Cameramannen mishandeld bij Ibn Ghaldoun, hekken op slot door actiegroep

Screenshot_3

Twee cameramannen van RTL en SBS6 zijn dinsdagochtend mishandeld bij de Ibn Ghaldounschool in Rotterdam waar examenfraude is geconstateerd. Een jongere die van het schoolplein kwam sloeg de SBS-cameraman in het gezicht. Hij is gewond geraakt en doet aangifte. De RTL-man is geschopt.

Om het hek van de school zijn door een actiegroep kettingsloten gehangen. Aanwezige jongeren reageerden agressief op die actie en keerden zich tegen de aanwezige media. Inmiddels zijn de leerlingen via de achterkant van de school naar binnen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, mainstream-media, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme. Bookmark de permalink .

25 reacties op Cameramannen mishandeld bij Ibn Ghaldoun, hekken op slot door actiegroep

 1. luckybee zegt:

  De eesrte Jihad act in Rotterdam?

  Like

 2. Anneke zegt:

  Klinkt hard…maar deze cameraman wordt nu gestrafd. Te lang gedreven verdraaide beelden weergegeven. Een trolletje van de high-society elite, de vermaningen zullen nog veel harder worden…Zie hierin G’ds (visueel niet waar te nemen) Hand. “Jammer dat nog te veel mensen dit beeld niet willen, of kunnen (in)zien”. Betreffende deze Islamitische Scholengemeenschap….SLUITEN, per direct.

  Like

  • Anneke zegt:

   Het isalm-tijdperk heeft (mijnsinziens) zijn langste (succes???)tijd gehad. De houdbaarheid is zo goed als OVERSCHREDEN. Het Europese continent is vrijwel geheel overwoekert door SCHIMMEL…en ander VERDERF.

   Like

 3. Rick zegt:

  Dat islamitische inteelt tuig meent zich zo langzamerhand álles maar dan ook álles te kunnen permitteren. Is inmiddels een autonome macht binnen onze rechtstaat geworden; rechtstaat waaraan deze lieden absolúút geen enkele boodschap hebben. Onthoudt goed door wie en welke politieke partijen dit alles is gefaciliteerd!!

  Like

 4. Makropoelos zegt:

  Er uit met dat schorremorie! Daar is ons land te goed voor. Terug naar hun totaal gaotische landen waar ze elkaar afslachten. Zum kotzen deze vredelievende islam.

  Niet komen profiteren van wat wij opgebouwd hebben en dan ook nog een grote islam smoel.!!

  Het is genoeg!!!!!!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Tot nu toe geen idee, wat “Actiegroep Identair Verzet is, maar mijn zegen hebben ze vooralsnog: Dat Ibn Chaldoun is inderdaad een abces in het Nederlandse onderwijs (Wat heet: Het is een kwaadaardige Islamitische túmor) en de enig juiste conclusie zou zijn, dat er tot sluiting wordt overgegaan.-hoeveel voeten dat ook wel weer in de aarde zal hebben. En wat is het toch weer typisch, hè: De moslim-machootjes voelen zich op hun pik getrapt door de actie en gaan dan maar weer de eerste de beste ‘Kafirs’ te lijf, die ze in het vizier krijgen: De media-mannen. Kun je meteen zien, hoe stóm ze zijn, want de pers aanvallen komt als eerste pontificaal in het nieuws! Kunnen we tenminste allemmaal weer eens zien hoe aaibaar dat tuig is!
  Sluiten die hap!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik had net willen uitleggen wie die actie-groupe is, toen ik zag dat ene meneer/mevr Baksteen verderop hieronder dat al heeft gedaan. Hier in LDF heten ze “Génération Identitaire”, een actie-group ( begon met jonge fransen.) die hun land Frans willen houden en niet een surrogaat “Abu Dabi”.
   Blijkbaar in NL een dergelijke organisatie begonnen. Hier komen ze b.v met “varkens-maskers” OP met veel rumoer een MC Donalds binnen en EISEN een echte ham-burger met ham ( ham = beladen wd voor musulmanns…). Ook leuk: ze organiseren een grote pick-nic in Parijs op de Champs Elysee met veel wijn en worstjes ( als protest dat dit niet in de buurt van Gare du Nord mocht = provocerend ) IETS VERDEROP LAGEN toen nog die vredelievende gelovigen de straat te versperren met hun gebed + kleedjes.
   Wordt tijd NL-ers (oorspronkelijken……) ook eens voor hun land opkomen.

