Gruwelijke moorden van moslims in Syrië en India

Screenshot_4

(Door: Michael Stürzenberger)

De door de Amerikaanse president Obama en Turkije ondersteunde islamitische “rebellen” hebben aan de rand van enkele Syrische steden de hoofden van hun vijanden gespietst. Op de foto hierboven zie je twee moslims na gedane arbeid , conform de koran volgens soera 8, vers 12 uitgevoerd: Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: “Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af.” Ook de profeet Mohammed, volgens de islam de “perfecte mens” en het “perfecte voorbeeld” voor alle moslims, liet in het jaar 627 in Medina ongeveer 800-900 Joden onthoofden. Hij zou daar persoonlijk aan hebben meegedaan. Maar het onthoofden van “ongelovigen” is niet het enige gruwelijke ritueel in de islam.

Na de onthoofdingsorgie zou Mohammed een van de joodse vrouwen, wier man vader en broers daarvoor onthoofd waren, tot “echtgenote” genomen en het “huwelijk” nog diezelfde nacht voltrokken hebben. Mohammed trouwde ook met een 6-jarig meisje en voltrok het “huwelijk” toen de betreurenswaardige negen was – een voorbeeld voor gedwongen huwelijken.

Ook verkrachtingen worden islamitisch gerechtvaardigd. Islamitische “geleerden” zeggen dat onverhulde vrouwen als rauw vlees voor een kat zouden zijn. Een kat eet het vlees, een moslim mag verkrachten. Dit wordt ook in de praktijk omgezet: in Oslo bijvoorbeeld zouden bijna 100% van alle verkrachtingen door moslims worden gepleegd, de slachtoffers zouden bijna zonder uitzondering Noorse vrouwen en meisjes zijn. In Keulen zouden volgens een bericht van Alice Schwarzer 75% van de verkrachtingen door Turken en Arabieren worden gepleegd. Omdat er in Duitsland geen statistieken over de religie en de herkomst van verkrachters worden bijgehouden, kan men deze gevallen alleen maar individueel bekijken. Deze is vooral erg: in München werden op 16 februari twee vrouwelijke minderjarige slachtoffers een woning in gelokt, waarin ze toen door zes mannelijke jongeren – oorspronkelijk afkomstig uit Afghanistan, Turkije en Togo – werden verkracht. Zeer waarschijnlijk dat enkelen van hen – zo niet allen – moslims zijn.

In India wordt weliswaar ook door hindoes verkracht, maar vooral bijzonder wreed door moslims. Pas op: de onderstaande foto van Hindoe-vrouwen, die eerst door moslims werden verkracht en daarna in stukken gehakt werden, is extreem gruwelijk. Maar we moeten dit alles laten zien, want we worden met het oog op de islamisering van ons land met deze “religie” geconfronteerd en moeten ons er daarom mee bezighouden. Wegkijken, mooier maken dan het is of onder het tapijt vegen zal tot een catastrofe leiden.

Screenshot_3

Koran, soera 5, vers 33:

“De vergelding dergenen die oorlog tegen Allah en Zijn boodschappers voeren en er naar streven wanorde in het land te scheppen, is slechts dat zij gedood of gekruisigd worden, of dat hun handen en hun voeten de ene rechts en de andere links, worden afgesneden, of dat zij het land worden uitgezet. Dat zal voor hen een schande in deze wereld zijn en in het Hiernamaals zullen zij een grote straf ontvangen.”

Vaak leggen moslims de afgesneden hoofden op de ruggen van hun slachtoffers, volgens soera 4, vers 47:

“O, mensen van het Boek, gelooft in hetgeen Wij hebben neergezonden, vervullende hetgeen bij u is voordat Wij uw leiders vernietigen en neerwerpen of hen vervloeken, zoals Wij het volk van de Sabbath vervloekten. Allahs gebod zal volbracht worden.”

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/06/brutale-morde-von-moslems-in-syrien-indien/

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in India, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Syrië. Bookmark de permalink .

25 reacties op Gruwelijke moorden van moslims in Syrië en India

 1. BertG. zegt:

  Onthoofd om een heel andere reden in Papoea-Nieuw-Guinea.
  http://www.spitsnieuws.nl/archives/raar/2013/06/menigte-onthoofdt-heks

  Gestoorde heb je op de hele wereld die hier geen probleem van maken.

  Like

  • maria zegt:

   Klopt, en dan heb je nog de Mexicanen en zo zijn er wel meer koppensnellende volken.
   Vroeger huiverden wij bij verhalen over islamitische gruwelijkheden, maar het was gelukkig ver weg en we kropen veilig in onze bedjes. Nu kan het voor je eigen deur gebeuren….

   Like

  • luckybee zegt:

   Behalve dat al die gestoorden allemaal moslims zijn.Ze hebben allemaal uit de Koraan geleerd.

