Arabische Jodenhaters achtervolgen rabbi. Wat doen de veiligheidsdienst en de politie?

Screenshot_13

Vijf dagen geleden in Offenbach: Arabische jongeren bedreigen een rabbi en achtervolgen hem. Deze laffe jakhalzen verkrachten hier niet alleen vrouwen, beroven niet alleen oude omaatjes, doden ze vaak en slachten niet alleen bij voorkeur jonge mannen af, nee, ze haten Joden openlijk op straat. Het gaat om Jodenhaat, niet om antisemitisme. Een geschoolde moslim zal bij de beschuldiging van antisemitisme onmiddellijk jammeren en zeggen dat hij toch ook Semiet zou zijn en daarom geen antisemiet zou kunnen zijn.

Tot geweld bereide jonge moslims laten hun frustratie de vrije loop tegen Joden. De laffe jakhalzen doen mee aan de Europese trend. Toulouse maart 2012: islamitische amokloper voor een Joodse school, vier dodelijke slachtoffers, waaronder drie kinderen. Joden beschouwen Frankrijk steeds meer als een onveilige plek:

Die Welt” van 02-09-2012:

(…) In Amsterdam werden politieagenten in burger met een keppeltje op als “lokvogels” ingezet om de bijna altijd van oorsprong Marokkaanse vechtersbazen op heterdaad te betrappen. De voormalige Europese Commissaris en Israël-vriend Frits Bolkestein stelde in 2010 berustend vast dat er voor “herkenbare” Joden geen toekomst zou zijn in Nederland – vanwege het toenemende aantal intolerante moslims…

Het meest dramatisch echter is de situatie in het Zweedse Malmö, waar een grote islamitische gemeenschap de Joden het leven zo moeilijk maakt, dat vele jonge gezinnen al geëmigreerd zijn. De sociaaldemocratische burgemeester daar denkt dat alles beter zou worden als de Zweedse Joden zich “van de staat Israël distantiëren”. (…)

Wat mij in deze zaak bezighoudt, is de reactie van de veiligheidsdienst en deels van de politie! Ze nemen de versie van de Arabische Jodenhaters over en treden tegen de rabbi op. De veiligheidsdienst en gedeeltelijk de politie in Offenbach werken kennelijk samen en sympathiseren met de Arabische daders en bouwen een positieve relatie met hen op door op te treden tegen het joodse slachtoffer.

In de psychologie noemt men dat “identificatie met de agressor”. Dat doet de politie in Bremen ook, toen indertijd misdadigers van de Libanese Miri-clan een eigenaresse van een boetiek voor de ogen van de politie sloegen en met de dood bedreigden. Ze had als bewijs een foto gemaakt. De politie dwong haar de foto te vernietigen en liet de Miri´s lopen. Het fenomeen is ook bekend bij gijzelingen (“Stockholm Syndroom”).

Zijn we al zo zwak en capituleren we voor de agressie, de gewetenloosheid van deze racisten en seksisten?

Multiculti leidt tot burgeroorlog. We hebben bondgenoten nodig. Polen, Russen, Kazakken?

haGalil.com:

Gisteren moest ik iets uitermate onaangenaams en traumatiserend meemaken, hier in Offenbach, de stad waar ik al 15 jaar als gemeenterabbijn en Chabad-vertegenwoordiger woon. Dit is niet de eerste keer. Om openlijk verbaal aangevallen te worden gebeurt dagelijks…

Door rabbi Menachem Mendel Gurewitz

Er gaat geen week voorbij, waarin mijn zoons en ik niet lastig gevallen en beledigd worden, alleen vanwege ons joodse uiterlijk. Normaal gesproken roept men ons “Jood”, “stront-Jood” en “Viva Palestina” na.

De gebeurtenis van gisteren heeft me echter wakker geschud!

