Dries van Agt: de slang heeft opnieuw gesproken

Screenshot_25(Door: Martien Pennings)

Een mens is een keer klaar met argumenteren. “Was het maar oorlog”, verzuchtte Gerard Reve ooit. Ik begin die uitspraak steeds beter te begrijpen. De antisemitische ploert Dries van Agt stond gisteren, woensdag 12 mei 2013, dankzij de handtekeningen van vele tienduizenden collega-antisemieten en halve garen de Tweede Kamer toe te spreken. En wat zag de rotzak er gesoigneerd uit! Ik heb er niet naar geluisterd. Ik kan de vuiligheid wel dromen. Ik had onder het afwassen gisteren even radio 1 aangezet. Routineus neuzelde de verslaggever de mega-leugens rond Israël op: “bezet gebied”, “internationaal recht”, “muur op Palestijns grondgebied”. En hij vertelde natuurlijk dat van Agt gepleit had om de enige humane demokratie in het Midden Oosten te pakken te nemen. Nooit was er een natie in de wereldgeschiedenis die legitiemer, juridisch en moreel,  tot stand kwam. Lees het hier maar na. Maar de oudste haat ter wereld laat zich niet temmen en hij werd verwoord door een priesterlijk gebarende aansteller die het geen zak kan schelen dat de islamitische Jodenhaat ook in de straten van de steden van Europa gevoed wordt.

Een mens is een keer klaar met argumenteren, zei ik. Maar voor wie belangstelling heeft:

1) Leden vanThe Rights Forum zijn antisemieten en pogrom-voorbereiders, állemaal: Jules Hosman (VVD), Dries van Agt (CDA), Hans van den Broek (CDA), Laurens Jan Brinkhorst (D66), Klaas de Vries (PvdA), Hedy d’Ancona (PvdA), Frans Andriessen (Katholieke Volks Partij), Theo van Boven (Verenigde Nazi’s), Wim van Eekelen (VVD), Tineke Lodders (CDA), Doekle Terpstra (Islamitische Coöperatie en Collaboratie Operaties), Bert de Vries (ex-CDA) Jan Pronk (PvdA), Jaap Hamburger (Een Akelig Joods Geluid) (29 januari 2012)

2) Dries van Agt werkt aan de volgende genocide op de Joden  (26 mei 2012)

3) Dries van Agt dorst weer naar Jodenbloed en de VARA geeft hem podium  (15 februari 2013)

4) Dries van Agt en Hans van den Broek: Dokter Mengele en zijn Eerste Assistent  (19 februari 2013)

4) Malloten-VARA-site “de Joop” geeft steeds meer podium aan de Jodenhaat van Dries van Agt  (21 februari 2013)

5) DRIES VAN AGT EN HANS VAN DEN BROEK !! DEZE JODENHAAT IS JULLIE RESULTAAT!!   (25 februari 2013)

______________________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

38 reacties op Dries van Agt: de slang heeft opnieuw gesproken

 1. koddebeier zegt:

  Dat leden lijstje van The Rights Forum…..Een mooi lijstje voor Neurenberg2 !!

  Like

 2. Pieter Nokkio zegt:

  Martien, net als jij schakelde ik ook direct Radio-1 uit, toen de slang uit de Heilig Land Stichting (ja waarlijk, daar woont deze roomse jodenhater) aan het woord kwam. Uitgebreid gefaciliteerd door onze staats(vijandige)omroep.
  De onwaarheid die deze listige bedrieger weet uit te kramen, grenst aan het ongelooflijke. ‘Muur op palestijns grondgebied’, de lelijke wrat kent de legitieme grenzen van het Heilige Joodse Land niet eens: Jordanie gaf het vanaf de jaren veertig tot 1967 illegaal bezet (en half uitgemoord) Samaria en Judea terug aan Israel, terecht. En sinds dat helaas noodzakelijke antiterreur hekwerk, zijn de lafhartige aanslagen van werkschuwe jongeren die een zekere M ‘aanbidden’ op productieve, vredelievende inwoners van dit legaal verkregen eigen land, met 99,9 procent afgenomen. We mogen hopen dat er snel een eind komt aan dit adderengebroed-gekwezel. Laat desnoods maar aan de Mossad over.

