VIDEO: Laatste debat Fortuyn – Melkert

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: Laatste debat Fortuyn – Melkert

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Heb ’t net gezien. Wat jammer dat ze dat 2 uur durende debat niet gelijk op film gezet hebben, dat was een regelrechte bioscoopHIT geworden.
  Pim zou dus in de beleving van Melkert en consorten janmaatinhetkwadraat geweest zijn.
  Beter is om te stellen dat die partij van Melkert pro-multikul-moslim in het kwadraat is.
  De rest mogen jullie aanvullen. Ik ga op zoek naar de AD-publicatie van ongeveer 6 weken na die beruchte 6e mei 2002.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @G.Deckzeijl 20.08. uur. De Partij van de Allahtonen is met afstand de meest hypocriete partij van ons land. Paars heeft onvoorstelbaar veel ellende gebracht. Maar dat willen inzien doen ze niet, en het walgelijke nu zitten we WEER met PAARS opgescheept, en weer zien we nieuwe PUINHOPEN ontstaan. Onze lachebek pinokkio Rutte, met de socialist en milieufreak Samsom zullen ons gezamenlijk nog verder in de misere brengen.

   Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Verschillende artikelen over het reilen en zeilen van politiek Den Haag na 6-5-2002. Wat ik zoek stond zeker in de papieren versie van het AD destijds.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1401/ad/integration/nmc/frameset/varia/kobala.dhtml?qr=pim%20fortuyn&toDay=15&toMonth=6&toYear=2002&fromDay=1&fromMonth=6&fromYear=2002&krant=&st=61

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Over het boek “Fortuyn”, uitgegeven door het AD, ongeveer zes weken na dat laatste debat.
  Benieuwd of ze dat nog hebben…
  http://www.sdnl.nl/fortuyn3.htm
  (zie laatste zin)

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Melkert was op 12 april 2002 “dolgelukkig….”. (kuch)

  Like

 5. Een groot mens is van ons heengegaan! Eigenlijk van ons weggenomen!

  Like

 6. Helena zegt:

  Wat een verlies van fenomenale proporties heeft dit land toch geleden.
  Ik kan gewoon wel weer janken als ik dit stukje zie.

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Jezus en dat stuk onbenulige farizeër loopt hier weer te solliciteren.

  Like

 8. Jade zegt:

  Doodzonde dat Pim geen kans heeft gekregen…
  Ik baal er nog steeds van.
  Misschien had toen het tij nog gekeerd kunnen worden.
  Snapt u het trouwens? Een moord van een politicus, en daarvoor geen levenslang.
  Nee, nog even dan loopt die minkukel weer vrij rond.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Jade 21.42u. Nee, dat is onbegrijpelijk. Officieel had het te maken met alle ins en outs van het Nederlands Recht: Nooit eerder veroordeeld en dergelijke. En hij had in zijn slotpleidooi nog iets van spijt betuigd: dat hij achteraf wel inzag, dat het niet normaal was om iemand neer te schieten of zoiets. Dat zal ook geholpen hebben. Mohammed B. betuigde nadrukkelijk GEEN spijt en kreeg levenslang. (Kans op herhaling groter). Terzijde trouwens: Ik vond het best interessant, dat die rechter in het proces-B. een rechter Bentinck was. Ik heb wel eens gedacht:Als ik die man ooit persoonlijk ontmoet zou hebben (wat nooit zal gebeuren) dan had ik hem zeker gevraagd “Neemt U me niet kwalijk, maar bent U misschien nog een nazaat van Willem Bentinck?” En als dat het geval geweest zou zijn, had ik gezegd: “U kunt trots zijn op uw voorvader: Een uitnemend staatsman. En een goed mens: Een man van de verlichting.” Ik zweer je, dat zou ik zeker gezegd hebben,omdat ik dat geméénd had.

   Like

  • Op 6 mei 2014 is Volkert van de Graaf een vrij man. Hij is veroordeeld tot 18 jaar cel omdat hij op 6 mei 2002 Pim Fortuyn doorzeefde met kogels. In de Nederlandse staat hoef je maar twee-derde van je straf uit te zitten. Zodoende. Hij is een half jaar geleden met zijn vrouw en kinderen gesignaliseerd in Harderwijk tijdens een kerstfeest. Of Sinterklaasfeest. Op proefverlof. Als ik het voor het zeggen had in Nederland had ie precies 11 jaar geleden aan een stuk touw gehangen!!!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Jack Terrible 22.15u. Je bent de enige niet, Jack. De doodstraf is helaas in de 19e Eeuw afgeschaft. -Uitgezonderd oorlogsmisdadigers, maar dat is na 1948 ook al gauw afgekapt door Gekke Juul onder invloed van Gekke Greet. Tot op de dag van vandaag heb je trouwens wel meer van die halfzachten, die blijven mekkeren van “De doodstraf verdient niemand.” Nonsens: Sommigen verdienden hem nu eenmaal wèl.

    Like

   • @Theresa; die halfzachten met hun uitspraak; “de doodstraf verdient niemand”, moeten dat eens zeggen tegen al die mensen die op het punt staan afgeslacht te worden. Voor hen is het meestal helaas te laat. En hun moordenaars komen er hooguit met twaalf jaar cel in een luxe hotel ervan af. Ze hebben tv, internet en muziek. Dat was het eerste wat ik van ze af zou nemen als ik het voor het zeggen had in Nederland. Ook geen drugs, alcohol en nicotine! En geen hotel maar een doorsnee Afrikaanse gevangenis. Ook geen seks met partner of prostituee. Als ze zin hebben pakken ze elkaar maar!

    Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Ik geef Adje M. geen schijn van kans. Maar er is een keerzijde.
  Stel, dat die verschruwelijke nitwit bv. lijstduwer van Samsom’s clubje op het Binnenhof wordt. Hoe groot is dan de kans dat niemand meer op die partij stemt?
  Dát noem ik vooruitzien.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/06/nee_nee_nee_nee_nee_nee_nee.html

  Like

 10. rakkertje zegt:

  Merkelt, rot toch op man !

  Like

 11. Avidia zegt:

  Helena zegt: 17 juni 2013 om 20:55
  Ik ook Helena, wat heb ik altijd genoten van Pim, ik zei altijd tegen het scherm: Zet hem op Pim, veeg de vloer met ze aan!
  Ik bewaar dit artikel.

  Like

  • @Gerrit; bedankt voor het artikel. Die Volkert van der Graaf heeft echt een rotkop, want hij kijkt vals uit zijn ogen. En ogen zijn de spiegels van de ziel! Ik had al begrepen dat ie naar het buitenland wil omdat ie zijn leven niet zeker is in Nederland. Ik ken persoonlijk iemand die hem met alle plezier wil afmaken. Volkert van der Graaf zal zijn echte straf niet ontlopen, volgens mij!

   Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Wie trekt de stekker uit Melkert?

  Like

 13. lucky9 zegt:

  Wat me het meest opvalt is de verdere carrière van Melkert bij de Verenigde nazis. Nu zou hij politieke akkoorden moeten gaan tot stand brengen tussen de verschillende etnische groepen in Irak! De man blijkt gespecialiseerd te zijn in destructie, succes Irakezen!

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  @Tom 07:54 Alsjeblieft!!

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 20.32. uur. Bedankt Gerrit!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s