Toen ik in het winkelcentrum KOMM een paar boodschappen deed, hoorde ik de niet ongebruikelijke roep “Jood, Jood”. Toen ik me omdraaide in de richting waar het geroep vandaan kwam, zag ik een groep “jongeren” bij een cafetaria. Ik besloot tot actie over te gaan en de groep met mijn mobiele telefoon te fotograferen om hiermee later naar de politie te gaan. Daarna ging ik verder met boodschappen doen. Toen ik door de gangpaden liep, zag ik twee mensen van de veiligheidsdienst in begeleiding van ca. 10 “jongeren”.

Screenshot_14

Ze omsingelden me en een van de veiligheidsmensen begon: “Hebt u foto´s van deze jongens gemaakt?” Toen ik uitlegde waarom ik dat gedaan had, zei een van de jongens: “We hebben u helemaal niet bedoeld met ´Jood´. Daarmee bedoelden we een van onze vrienden. Die was gierig en wilde zijn eten niet met ons delen.”

De veiligheidsman negeerde de opmerkingen en riep: “Ik heb gezegd dat u de foto´s moet wissen, NU!”. Ik zei dat ik ze zou wissen als we contact met de politie zouden opnemen. Terwijl de veiligheidsman de politie belde, kwamen de jongeren dichter om me heen staan en schreeuwden dat ik de foto´s moest wissen.

De veiligheidsman gaf me zijn telefoon met “de politie” aan de lijn. Nadat ik me had voorgesteld en verteld had wat er was gebeurd, antwoordde “de politie” dat zij niets te maken zou hebben met wat er gebeurd was en dat ik de foto´s onmiddellijk moest wissen.

Daarna werd ik door de veiligheidsmensen en de jongeren naar buiten gevolgd. Ze schreeuwden tegen me dat ik moest bewijzen dat ik de foto´s gewist zou hebben – tegelijkertijd maakten ze foto´s van mij en dreigden van hun kant de zaak openbaar te maken. Ze schreeuwden en brulden en niemand van de voorbijgangers reageerde. Velen grinnikten zelfs bij de aanblik.

De situatie werd hachelijk toen een van de jongeren mij de weg versperde en me niet doorliet. Hij begon me te duwen en tegen me te schreeuwen. Ik probeerde te vluchten, maar ik was omsingeld en in gevaar. Plotseling kwam er toevallig (!) een vriend langs die me zag. Ik sprong bij hem in de auto en kon op wonderbaarlijke wijze ontsnappen.

“Maak je er niet druk om”, is het mantra dat ik de laatste 15 jaar steeds herhaald heb. Ik heb mezelf geleerd dit alles te negeren en door te gaan. Ik zei tegen mezelf dat het alleen maar jonge mensen zouden zijn, onwetend en zonder opvoeding. Het is niet echt ernstig, alles komt wel goed.

“Maak je er niet druk om”, brachten mijn vrouw en ik onze kinderen bij, hoe met de situatie om te gaan. “Draag een capuchon over je keppeltje”, “verstop de koordjes van je gebedsdoek”, “vergeet niet altijd een mobiele telefoon bij je te hebben”, “val niet teveel op”.

Onlangs bezocht ik een seminar voor rabbi´s in Halle. We luisterden naar een voordracht over de reactie van de Joden op hun situatie aan het einde van de jaren-30 en in het begin van de jaren-40 onder het naziregime. Destijds werden Joden in het openbaar aangevallen, geduwd, geslagen en beledigd. Niemand protesteerde. Het was oké, omdat het om Joden ging.

En zo werd een joods kind, dat gisteren nog heel “normaal” was en met zijn beste vriend speelde, in één klap verraden en door die beste vriend uitgescholden. Zo keerden zich voormalige buren, vrienden, collega´s en schoolkameraden tegen hun “Joden”. Ik vraag me af wat er bij het kind in zijn hoofd omging. Wat hebben zijn ouders hem verteld? Misschien “Maak je er niet druk om”? hopen dat alles voorbijgaat en je weer gewoon verder kunt leven.

Na de gebeurtenissen van gisteren twijfel ik serieus aan deze instelling van “Maak je er niet druk om”. Zouden de jaren-30 anders zijn verlopen als we niet gewoon gezegd hadden: “Maak je er niet druk om”?

