust verzwegen door de media) de DOMME kiezer aan het hersenspoelen en voor de kritisch denkenden zoals wij (Rechts én islamofoob) een reeks wetten en verorderingen aan het uitvaardigen die ELK KRITISCH GELUID dat geuit wordt in de kiem zal smoren…
  Enkelen zijn een rots in de branding, bij ons Filip Dewinter (blijft voor mij DE man van DE partij), Geert Wilders (een moedig man die meer ballen an zijn lijf heeft dan de verzamelde BENDE links multikul tesamen), Marine Le Pen, we weten ondertussen dat de eurabia handlangers gezocht hebben tot ze een knuppel vonden om een populaire politica te vervolgen (en te pogen net als in Vlaanderen een partij te neutralisren), in Engeland hebben we een eurabia criticus als Nigel Farrage, voor mij persoonlijk is hij niet rechts genoeg maar hij is radicaal tegen eurbia wat hem tot bondgenoot maakt.
  Er zijn er nog partijen die tegen eurabia en islamieten en asielprofitariaat zijn maar ik hou het voor dit moment op wie nabij is in het oude Europa.
  Zaak blijft de DOMME kiezer te kunnen overtuigen dat hij beseft wat hij/zij uitvreet met het potlood in het kieshok want vele politiekers verhullen zich in stilzwijgen omtrent hun ware bedoelingen of partijprogramma, dan moet je hun programmapunten kennen en dat is voor de DOMME kiezer al iets te vermoeiend.
  In deze optiek kan ik niet genoeg de nadruk leggen op het feit dat in Vlaanderen de ACHTERBAKSE FOEFELAAR de wever bart, gouwleider van de bende NVA met zijn kornuiten PRO EUABIA is, PRO immigratie, PRO MULTIKUL tout court en als kers op de taart TEGEN een simpele splitsing van pelgie…hij kiest voor con… (leuke woordspeling maar moet je iets bedreven zijn taal van Molière) federalisme.
  Weet het dat ik iets of topic ga maar een politicus die geslepen is en zijn ware bedoelingen verhuld is belangrijk genoeg om te duiden.want ook hier wordt de DOMME kiezer geflikt.
  Tot slot eurabia wordt een realiteit en ik denk dat het zonder strijd te laat zal zijn om het tij te keren, de enige kans (een waterkansje gezien de buitensporige maatregelen die de eurabia dictators nemen met hun handlangers) is dat het euro circus in elkaar stuikt…dat is het enige dat de machtswellustelingen als schulz, een barosso, dat knettergekke wijf malstrom of de uitverkoper van europa de genaamde van rompuy hun plannen kan dwarsbomen.
  Daarom ook de DRAKONISCHE maatregelen om die euro te behouden

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Aha. Orwell. Animal Farm. “……but some of you could take the wrong decisions and where should we be?” Daarom wordt er een speciaal lichaam aangesteld dat voor haar burgers beslist en dat zorgvuldig selecteert, wat ze te horen krijgen en wat niet. Typisch, George Orwell schreef dit boek in de late jaren ’40 en zag de EU toen nog niet aankomen. Of wel? Vele jaren heeft men aangenomen, dat hij met dit boek èn met ‘1984’ het Communistische systeem op het oog had. Of misschien alle soorten dictaturen, maar met name met het toenmalige Oostblok vertoonden beide verhalen veel overeenkomsten. Toen het jaar 1984 dan uiteindelijk achter de rug was en het communisme in de jaren daarna ineenstortte, haalde menigeen opgelucht adem: Wéér een doemdenkerij ontzenuwd….. Ja, ja…..
  Zijn wij met z’n allen in de valkuil getrapt, die EU heet? NEE. Dat zijn we niet! Onze bestúúrders hebben het ons door de strot geduwd, nota bene nadat wij, door middel van een referendum massaal tegen hadden gestemd. Maar dat hadden ze voorzien, want dat referendum was ‘niet bindend.’ De gore schoftenstreek! ZIJ wilden die EU, ZIJ wilden al die buitenlanders -zeg maar gerust: moslims- hier hebben en nu we er met zijn allen in zitten worden er langzamerhand de gemeenste middeltjes uit de kast gehaald om de vrijheid van meningsuiting in te perken! Orwell op zijn best, weliswaar niet anno 1984, maar anno 2013!
  Als Duitsland -en andere landen- dit soort dingen vam de grond weet te krijgen, is dat ècht het begin van het einde!

