De Wever schrapt Syrië-strijders uit bevolkingsregister

Screenshot_3

Bart De Wever

Burgemeester Bart De Wever (N-VA) gaat de Antwerpse moslimjongeren die actief meevechten in Syrië, ambtelijk schrappen. Daardoor hebben ze geen officieel adres meer en verliezen ze al hun sociale rechten zoals hun recht op een uitkering.

De Wever kondigde vorige week aan dat hij er alles aan zou doen om te beletten dat deze jihadisten nog in Antwerpen zouden rondlopen. “Het ambtelijk schrappen van deze mensen valt volledig onder mijn bevoegdheid”, zegt hij. “Het is een lange procedure die intussen is opgestart. Bij verschillende controles stelden we vast dat ze niet meer in de stad wonen. Door ze te schrappen, hebben ze geen officieel adres meer.”

De Wever roept jonge moslims op om deze zomer niet naar Syrië te trekken. Volgens hem zouden een aantal Antwerpse jongeren daar zijn opgesloten door ofwel het regime ofwel de rebellen. “Laat je oren niet hangen aan radicalen. De kans is groot dat je niet meer terugkeert uit Syrië, want daar is het de hel”, aldus De Wever.

Gisteren raakte bekend dat de onder moslimjongeren populaire moskee De Koepel in Borgerhout zijn erkenning verliest. De veiligheidsdiensten stelden vast dat hij een broeihaard is van radicalisering. De Koepel is opgericht door bekeerlingen.

Bron:

http://www.gva.be/regio-antwerpen-stad/de-wever-schrapt-syrie-strijders-uit-bevolkingsregister.aspx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Islam, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, islamofascisme, Moslims, Syrië. Bookmark de permalink .

28 reacties op De Wever schrapt Syrië-strijders uit bevolkingsregister

 1. Prima idee moeten ze hier ook doen, tevens ook alle radicaliserende moskeeën sluiten. Dat betekend zeker de helft van de bestaande in Nederland

  Like

 2. wim van rooy zegt:

  Zoals men weet zijn bekeerlingen altijd het fanatiekst. Katholieken werden vroeger vaak maoïst. Vanaf dan was het gesprek of de dialoog gedaan.

  Like

  • Luchtpint zegt:

   En veel politici van Groen! hebben een jezuïeten complex. Allemaal getraumatiseerd door de scholen waar ze op gezeten hebben en wat doen die neuroten dan ? Het gesermonizeer van tante nonneke in hun betoog laten sluipen. If you can’t beat them, join them, heet dat. Groen Links gedachtengoed is eigenlijk niks anders dan gesublimeerd christelijk monotheïsme, met al het hypocriete gepreek van dien. In Nederland zal het wel van calvinistische strekking zijn, dan. Echt zielig. Bende flapdrollen zijn dat.

   Like

 3. bobzelf zegt:

  Goed voorbeeld , doet goed volgen !!!!!!!!!!!
  Ohhh . Nee , natuurlijk niet , die van ons zijn zielig !
  Ze snijden wel je strot door . maar dat komt , omdat ze een uitkering hebben ??
  Lang leve de P.v.d.A ,
  waar is mijn kotsteiltje ??

  Like

 4. Henny Clemens zegt:

  ZO ZO is me dat even schrikken, want laten we eerlijk zijn dit is toch de oplossing!
  Nu dat kwallerige linkse gebroed in den haag nog even wakker worden.

  Like

 5. BertG. zegt:

  hartstikke leuk idee maar de eu wetten gaan dit tegen houden.
  Het is wel de enigste oplossing, maar als je onvindbaar bent kan je nog veel meer uit spoken.
  Die ene uitkering behouden is niet het belangrijkste.
  Je kan in elk land wonen binnen de eu met je paspoort. Schengen en grenzen, weten we nog.
  Dus gewoon een papieren regeling. Doe het wel heel goed overkomt in bedoelingen. Maar de man weet beter.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Prachtig! Prima initiatief! En, om even binnen het Vlaamse te blijven, dit is toch wel volstrekt het tegenovergestelde van zo’n Resolutie-Anciaux. Bravo, Bart de Wever!
  Nu is het nog wel afwachten hoe ‘Brussel’hierop reageert. Of het Nederland haalbare kaart zou zijn….Vooralsnog geen idee. Hebben wij ergens in Nederland geen PVV-burgemeester, die de proef op de som kan nemen?

