Zweden: sociale dienstverlening voor 6 verkrachters van een 15-jarig meisje

Screenshot_3

In opnieuw een “tragisch op zichzelf staand geval” werd in Zweden een 15-jarig meisje door 6 immigranten verkracht. De daders vielen na een feestje over haar heen. Zoals in zulke gevallen gebruikelijk is, viel ook deze keer de straf mild uit: de rechter veroordeelde Jibril Adam Aden, Allah Eddin Ben Othman, Basier Ibrahim Hussein, Bassin Ben Lofti Mbarki en Akme Abu Ammer – geen van allen ouder dan 18 jaar – ieder tot 130-150 uren dienstverlening. Bovendien moeten ze ongeveer € 5000,- schadevergoeding betalen.

Als motivering voor de milde straf wordt genoemd dat de gezinnen leven van een sociale uitkering en bijvoorbeeld geen eigen woning hebben – daarom zou gevangenisstraf “ongeschikt” zijn. Verder argumenteerde de rechter dat de verkrachters er al door waren gestraft dat hun namen en foto´s al op internet waren gepubliceerd.

Screenshot_2

Het gerechtsgebouw in het Zweedse Solna

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/0013128-Schweden-Sozialarbeit-f-r-sechs-Vergewaltiger-einer-15-J-hrigen

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Naïviteit, Socialisten, Zweden. Bookmark de permalink .

42 reacties op Zweden: sociale dienstverlening voor 6 verkrachters van een 15-jarig meisje

 1. Benedict Broere zegt:

  Een dergelijke milde straf is praktisch een stimulans voor de ‘collega’s-verkrachters-roofdieren’ om nog meer te verkrachten en te roven en mensen in elkaar te slaan. Ze worden gezien als helden die lachend de straf uitvoeren en de boete betalen. En vertellen elkaar dat deze cultuur van ‘watjes’ heel eenvoudig is over te nemen.

  Like

  • nicolazien zegt:

   Dit is opzet van onze leiders, een voorbereiding op de invoering van de islam, vrouwen worden er al vast op voorbereid dat ze niets meer kunnen zonder burka en begeleiding van mannelijke familieleden.

   Like

 2. beny zegt:

  de vader kan zich nog altijd een wapen aanschaffen en voor gerechtigheid zorgen!
  als het gerecht het niet doet moet je het zelf doen en ook even bij de “rechter” langs gaan.

  Like

  • bobzelf zegt:

   Ja, Beny , zo denk ik er ook over !
   Hoop ook dat het niet zo lang meer op zich laat wachten !
   Mogen de gekleurde medemensen met een zweedse naam ( whahaha )
   weer kopjes afwassen .
   Ben inderdaad bang , dat ik het niet zou pikken !
   Maar ja, zo denk ik ook na over heel wat figuren in onze regering ,
   want die plegen gewoon misdaden tegen de mensheid !
   En de grootste Jan LUL , c.q. PINOKKIO lacht er nog bij ook !
   Ik zou haast zeggen als hij een kalkoen was, hoop ik dat hij de kerst niet haalt !

   Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Beny 12.17. Veel vaders zijn nog jong en willen nu nog niet in de gevangenis belanden. Hun tijd zal ongetwijfeld komen om wraak te nemen. Dan slaan ze tevens twee vliegen in een klap. Niet alleen wordt hun eerwraak voltrokken maar tevens zijn ze verzekerd van goede huisvesting, gratis sporten en eigen kamer met tv. Verplichte pyamadagen of uren in hun eigen stront liggen zullen er niet bij zijn. Ook wat betreft het eten zijn er diverse overheerlijke keuzemenu’s. Kijk, dat is nog eens heerlijk van je oude dag genieten.

   Like

 3. lucky9 zegt:

  De hoogste tijd dat vigilantes daar in actie komen, in Zweden. Maar de Zweedse mannen hebben geen ruggengraat meer. Wat wil je als een islamofiele heks als Cecilia Malmström zelfs in Brussel aan het roer zit van de met voorbedachtheid georganiseerde immigratie-tsunami ?

