Erdoğan bouwt in de VS megamoskee voor 100 miljoen dollar. De grootste moskee van het Avondland

Screenshot_17Erdoğan had al meermaals aangekondigd dat hij graag zou willen dat het aantal Turken  tot 2025 de 100 miljoen zou bereiken. Daarom roept hij de Turkse vrouwen voortduren op om kinderen te baren. Nu zou men echter niet bij vergissing moeten denken dat hij al deze Turken in Turkije zou willen houden. Integendeel: hoe meer van hen emigreren naar de westerse industrielanden, des te beter voor hem. Want de emigranten sturen constant geld naar huis. Dit geld vormt voor een belangrijk deel het Turkse bruto nationaal inkomen.

Zo valt het te verklaren waarom Turkije alles in het werk stelt om zoveel mogelijk DITIB-moskeeën in deze landen te bouwen, wat voor Turkije uiteraard een zeer kostbare aangelegenheid is. Na de grote moskeeën in Mannheim, Duisburg en het laatst in Köln-Ehrenfeld, wordt er nu een megamoskee, “de grootste moskee op het westelijk halfrond”, in Maryland in de VS gebouwd:

Op 15 mei had Erdoğan op een grondstuk in Lanham (een voorstad van Washington) de eerste steen voor een moskee gelegd, die het grootste Mohammedaanse bouwwerk op het westelijk halfrond moet worden.

“Het ´Centrum voor Turks-Amerikaanse cultuur en civilisatie´ is een project van de Turkse regering en zou als een cultureel, sociaal en religieus centrum voor alle bezoekers moeten dienen. Men wil hierbij ook de waarden van de Turkse civilisatie verbreiden.”

The Muslim Link

De volgende pogrom staat de Joden vermoedelijk deze eeuw aan de oostkust van de Verenigde Staten te wachten.

Screenshot_18

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/06/09/erdogan-baut-in-den-usa-megamoschee-fur-100-millionen-dollar-groste-moschee-des-abendlandes/#more-45844

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Moslims, Turken, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

16 reacties op Erdoğan bouwt in de VS megamoskee voor 100 miljoen dollar. De grootste moskee van het Avondland

 1. Pingback: BOINNK!!! | Opmerkelijke plannen van Erdogan!!!

 2. lucky9 zegt:

  Geld naar huis sturen, ja dat ook, maar in de eerste plaats gewoon Hijra, de islamitische doctrine van jihad door migratie!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En geloof nu maar, dat de MUZELMAN OBAMA dat geweldig zal vinden. Heel de westerse wereld wordt-KOTS- geregeerd door ISLAMOFIELEN. Het is voor mij nu wel duidelijk, van DE POLITIEK HOEVEN WE NIETS MEER TE VERWACHTEN. Het zijn gewoon landverraders en moslim lovers.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Zo, gaat Mijnheer nu overal ter wereld Mega-moskeeën vestigen? Je moet maar durven! Als ik hem was, zou ik die pannen maar opschorten tot ik in mijn eigen land weer orde op zaken gesteld had. Dat is gemakkelijker dan hij misschien denkt: Gewoon wat beslissingen terugdraaien, nu zonneklaar gebleken is, dat een niet- onaanzienlijk deel van het volk er moeite mee heeft. Of is dat voor hem onmogelijk? Ja, want hoewel Mijnheer ‘democratisch gekozen’ is, IS hij natuurlijk helemaal geen Democraat. Hij. is moslim, dat is wel eventjes wat anders. Een moslim mag er niet eens duidelijk voor het volk zijn, die moet er voor Allah zijn! Die moet de weg van Allah volgen en geen andere! Zo ziet men meteen hoe paradoxaal het is: Een Moslim, die democratisch gekozen wordt. ‘Demos’ betekent, vertaald uit het Grieks, nog altijd ‘volk’.
  Die Mega-moskee in Maryland zal ook wel Erdogan’s eigen initiatief geweest zijn; dat heeft hij heus niet aan het Turkse volk gevraagd. Of zij aan hem. Doet er niet toe: Obama begrijpt dat vast wel; die volgt toch óók voortdurend zijn eigen kop.

