Al-Qaradawi roept op tot de Jihad in Syrië

Screenshot_33

Als we Syrië binnentrekken, wat Obama nu beloofd heeft, dan zullen we de bondgenoten van deze man ondersteunen. Sheik Yusuf al-Qaradawi is de populairste en invloedrijkste islamitische prediker ter wereld. Zijn erkenning van de opstand tegen Assad als een heilige oorlog zal betekenen dat er nog veel meer Jihadisten Syrië zullen binnenstromen.

Qaradawi was een vooraanstaand lid van de “Islamic Society of Boston”, zoals ik destijds op Jihad Watch in maart 2004 berichtte. Als iemand in Boston destijds opgelet zou hebben wat dit te betekenen heeft, dan zouden de aanslagen op de marathon van Boston misschien nooit hebben plaatsgevonden.

Qaradawi is een kwaadaardige Jodenhater. Hij heeft op Al-Jazeera gezegd:

“Door de geschiedenis heen heeft Allah de Joden aan diegenen opgelegd die hen voor hun verdorvenheid zouden bestraffen. De laatste straf werd door Hitler uitgevoerd. Door al deze dingen die hij met hen gedaan heeft – hoewel ze deze aangelegenheid overdreven hebben – speelde hij het klaar om ze op hun plaats te zetten. Dit was de goddelijke straf voor hen. Als Allah het wil, zal het de volgende keer door de hand van de gelovigen zijn…”

Qaradawi gaat verder:

“Ik wil graag zeggen dat het enige waarop ik hoop, omdat mijn leven bijna ten einde is, dat Allah me de gelegenheid geeft naar het land van de Jihad en het verzet te gaan, ook al is het in een rolstoel. Ik zal Allahs vijanden doodschieten, de Joden, en ze zullen een bom naar me gooien, en zo zal ik mijn leven als martelaar bezegelen.”

Hij zegt dat moslims “de plicht hebben” om naar Syrië te gaan, omdat in de islamitische theologie de Jihad-oorlog fard kifaya is, een verplichting van de gemeenschap als geheel, maar niet van iedere individuele gelovige. Jihad wordt fard ayn, de verplichting voor iedere individuele moslim om op de een of andere manier te helpen, als een islamitisch land aangevallen wordt.

“Soenni-geleerde Al-Qaradawi: Saoedische clerici hadden gelijk met Hezbollah en ik had ongelijk; koning Abdullah is een waardevolle vriend van me”, door MEMRI, 9 juni. Hieronder enkele passages van het interview met de vooraanstaande soennitische geleerde Sheik Yusuf al-Qaradwai, dat op 9 juni op Al-Arabiya TV werd uitgezonden:

Sheik Yusuf al-Qaradawi: Het is niet alleen het leger dat in Syrië vecht, maar ook de Russen en de Iraniërs. De Iraniërs vechten tegen ons via het geld dat ze sturen en d.m.v. hun wapens, hun manschappen en hun politiek.

De meest dominante groepering die tegen het Syrische volk vecht, is de groepering die zichzelf “Hezbollah” noemt (“De Partij van Allah”), hoewel zij in werkelijkheid de “Partij van Satan” is. Satan heeft zich meester gemaakt van haar en haar de herinnering aan Allah doen vergeten. Ze zijn de partij van satan. Het is de partij van satan, die de verliezer zal zijn. Ze zijn gekomen om tegen het Syrische volk te vechten. Ze doden hen bij duizenden.

Maar Allah zal ze niet laten geworden. Allah zal wraak op hen nemen voor het Syrische volk (…).

Ik heb Hezbollah verdedigd toen ze tegen Israël gevochten heeft. Ik heb Hezbollah verdedigd, toen de belangrijkste Sheiks in Saoedi-Arabië voor Hezbollah gewaarschuwd hebben, voor de twist, die zij zaaide, voor haar afleidingsmanoeuvre en voor datgene dat ze in zich hebben. Ik heb haar verdedigd.

Zoals later bleek, was de positie van die clerici rijper en scherper dan de mijne. Ik heb de dingen oppervlakkig bekeken. Toch wil ik de moslims verenigen en ze samenbrengen. De moslims bestrijden de zionisten. Hoe kon ik dan dezelfde positie vertegenwoordigen als de zionisten?

Maar het bleek dat de sheiks – moge Allah genade laten gelden voor diegenen die zijn heengegaan en diegenen behoeden die nog leven – de dingen duidelijker zagen dan ik.