  Like

  • Helena zegt:

   Dat is nou een een goed plan, die laatste opmerking van jou Pieter. Misschien kunnen we ze een mailtje doen?? Soms heb ik zelf wel eens van die fantasieën, helaas ik heb een gezin waar ik verantwoordelijk voor ben.

   Like

 3. Jan zegt:

  2012 Het Frame van Dries van Agt
  “Mag ik iets vragen, bent u van het CIDI?” … “Ik ben blogger en schrijf over het Lijden van de Palestijnse Bevolking, maar ik ben nergens lid van” Het mocht niet baten. Van Agt had ons al in zijn beperkte voorstellingsvermogen tot vertegenwoordigers van het CIDI gebombardeerd …
  Op dat moment hebben we nog helemaal niets gezegd en zijn al gebrandmerkt. Luidkeels protesteer ik hiertegen en zeg dat wij wel voor onszelf kunnen spreken en dat hij niet ook nog eens ons als “mensen van de tweede rij” hoeft te bestempelen.
  ….
  Als Dani iets wil zeggen over de verdragen van San Remo, die al veel eerder dan 1947 de Joden een recht op een eigen staat toezeggen, begint de vriendin van Sil Bos te schreeuwen: “U moet uw mond houden”.
  ….
  http://www.dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?f=6&t=21376

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Martien, Dries van Agt, laat hier een zeer laag karakter zien. Wat een verandering van een van Agt, in pakweg 1973, toen conservatief en kritisch over LINKS, en nu een ISRAEL HATER en HEULER met de RODEN en andere LINKSEN!

  Like

 5. BertG. zegt:

  Zijn er dan nog mensen die dit trieste hoopje overblijfsel serieus nemen?
  Bijna zonde van je tijd om hier aandacht aan te geven.
  Net zo aan de rest die op de lijst staat als leden. Wat een zielig zooitje bij mekaar.
  Maar het zal wel geld ergens opleveren. Anders zou het ze niet eens boeien.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Jesuiten waren begonnen met mensen te Grillen , eerst waren het de Joden en dan waren wij aan de beurt. Nu willen ze bewijzen dat ze mensen vrienden zijn?Whaaaaahahaha

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Je zegt, Martien, ‘Een mens is een keer klaar met argumenteren’, en dat is 200% navoelbaar. Die van Agt IS een slang -of een gladde aal, zou je kunnen zeggen, maar dat is inderdaad een té onschuldige diersoort. Deze sláng dus, kronkelt zich nu al decennia lang behaaglijk in een emmer vol……gelei. – Je kúnt ook een ander woord gebruiken, het sn…..woord, maar dat krijg ik niet uit mijn pen of toetsenbord zonder te gaan kokhalzen, eigenaardigheidje van me. Een emmer vol gelei dus, oftewel het CDA. Ooit door drie confessionele partijen om onduidelijke redenen samengesteld tot iets onduidelijks. Niemand die tot op de dag van vandaag heeft kunnen doorgronden waar het nou echt voor staat.Juist daarom heeft de slang van Agt het er ten eeuwigen dage in kunnen uithouden: Hij kan er naar believen in kronkelen en is nooit op iets rotsachtigs gestuit. Ook niet, toen hij zich op een gegeven moment voor de Palestijnse zaak ging uitspreken en zich navenant met Arafat-sjaals ging tooien. Kon allemaal daar, in die emmer. Welke scherpe piek had hij te verwachten,in niets meer dan zo’n massa….geleí? Mijn ouders bleven al die jaren CDA stemmen, zoals ze eerst KVP stemden: Omdat ze katholiek waren, nergens anders om. Met de meeste andere CDA-stemmers van die generatie zal het niet anders geweest zijn. Met van Agt’s pro-Palestina houding zouden ze het niet eens geweest zijn, maar die heeft hij dan ook zo ongeveer van stal gehaald na het afsterven van die generatie. Om met de volgende vrolijk verder te kunnen kronkelen. Het CDA heeft er tóch geen oordeel over.
  Het is, zoals gezegd, een misselijkmakend serpent in een misselijkmakende brei en die emmer zou het beste eens in z’n geheel door het toilet gespoeld kunnen worden, omdat niemand er iets mee kàn. Dat zou een hele opruiming betekenen.

