Het Oslo-syndroom

Screenshot_7

Vaak vraag ik me af hoe niet-Joodse mensen Joden zoals Noam Chomsky en Norman Finkelstein waarnemen – beide kunnen antisemitische Joden genoemd worden. Finkelstein, zoon van Holocaustoverlevenden en politieke wetenschapper aan de DePaul-universiteit, gaat veel verder dan onvriendelijke kritiek op Israël als hij bijvoorbeeld na de operatie “Cast Lead” in 2009 in de Gazastrook zegt: “Israël begaat in Gaza een Holocaust.”

Een Holocaust is echter de systematische uitroeiing van een etnische groep. In de historie van de mensheid waren het steeds opnieuw de Joden die men wilde uitroeien, en wel om de enige reden dat ze bestonden.

Screenshot_9

De joodse antisemiet Noam Chomsky

Het is overbodig te zeggen dat de gelijkstelling van Israëlische soldaten met nazi´s niet alleen absolute nonsens is, maar puur antisemitisme. Chomsky, een alom gerespecteerde professor voor linguïstiek en filosofie aan het Oslo-syndroom MIT College (VS), sympathiseert openlijk met Hezbollah. Hij heeft zich een keer aangesloten bij de ondersteuners van de sjiietische groepering om stenen over de grens naar Israël te gooien. Dat was in 2006, na de oorlog in Libanon. Stel je toch eens voor: een vooraanstaande joodse professor zou Israël dood stenigen als hij de kans zou krijgen.

Screenshot_10

De joodse antisemiet Norman Finkelstein

De beide mannen zijn lang niet de enige Joden die onophoudelijk agressief tegen Israël tekeergaan. De zogenaamd o zo humanistische motivering van de mensen vindt wereldwijd gehoor in “liberale” (= linkse) kringen…

Bron:

http://www.israelheute.com/Nachrichten/Artikel/tabid/179/nid/25827/Default.aspx?utm_source=news&utm_medium=email&utm_campaign=584&utm_content=original

Auteur: Zwi Sadan

Boek o.a. verkrijgbaar bij:

Amazon.de

Bol.com

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", antisemitisme, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het Oslo-syndroom

 1. Jan zegt:

  Jewish S.H.I.T. List (Self-Hating and/or Israel-Threatening)
  http://www.masada2000.org/list-F.html

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Nog iemand belangstelling voor de taalkundige theorieën van Chomsky?

  . 😆 😆 😆

  Like

 3. Jan zegt:

  The Top 200 Chomsky Lies; Compiled by Paul Bogdanor

  Klik om toegang te krijgen tot 200chomskylies.pdf

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Ook onder Joden heb je Landverraders.

  Like

 5. lucky9 zegt:

  Beide griezels zijn geen Israëli’s maar Amerikaanse staatsburgers. Over Chomsky kan men kort zijn: het is een anarchist. Gespuis dus, van het puurste gehalte!
  Norman Finkelstein is een geval apart. Hij heeft een beetje gelijk maar ventileert dat onvolledig gelijk buiten elke proportie. Zijn Poolse ouders overleefden de nazi-concentratiekampen. Daarom denkt zijn gestoord brein allicht dat hij meer mag dan iemand anders.
  Dit is het soort van mensen dat voeding geeft aan het niet-islamitisch antisemitisme. Ze zijn in de eerste plaats anti-zionist tot in het absurde. Je zou er zelf bijna antisemitisch van worden.

  Like

 6. 2Crazy2bTrue zegt:

  Idioten heb je overal.
  Je moet ze alleen de macht niet in handen geven.
  En dat ging in Europa nou juist helemaal verkeerd.

  Like

 7. 2Crazy2bTrue zegt:

  Overigens was de moord op de 6 miljoen joden in Duitsland een broedermoord. De slachtoffers waren practisch allen Chasaren, een broedervolk van de Germanen dat kwa potentie op geijk niveau met de Duitser stond. De logica van de gedachte die daartoe heeft geleid was puur wetenschappelijk socialisme, (= bullshit wetenschap, cargo cult, eufemistisch: wetenschap door onbevoegden).

  Like

 8. Anneke zegt:

  Deze EIGEN-haters zijn de intens verrotte vruchten, in de fruitmand van Israel. Hebben merendeels géén geschiedkennis, geen idee wat ze ‘aanmoeten’ met de Torah &Tenach; laat staan met hun Leider Adonai (YHWH) èn het herziene (nwe) Verbond/Testament….Wàt en wie moeten ze nu geloven…??? Wat is het liberale-syndroom ???….In ieder geval GEEN vredesverdragen met de vijand. “Dan ben je verloren; zowel als land en als burgers…”. Het land Israel gaat NU héél vruchtbare tijden tegemoet, met uncle Bibi als kapitein, op het zo belangrijke REDDINGS-SCHIP…daar in het Nabije-Oosten. “Hahleluyah…..Amein”.

  Like

 9. Frans Brassens zegt:

  Op 14 oktober 2003 kocht ik het boek ‘The Holocaust Industry’ van Finkelstein. Destijds vond ik er wel een aantal zaken in waarvan ik meende dat ze correct waren. Dat betrof dan met name ‘privé-handelingen’ van, inderdaad Lucky9, zionistische joden. Inmiddels weet ik, tien jaar later, een stuk beter hoe Israël er voor staat, en hoe de houding is van Finkelstein, waardoor ik deze heb afgeschreven als informatiebron.
  Detailkritiek doet niet meer ter zake, ik stel me onvoorwaardelijk achter het land Israël en zijn bewoners.
  Dat wilde ik even kwijt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s