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Geweldig die Orwell hij ziet gewoon hoe haasje hupt.
   Het een is het gevolg van het ander.
   Helaas leren mensen niet van geschiedenis dus moet het iedere keer weer opnieuw gebeuren.
   En tegenwoordig leren ze niet eens geschiedenis.
   Dus ze leren niks.

   Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Mrtin Schulz, du kannst mich mal..!!!

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  letter a vergeten…

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Trucker 19.03. uur. Ik sta volledig achter uw reactie Trucker. Geen kwartier voor de ISLAMKNIELERS en de fascistische EU DICTATORS. Wat mij betreft het hele zooitje aan de hoogste boom! LANDVERRADERS dat zijn het!

  Like

 8. Helena zegt:

  Dit schreef ik van de week nog onder het artikel over Obama, aangezien zich daar precies hetzelfde afspeelt als hier (toeval, dacht ik niet) kan ik mijn commentaar van toen hier ook gewoon onder plakken

  Ben alleen een beetje bang dat hetgeen hij als terrorisme ziet niet per definitie hetzelfde is
  dan hetgeen wat wij er onder verstaan.
  Wij zien de islam als de terroristen machine, hij ziet ons, je weet wel “extreem rechts” als potentiële terroristen.

  Man, man wat kots ik toch van die gast met zijn niet meer zo heel geheime dubbele agenda.
  Echt als ik 1 maar dan ook maar 1 iemand uit mocht kiezen uit de hele wereldbevolking
  wiens kop mag rollen (figuurlijk gesproken dan hé, politiek gezien natuurlijk, want je moet vandaag de dag toch extra voorzichtig zijn) dan is het de zijne wel.

  Niet dat het ook maar ene flikker helpen zal maar er is natuurlijk alweer een petitie
  gestart. Ik heb hem maar getekend.
  http://www.causes.com/nsa_spying?utm_source=causes&utm_medium=newsletter&utm_campaign=WE928_1682

  Like

 9. Roni Thome zegt:

  @Beste Jean
  U schrijft: “Wie nu zou denken dat bij het politiek gespuis de ogen zouden opengaan betreffende die achterlijke gewelddadig enz”…die zit fout.”
  Natuurlijk zit hij of zij fout!. Het politiek gespuis schuilt zich onder de paraplu van ‘Samen voor ons Eigen’. De huidige Europese elite dankt haar maatschappelijke topplaats aan de ideologie van relativisme, multiculturele en politiek-correcte agenda. Haar machtspositie (ook in financieel opzicht) dankt ze aan de valse revolutionaire ideeën uit haar verre jeugd. En machtpositie wordt nooit uit vrije wil weggegeven. Er is hard aan gewerkt om de macht te consolideren; vooral via de ‘veiligheidsharnas’ genaamd EU. En de gewone burgers dan? Daarop kan men een ‘Haagse antwoord’ geven: ‘Die kunnen of mogen de tyfus krijgen’. Lezers die twijfels hebben, kunnen naar de volgende link van E.J. Bron Googelen : https://ejbron.wordpress.com/2013/06/08/terrorismebestrijding-de-eu-is-van-plan-op-te-treden-tegen-immigratiecritici/
  Hier wordt haarfijn uitgelegd dat onder de dekmantel van terrorismebestrijding wordt, op EU-niveau, krachtig opgetreden tegen …Immigratiekritisch personen!. Daar moet volgens de president van de ‘meevretende EU Parlement’, de Bolsjewiek Martin Schultz, en de beruchte, hoogbetaalde EU-commissaris voor Binnenlandse Zaken, Cecilia Malmström, streng opgetreden. Ze gebruiken zelfs een soort juridische taal die gelijk staat aan die van Nazi Duitsland: ‘toereikende instrumenten’ die een beetje afwijkt van ‘Endelosung’.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Roni Thomé 21.55. uur, op 8/6. Roni, de hele politiek van links tot rechts, heeft lak aan de eigen bevolking gekregen.

