TOPOGRAFIE NEDERLAND

topograf

(Click op kaart voor iets groter beeld!) 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t GD)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op TOPOGRAFIE NEDERLAND

 1. Die is leuk! Ik woon in Islamersfoort. Je hebt hier wijken met voor het merendeel mensen met een gekleurde en licht-getinte huidskleur. De moskeeën rijzen daar de pan uit. Een kleine jongen schold me daaruit voor “Pork” (Varken)!?!

  Like

 2. maria zegt:

  Dit kaartje is al meer dan twaalf jaar oud. Maar toen was het nog een grapje…

  Like

 3. Republikein zegt:

  Wat een kutland, hier wil ik niet wonen.

  Like

 4. Louk Broug zegt:

  Wat is dit leuk… verdomd leuk!
  Hartelijk gelachen.
  Hoe kom je erop?
  Bedankt.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  En hier is het prototype van die kaart hierboven. Benieuwd of Koot & Bie er na 33 jaar demografische neveneffecten nog net zo over denken als toen…

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 03.41. uur. Gerrit je was me net voor met Koot en Bie. Geweldig.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Sorry dat ik er niet zo erg om lachen kan. Laten we hopen dat het nooit zover komt en intussen onze trots als Nederlander wat proberen te bewaren. Wat het clipje van Mijnheer Deckzeijl betreft: In ’81 ging het tenminste nog duidelijk over Surinamers en dergelijke. Ik denk niet dat Koot en Bie zich de huidige toestand toen al goed voor ogen konden halen. Overigens is het wel zo dat juist typetjes als Jacobse en van Es de Islam juist NIET zouden steunen; dat gaat in tegen hun natuur van ‘vrije jongens’. De penoze heb je af en toe ook nodig en zeker in dít geval.

  Like

 8. Helena zegt:

  Gek, ik vind het helemaal maar dan ook echt helemaal niet leuk. Bah.

  Like

 9. Jean zegt:

  En het ergste aan heel deze situatie is:
  Wij burgers laten het zomaar gebeuren en verzieken door het politieke gespuis!
  Door een stem te verknoeien aan die lafaards & verraders zal het alleen maar erger worden, als Vlaming zie ik dezelfde ellende in ons land eveneens plaatsvinden.
  Nu hebben ze er intussen al 3 opgeruimd in Syrië, helaas veel te weinig, die ze in de pers ‘Vlamingen’ blijven noemen daar waar ze géén Vlaamse bloedcel in hun lijf hadden want het waren gewoon ordinaire gewelddadige allochtonen waarvan de afkomst me totaal niet interesseert, allochtoon is allochtoon en blijft allochtoon en van dat zootje hebben we er veel te veel in onze westerse seculiere landen rondlopen met alle nefaste gevolgen op gebied van veiligheid & samenleving die ze o zo graag ‘multiculturele samenleving’ noemen die voor ons totaal onbestaande is want wij leven in een Vlaamse samenleving in Vlaanderen waarin van elke allochtoon geëist wordt dat hij/zij zich aanpast aan de Vlaamse normen, waarden, wetten, taal en cultuur, dus NOOIT islambullshit in ONZE VLAAMSE SAMENLEVING want die islambullshit is een gewelddadige barbaarse waanzin die totaal niet past en ook nooit zal passen in onze westerse seculiere samenleving.

  Like

  • @Jean; maar die geitenneukers snappen niet dat de islam ongewenst is in Europa, ze willen en kunnen het niet snappen. Daarom grijpen ze naar het terrorisme. “De war against terror” is nog lang niet ten eind! Nou mogen de geitenneukers kiezen of de islam verlaten of te worden gehaat en vermoord! Dan worden de rollen mooi omgedraaid!

   Like

 10. Tiemen Veenstra zegt:

  Ik mis nog Geitdrecht, voorheen Zwijndrecht, maar dat mocht niet van Allah…. 😛

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s