Christelijk kruis via de achterdeur buiten, islamitische hoofddoek via voordeur binnen

Screenshot_52

Alle religieuze symbolen weren omwille van het neutraliteitsbeginsel wijst Filip Dewinter af. De hoofddoek ‘verdient’ een aparte regeling, schrijft hij in een opiniebijdrage.

Voor de zoveelste keer beheerst de islamitische hoofddoek de politieke agenda. Het debat over de hoofddoek wordt echter bewust overschaduwd door een discussie over het zogenaamd ‘vrijwaren van de neutraliteit’. Wederom durft men het debat niet ten gronde te voeren, namelijk over de hoofddoek als politiek symbool van de islam. Het debat over de zogenaamde neutraliteit van ambtenaren is er pas gekomen nadat moslima’s bij wijze van religieus-politiek statement overal en altijd hun hoofddoek wilden dragen. Op Actua TV zei Siegried Bracke (N-VA) onlangs: ‘Een loketbediende met hoofddoek stoort me minder dan een loketbediende met een Eigen volk eerst-T-shirt.’ Los van de grandioze onwetendheid over de betekenis van de hoofddoek die hij daarmee etaleert: achter welk loket werd ooit een Vlaams Belanger met een Eigen volk eerst-T-shirt gespot?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, België, Dhimmitude, Islamisering, Linkse Kerk. Bookmark de permalink .

13 reacties op Christelijk kruis via de achterdeur buiten, islamitische hoofddoek via voordeur binnen

 1. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Het Christendom laat zich als een lam naar de slachtbank leiden.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Wat een lap tekst krijg je voor je neus als je op “lees verder” klikt. Heb ’t grootste gedeelte overgeslagen, omdat die verzonnen lap islamitisch textiel helemaal geen discussie waard is!
  De hoofddoek is een 100% politiek symbool, het is de Nieuwe Swastika van de 21e eeuw.
  Het is niet meer dan een VLAG die door moslimfundamentalisten op het hoofd van vrouwen wordt geplant om daarmee het veroverde gebied te markeren.(dat was een quote van een vrouwelijke Algerijnse minister)
  http://tinyurl.com/7r5pz97
  Hélène Bleyers: http://tinyurl.com/3vbhg32
  Iedereen die meer wil weten moet maar op de KNOP links naast CONTACT klikken.

  Like

 3. Trucker zegt:

  Dat in Vlaanderen de Kruisbeelden verdwenen zijn komt door de Nationaal Socialisten, ik zie nog altijd de beelden voor me van BREED grijnzende Nationaal Socialisten die met woeste ijver overal in publieke plaatsen ze van de muren haalden.
  Vooruitziend als ze waren (ze zijn leep en sluw) hebben ze dit gedaan in het licht van de komende TSUNAMI van barbaarse horden die het land zouden overspoelen en niet opgezet zijn met Christelijke symbolen.
  Nu ijveren ze met nog grotere inzet om kopvoden OVERAL toe te laten, dus ook waar mensen zoals ik dit niet wenst te zien.
  Ze weten dat hun traditionele keisvee afgekalft is en hebben dus vol ijver de islamiet gepamperd tot in het absurde toe.
  Ik lees net dat die kerbache een Nationaal Socialiste die nu in de stad van alah verblijft (vroeger heette dit Antwepen) een oud medewerkster van de nicht met het strikje de rupo eerste minister van pelgie zegt dat “het integratiebeleid heeft gefaald…”Wat denkt dat vrouwmens als remedie te hebben…MEER van dat, nog meer centen, nog meer projecten, nog meer positieve discriminatie voor islamieten en nog meer gepamper.
  El Cid (Filip Dewinter) is een moedig man, hij vecht reeds decenia tegen het gevaar dat zich in onze steden vestigt, hij strijd onverdroten tegen alles wat tegen onze volksaard ingaat en is reeds bedreigd, aangevallen en wordt door de media en de meute politiekers gevreesd (bij velen is dit letterlijk te nemen) en gehaat.
  Hij heeft overschot van gelijk door te stellen dat de hoofdoek (ik ben niet zo beleefd kopvod) niet hetzelfde is as een religieus symbool van welke religie dan ook.
  Ik heb geen probleem aan het loket een vrouwelijke medewerkster te zien met een kruis(je) groot of klein, of een brave man met een keppeltje maar zie ik een kopvod stap ik naar een beleidsverantwoordelijke, komen ze niet maak ik stennis…komen ze geheid.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Nou? at is er mis met dit artikel? Wat is er mis met deze stellingname? IK ben alleen maar blij en opgelucht als ik een stuk als dit lees, geschreven door een moedig man, die, zeker wat dit betreft, totaal niet van racisme of fascisme kan worden beticht, zoals zo vaak gebeurt. Het enige wat hij doet is vechten voor behoud van de westerse cultuur en hij heeft met name gelijk als hij stelt, dat er geen wezenlijk verschil bestaat tussen de Boerka, de sluier en de hoofddoek. Het principe is immers hetzelfde!Het enige wat Dewinter doet is: weigeren , een dhimmi te zijn. Een grote zonde, voorwaar, in politiek Nederland en Vlaanderen, waar de dhimmitude inmiddels stilzwijgend tot principe verheven is. Maar daarmee pleegt niet HIJ een misdaad, maar al die anderen, die aan LANDVERRAAD doen!
  Als wij ons niet aan dezelfde misdaad schuldig willen maken, doen wij er beter aan, althans in deze, het gedachtengoed van Filip Dewinter ter harte te nemen!