   Like

   • Roni Thome zegt:

    Dezelfde minachting voor het eigen volk, die de huidige Europese politiek kenmerkt, deelde ook de Franse en Russische adel voor de revoluties van 1790 en 1917. Marie Antoinette dacht dat de hongerende mensen kunnen gebak eten als zij geen brood meer hebben. Korte tijd daarna kon zij zelf helemaal niets meer eten …Zij nam afscheid van haar hoofd!. In Rusland ging het met de ‘top-bobo’s van de Tsaar’ niet beter af. Wie niet tijdig kon vluchten, vond de weg naar de dood. Als je de huidige Nederlandse politiek probeert te analyseren, valt het direct op dat politici van links en rechts hebben volledig het contact met de realiteit verloren. Halbe Zijlstra, Martin van Rijn, Edith Schippers en Jeroen Dijsselbloem zijn schoolvoorbeelden voor deze houding. Ze zijn bang voor de ECB en de Europese Parlement en leven met het idee dat zij hun eigen volk in ‘hun zak’ hebben. Henk en Ingrid? (vooral als ze ziek zijn) …Een eitje!. Je hebt ze zo onder de duim.

    Like

 10. ben zegt:

  “the third reich” is een feit,tot stand gekomen door decenia lang links beleid.
  de linksen noemen andersdenkenden,extremen,racisten,nazi’s,bla bla bla maar kijk wat zij gepresteerd hebben op pakweg een halve eeuw tijd.een prachtig continent onherkenbaar verminkt en een dictatuur tot stand gebracht en vinden van zichzelf dat ze superieur zijn tenopzichte van alles en iedereen die niet links is,de nieuwe ubrmenshen.
  de jaren 40 zijn terug met dank aan links en net zoals toen zullen verzetsgroepen ontstaan om hun waanzin en misdaad tegen de mensheid te stoppen,de geschiedenis herhaald zich voor onze ogen.

  Like

 11. Avidia zegt:

  Ik voel me totaal niet gehinderd om anti EU en anti islam te zijn, ik heb niets te maken met die mensen in Brussel, ze hebben zich niet aan mij voorgesteld, niet gevraagd of ik het ergens mee eens ben, ik voel me volkomen vrij om kritiek uit te oefenen. Ze zijn niet gekozen, ze zijn ons opgedrongen, dus weg er mee. Ik doe niet mee aan die zelfverheerlijking, afbraak wordt geboden.

  Like

 12. Avidia zegt:

  Theresa Geissler zegt: 8 juni 2013 om 19:34
  Wat je daar zegt, zo denk ik er ook over, razend ben ik :-{{{

  Like

 13. BertG. zegt:

  En meteen de ultieme reden waarom het allemaal wel mee valt in NL met het asiel beleid.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21634129/__Nederland_niet_populair__.html
  Wedden dat ze dit aanvoeren om de grens nog verder open te zetten. (kan dat dan)
  Zo weten ze altijd wel de boel te verdraaien en dat we niet zo moeten zeuren. Want SIELIG
  Het gaat nou nog veel drukker worden. Alles voor het project en de goede naam van dit k*t land.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @BertG 09.47. uur. Wedden dat ze dit argument aanvoeren om de grens nog verder open te zetten, zegt U, nou dat is volkomen waar Bert! Twijfel ik allang niet meer aan met de Partij van de Afbraak in het kabinet!

   Like

 14. daiyu-ninja zegt:

  Zij – politici – hebben die barbaren naar onze landen gehaald zonder ons iets te vragen.
  Als moslims niet bekritiseerd willen worden, dan moeten ze zich normaal gedragen.
  Ze doen het allemaal zelf.

  Like

 15. daiyu-ninja zegt:

  Correctie: allemaal moet helemaal zijn.

  Like

 16. Pingback: Vrijdag, Zaterdag, Zondag, indoctrinatie dagen | Golfbrekers

 17. Pingback: “Terrorismebestrijding”: de EU is van plan op te treden tegen immigratiecritici | Welke toekomst?

 18. Willem zegt:

  Ongelooflijk !! Uit de EU z.s.m !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s