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  De zegeningen van de multiculturele samenleving, dank u wel dimmieschlamielen!

  Like

 5. Makropoelos zegt:

  En die 5`000 Euro gaat zeker betaald worden door de socialen dienst. De arme stakkertjes hebben toch geen inkomen.

  Los hiervan snap ik die vader niet dat hij ze zo gemakkelijk laat wegkomen. Dit gaat escaleren in een burger oorlog in Europa. En dan is het moment rijp voor de Elite, die vorige week nog achter gesloten gekonkelt hebben, om te hulp te komen en de dictatuur compleet maken.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Makropoelos 12.47. uur. Volgens mij is dat de WARE BEDOELING van de rode FASCISTEN van de EUSSR. Wij moeten tot SLAAF worden gemaakt, en het MOSLIMGESPUIS wordt door onze EUROFIELE POLITICI daarvoor gebruikt. Het is potverdorie een vuil groot complot. En stemmen beste mensen, laat me niet lachen, van “links tot rechts”, in de 2e kamer hebben ze lak aan ons! We mogen wel betalen voor deze gigantische puinzooi, dat dan weer wel. de enige die tracht enig tegengas te geven, moet 24/7 bewaakt worden, te weten Wilders van de PVV. Wat zijn wij ook een slap volk geworden.

   Like

 6. henk schroemges zegt:

  Het wordt in Zweden langzaamaan tijd dat zulke z.g. “rechters” met extreme moslimmethodes worden geslacht. Dat is het enige waar ze nog “recht” op hebben.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Dit begrijp ik niet helemaal: Gezinnen leven van een uitkering en hebben geen eigen woning en daarom zou gevangenisstraf ‘ongeschikt’ zijn? Lijkt mij een rotsmoes. Bij gevangenisstraf komen ze ten laste van de staat en vervalt bijvoorbeeld hun ziektekostenpremie voor de duur van de detentie. Verlíchting voor die gezinnen, zou je juist zeggen. En geen eigen woning….nou een huurwoning dan. Wat heeft dat er Godsnaam mee te maken? Zelfde laken en pak, lijkt me, enige tijd een bed minder nodig, per gezin. Eerlijk, het zal wel aan mij liggen, maar ik zie het niet. Ik krijg eerder de indruk dat die rechter zich in alle bochten zit te wringen om de immigrantjes maar zo weinig mogelijk in de wielen te rijden, al gaan die lafbekken met z’n hónderden over één zo’n meisje heen. Kan niet schelen, dat is er tóch maar één van eigen volk. Maar die arme, arme allochtoontjes, hè….Ik krijg bij zo’n rechter waarachtig visioenen van Moors, die D’66-achtige zak van het eerste Wilders-proces! Zelfs de recente gebeurtenissen in zijn land doen hem nog niet de ogen openen! En dat heet Rechterlijke Macht!

  Like

 8. daiyu-ninja zegt:

  …………..Verder argumenteerde de rechter dat de verkrachters er al door waren gestraft dat hun namen en foto´s al op internet waren gepubliceerd…………………..

  Hoezo ze zijn al genoeg gestraft. Dit is toch wat ze graag willen! PUBLICITEIT!
  Dan krijgen ze schouderklopjes en stijgen ze in aan zien in hun gemeenschap.

  Het lijkt wel alsof de westerse politici het hele westen willen veranderen in een anarchistische staat.

  Like

 9. Jean zegt:

  Geef dergelijk ongedierte 2 uren in handen van de ouders en familie/vrienden en die 150 uren dienstverlening zijn niet meer nodig.
  Er wordt dan ‘in de verleden tijd’ gesproken over dat barbaars ongedierte wat heel Europa aan ’t verpesten is.
  M.i. geen 24 maanden meer voor de bom ontploft want in héél Europa staat ze op scherp tegenover die barbaarse smeerlapperij.