De mensen, die ik verdedigd heb, zijn gekomen om hun broeders in Syrië te doden. (…)

Ik roep iedereen op, die ertoe in staat is, iedereen, die gevechtservaring ergens in de wereld heeft opgedaan en kan lopen en zijn broeders in Al-Qusseir en die regio´s kan helpen, om te gaan en dit te doen als er niets is om hem op te houden.

Ik roep individuen op en landen om dit te doen – vooral de landen van de Arabische Golf, die het dichtst bij de soennitische Syriërs staan, maar ook alle andere Arabische landen. (…)

Interviewer: Roept u op tot de Jihad in Syrië?

Sheik Yusuf Al-Qaradawi: Jihad is nu obligatoir voor alle moslims, ieder naar zijn vermogen – zowel individuen als landen. Niemand mag moeite schuwen dit land te helpen, dat vernietigd zal worden als we het niet helpen. De islamitische natie is in staat het te helpen. (…)

De oelema (islamitische geleerden) van Saoedi-Arabië zijn al lange tijd mijn geliefde broeders. Ik ben geen vreemde in Saoedi-Arabië. Ik ben lid van de Muslim World League en van de Internatioal Fiqh Academy. Koning Abdullah is een dierbare vriend van me. Allah zij geprezen, ik deel niets anders dan liefde en vertrouwen met deze broeders.

 

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/06/al-qaradawi-ruft-zum-dschihad-in-syrien-auf/

Vertaling: Klaus F.

Bron oorspronkelijk artikel:

http://www.jihadwatch.org/2013/06/qaradawi-muslims-must-wage-jihad-in-syria-hizballah-is-party-of-satan.html

Auteur: Robert Spencer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamitisch fundamentalisme, islamofascisme, Jihad, Syrië. Bookmark de permalink .

19 reacties op Al-Qaradawi roept op tot de Jihad in Syrië

 1. BertG. zegt:

  Dat is toch die gast waar die markoek zo’n grote fan van is en als groot voorbeeld ziet voor de alle moslims. Hou ‘m in de gaten.
  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/2362
  Daar zal inmiddels weinig aan veranderd zijn.

  – en ze zullen een bom naar me gooien, –
  En ik hoop dan maar dat dit niet te lang duurt en dat ze niet missen.
  Duidelijk te lang met ze kop op de grond liggen ramen. Dan krijg je dit soort vreemde ideeën.

  Like

 2. Dr. Kwast zegt:

  De vraag is.
  Als er een Allah is die liefde in de harten van de beroeps moslims heeft laten neer dalen, om dat te verspreiden onder de moslims die daar naar moeten leven. Is toch de hersens van deze beroeps moslims uitzonderlijk. Het zoutzuur wat deze hersens tot een misselijke brij vervormd heeft, is schijnbaar toch de straf die deze beroepsmoslims moeten dragen. Het feit dat ze dat niet kunnen verwerken, doet dat in haat naar andere toe zo proporsioneel toenemen dat er moordlust uitgebraakt wordt in de woorden die zij nog kunnen uiten. Allah die zij boven alles verheffen zal deze beroepsmoslims nimmer geven waarna ze verlangen als held heen gaan. Deze zoutzuur haatbrij zal tot stof worden omgezet om voor eeuwen de aarde te bevuilen.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Deze HAATBAARD is met afstand een der grootste schoften van het moslimgebroed die hier vrij rondlopen, en hun nazi ideologie, onder de valse vlag van geloof, om zich heen spuien. En nog zijn onze politici niet in staat te herkennen wat de ISLAM is, namelijk een weerzinwekkende nazistische ideologie. Behalve dan de SGP en de PVV.

  Like

  • nicolazien zegt:

   Beste Tom Hendrix, je zegt:
   ‘En nog zijn onze politici niet in staat te herkennen wat de ISLAM is, namelijk een weerzinwekkende nazistische ideologie’
   Je zegt het vol ongeloof; het is dan ook volstrekt ongeloofwaardig! Onze leiders weten heel goed wat de islam inhoudt, dat kan niet anders, en ze willen die invoeren in het hele Westen. “Het Project` is in feite een project van Westerse leiders die ons willen islamiseren, daartoe hoeven ze de moslims maar hun gang te laten gaan. Heus, om het volk onder de duim te houden, kiezen ze ervoor om ons een weerzeinwekkende ideologie op te leggen, keurig via democratische weg trouwens (denk aan Donner van het CDA die er geen moeite mee heeft om de sharia in te voeren, als het maar democratisch gebeurt’.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Nicolazien 15.24. uur. Bedankt beste Nicolazien. En uiteraard weet ik, net als de meeste reageerders op dit blog, verrekte goed waar de ISLAM voor staat. Wat ik beoogde met mijn comment is, de verraderlijke rol van onze politici en regering aan de kaak te stellen. DE POLITIEK IS VERANTWOORDELIJK VOOR DIT VERRAAD AAN DE ISLAM EN BRUSSEL, dat kunnen we niet VAAK genoeg zeggen. Buiten de PVV zie ik de hele kliek van politici echt niet meer zitten!