   Like

  • jowitteroos zegt:

   Bert, ………..het wordt natuurlijk wat enger en surrealistisch/realistisch dichtbij als het bijvoorbeeld een Engelse militair is of een Nederlandse politicus of Nederlandse van Gogh die uit naam van het multicultigedachtegoed of islam afgeslacht worden. Dit zijn geen incidenten meer van EEN GESTOORDE

   Like

   • BertG. zegt:

    Zeker is er een gestoorde. Vanaf ’t moment van geboorte is zo iemand gehersenspoeld dat je je eigen zo moet gedragen. Want anders deug je niet en maken ze je dood.
    Dus wat ga je doen om te overleven, je eigen net zo achterlijk gedragen.
    Elke andere en vooral uitgesproken mening over waar ze nou eigenlijk mee bezig zijn, houd in dat er iemand besluit om jou dood te maken vanwege een belediging.
    Dat gaat dus nooit opschieten op die manier. Iedereen houd mekaar daarmee onder controle.
    Moeilijk hoor. Ik zou er geen dag kunnen overleven of ’t volhouden.

    Like

 2. Oma zegt:

  Bah en dat soort gekken bestempelt dan ongelovigen als niet behorend tot de mensheid en ‘lager dan dieren’
  WIE zijn uiteindelijk de beesten?

  Like

 3. Jade zegt:

  Wat een slechte moslims, zo te zien zijn ze de vingers vergeten…

  Like

 4. maria zegt:

  Zit “Delta Force” te kijken, van toen Amerikanen nog een beetje wisten waar ze stonden….
  Terrorist tegen gegijzelde:”op een dag zal ik het Witte Huis opblazen met een vrachtwagen vol bommen” Gegijzelde : “Dat is toch zelfmoord, je komt niet eens in de buurt van het Witte Huis!”
  Terrorist: “Vergeet niet dat wij vrienden hebben in Amerika”‘
  We zijn bijna dertig jaar verder en ze hebben nog nooit zoveel vrienden gehad!

  Like

 5. Hans zegt:

  Zolang ze elkaar afmaken kan ik er niet mee zitten, lekker is anders natuurlijk, maar aangezien je niet half moslim kunt zijn is het maar beter dat er zoveel mogelijk verdwijnen. Degenen die nu ‘winnen’ zijn straks zelf aan de beurt als ze bv taliban tegen komen. Want die zijn dan nog betere moslims en die maken hen dan weer af. En zo creëren ze een samenleving waar iedereen voor alle zekerheid de grenzen van de koran opzoekt (en die zijn zeer ruim) om maar zo fundamentalistisch mogelijk te zijn, cq ‘veilig’ te zijn.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  De vuiligheid en de excessen van de islam en de sharia kan niet vaak genoeg en overal aan het publiek getoond worden. Vooral aan hen die de islamisering van Nederland moedwillig vrij baan hebben gegeven. De islam en haar boek de koran zet mensen aan tot de meest walgelijk en wrede dingen. Zoals hier een video die een gekruisigd slachtoffer laat zien in Jemen. De ongelukkige man werd beschuldigd van spionage voor Amerika. Conform sharia wetgeving onderging hij de kruisdood. Nogmaals het vers dat door Michael Stürzenberger aangehaald werd en dat naar alle waarschijnlijkheid legitimatie gaf voor deze gruwelijke doodstrijd aan het kruis die dagen kan duren.

  Koran, soera 5, vers 33:

  “De vergelding diegenen die oorlog tegen Allah en Zijn boodschappers voeren en er naar streven wanorde in het land te scheppen, is slechts dat zij gedood of gekruisigd worden, of dat hun handen en hun voeten de ene rechts en de andere links, worden afgesneden, of dat zij het land worden uitgezet. Dat zal voor hen een schande in deze wereld zijn en in het Hiernamaals zullen zij een grote straf ontvangen.”

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  De enige vraag die bij mij opkomt:
  WAAROM WORDT DIT DOOR DE MAINSTREAM MEDIA NOG STEEDS DOODGEZWEGEN?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler 06.54. uur. Dat komt Theresa, omdat de socialisten en de politiek correcte klasse in NEDERLAND, en in heel Europa, bepalen wat de PERS wel of niet mag schrijven. En dat is heel simpel, elk islamkritisch en/of eurokritisch geluid of artikel komt niet in de LINKSE/RODE kraam van pas, dus wordt dat voor ons erbuiten gehouden.
   Gelukkig hebben we nog het blog van Dhr. Bron!