  Like

 10. Roni Thome zegt:

  De politiek-correcte houding van de Culturele Marxistische elite in Zweden (en zusterland Noorwegen) spant in Europa de kroon. Het is een land waar de ‘Multiculturele Zonnegoden’ in psychopaten zijn veranderd. Ideologie heeft bij hen bijna dezelfde geestelijke effect als bij de Nazi’s van de SS of de Communisten in de tijd van Lavrenti Beria en Feliks Dzerzjinski. In hun optiek alles is onderworpen aan de ideologie: mensenleven, het volk en het land. In de 21ste eeuw geldt dat ook voor de Zweedse moderne Culturele Marxisten. Zij ambiëren de natiestaat omver te werpen en de homogene samenleving (land der Zweden) in een multiculturele en multi-etnische dierentuin te veranderen. Om dat te bereiken, worden alle standaard Europese gedragscodes omver gegooid. Hun antwoord op het exorbitante criminele gedrag van migranten en vluchtelingen is: de leer van het Relativisme. Het Zweedse volk moet maar leren leven met nieuwkomers. Ook met lieden bij wie de evolutie op laag niveau is blijven steken: ‘zijn geen echte apen, maar hebben nog niet de status mens bereikt’…En dat kost tijd!. In de tussentijd mogen de nieuwe primaten vrouwen en meisjes verkrachten (sommigen kinderen beneden de 10 jaar oud), locale bevolking beroven en molesteren. Zelfs het plegen van terreurdaden zijn toegestaan. Ach! Ze weten niet beter en ze hebben tijd nodig!!. En de locale bevolking dan? Eigen onderdanen? Die mogen naar de hel lopen. Het zijn doch domme mensen die de verheven filosofie van Relativisme niet begrijpen.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Roni Thome zegt:……………..Ook met lieden bij wie de evolutie op laag niveau is blijven steken: ‘zijn geen echte apen, maar hebben nog niet de status mens bereikt’…

   Ze lopen inderdaad heel erg achter.

   Lees: Er zijn ook andere relaties die verklarend zijn. De mediterranen hebben op de leeftijd van 12½ jaar gemiddeld een passieve woordenschat van een kleine 10.000 begrippen in eigen taal. (Verhoeven/Vermeer 1993, Taaltoets allochtone kinderen, de z.g.‘Tak’). Nederlandse leeftijdgenoten komen uit op ongeveer 17.000 begrippen. De mediterrane scores vormen een gemiddelde van Turkse en Berberkinderen. De Turkse komen hoger uit, dus veel Berberkinderen komen nog onder de 10.000 woorden uit. Voor Nederlandse kinderen geldt dat zij (Bergsma 1997, p.26) aan het einde van het voortgezet onderwijs ongeveer 45.000 woorden kennen, terwijl de mediterranen op hun oude niveau van 10.000 woorden blijven. En is eenmaal de spijbelspiraal ingezet dan raken zij hun oefening en daarmee hun woordenschat goeddeels weer kwijt, ook in de eigen taal.
   Lees het hele onderzoek:
   http://www.amsterdampost.nl/berberjongens-en-taalaanleg/

   Like

 11. Hans zegt:

  Mijn dochter? Als wild opjagen, en op een dusdanige sadistische manier afslachten dat er een ‘signaal’ van uit gaat. Bij de autopsie kunnen ze de balletjes en worstjes wel weer uit hun magen vissen. Dan is de boel weer compleet. Voor de 72 maagden.

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  On topic: Hoe is het mogelijk dat stupide rechters daar tot zo’n nóg stupidere uitspraak kunnen komen????

  Geen geschikte draad vanwege het volgende: zouden ze deze islamofascist en Israël-HATER ook aan een bouwkraan ophangen?
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3460270/2013/06/17/Ahmadinejad-moet-voor-rechter-verschijnen.dhtml

  Like

 13. jowitteroos zegt:

  ………………een castratie lijkt me beter……………..