  Like

  • Tiny zegt:

   Het probleem hierbij is, dat het ook dubbele paspoorthouders zijn met dus een Belgisch paspoort. Deze personen hebben vrij reizen en vestigen in elke EU staat. Die door de Wever eruit gegooide jihadisten hebben wij straks dan op ons brood. En die krijgen hier dan direct huis, uitkering en hulp, daar dubbel getraumatiseerd. Door én dat wat ze mee hebben gemaakt in Syrië en ook nog een de stad uitgemikt door Bart De Wever. Dat is dus dubbel zielig en daar moeten de goedmensen alhier dringend wat aan doen.

   OT:
   Kan Willemientje of iemand die er aan deelgenomen heeft mij de Face Book site doorgeven waarop de demo’s aangekondigd worden? Bij voorbaat dank.

   Like

 7. Jean zegt:

  EINDELIJK.
  Dit had al veel vroeger moeten gebeuren idem dito met elke allochtoon die de normen en waarden, wetten en beschavingsnormen van het land niet respecteert.

  Like

  • Peter Klaasing zegt:

   Vervroegde verkiesingen. En laten wij massaal op Geert Wilders stemmen, maar dan wel met een neutrale toeschouwer achter de stemcomputers

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Peter Klaasing 18.56. uur. Precies Peter Klaasing. Want ik ben het theater van 12 september vorig jaar nog niet vergeten! MARX RUTTE, feliciteerde ruim voor het totaal resultaat van de verkiezingen bekend was, de SOCIALIST/RODE SAMSOM. Ik verrek als er niet gefraudeerd is geworden op grote schaal. Vooral verrijkers, die met hun tweeén of drieën het stemhokje ingingen, in veel van de grote steden! Het is gewoon zoals de COMMUNIST LENIN al zei vanaf 1918: ” Het komt er niet op aan wat de mensen stemmen, maar WIE de stemmen telt”. Zo rolt het dus ook in NEDERLAND!

    Like

 8. Peter Klaasing zegt:

  Hier in Nederland, kan dat ook. Maar laten we Rutte en Samsong ook het land uitflikkeren. Want zij zijn bezig om Nederland naar de bliksem te helpen. Ik kan wel kotsen, als ik die grijnzen op hun geile smoelen zie. Laten wij een zwarte lijst maken waarop alle namen staan van al dat links-liberale gebroed die meehelpen aan de ondergang van ons land.

  Like

 9. lucky9 zegt:

  Niet te vroeg juichen!

  Het schrappen uit de bevolkingsregisters van iemand die niet meer in de stad of gemeente woont is een doodgewone normale en modale procedure en helemaal geen heldendaad.
  De conclusie dat ze wegens het niet meer hebben van een officieel adres ze al hun sociale rechten zoals hun recht op een uitkering zouden verliezen lijkt me veeleer bedoeld om diegenen die nog niet vertrokken zijn hier te houden en uiterst betwistbaar als ze zich opnieuw laten inschrijven.
  Met andere woorden het is vermoedelijk gewoon niet meer dan een opgeklopte propagandastunt ter voorbereiding van de verkiezingen volgend jaar.

  Dat Bourgeois 2 moskees hun subsidie afneemt is een druppel op een hete plaat want het betekent dat alle andere gesubsidieerde moskees aan het gulle manna van de vetpot mogen blijven likken. Ook geen heldendaad dus en qua motief even plat populistisch als zijn partijgenoot De Wever!
  Wat nodig is is de afschaffing van elke subsidie van àlle moskees zonder de geringste uitzondering, maar daar komen deze laffe vis noch vlees nationalisten natuurlijk niet voor uit.

  Ten derde wil ik opmerken dat het weeral de arme salafisten zijn die met de vinger gewezen worden omdat ze weigeren takiyya te plegen over hun jihad. De even extreem fanatieke en even soennitische wahabieten die wel takiyya plegen met een valse smoel wordt geen strobreed in de weg gelegd.

  Dit zijn toestanden uit absurdistan.be ten voeten uit!