Het zijn andere rekwisieten, maar het draaiboek blijft op verontrustende wijze gelijk.

Nu, 2013 in Duitsland – of elders –, zouden we moeten zeggen “Maak je er niet druk om”?

Screenshot_12

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=41213#more-41213

Auteur: H.E.

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Arabieren, Dhimmitude, Duitsland, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

22 reacties op Arabische Jodenhaters achtervolgen rabbi. Wat doen de veiligheidsdienst en de politie?

 1. Lucie zegt:

  Vreselijk wat er allemaal gebeurd de laatste jaren…………..

  Like

 2. Hier nogmaals een gedichtje van me die al een paar maanden oud is maar nog steeds actueel…

  Jodenhaat

  De as van het kwaad
  draait wegens Jodenhaat.
  Velen kruipen voor Allah.
  Bah!
  Laten zich misleiden
  door een valse ‘profeet’…
  een moordlustige pedofiel
  die kon liegen bij de vleet.

  Jack Terrible

  Like

 3. Ik heb vanmorgen een kerkdienst bij gewoond. Er was een Marokkaan die zich bekeerd had tot het Christendom. Hij had het niet bepaald gemakkelijk gehad, zijn hele familie had hem verlaten. De voorganger en nog een paar andere broeders hadden het over het probleem met moslims. Zij komen ook uit moslimlanden. Moslims vernederen je als Christen, ze gooien met stront, gebruiken geweld en ze doden je zo.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Umwertung aller Werte! Gloeiende sodeju, het wordt met de dag erger met de moslims, en dat in heel Europa. Wat zijn we als burgers toch laf geworden, dat we alles van de BOOSBAARDEN slikken. Ik hoef niet meer oud te worden op deze manier. Het gore vuile VERRAAD der RODEN en andere gutmenschen is al erg, maar dat de andere politieke hier ook stilzwijgend aan voorbij gaan, zegt mij meer dan genoeg. En dat verdomme na 67 jaar! De HOLOCAUST zijn onze SCHOFTEN van POLITICI vergeten, van LINKS tot RECHTS! De enige uitzonderingen zijn in Nederland de PVV en de SGP!

  Like

 5. maria zegt:

  Die “veiligheidsmensen” zijn niet zelden zelf islamitisch. En zo’n “jongere” is al gauw een bekende.
  Hier in de Baarsjes fietsen “buurtbeveiligers” met jihad-baarden, waarvan ik denk dat de “jongeren” daar weinig van te vrezen hebben. (integendeel…) Het ergste is nog dat Gutmenschen islam-criticasters ervan beschuldigen dat ze “de treinen weer naar het oosten laten rijden.” Bedenk hoe walgelijk deze vergelijking is en je hoopt dat deze apologeten het eerste slachtoffer van de door hun zo geliefde jihad worden.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Maria 16.19. uur. Ook daar verbaas ik mij al niet meer over Maria. Onze politici hebben nu de slogan: ALLES VOOR DE MOSSELS, EN EIGEN VOLK LAATST!

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Het hele westen wordt steeds meer moslimvriendelijker ingericht.
   Voor 10-20 jaar terug zou het een schande zijn geweest om een museum te openen waar moordenaars ge-eerd worden.
   Dat zou niemand in zijn hoofd gehaald hebben.
   En kijk nu, Joden moeten vluchten omdat ze door moslims bedreigd en afgeslacht worden. Wij, het autochtone volk – mogen van de politie/burgemeesters/politici bespuwd, verkracht, beroofd en in elkaar geslagen worden door moslims.
   Waarom?…………..want dit is onze nieuwe toekomst, dus wen maar alvast aan de gebruiken en gedragingen van moslims en dat zij hier de dienst gaan uit maken.
   BAH!!!!!!!!!!

