Britse kolonel Richard Kemp haalt uit naar internationale samenzwering om Israël te vernietigen (+video)

Eén van de trouwste vrienden van Israël is ongetwijfeld de Britse kolonel Richard Kemp, de voormalige bevelhebber van de Britse strijdkrachten in Afghanistan die van 1977 tot 2006 als beroepssoldaat in het Britse leger diende. Op deze videobeelden die eergisteren door Shalom TV online werden geplaatst, verdedigt hij andermaal het bestaansrecht van Israël en het recht om zichzelf en het Joodse volk van Israël te verdedigen. Een bekende uitspraak van kolonel Kemp over het Israëlische leger (IDF) is bv. deze:

“People ask me why I have a pro-IDF point of view. I consider myself as having an objective view of what’s happening over here. The IDF does not need me to defend them; they have proven it over the years. It’s the dispassionate military perspective that I bring.”

In deze toespraak op het EJC forum haalt hij tegelijkertijd uit naar wat hij noemt een internationale samenzwering om Israël te vernietigen.

Kolonel Kemp prees ook uitvoerig het werk van het European Jewish Congres [EJC], als onmisbaar voor de morele steun aan het Israëlische volk en het bijzonder aan de soldaten van het IDF (Israëlische leger).

Bronnen:

 1. Shalom TV: Colonel Richard Kemp: Israel’s Right to Exist [lezen]

Gerelateerd:

 • Kolonel Richard Kemp op de ‘We believe in Israel’ conferentie +video [lezen]
 • Kolonel Richard Kemp getuigt in de VN: Zelfverdediging is geen oorlogsmisdaad [lezen]

Screenshot_26

Bron:

http://brabosh.com/2013/06/13/pqpct-pu2/

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

18 reacties op Britse kolonel Richard Kemp haalt uit naar internationale samenzwering om Israël te vernietigen (+video)

 1. felix zegt:

  Geweldig deze man.. Daarbij vergeleken is Dries van Agt een vieze kakkerlak.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Mijn probleem met de Engelsen is zijn ze bezig de Dominion te verdedigen, of toch de weg van God te volgen.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Leve deze eervolle kolonel Kemp! Een man met het hart op de goede plaats!

  Like

 4. friki zegt:

  Deze man is iemand naar mijn hart, hulde.!!

  Like

 5. Philippine zegt:

  Als aanvulling:

  httpv://youtu.be/A8fttHDj-y4

  Like

 6. Anneke zegt:

  De internationale samenzwering tegen Israel, zal uiteindelijk de letterlijke DOOD betekenen van AL deze doodzieke zielen. “Hun lot is getekend en bevestigd….om het heel kinderlijke te zeggen…Boontje komt letterlijk om in zijn loontje”. Am Yisraeel CHAI….HaleluYAH…Amein…!!!/!!!

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Krachtige taal uit de mond van een krachtige persoonlijkheid die met recht zich als een vriend van Israël beschouwt.
  Zonder enige reserve staan we achter hem, naast hem en we zijn één in onze rotsvaste overtuiging dat Israël honderd procent wettig bestaansrecht heeft.
  Wie de Joden nu dat recht wil afpakken is een regelrechte nazaat van diegenen die met graagte de holocaust bedachten en probeerden uit te voeren.
  Zij zijn onze vijanden en zij zullen hun straf niet ontgaan.
  Iedereen die met de haters van Israël een verbond sluit en met (potentiële) moordenaars bevriend is zou eens moeten stilstaan bij het spreekwoord:
  Zeg mij wie uw vrienden zijn en ik zal zeggen wat en wie u werkelijk bent.”
  Ja, Dries en consorten, al spreken jullie nog zo zalvend, met ogenschijnlijke gedrevenheid en zogenaamde liefde voor het recht : het is de aard van de ”vrienden” met wie jullie je verenigen die zal bepalen wat jullie werkelijk zullen blijken te zijn..
  Het pek van geweld plegende moordenaars en extreme joden haters zal ook jullie zielen blijvend pikzwart maken.
  Ik veracht jullie met alles wat in mij is.

  En wat mij aangaat: Ik zal opkomen voor de belangen van Israël,haar bewoners en voor de joden in het algemeen..
  Nu en altijd.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk V 15.45. uur. Ik denk er hetzelfde over Henk. Dat van Agt, en zijn jodenhaters wat mij betreft de tiefus kunnen krijgen. Wat deze huichelaar verdomde goed kan weten, is dat al in 1922, bij het Verdrag van San Remo, Israel het volledige recht kregen zich in hun thuisland te vestigen. En ook de LINKSEN hoor je daar niet over!