  Like

  • Jean zegt:

   Lucky9,
   Volkomen mee eens, er moet wel gezegd worden dat Dewever iets gedaan heeft iets wat van de overige brol aan het bewind waar ook in Europa niet kan gezegd worden, neen, ze verdedigen die rotzooi nog.
   Open het nieuws, eender welke zender, en wat komt men tegen, islamitisch barbaars geweld, allemaal de zogenaamde leiders hebben de mond vol over vrede, peace, frieden, paix, enz. maar allemaal de zogenaamde leiders hebben niet het lef die hele islamsmeerlapperij te verbieden op het grondgebied, neen, ze subsidieren het zelfs nog, is het niet via e.o.a. clubje dan is het via die mosselketen, allemaal de zogenaamde leiders hebben wapenfabrieken in de achtertuin liggen waar ze veel geld aan verdienen, dat mensen vermoord of verminkt worden met die wapens is hun laatste zorg.
   Met dat huidige Europa gaat het steeds sneller richting afgrond, uiteraard zorgen de lafaards en volksverraders wel goed voor zichzelf zodat zij tenminste de dans ontspringen althans dat denken ze toch, dat de burgers in de grootste ellende én angst leven is eveneens hun laatste zorg, voor dergelijk gedrag bestaat een woord nl. VERRAAD en verraad is na moord en verkrachting de zwaarste misdaad. Hopelijk komen de lafaards allemaal nog voor een rechtbank.
   Volgens bepaalde statistieken worden er in België ± 17 vrouwen verkracht PER DAG!!!
   Hoe zou dat nu toch komen? Heeft het iets te maken met die massa waanzinnigen die denken dat 70 maagden op hun staat te wachten, waanzinnigen zonder enig normbesef zonder respect voor vrouwen en westerlingen. Een mens stelt zich dan automatisch de vraag: Waarom komen ze dan naar hier? Om te vangen en te parasiteren?
   In Griekenland hebben ze een goede zaak gedaan door de staatszender te sluiten, waar wachten ze nog op in België? Die BRT sluiten geeft volgende voordelen:
   1- geen linkse propaganda meer in de huiskamer.
   2- 3000 klaplopers minder op onze kap.
   3- 450.000.000 euro in de Vlaamse pocket.
   Waar wachten ze nog op? Straks zitten die soepjurken en kopvodden ook nog op de buis om hun waanzin te verspreiden op onze kosten, de gedrocht BRT snel in de etalage zetten zou ik zeggen want we hebben die linkse brol echt niet nodig.
   Bye the way, waar wacht Peeters nog op om die franskiljons in ’t Vlaams te zeggen: SOP HET JE MAAR OP DE GELDKRAAN GAAT DICHT, nota bene ± 13 miljard euro per jaar om die leegloperij te onderhouden. Trop c’est Trop.

   Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Op zich een prima maatregel van de Wever. Maar ook ik ben er bang voor, dat de EUSSR, bij monde van de mafdoos Malmström Dhr. de Wever zullen terugfluiten, onder de kreet: ” mag niet van de schijnheilige eu”. Er zal in mijn optiek afgerekend moeten worden met de eu voordat we weer ons eigen lot in handen kunnen nemen. Wat mij betreft, ga toch gauw kapot eussr.

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Misschien gaat v. agt c.s.ook nog daarnaartoe oom de palestijnen tegen Israël te helpen.
  Zijn we meteen van hem af.

  Like

 12. beny zegt:

  de wever hoeft gewoon geen gehoor of gevolg te geven aan een ondemocratische instelling EUSSR genaamd.gewoon negeren en zijn eigen ding doen.

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Onderwerp stond HIER ook al…. 14-6-2013, 05:43
  https://ejbron.wordpress.com/2013/06/13/de-grotere-jihad-bereidt-voor-op-de-kleinere-jihad-heilige-oorlog/#comments
  Nog bedankt voor de tip, Gerrit….!!!!!

  Like

 14. BertG. zegt:

  Ze hebben er ook 1 van ze concurrent gevonden.

  Like

 15. john zegt:

  U kan best steeds goed lezen of luisteren wat De Wever betreft. Hij heeft over ” Wat mij betreft komen ze er niet meer in”. Hij zegt zelf dat een zeer lange procedure (proces) is opgestart. Bij mijn weten volgt er dan een vonnis. Laat ons dan maar even afwachten hoe de rechter erover oordeelt in eerste aanleg, in beroep en eventueel in cassatie en bij de mensenrechten. Met een beetje geluk maakt De Wever de uitspraak nog mee.