   Like

 7. Roni Thome zegt:

  Arabische jongeren bedreigen een rabbi en achtervolgen hem. Deze laffe jakhalzen verkrachten hier niet alleen vrouwen, beroven niet alleen oude omaatjes, doden ze vaak en slachten niet alleen bij voorkeur jonge mannen af, nee, ze haten Joden openlijk op straat. Het gaat om Jodenhaat, niet om antisemitisme. Een geschoolde moslim zal bij de beschuldiging van antisemitisme onmiddellijk jammeren en zeggen dat hij toch ook Semiet zou zijn en daarom geen antisemiet zou kunnen zijn.

  Niemand staat versteld over wat de Arabieren en Moslims in Europa doen. Men kan spreken over een dagelijks nieuwsvoer voor de (vooral internet) media. Wij zullen maar een lijstje voeren van hun geliefde tijdbezigheid: a) ze verkrachten autochtone vrouwen van alle leeftijden inclusief kleine meisjes beneden de 10 jaar oud. De nadruk ligt vooral op niet Moslim zijn, b) ze beroven op brute wijze mensen op straat; vooral autochtonen van alle leeftijden van kleine schoolkindertjes tot hoogbejaarden oma’s. Ook hier ligt de nadruk op etniciteit en het Dhimmie zijn, c) ze worden geleidelijk meer vijandig tegenover het volk met de hand die ze te vreten geeft en slachten autochtone jonge mannen die toevallige alleen op straat lopen, d) ze verjagen op brute wijze de autochtone bevolking uit buurten en districten waar ze de meerderheid vormen e) via terroristische activiteiten vormen ze 24 uur per dag een bedreiging voor het fysieke welzijn en het leven van de bevolking die ze als vluchtelingen of migranten destijds opnam. f) ze infiltreren op slinkse wijze in de politiek van het land en dankzij positieve discriminatie (linkse werkwijze) sluipen ze in de ‘zenuwcentrale’ van het land zoals bevolkingsregister, CBS gegevens, de politie, nutsbedrijven bijv. elektriciteit- en watervoorzieningen en ga zo maar door. In de jaren ’30 tot het uitbreken van WOII had de Nazi regime in Duitsland bergen van geld uitgegeven om mensen in sleutel- en gevoelige posities om te kopen. De moderne ‘Gutmenschen’ openden in de naam van ‘relativisme en politiek-correctheid’ de gevoelige zenuwcentrales van het land voor Islamitische infiltratie gratis.
  Ze namen niet in rekening dat ‘de anderen uit de Derde Wereld’ hebben meerdere loyaliteiten. Loyaliteit numero uno is natuurlijk de regering in Ankara, de Koning van Marokko en alle mogelijke Islamitische organisaties die de Islamitische Uma vertegenwoordigen. Om hun positie in het land X te behouden sturen Als dekmantel voor hun activiteiten hun zoontjes uit om de boel te terroriseren. Op deze wijze kunnen ze altijd jammeren dat ze geen vat hebben op hun zonen. Joden als Dhimmies zijn natuurlijke prooi voor deze laffe Jakhalzen; vooral omdat de Joden in Israël zijn niet onder de indruk van hun krijgskunsten en trappen hard en zonder schaamte tegen hun ballen aan; en dat doet zeer. Dus hun frustratie en gevoelens van minderwaardigheid worden botgevierd op de in Europa wonende Joden. Het is waar wat de geschoolde moslims zeggen: ze kunnen niet antisemitisch zijn, omdat als Semieten kunnen ze niet tegen zichzelf zijn. De keuze van antisemitisme bij de Joden is ook ongelukkig en het moet anti-Joods zijn.
  Wat de overheden doen? Zoals bijvoorbeeld in Duitsland? Op het moment niks. Ze beven van angst dat iemand zou ze voor racisme en vreemdelingenhaat betichten. De vraag rest hoe lang zal deze houding duren voordat het water bij de Duitsers naar de liepen zal stijgen voordat ze weer de GESTAPO, de Grüne Polizei of de Stasi weer in het leven zullen roepen. De Duitsers kennende kan dat wel heel snel gaan.