  Like

 5. maria zegt:

  Zo worden alle joodse en christelijke rechten in het westen afgebroken door de islam. Koran-school = haatschool? Dan ook alle joodse en christelijke scholen dicht, volgens de linkse doctrine. (de subsidie mogen de moslims natuurlijk houden) Halal-slachten wreed? Dan ook alle kosher slagers in het verdachtenbankje. Islamitische besnijdenis kindermishandeling? (klopt want kinderen veel te oud) dan ook Joodse besnijdenis (waar alles wel hygiënisch is) verbieden. Een tramconducteur mag geen kruisje dragen, maar het overheidsloket is gehoofddoekt. Alle godsdiensten verboden, behalve islam want die mag je niet uitsluiten!

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Een hele opluchting te lezen (althans voorlopig) dat men in diverse Duitse deelstaten grondwettelijk heeft vastgelegd dat keppeltjes, kruisjes, nonnen habijt en priesterkleding geen beletsels zijn les te geven aan een klas met jongeren. Natuurlijk kunnen we het de-humanisering symbool en onderdrukking symbool bij uitstek in de vorm van een hoofddoek of erger niqaab en burka niet gelijkstellen aan de vorige symbolen. De islam is waarlijk niet te vergelijken met de andere twee monotheïstische godsdiensten. Waarom niet, op de eerste plaats niet omdat islam geweld legitimeert als middel tot expansie en op de tweede plaats omdat de islam geen vrijwilligheid kent m.b.t. uittreding. Kortom de islam is helemaal geen geloof maar een mondiale tot geweld oproepende sekte die haar leden onder de knoet houdt met ontelbare regels, opwekken angst, geweld en een uiterst perverse systeem van sociale controle.

  Like

 7. Avidia zegt:

  Nou, dan krijg ik het moeilijk, ik heb nl. een religieus museum, zal weldra een overval plaats vinden, hoop dat ik bescherming krijg.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  @Maria, 10-6, 22:39
  Lees maar eens wat Nahed Selim zei over o.a. islamitische scholen!
  http://tinyurl.com/lbgok8s

  Like

 9. luckybee zegt:

  Het zal me niet verbazen als Istanbul weer Constantinopel gaat heten.In de Bijbel staat geschreven dat Jezus Christus al het kwaad zal overwinnen.

  Like

 10. jowitteroos zegt:

  Prachtig beschreven dat de hoofddoek symbool staat voor vrouwonderdrukking; door die hoofddoek toe te staan zal de regering verkrachting van vrouwen die die hoofddoek niet dragen legitimeren ( want men bevestigd met het mogen dragen van de hoofddoek, de islamitische redenen deze te dragen ( de man niet verleiden) ) en de vrouwonderdrukking legitimeren.

  Inderdaad geen tolerantie voor de intoleranten; onze westerse religieuze symbolen ( als een keppeltje, kruis etc.) ten alle tijden toestaan, dat zijn namelijk onze Westerse waarden en culturele religieuze symbolen, maar een hoofddoek verbieden!!

  Like

 11. BertG. zegt:

  Religie en maatschappelijke kosten. van Hugo van Reijen van de http://www.vrijspreker.nl
  http://www.vrijspreker.nl/wp/2013/06/religie-en-maatschappelijke-kosten/

  De schade die door religieuze organisaties wordt aangericht bestaat uit drie elementen:

  01.
  het aandragen van sprookjes als feiten: ficties welke niet gesteund worden door bewijsmateriaal. Dit wordt genoemd geloof.
  02.
  het betitelen van geloof als deugd en het uitdragen van de gedachte dat iemand die geponeerde waarheden accepteert zonder dat bewijsmateriaal aanwezig is, deugdelijker is dan iemand die bewijsmateriaal wil zien alvorens hij bepaalde zaken aanneemt.
  03.
  het stigmatiseren en pejoratief classificeren van personen die het systematisch aannemen van zaken zonder bewijs ( geloof) vervangen door een systeem van onderzoeken van aanwezig bewijsmateriaal. Dit zijn de zogenaamde afvalligen, die rotsvast geloof vervangen door feitenanalyse

  De activiteiten van religieuze organisaties vertonen grote gelijkenis met het gedrag van de meeste overheden: het nastreven van een staat van bedwelming die gepaard gaat met het uitschakelen van het brein van de als slaaf geëxploiteerde cliënten.

  Like

 12. Jan zegt:

  Hypocriete moslimmeiden vallen door de mand. Geen hand, wel zoenen en het liefst zouden zij meer willen (vanaf 2.25)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s