VIDEO: Lucas Hartong (PVV) over de millennium ontwikkelingsdoelstellingen

Voorzitter,

Vandaag bespreken we de millennium doelstellingen voor ontwikkelingssamenwerking na 2015. Alsof Europa geen belangrijker zaken te bespreken heeft, te midden van de enorme economische crisis die wij nu meemaken. Een crisis die er met name dankzij het wanbeleid van deze EU is gekomen. Maar dat terzijde.

Ik lees over de strijd tegen gedwongen uithuwelijking van meisjes, de genderkloof in het onderwijs, het geweld en discriminatie tegen vrouwen en meisjes in het algemeen en de preventie van seksueel geweld in het bijzonder. Op zich een prima zaak, maar ik mis het benoemen van de hoofdveroorzaker van al deze problematiek, namelijk: de islam! 

De genoemde problematiek komt bijna uitsluitend voor in door de islam gedomineerde landen, maar dat mag hier in dit parlement kennelijk niet benoemd. Een verbijsterende politieke correctheid die levensgevaarlijk is, met name voor de vrouwen en meisjes die men juist beweert te willen beschermen. En zolang dit parlement de oorzaak niet wil benoemen kan er ook geen oplossing komen.

Over alle onzin die verder wordt uitgekraamd over klimaat, milieu en duurzaamheid kan ik kort zijn: waanzin! Geen cent meer aan besteden.

Voorzitter, de wijsheid, het verstand en de waarheid waren bij het schrijven van dit rapport overduidelijk afwezig. Nogmaals: levensgevaarlijk en de PVV-fractie zal dan ook nadrukkelijk tegen dit rapport stemmen.

Dank u wel.

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Ya´akov Siepman)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Europa, PVV. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Lucas Hartong (PVV) over de millennium ontwikkelingsdoelstellingen

 1. luckybee zegt:

  Tegen Israel te vechten is het zelfde als je god uitdaagd.Dat loopt nooit goed af.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Hartong slaat de spijker natuurlijk op de kop: Pak de zaken aan die er echt toe dóen en wel door de oorzaken met ferme hand te bestrijden. Al die irrelevante pietepeuterigheden analyseren schiet geen meter op. Maar je weet van tevoren dat dit aan dovemansoren gezegd is: Met die touwpluizerijen weten ze juist sinds jaar en dag de tijd te doden zonder ergens hun handen aan vuil te maken. -En toch de indruk te wekken, bezig te zijn.

  Like

 3. wim van rooy zegt:

  Je merkt ook goed hoe zo’n parlement werkt: je mag wat zeggen, een volgende aan de beurt, en dan weer een volgende, enzovoort. Niemand gaat op enig argument in. Het is alsof er niets gezegd werd.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Dit soort beelden en toespraken zoveel mogelijk op het net verspreiden. Binnen 10 jaar weet iedereen dat het van levensbelang is geweest.

  Like

 5. Anneke zegt:

  Een ophartig en welgemeende visie…bij PVV-er Lucas Hartong zitten de ‘draadjes in de bovenkamer’ nog op hun plaats. Maar goed ook…!!! Zie ’t PVV-team (nu al weer enige tijd) als de huidige politieke klokkenluiders !!! Zij beseffen dat het EU-beleid, het NL-beleid en feitelijk het gehele mondiale politieke beleid, de huidige wereld doodziek hebben gemaakt!!! “Wat de leiders zien als zijnde politiek-correct, is puur GIF voor de mondiale samenlevingen”. Vandaar dat we nog steeds in die vreselijke financieel-economische crisis ‘hangen’. We worden al veel te lang geleid door OPLICHTERS/bedriegers, die zich letterlijk ‘alles toe-eigenen’. Zij willen de wereld BEZITTEN, zij zijn (al tijden de misselijke) BEZETTERS van de planeet en dus ‘van ons mensen’. “Het grote gros van de mensheid is letterlijk ‘be-edigd’ tot SLAAF van de ziekmakers”.

  Like

 6. Helena zegt:

  Tja, zowel bij deze als bij die video van Mw. Stassen
  “Paarlen voor de zwijnen”
  waarmee ik expliciet niet bedoel dat ze hun mond dan maar moeten houden.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Laat ik het simpel houden vandaag. http://tinyurl.com/be54uxd
  En degenen die zich weer eens “beledigd” voelen, hoog van de toren blazen dat anderen en niet-bestaande figuren óók beledigd zijn, hebben vette pech gehad.
  Die kunnen nl. niet logisch nadenken.

  Like

 8. Avidia zegt:

  wim van rooy zegt: 13 juni 2013 om 14:33

  Goed gesproken Wim, maar er zal niet op gereageerd worden, het zal ter zijde geschoven worden als niet ter zake doende, maar blijf uitvoerig praten en protesteren!!!!!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  On Topic, lees net op http://www.powned.nl dat ons geweldige faalkabinet het volgend jaar 6 miljard bij ons wil weghalen. MARX RUTTE noemt dat BEZUINIGINGEN whoehahaha, het zijn ordinaire LASTENVERZWARINGEN. Buk nog maar wat dieper NEDERLANDER, U wordt door ons volslagen EUROFIELE EN ISLAMOFIELE KABINET, nog VEEL HARDER GEPAKT HOOR. Klote strategische stemmers op de VVD en de PvdA.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s