  Like

 8. Leo zegt:

  Waar bemoeit deze FOSSIEL zich nog mee.
  Hoe krijgt ie de kans nog?

  Abfuhren !!

  Like

 9. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  “Was het maar oorlog”, verzuchtte Reve. De aanvulling “want dan konden we ze te lijf” is nodig om Reve echt goed te begrijpen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Roelf-Jan Wentholt 11.59u .Persoonlijk kan ik beweren , die aanvulling al enige tijd niet meer nodig te hebben, Roelf-Jan. Ik snap Reve zonder dat ook heel goed, moet ik je zeggen.
   Het ettert maar door en verreweg de meeste politici willen er maar niet aan, dat er iets gebeuren moet. Zelfs alarmerende gebeurtenissen zoals in Zweden en Engeland zijn voor hen nóg een ver-van-mijn -bed show. Ja, dan is de enige manier om ze wakker te krijgen een paar alarmerende gebeurtenissen binnen déze grenzen, LIJKT mij. Cru om naar zoiets te verlangen, natuurlijk, zeker in verband met de slachtoffers die zeker zouden vallen. Maar tja……

   Like

 10. heleen zegt:

  http://mijn-kijk-op.infonu.nl/mens-en-samenleving/105954-opinie-israel-46-aangifte-tegen-van-agt-antisemitisme.html
  De “Arier” Van Agt – ‘blijkens zijn eigen woorden – wegbereider van de volgende Holocaust op de joden. Handlanger van Hamas. !!

  Like

 11. jowitteroos zegt:

  Indien je het woord Israël vervangt door het woord Nederland in het vuil wat deze vreselijke man en zijn bondgenoten spuit, weten we precies ( wat men alhier in ieder geval weet) hoe ( in ieder geval die 65000 die getekend hebben voordat dit in een 2dekamer terecht kwam) Nederland zijn burgers beschermd tegen het grootste kwaad wat ooit bestaan heeft, namelijk islam. Dan te bedenken dat die Timmermans , ondanks dat ie geen toezeggingen kon doen, zich wel kon vinden in de standpunten van die vuilspuiter van Agt. Hoogverraad van de eerste orde, vuile NSB-ers zijn het!!

  Straks is Israël het enige land waar wij nog terecht kunnen……………….

  Like

  • BertG. zegt:

   Die handtekeningen lijsten die zullen waarschijnlijk verspreid zijn geweest in mosketen.
   Dan hebben ze zo’n lijst binnen een week vol met kruisjes.
   Kan me haast niet voorstellen dat dit 65000 NL’ers zijn geweest.

   Like

 12. Ekster zegt:

  Die Van Agt was vroeger al een grote griezel, maar nu is hij volledig het pad kwijt. Het ergste is dat hij precies de leugens verkoopt die onze jeugd op onze scholen te horen krijgt en precies wat de meeste media elkaar napraten. Dit is de manier waarop men mensen vergiftigt met propaganda, zo werkt het; als je een leugen maar vaak genoeg herhaalt gaan mensen het vanzelf geloven. De meeste mensen nemen van alles aan wat ze te horen krijgen (vooral als het van zg. betrouwbare bronnen afkomstig is) en hebben geen zin of tijd om zich zelf te verdiepen in bepaalde zaken. Na verloop van tijd is de leugen waarheid geworden voor de meerderheid en probeer dan nog maar eens het tij te keren.