  Like

 14. Pieter Nokkio zegt:

  …maar ze produceren er spannende krimi’s!… (enige positieve wat ik van dit land kan bedenken)

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Dat mag dus allemaal van die fijne, geweldige koran. Waarom wil men maar niet inzien, dat het deze ideologie is, die ons nog meer onheil zal brengen. De islam zal nooit een match geven met onze samenleving. Veel sterkte voor het meisje en haar familie.

  Like

 16. monty1 zegt:

  Het is gewoon heel eenvoudig. Daar de Zweedse mannen slapjanussen zijn geworden (inderdaad), hebben zij ervoor gezorgd dat Zweden een pretpark is geworden voor verkrachters, dieven en moordenaars. De mannen zijn niet meer in staat hun vrouwen, kinderen, have en goed te beschermen. Ze verdienen dus niet beter dan onthoofd of anderszins vermoord te worden. Je zou ook kunnen zeggen, de Zweedse vrouwen (en binnenkort hier) zijn vogelvrij verklaard door bestuur, politici en justitie. Een soort luilekkerland voor vreemdelingen met een kort lontje. Als kinderen in een paradijs met gratis snoep en met een amoreel besef. Je hoeft niet te werken, je hoeft je nergens tegen te verzekeren (dat krijg je allemaal gratis) en omdat dat nog niet genoeg is gaan de luie sprinkhanen ’s nachts op pad om te roven en te verkrachten. Succes verzekerd, pakkans 0,0000000000007. Zweden wordt bevolkt door dodo’s.

  Like

 17. luckybee zegt:

  Ik heb al eens gezegd ik heb al een moederland verloren aan de Islam,Een oeroude cultuur (Pajajaran) die door ze tot aan de fundamenten vernield wordt, dat op een Batoe toelis niets meer was overgebleven van de eens prachtige Pajajaran. In Karangkamulian heb ik hier over gehoord.En ik wil verhinderen dat mijn vaders cultuur de zelfde weg op gaat met de hulp van Jezus Christus.

  Like

 18. Henk.V zegt:

  Een walgelijk voorbeeld van de perverterende invloed van het linkse denken op de Zweedse rechtspraak.
  Wat zullen dit verkrachte meisje en haar familieleden ”dankbaar” zijn voor zoveel gevoeligheid van de positie van de islamitische daders.

  Ik ga hiervan over mijn nek!

  Like

 19. Henk.V zegt:

  correctie: gevoeligheid VOOR

  Like

 20. Tiemen Veenstra zegt:

  Als ik moslim was, zou ik er juist trots op zijn als mijn heldendaad op internet gepubliceerd zou worden. Het gaat hier immers om een gevalletje verkrachtingsjihad dat tot doel heeft de ongelovige vrouwen schrik aan te jagen. Veel Zweedse meisjes dragen voor hun eigen veiligheid een hoofddoekje in buurten waar de islam regeert en dat is precies zoals Allah het bevolen heeft.

  Die taakstraf is niet helemaal je dat. Dan kun je beter in de gevangenis op je luie krent zitten en je door de kafirs laten verzorgen. Als je collega criminelen door hebben welke privileges moslims allemaal, lukt het vast wel om ze ook tot moslim te bekeren!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tiemen Veenstra 16.50u. Nou, maar daar zegt U wat, Mijnheer Veenstra: Zijn collega criminelen! Verkrachters en dergelijke bungelen in de gevangenis-hiërarchie nog altijd onder aan de pikorde. Als die schoffies tóch detentie hadden gekregen, was er nog een gerede kans geweest, dat hun mede-gedetineerden op de juiste manier met ze hadden afgerekend. Jammer maar helaas…..-Best mogelijk dat die rechter, die allochtonen-knuffelaar, dàt ook voorzien had, trouwens.