  Like

 16. Willie zegt:

  Geen adres meer ?? Dan maar illegaal ,niet ? En trouwens : iets waar de Belgen jaloers op zijn bij de moslims : die hangen aan elkaar en helpen desnoods hun boevenconfraters verder met eten, geld , noem maar op , dus weeral niks

  Like

 17. Trucker zegt:

  Tja om DE partij (Het Vlaams Belang) een beetje wind uit de zeilen te (proberen) halen kan je als burgemeester van de stad van alah (voorheen Antwerpen) niet achterblijven
  De achterbakse foefelaar de wever bart gaat “…Antwerpse moslimjongeren die actief meevechten in Syrië, ambtelijk schrappen…”, hahaha daar lig ik eens plat van het lachen, zijn kornuit bourgeois smijt met geld om de islamieten hun haatkazernes te laten bouwen doorheen Vlaanderen (zal bedoeld zijn als cultureel islamietisch erfgoed peins ik dan), waar hij (de wever bart) openlijk pleit voor multikul en nog meer immigratie, en och God de jihadi’s niet meer toelaat.
  Indien hij met mijnheer Valkeniers had gepraat ipv de communisten van de PVDA op te geilen en koffie gaan drinken bij coburg uit laken stonden we als Vlamingen al veel verder dan wat hij nu als “window dressing” doet.
  Wat haat ik die vent, hij is Vlaanderen om zeep aan het helpen en is er nog trots op ook.
  OPROTTEN de wever

  Like

 18. Avidia zegt:

  Tom Hendrix zegt:
  14 juni 2013 om 18:40

  Tom, laat dat maar aan de Wever over, die man heeft tenminste lef.

  Like

 19. Trucker zegt:

  @ Avidia 15 juni 2013 om 01:58

  Denk eeerlijk gezegd dat er nog vele reageerders geen enkel idee hebben wat die de wever bart voorstelt.
  Hij is trots er op dat hij het Vlaams Belang “de keel heeft overgesneden” (zijn woorden), en heeft inderdaad “lef” om samen met communisten (PVDA) in coalities te stappen.
  Kan tellen als ZELFVERKLAARDE Vlaams nationalist met partijen in zee gaan die TEGEN een Vlaamse staat zijn, die ronduit TEGEN alles zijn waar het Vlaams Belang voorstaat, getuigd inderdaad van “lef”, het is maar hoe je het bekijkt.

  Like

  • Jean zegt:

   Trucker,
   Denk aan uw bloeddruk, gewoon familie, buren, kennissen en vrienden ‘overtuigen’ om op 25 mei 2014 de juiste keuze te maken, u weet wel ‘stemmen op het Vlaams Belang’ dan zijn we op 26 mei 2014 bezig met de grote schoonmaak.
   Nu spreken de linkse brolkrantjes van een succes want er zijn in 2013 reeds 2.000 assielzoekers vrijwillig teruggekeerd? Als daar nu 200.000 had gestaan dan zou ik kunnen zeggen dat ik blij én gelukkig ben, helaas, als meer ellende toestroomt dan dat ellende vertrekt zitten we in de ellende, dat is de realiteit.
   De Vlamingen geven liever miljoenen resp. miljarden weg aan nietsdoeners z.a. die van Laken, die federale comedie, die EU bende Europaverraders, aan dat haatzaaicentrum en aan die massa allochtonen die ervoor zorgen dat hier een verschrikkelijke angstsituatie ontstaat dan op te komen voor eigen volk.
   En dan zouden wij geen islamofobie mogen krijgen volgens een linkse rat in Brusselallahbath? ha ha ha ha ha, wie houdt er nu nog rekening met dergelijk ongedierte?

   Like

 20. Jan zegt:

  Minister Kenney steunt wetsvoorstel die Canadezen hun staatsburgerschap afneemt als zij zich bij een terreurgroepering in Syrië aansluiten

  Like

 21. Trucker zegt:

  @ Jean 15 juni 2013 om 10:22

  Yep weet het, reageren op onzinnige commentaren van lieden die NIKS afweten van de situatie in Vlaanderen en dan DOM commentaar geven of (het ergste van alle scenario’s) zich laten inpakken door de achterbakse foefelaar de wever bart doet soms de bloeddruk stijgen.
  Gelukkig vertoeven er nog meer dan één Vlaams Belanger op deze uitstekende blog.

  Like

 22. Anneke zegt:

  Zo weer een bevestiging, dat uit het kwaad op een gegeven moment toch weer iets GOEDS voortvloeit. Een feitelijke wanhoops-actie, met een heel goede, sterke reactie als gevolg !!! Laat we in Nederland dit goede voorbeeld volgen en laat de regels van EU-Brussel in de versnipperaar vallen. Laat het ISLAM-KWAAD niet meer toe in de westerese samenlevingen…”Alles wordt door deze alles-vernietiger verbrijzeld”. Het westen heeft inmiddels al teveel SCHIMMEL-infectie’s opgelopen; via de Mohammedstrijders en Allah-aanbidders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s