   Like

  • Pieter Nokkio zegt:

   omdat die media zelf hersendood (willen) zijn, Theresa

   Like

 8. luckybee zegt:

  Om dat de Sterren van de mainstream media hoofdzakelijk uit de aanhangers van Bart Smit stammen onze alllang dooie Trol, dat ze geleerd heeft hoe ze spuiten slikken en zuipen moeten, en zo hun geest invalide maakte.Hoogste tijd dat wij een nieuwe geestig gezonde mensen gaan creeren; ik heb bloedgroepe O en egaal wat de meisjes voor bloedgroepe hebben wij altijd gezonde kinderen voort brengen kunnen.Bovendien aangezien ik een bloedlijn hebt met Karel Martel, zal hij erg blij zijn dat ik met de jonge vrouwen zijn bloedlijn voortzetten wil.

  Like

 9. Henk der Niederländer zegt:

  Vrij simpel Theresa, Word het niet doodgezwegen kan die troep niet meer verkocht worden als de religie van de vrede en kan in het westen niet meer verkocht worden dat we met de import uit die apenlanden een culturele verrijking mogen verwachten.

  Like

 10. friki zegt:

  Theresa Geissler om 6.54

  Ja, dat vraag ik me vaak af. Hoort het niet allemaal bij het “PROJECT” ?

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  @friki, 10:20
  Dat deze slachtpartijen door de MSM worden doodgezwegen heeft tot doel om het volk rustig te houden, brood en spelen zogezegd. Daarom ben ik -ondanks de vergaande snuffelpraktijken van NSA, CIA en AIVD. , zie welketoekomst.wordpress.com) blij dat we ons ei op het internet kwijt kunnen, dat we nieuws kunnen zien wat ons door de MSM wordt onthouden.
  Met Het Project heeft dat dus niks te maken. Hoe dat werkt (en ik ben echt de tel kwijt hoe vaak ik dat al op het net heb geparkeerd/wanneer gaat iedereen zelf eens een archief aanleggen????)
  staat hier:
  http://www.amsterdampost.nl/nacht-und-nebel-opnieuw-van-stal-gehaald/

  Like

 12. Benedict Broere zegt:

  Zoals ik het nu begrijp heeft WWII generaties linkse wetenschappers het idee gegeven dat er gevaar schuilt in de natiestaat en in het demoniseren van een bepaalde bevolkingsgroep. Daarom is er de poging de natiestaat op te lossen in de EU en daarom ook is er het demoniseren van islamkritiek. Ondertussen blijkt er wat betreft de EU een democratisch tekort en blijkt de islam een gevaarlijke totalitaire ideologie. Wilders van de PVV en ook bijvoorbeeld Robinson van de EDL benadrukken voortdurend dat hun kritiek betrekking heeft op de ideologie en niet op moslims. Die moslims zijn eigenlijk slachtoffers van de ideologie waarin ze gehersenspoeld zijn van jongs af aan. De beste tactiek is aldus het mensen bewust maken van het gevaar dat schuilgaat in de islam, hoezeer het destructief zal aangrijpen op vrouwen en kinderen, democratie en wetenschap, mensenrechten, vrijheden, vrije kunstbeoefening, vrije meningsuiting, economie, denken, creativiteit, enzovoort. Want mocht alsnog de islam democratisch aan de macht komen, via hoge geboortecijfers en indoctrinatie in scholen en moskeeën, dan volgt er hetzelfde als we zien in bijvoorbeeld Iran en Turkije, en dan zal stap voor stap alles aan niet-islamitische cultuur afgebroken worden. Als althans deze gekte niet bijtijds gestopt wordt.

  Like

 13. Jean zegt:

  Als ze, de achterlijke barbaren, niet snel en met grote getale naar hier komen dan gaan ze ze zelf halen desnoods met massa’s vliegtuigen want de Europeaan wil maar niet toegeven en niet op de knieen gaan dus halen ze hulp via import van achterlijke gewelddadige barbaren die er geen enkele moeite mee hebben iemand de strot door te knippen.
  Maar het ergste aan heel het verhaal is dat er nog steeds idioten rondlopen die een stem geven aan die linkse ratten, laten wij ons eens focussen op die en die overal buiten flikkeren uit zowel verenigingsleven, vriendenclubjes, sportevenementen e.d. Ze zijn snel herkenbaar want ze staan ook dagelijks met het handje open en in België spreekt de meerderheid van die lafaards frans.
  Dus eerst de rotte vissen opruimen om nadien de smeerlapperij te kunnen verwijderen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat er uit flikkeren is gauw gebeurt.
   Je mening geven over al die ellende. Je smoel open trekken dus.
   Dan zal je verbaasd staan hoeveel echte vrienden je nou eigenlijk over houd.
   Alles blijft leuk zolang we met ze alle dezelfde mening hebben. En anders lig je er uit.

   Like

 14. pineut zegt:

  Fotosjopper – Slagerij Ahmed Kopaf : http://twitpic.com/cx0huh

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s