  Like

 13. Roni Thome zegt:

  Nee. Geen slang. Een slang is een dier die zich telkens verjongd en zijn gif is fataal. Wat gisteren in de Tweede-Kamer stond was een antieke dinosauriër die het volk een lesje komt leren. Dat doet hij op een verkeerd tijdstip en een verkeerde plek. Wat hij daar zoekt, is wel te begrijpen. Hij komt daar namens sommige aandeelhouders. Iedere keer als hij een ex BN’er zijn visie over Israël in het openbaar reflecteert, begint ergens in Zwitserland en kassa te rinkelen. Woestijn ‘Ice Men’ are generous guys (uit de film ‘Another 48 Hours’) en ze betalen voor diensten met petro-dollars. Voor sommigen uit zijn club komt voor deze ‘kleine gunsten’ de Rolex ‘Oyster Professional’ of de Armani pak dichter bij. De vraag is : Wat voor waarde levert het bezoek van deze dinosauriër aan de Tweede-Kamer? Wat koopt men voor de mega leugens over Israël, in een tijd dat Nederland staat op het instorten? Duizenden van ondernemingen gaan failliet. Duizenden van banen gaan per maand verloren en duizenden meer zullen er in 2013 en 2014 dezelfde weg gaan. Miljoenen van mensen weten niet hoe ze hun hoofd boven water moeten houden en HIJ KOMT naar de KAMER om eventjes over de ARME PALESTIJNEN EN de ‘schurken van Israël’ Ouwehoeren? Wie heeft voor hem nog tijd? Het laat tevens ook zien dat hij en zijn club leven buiten de realiteit en de diepe economische crisis, waarin Nederland zich bevind, en de gevolgen daarvan interesseren deze mensen geen zier.

  Like

 14. BertG. zegt:

  Een zomerkamp voor hamas jongeren. Joden kidnappen op Hamas Summer Camp.
  En aan het eind van de enige echte dries van agt insigne. Wat zal ie trots zijn die dries.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/06/alluha_al-dries_vanallagt.html
  Inclusief foto’s,
  http://gigapica.geenstijl.nl/2013/06/hamas_summer_camp.html

  Like

 15. Anneke zegt:

  Hé furie v.Agt, je hebt je eigen ondergang weereens dubbel bevestigd…Wat ben ‘k blij dat je m’n vader niet bent. “Wat zou ‘k me schamen”. Je komt zeker al tijden aandacht te kort, ‘bedankt’ dat je Nederland mede hebt geleid naar de ondergang. LANDSVERRADER…..heel wat Medelanders zijn onder jouw hand intens voor ’t lapje gehouden…Ben blij NOOIT op ’t CDA te hebben gestemd.

  Like

 16. Deze man heeft net als Lubbers behoefte aan aandacht, en kiest daarvoor de verkeerde items,
  het is een beetje zielig, maar net als zijn vriendinnetje, de ex van de ex. president van de DNB, zijn ze ook gevaarlijk, ze heulen met de vijand en mobiliseren het geitenwollen smaldeel van de bijna allochtone republiek Nederabia.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @theuniversal68 16.53u Grappig: U zegt: “……net als Lubbers behoefte aan aandacht. Dan vraag ik mij af, waaraan, of aan wie, U denkt in het geval van Lubbers. Aan Bea, onze voormalige vorstin soms? Mocht dat zo zijn, dan kan ik dat volmondig bevestigen, want hij was tijdens zijn ambt als premier, voortdurend bezig om zich bij haar in te vleien.
   Walgelijk gewoon! Hij stond zelfs toe dat ze hem tutoyeerde op ongelijke basis.Ik las ooit hoe dat ging bij het wekelijks overleg: Hij komt haar werkkamer binnen: “Goedenmiddag, Majesteit.” En zij: “Dag, Ruud.”
   Neem me niet kwalijk, maar als Madame (sans Gêne) per sé ‘majesteit’ genoemd wil worden moet er van haar kant toch minstens een ‘Mijnheer Lubbers af kunnen; dit was nog altijd de premier! En als het zo mocht zijn, dat hij het zelf heeft voorgesteld, nou, dan vind ik dat dus, als daar geen gelijkwaardig gebaar tegenover staat, gewoon walgelijke hielenlikkerij.
   Misschien bedoelt U iets anders, maar dat is, wat mij altijd is bijgebleven.

   Like

 17. Jan zegt:

  Van Agt vecht voor een betere toekomst van de jeugd:

  Like

 18. Jan zegt:

  ’t Is zomer en dan kun je de kinderen niet steeds binnen hebben; dus stuur je hen op educatieve kamp

  Gazakinderen spelen ‘Ontvoer een Israëlische soldaat’ in de zandduinen van Rafah
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4391533,00.html

  Like

 19. heleen zegt:

  @Martien P.: je had beter kunnen schrijven dat de slang Van Agt opnieuw had gestoken.
  Het wonderlijke is nu wel dat ik (eerst) ‘gestoken’ las en niet gesproken.