  Like

 5. Jade zegt:

  Overal vliegen hun kazernes als paddestoelen uit de grond.
  Het is gewoon om hopeloos van te worden.
  In een nieuwe oorlog hoeven we in ieder geval niet op hulp
  van de Amerikanen te rekenen.

  Like

 6. Helena zegt:

  Wat “heerlijk”om te weten dat jij en ik daar een flinke financiële bijdrage aan hebben gegeven.

  Like

 7. baksteen zegt:

  Ik vind het prima hoor dat er moskeeen in niet islamitische landen worden gebouwd maar dan ook door islamieten laten bouwen he en zonder hulp, ook eigen ingenieurs dat spreekt voor zich. Als we de verlichting aan de islam te danken hebben moeten ze dat toch ook kunnen, toch?

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik denk toch dat wanneer ze dat helemaal zelf zouden doen, ze niet verder zullen komen dan een hut van kamelen stront bouwen. Zoals 1400 jaar geleden.
   Daar is nog nooit enige vooruitgang geweest, in helemaal niets want dat mag niet.

   Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Wat jammer dat ze in Maryland(USA) AP niet lezen… Maw: hoe groot is het aantal Amerikanen dat doorheeft dat moslims enkel doortrapte 24/7 liegende imfiltranten zijn?
  http://www.amsterdampost.nl/geen-integratie-maar-een-infiltratiemiddel/

  Kijktip voor vanavond: Nederland 2, 22:15 Brandpunt, nog meer fraude in de zorg en de vraag waar het geld blijft.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Ik heb zeer grote twijfels aan OBAMA, vanaf moment 1 vertrouwde ik hem niet, Amerikanen duigen ook niet, wie kiest nu z”n president??? Dan weet je toch wat je je wachten staat? Dom volk.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Avidia 2.51u. Ze vonden het tijd voor een kleurling-president. Best nobel, maar nu wreekt zich zijn half-Afrikaanse achtergrond: Zijn vader was geen slaven-afstammeling, maar waarschijnlijk een MOSLIM. Anderzijds blijf ik zeggen: McCain had in ’08 de goede running mate moeten kiezen: Een vrouw, dat was een goede zet, maar dan Gondoleeza Rice of bijvoorbeeld een bekwame vrouwelijke gouverneur of senator uit een wat centraler gelegen staat, niet die achterlijke Annie Oakley uit Alaska! Had hij dat gedaan, dan was dat een opstekertje geweest voor de vrouwelijke Democratische kiezers die teleurgesteld waren in Hillary’s nederlaag en dan had hij het mogelijk gehaald. Je moet nooit proberen, de kool èn de geit te sparen in de politiek. Pro choice (ivm abortus.) (Nog afgezien van het feit dat die Palin inderdaad een jammerlijke aanfluiting is.)

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Avidia hij heeft erg veel steun van rijke linkse joden, uit Hollywood, gehad.
   Ik meen dat Barbra Streisand een van de voorgangers was.

   Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Avidia 02.51. uur. Net zo stom daaro als de zgn. strategische stemmers hier op, de klojoos Rutte en Samsom. De mens leert het schijnbaar heel slecht af, namelijk de domheid, en de slaafsheid van een kudde schapen. Gelukkig hebben wij dat wel door, en hebben dit voortreffelijk blog om te reageren.

  Like

 11. luckybee zegt:

  Is dit het begin van de strijd tussen Wahabisme en Shelduken om de macht?

  Like

 12. BertG. zegt:

  De gefotosoepte aanhang van erdootje. Let op de kringetjes op foto en vergelijk.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/06/busted_erdogan_pasja_fotosoept.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s