   Like

 21. Jade zegt:

  Het is overal hetzelfde, er wordt met twee maten gemeten.
  Die moslims piepen ertussen uit met een flutstraf, maar
  een autochtoon is zwaar de sjaak.
  Hopelijk komt er nog een tijd dat we dit kunnen rechtzetten.

  Like

 22. Martha zegt:

  Als ik de vader van dat arme meisje was, dan gingen die 6 knapen er gegarandeerd aan.

  De titel weet ik niet meer, maar er staat mij een film bij van een groep rechters, die na hun
  pensionering een verbond aangingen.
  Zij namen het recht in eigen hand en vermoordden alsnog de daders van smerige misdaden.

  Heerlijk, dat soort films!! 🙂

  Like

 23. bigljohn zegt:

  Als je die toestanden met Moslims bekijkt, zoals nu weer die diepe ellende voor dat Zweedse meisje….Dit alles loopt uit op een genocide van de west europese bevolking. Als het zo door gaat wonen straks in onze huizen de Islamieten, en worden wij als zijnde de ongelovigen met miljoenen en miljoenen afgeslacht. Waren er maar verzetsgroepen zoals in de tweede wereldoorlog. Toch hoop ik stilletjes dat het conflict in Syrie uitgroeit tot een enorme veldslag, waar Moslims uit de hele wereld elkaar afslachten. Nu al trekken ze vanuit de hele wereld naar Syrie om aldaar aan de strijd deel te nemen. En telkens als Assad in het nauw komt, krijgt hij weer nieuwe versterkingen vanuit zijn buurlanden, zodat het conflict tussen de Moslim groeperingen steeds groter en groter wordt.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigljohn 18.21. uur. Inderdaad de beste oplossing. Laten ze zich onderling maar afmaken, het liefst massaal, in Syrië. En de zwarte steen in Mekka, doen zoals Gustave Flaubert heeft voorgesteld: VERNIETIGEN TOT GRUIS!

   Like

  • Roni Thome zegt:

   @Big John,
   Nee. Ik geloof niet dat dit alles loopt uit op een genocide van de west Europese bevolking. Niet als de Europese bevolking op tijd wakker wordt. Het zal wel lopen op bloedige burgeroorlog tussen de autochtone Europese bevolking aan de ene kant en de islamitische/Afrikaanse verrijking plus hun links liberale progressie “brothers in arms” genaamd ‘Culturele Marxisten’ die nu de upper class in iedere land vormen. Zolang deze “Schijn elite van de Valse Munters’ (boek Martin Bosma) en de EU het voor het zeggen hebben, zakt de natiestaat en de veiligheid van de autochtone burgers steeds verder in de gevaren zone. Wij hebben niet zo veel tijd. Winston Churchill heeft dit allemaal op geweldig wijze beschrijven:

   ‘If you will not fight for right when you can easily win without blood shed; if you will not fight when your victory is sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a precarious chance of survival. There may even be a worse case. You may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves’.

   Like

 24. Jan zegt:

  Gang of Immigrant youth beat up 12 year old native British girl with Down’s Syndrome
  http://www.libertarianrepublican.net/2013/06/gang-of-immigrant-youth-beat-up-12-year.html

  Like

  • Helena zegt:

   English Defence League Jewish Division (EDL)
   More news on the little girl I now know is named Phoebe, I also just heard that the savages broke a few of her ribs as well as the fractured skull, she had been warned by a group of older “asian” girl to leave as it was a “muslim park”. that said, she’s recovering well.
   how are the police expecting to catch these vermin if they are too scared to describe them?

   Like

 25. baksteen zegt:

  Die uren gaan ze niet maken, is geen enkele controle op en de boete gaan ze ook niet betalen let maar op, geen geld he en ga zo’n wijk maar eens in als deurwaarder. Hier gaat niets gebeuren.
  Die vader kan beter moslim worden en een groot mes kopen, eerwraak nemen, wel zo gemakkelijk en van rechters zul je daar verder geen last hebben.