   Like

   • Henk.V zegt:

    Mijn dank voor je bijval, Tom.Zeer gewaardeerd.De vermelding van het Verdrag van San Remo is in dit geval een hoogst nuttige aanvullng!!

    Like

  • Pieter Nokkio zegt:

   Volledig mee eens: Israël is de enige democratie in het Midden-Oosten en wil niets liever dan vrede, wat de Arabieren nu juist niet willen. Nog los van het feit dat oudtestamentische profetieën nu in vervulling gaan (@luckybee, Anneke e.a.) en het ondanks alles G’ds uitverkoren volk is en blijft, zal geen enkele vijand dit land ‘er onder krijgen’. Helaas is dit rijke land genoodzaakt om 70% van zijn bruto nationaal produkt aan defensie uit te geven, maar daar maken de vijanden rondom en van binnenuit het zelf naar. Ontwapen de vijanden en er is subiet vrede, ontwapen Israël en het land bestaat de volgende dag niet meer. Fijn dat er ook Britten zijn die, in weerwil van hun domme voorouders wat het mandaat over ook dit land betreft, toch inzien dat Israël onze laatste strohalm van werkelijke vrijheid is. Namelijk, anti-islam.

   Like

 8. Helena zegt:

  Omdat Israël en het Israëlisch leger onze volledige steun verdient vraag ik jullie allemaal om
  de face book pagina van “I care about the IDF” te “liken”. Als je face book hebt tenminste.
  Is overigens zo gebeurd hoor een pagina maken.
  hier de link naar de pagina https://www.facebook.com/IcareabouttheIDF?hc_location=stream

  Like

 9. Avidia zegt:

  elix zegt: 13 juni 2013 om 13:24
  Juist gezegd elix!!!!

  Tom Hendrix zegt:
  13 juni 2013 om 14:23
  Ook 100 procent met jou eens!

  Henk.V zegt:
  13 juni 2013 om 15:45 Prachtige woorden, dank je.

  Ik maak me ernstig ongerust.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Ik schrijf zeker vanuit een christelijke achtergrond, Avidia, maar met betrekking tot Israël gaat mijn betrokkenheid veel verder.Laat ik het zo zeggen: Israël is een rechtstaat, door recht gesticht, door rechtmatigheid in denken, doen en handelen volstrekt met onze westerse wereld verbonden. Israël en het westen zou men altijd als één en onverbrekelijk moeten zien.
   Ik bedenk daarbij dat het christelijke gedachtegoed en zich vanuit het Joodse zoeken naar de wil van JHWH heeft ontwikkeld. Wij houden er niet voor niets een Oude en Nieuwe Testament op na..Het joodse volk beschouw ik als mijn oudste (geestelijke))verwanten, ook wanneer veel Joden mijn christelijke opvattingen niet delen.

   Het zou voor ieder mens in het westen met inzicht en gezond verstand ONDENKBAAR moeten zijn dat men dat land terzijde zou willenl schuiven, zoals het politiek correcte denken beoogt!

   Het is zo simpel: Israël wordt niet bedreigt door wat het DOET, maar door wat het IS: een land waarin de oorspronkelijke bewoners terugkeerden en die bereid waren de aldaar nog wonende bewoners als volwaardige medeburgers te begroeten!
   Het is bovendien in de opvallende positie dat het zich heeft hervestigd in een gebied dat door islamitische invallers die eeuwen geleden er een bijna honderd procent islamitische gebied van maakten. De Arabische, islamitische wereld verloor 1/600 ste deel(!!!), Israël, dat door de joden aan de moslim dominantie onttrok.
   Dat gegeven maakt dat Israël als vijand wordt gezien. De Palestijnen, een groep mensen dat voordien NOOIT als zelfstandig volk bestond is de ideale stok om de Joden mee te slaan.
   De Arabische landen zijn NOOIT geïnteresseerd geweest in het welzijn van de Palestijnen, maar als “”Lijdend VOLK” kanaliseren ze alle haatgevoelens die de moslims tegen de joden bezitten, in overeenstemming met de leer vanuit de Koran.

   Ik weiger categorisch aan deze waanzin mee te werken.Daarom zal ik de Joden en Israël ALTIJD bijstaan.
   Dus ik sta volkomen achter dat land en ik wil dat iedereen die er in woont in veiligheid, vrede , welvaart en blijvende rust erin woont en iedere belager van dat land beschouw ik impliciet als mijn belager, mijn tegenstander, waar ik tegen optreed.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s