  Like

 20. Henk.V zegt:

  Je leest er wel eens over: een reptiel dat in een terrarium wordt gehouden ,ontsnapt daaruit en maakt de bewoonde wereld onveilig..tot het wordt gevonden en -indien nodig- wordt afgemaakt.
  Een ontsnapte slang, wat ijdel uitgevallen en dat we maar Driesje zullen noemen was waarschijnlijk op zoek naar het heilige land, in de buurt waarvan ooit het paradijs moet hebben gelegen.In zijn terrarium had hij het daar vaak over en hij droomde ervan daar iets moois tot stand te brengen.
  Een van de voorvaders van Driesje verleidde in dat schone oord Eva tot zondige opvattingen en handelingen en we moeten vaststellen dat in het geval van dit woordenrijke, theatrale dier de appel niet ver van de boom blijkt te zijn gevallen.Ook ontsnapte Driesje bewerkstelligt geen heil in deze wereld.
  Het reptiel ergerde mij heel lang mateloos,vanwege de totale onzin die het verkondigde, totdat ik het in de juiste context ging plaatsen en daarom andere vragen ging stellen:
  -Wie bejubelen hem het meest ,;
  maar bovenal:
  -Met wie voelt hij zich het meest verwant?
  -Met wie trekt hij graag op?
  -Met welke vrienden identificeert hij zich eigenlijk?

  Zijn daden spreken nog veel duidelijke dan zijn wolk van woorden!.

  Driesje leeft op applaus.Zij spreekstijl is daarop afgestemd.Als een poseur voor vrede, waarheid en gerechtigheid herhaalt hij als een vastlopende plaat zijn aanklachten tegen Israël, waarbij hij halve waarheden vermengd met totale verdraaiingen en weglating van essentieel belangrijke waarheden die zijn mening zouden kunnen tegenspreken en die hij voor het gemak dus maar maar buiten beschouwing laat.
  Kortom : zijn betoog is glibberig en zeer eenzijdig, maar door zijn stilistische aplomb wekte hij de misleidende indruk van groot doorzicht..Zoiets oogst applaus bij een schapig publiek, politiek correct volk dus.

  Veel van zijn invalshoeken zijn hem aangereikt door ”goede vrienden” met een goed ontwikkeld gevoel voor waarheid en recht, kortom: zij zijn waarlijk zijn broeders.
  Deze broeders zijn Driesje’s echte referentie kader .Je treft ze aan in de wereld van de Hamas,en zeker ook bij Hezbollah en daarmee kom ik op de kern van de aard van Driesje’s anti Israël gebabbel.De kern die hem continu voedt en vormt.

  Hoe chic en -zoals Martien, het zegt – ”gesoigneerd” ons reptieltje zich ook voordoet: niet zijn WOORDEN onthullen zijn aard , maar de mensen met wie hij graag omgaat vormen hem: fervente joden haters, geweldplegers, extreem gewelddadige lieden, verkrachters, ja ,als het even kan, MOORDENAARS VAN JODEN en VERNIETIGERS VAN HET LAND WAARIN ZIJ WONEN.

  DAT IS DRIESJE VAN AGT.
  De keuze van zijn vrienden is wat hem het meest ontmaskert.

  Zijn woordenstroom is niet van enig belang voor ons. Leugens ontmasker je door middel van de waarheid.
  Driesje WEET alles al en hij wil niet iets anders weten dan dat,want er zijn zoveel goede vrienden in het Midden Oosten die deze slang graag de weg in zijn denken wijzen en over het zilvergrijze kuifje aaien.

  Vanaf nu zwijg ik over de ontsnapte slang en ik hoop dat het hem is gegund dat hij op weg naar het paradijs wordt geholpen waar zeventig maagden hem eeuwig bakjes met heerlijk slangenvoer zullen voorzetten.

  Geliked door 1 persoon

 21. marijke zegt:

  Henk V.Heel goed geschreven.Geweldig .