    Like

   • daiyu-ninja zegt:

    nicolazien zegt:
    16 juni 2013 om 15:24.
    …………………..Onze leiders weten heel goed wat de islam inhoudt, dat kan niet anders, en ze willen die invoeren in het hele Westen. “Het Project` is in feite een project van Westerse leiders die ons willen islamiseren, daartoe hoeven ze de moslims maar hun gang te laten gaan. Heus, om het volk onder de duim te houden, kiezen ze ervoor om ons een weerzeinwekkende ideologie op te leggen,…………………………

    Ze willen onze identiteit uitwissen via de import van moslims.
    Elk gevoel van samenhorigheid en nationalisme willen ze uit ons bannen opdat ze anders geen controle krijgen over alles en iedereen.
    Hoe krijg je de westerse cultuur kapot? Door een wezensvreemde cultuur te importeren.

    Like

 4. Helena zegt:

  In vrede leven onder, in, naast, tegenover islam is onmogelijk en zal het altijd blijven.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Ik ben de vijand aller moslims egaal of ze moderaat zijn of niet, ze hebben al de oeroude cultuur van mijn moeder tot aan de fundamenten vernield (Pajajaran)Bij Bogor,en nu zijn ze bezig ook de cultuur van mijn vaderen te vernielen.Zo tezien met de toestemming van de Elite.

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Laat Syrie maar uitgroeien tot een enorm slagveld, waar miljoenen en miljoenen Moslims uit de hele wereld elkaar afslachten. Als ze zichzelf opruimen, hoeven wij dat niet meer te doen. De ene Islam stroming tegen de andere. De afgod Allah (De Duivel) staat immers als synoniem van de dood. Want wie naar het (krom)zwaard grijpt, zal door het (krom)zwaard omkomen volgens het gezegde. Hopenlijk gaat het die richting op !

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Laat Syrie maar uitgroeien tot een enorm slagveld waar miljoenen en miljoenen Moslims uit de hele wereld hun einde vinden. Dan zijn wij er snel vanaf. Het gezegde luidt; Wie naar het (krom) zwaard grijpt, zal door het (krom)zwaard omkomen. De afgod Allah, die niets anders dan de Duivel zelf is, is geen god van liefde maar van de dood. Volgens een van de soera’s woont Allah NIET in de Hemel. Een god die niet in de Hemel woont, en die tot het vermoorden van zijn medemens aanzet, kan alleen maar de Duivel zelf zijn. Zo u wilt de satan, of Beelzebub.

  Like

  • Deiv zegt:

   Allah betekend god in het arabisch.. Dommer dan dit kan echt niet

   Verbazingwekkend hoe onwetend de mensheid is. En door zulke onwetenden gaat de wereld kapot door oorlog

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Deiv: 01.44. uur. Wat Einstein daarover zegt is treffend: “ik ben overtuigd van de oneindigheid van het heelal, en van de domheid van mensen”. Het eerste wist hij zeker, en het tweede, nou ja, dat wist hij ook vrijwel zeker. Een zekere Romeinse denker zei het ook al: “Vergissen is menselijk, maar volharden in dit gedrag is het absolute kenmerk der dommen”. Beste Deiv, veel hoop op de mensheid heb ik dus net als U ook niet.

    Like

 8. Jan zegt:

  Fucking for allah
  Tunisian minister: Young girls return pregnant after ‘sexual Jihad’ excursion to Syria
  A group of Tunisian girls traveled to Syria to participate in “sexual jihad” there have returned to Tunisia pregnant, Tunisian Interior Minister Lotfi Bin Jeddo reportedly said on Thursday.
  http://www.jpost.com/Middle-East/Tunisian-minister-Young-girls-return-pregnant-after-sexual-Jihad-excursion-to-Syria-326620

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s