  Like

 8. maria zegt:

  De mythe van het “palestijnse lijden” wordt zo zorgvuldig gecultiveerd dat moordenaars slachtoffers worden. Dat is ook de vaste repliek als het om islamgeweld gaat : ZIJ worden aangevallen en onderdrukt. En als zij het zelf al niet beweren, is er wel een linkse journalist of politicus die nog een stapje verder gaat en met een vroom gezicht verkondigt dat je moslims niet mag uitsluiten….

  Like

 9. Jade zegt:

  Gisteren liep onze premier hier nog rond.
  http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2013/06/kindertransport-herdacht-in-westerbork
  Eigenlijk wilde ik reaguren:
  S`avonds herdenkt hij de eerste, maar overdag
  druk doende met voorbereidingen voor de tweede…

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  De gore vuile linksen, zijn vooral schuldig aan deze gang van zaken. Ik herinner mij de uitspraak van wijlen Pim Fortuyn nog als de dag van gisteren: ” DIT LAND IS HET ZAT, C” EST CA. En toen kwam de KOGEL VAN LINKS.

  Like

 11. Helena zegt:

  @ Jade, Waarom heb je dat dan eigenlijk niet gedaan?? ALTIJD doen!

  Like

 12. baksteen zegt:

  Het probleem met de term antisemitisme had Hoesseini, de grootmusti van Jeruzalem ook al en verzocht Himmler daarom voortaan de term anti-judeaisme te gebruiken, die dat dan ook deed.
  De zwarte bladzijde in de Europese geschiedenis is de hechte band tussen de nazi’s en de islam en die zwarte bladzijde is nog niet omgeslagen, sterker, er komen er nog dagelijks bij.

  Like

 13. Pingback: Geen islamitische Jodenhaat, nergens | E.J. Bron

 14. Tom Hendrix zegt:

  DE ISLAM IS HAAT! DE ISLAM IS HAAT! DE ISLAM IS HAAT! etc.etc. Zo dat ben ik kwijt!

  Like

 15. baksteen zegt:

  De nieuwe google-brilletjes gaan het helemaal worden, je neemt continue de omgeving op en streamt dat naar je computer thuis, kan de politie er ook niet meer aan komen en je familie weet ook wat er met je gebeurt en met je gebeurt is.

  Like

 16. Oma zegt:

  Hebben de Joden dan niks geleerd van de holocaust? Blijven ze zich als schaapjes gedragen en beledigingen slikken? Zelfs in 2013?
  Nu van moslims, tevoren van hitler….neen, NIET je kinderen wijsmaken dat ze zulk crapuul gedrag moeten negeren maar er op slaan! Want dat is de enige taal dat die achterlijke woestijnbarbaren begrijpen.
  Meteen de grootste (laf)bek eruit pikken en de mond snoeren, de rest zijn maar meelopers en schijtbroeken..en de rest vd bevolking moet ingrijpen bij zulke ‘incidenten’ ..massaal erop vliegen!

  Degene die getuige is van zulk walgelijk gedrag in het openbaar: onmiddellijk en massaal met gsm foto’s nemen, die kunnen ze niet allemaal intimideren om te wissen! Tegen een groep/massa vermag zelfs dit tuig helemaal niks! De autochtonen moeten hun verantwoordelijkheid nemen om samen te werken en dit schandelijke wangedrag in de kiem te smoren voor het uit de hand loopt want op de ruggegraatloze, slappe politiek hoeft het volk niet te rekenen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Oma 00.19. uur. U heeft daarin groot gelijk oma. Het probleem in Nederland is echter, dat iedereen zo bang is geworden, en zo door de RODEN is gehersenspoeld dat het een wonder mag heten als er nog burgers in Nederland zijn, die wel op dat MOSLIMTUIG durven inslaan. En de saamhorigheid is door het beleid van de RODEN/SOCIALISTEN met hun hulpies ook naar de kloten geholpen. Er zou veel meer VERZET moeten komen!
   En de mensen zouden eens echt moeten gaan stemmen op de PVV en de SGP, verdorie de enige partijen TEGEN ISLAMISERING van ons land!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s