  Like

 22. Avidia zegt:

  Martien, ik kan je wel een zoen geven, je spreekt mijn gedachten uit, die vreselijke afschuwelijke ZEER ONAANTREKKELIJKE v. agt, met zijn VRESELIJKE ONAANTREKKELIJKE ROT SMOEL EN PRAATJES, sorry, moest het verschrikkelijk benadrukken, zoveel walging komt in mij op, ik kan wel overgeven, hoe in de wereld kan zo’n mens geschapen worden, en die was eens onze minister president??? Zo’n walgelijk misbaksel? Waar was het verstand van de stemmers????

  Like

 23. Ron zegt:

  Wat mij betreft neemt de Mossad deze Roomse smerige jodenhater op de korrel! Ik kan hem voorlopig beter niet tegenkomen in de trein in m’n werk als conducteur. Zou hem graag uit een trein trappen die 130 km/u rijdt, zo’n afkeer heb ik van deze roomse griezel!

  Like

 24. Eddy zegt:

  Zijne Schijnheiligheid Dries van Agt, is er van overtuigd dat hij de beste Rooms Katholiek is in de Heilige Landstichting waar hij woont, Roomser dan de Paus. Hij woont midden tussen de Joodse Cultuurhistorie. Maar nee, dat zegt hem niets. Hij verloochend, als een Judas, de Christus, een der bekendste en geliefde joden ter wereld. Hij de Grote Jodenhater. Maar hij heeft zich al veel eerder in de kaart laten kijken en getoond wie hij in werkelijkheid was. De enige reactie die hij gaf direct na de dood van Joop den Uyl was: ,,ik voel mij schuldig aan zijn dood” ,dus een moordenaar. Verbeten in zijn strijd tegen de heer de Uyl en zijn PVDA, heeft hij samen met zijn collega-misdadiger Hans Wiegel, Joop gesloopt, op straat, in de Kamerdebatten, in de pers voor de TV in internationale media belachelijk gemaakt en dat op een wijze die een ,,welopgevoed” persoon onwaardig is. Respectloos voor zijn collega’s in de politiek. Gelukkig wacht dat minne mannetje straks de hel, want hij is aan zijn einde toe, reeds dement net als zijn meisje en dan is hij alleen nog maar een walgelijke legende.

  Like

 25. P.F. Blaeser zegt:

  Er staat in de Bijbel dat de Joden altijd vervolgd zullen en overal de schuld van krijgen ! De leugen regeert, geschiedvervalsing etc.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Geloof de bijbel maar niet, allemaal onzin en bangmakerij vanuit het verleden. De god van de christenen bestaat niet en die van de moslims evenmin. Wen er maar aan dat u er alleen voor staat en geen beroep kunt doen op hogere machten. De enige hogere machten die ik ken zijn wind-en waterkracht en daar heb ik heel respect voor.

   Like

 26. Eddy Vrolijks zegt:

  Wie weet het adres van Dries van Agt in de Heilige Landstichting, ik wil hem zo graag een brief schrijven

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Wat voor brief zou het worden Eddy, 1 met of zonder knal?

   Like

   • Eddy Vrolijks zegt:

    Nou dat kun je je toch wel iets bij bedenken , vooral als je zou weten wat ik een hekel aan hem heb. Ik blijf echter ,,heer,, in mijn reactie naar hem, tzt laat ik weten wat of ik hem geschreven heb. Zou het voldoende zijn om het adres ,,Heilige Landstichting,, te gebruiken

    Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Ik denk Eddy, dat iedereen in zijn buurt wel weet waar dit stuk onkruit wortel heeft geschoten. Dus ik denk dat alleen “heilige land stichting” voldoende is. Zelfs Nijmgen hoeft er niet op.

    Like

 27. scherpschutter1943 zegt:

  Dries van Agt en Lubbers waren al antisemitisch toen ze bij de jezuïeten op school zaten. Van deze lieden is bekend dat ze zeer antisemitische waren en zijn. Alleen hebben van Agt en Lubbers dat heel lang onder de pet gehouden. Zoals ze ook heel lang onder pet gehouden hebben dat hun compagnon in het cda.kwaad führer Aantjes, bij de waffen.ss geweest in de 2e wereldoorlog.
  i

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s