  Like

 26. baksteen zegt:

  Of je laat de wraak uitvoeren door een minderjarige zoon of neefje, 140 uur schoffelen, minder dan een maand werken, als je al moet komen, waarschijnlijk alleen melden, net als in Nederland overigens en dat weet ik heel zeker van iemand die in het vak zit!!

  Like

 27. iznogoud zegt:

  De linkse allahtonenknuffelaars zullen pas wakker worden als hun eigen vrouw, dochter of moeder slachtoffer wordt. En zelfs dan is dat nog niet echt zeker.
  Toch moeten we maar hopen dat de volgende slachtoffers uit die groep komen die ik net noemde. Niet omdat ik het die vrouwen gun (ik gun het geen enkele vrouw) maar omdat het de enige manier is waarop de ellende een keer bij die knuffelaars thuis komt.
  Voorlopig zijn de slachtoffers kennelijk alleen vrouwen die geen elitaire afkomst hebben.

  Like

 28. Helena zegt:

  Mijn reactie op bovenstaande:
  Nederland zit in een diepe economische crisis waar zelfs onze kleinkinderen de wrange vruchten nog van zullen plukken. Daar heeft de EU voor gezorgd wij betalen al heel veel geld via onze belastingen om de zuidelijke lidstaten (of banken) van de EU in leven te houden.En vorige week is besloten dat de ECB een vrijbrief krijgt en zelf (zonder verder toezicht) mag bepalen hoe ze ONS geld uit gaat geven, m.a.w. NL heeft zichzelf op financieel gebied opgeheven, wij hebben niets meer te vertellen over wat er met het door ons opgebrachte geld gebeurd. (NEE daar hoor je staatsomroep niet over). Ook ons spaargeld en onze pensioenpotten zijn nu grabbeltonnen voor van Rompuy en zijn rovers. Bovendien heeft de EU besloten dat Europa in de komende decennia nog eens 50 MILJOEN vluchtelingen op MOET nemen. De overgrote meerderheid van de asielzoekers die we ons land binnen gepropt krijgen is moslim. Nu weet iedereen toch zo langzaamaan wel dat de islam het tegendeel is van vrede. Het is geen religie het is politieke ideologie (vermomd als godsdienst) die maar 1 ding voor ogen staat en dat is de hele wereld onder de knoet van de islam en dus de sharia wetten brengen. U gelooft mij niet? Google maar eens “het project”. Dat allemaal blijkbaar met goedvinden, nee zelfs gestimuleerd door de EU. Hoe meer moslims in ons land hoe sneller dat hoge doel islam voor iedereen in NL via de stembus dichterbij komt. Gezinshereniging, kei- hoge geboortecijfers, afijn u snapt het wel. Als we kijken hoeveel problemen we nu al hebben met deze “cultuur” die nu zo rond de 6% van de totale bevolking ligt dan moet ik er even niet aan denken hoe het zal zijn als ze hier in de meerderheid zijn. Ik zou zo zeggen Joden ga maar vast naar Israël, Homo’s maak dat je veilig bent, Vrouwen bestel die boerka maar vast en bereid u voor op totale onderdrukking en besnijdenis, christenen, ik zou je bijbel maar vast verstoppen en de koran gaan lezen. Willen we dat voor onze kinderen en kleinkinderen?? Als we zo doorgaan komt er sowieso al burgeroorlog van, dus nee bedankt ik hoef er ook niet nog eens massa’s bij. Sterker nog ik wil dat er massa’s terug gaan naar waar ze vandaan komen en het liefst s.z.m.

  Like

 29. Anoniem zegt:

  Hallo
  Zou iemand of Helena mischien zelf?
  De facebook quote willen verwijderen? Er worden zo een hoop namen online gegooit van mensen die nu aan een ernstig onderwerp gekoppelt worden.

  Met wie kan ik hier over contact op nemen?

  Bvd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s