   Like

 6. Wachteres zegt:

  http://www.ad.nl/ad/nl/13548/Eindexamenfraude/article/detail/3460669/2013/06/18/Heel-6-vwo-wist-van-de-diefstal.dhtml

  Natuurlijk wisten ze ervan. Gelukkig heeft het tuig het kort geding, wij wisten nergens van, ook verloren.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Wat zijn die kansenparels toch geweldig vreedzaam. Ik hoop dat deze tv mensen, als ze LINKS en ISLAMOFIEL zijn/waren genezen zullen van hun waan, dat de ISLAM past binnen onze samenleving. O ja, ik ben benieuwd of deze islamschool zal moeten sluiten, gezien onze o zo islamofiele politici.

  Like

 8. baksteen zegt:

  Identitair Verzet. De Nederlandse afdeling van de Franse verzetsgroep Generation Identitaire tegen de islamisering va Frankrijk mag ik aannemen. Deze groep bestaat uit jonge autochtonen die de teloorgang van hun land niet langer pikken. Zeer hoopgevend! http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/11/Franse-jongerenbeweging-verklaart-de-oorlog-aan-het-multiculturalisme

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @baksteen 17.38. uur. Ik sta volledig achter deze “verzetsgroep”. Het is de hoogste tijd de ISLAMISERING van ons land te stoppen!

   Like

 9. baksteen zegt:

  Ben benieuwd hoe dit in de media wordt behandeld. Het wordt voluit negeren of voluit bashen mag ik aannemen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @baksteen 17.41. uur. Hou het maar bij negeren baksteen. Onze RODE OMROEPEN zullen niet 1 woord hieraan spenderen! En dat bashen zullen ze wel doen, op de door ons betaalde ROOIE JOOP>NL.

   Like

 10. Rudi zegt:

  @Theresa Geissler
  Ik ben heel blij dat er in Nederland zo’n verzetsgroep is opgericht. Een kwestie van tijd voordat het overwaait naar België.
  Het logo van die Franse groepering ken ik toevallig en het staat hier op de blog in de marge onderaan: een gouden cirkel met een lamda erin op een zwarte achtergrond.
  Een mooi symbool, vind ik.

  Like

 11. Helena zegt:

  Hier de link naar de website van Identitair verzet.
  Wat ben ik blij met die gasten, ik hoop dat ze explosief zullen groeien.
  http://www.idverzet.org/2013/06/18/verklaring-keuze-voor-anonimiteit/
  En natuurlijk hebben ze ook een FB pagina https://www.facebook.com/IdentitairVerzet?fref=ts
  Ik hoef het denk ik niet te vragen maar FB bezitters, liken svp.

  Like

 12. Jade zegt:

  Prachtig dat dit dan wel weer in het nieuws komt…
  Tenslotte heeft de media zelf de shit jarenlang verzwegen.
  Ook goeie actie trouwens om die school symbolisch te sluiten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @G.Deckzeijl 9.38u. Tja, nogal hoog Tara Singh Varma /Philomena Bijlhoutgehalte, vindt U ook niet? Dat was tenminste de eerste associatie die bij mij opkwam.
   De PvdA leert het ook nooit: Kandidaten niet prompt aannemen omdat je nu eenmaal een aantal kleurlingen erbij moet hebben, maar éérst grondig screenen op hun geestelijke bagage en pas dààrna……Enfin, we weten het.
   Je hebt het wel eens over ezels die zich niet twee keer aan dezelfde steen stoten…….

   Like

 13. Anneke zegt:

  De omstreden salafistische koranschool in Tilburg-Nrd is eveneens weer in het nieuws!!!
  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2013/6/Omstreden-koranschool-weigert-protocol-kindermishandeling-1285918W/?pagenr=3

  Leest men dit bericht, dan besef je weer dat NL veel te soft met dit soort sekte’s omgaat. Het democratische rechtstelsel is wel zo MISBRUIKT…om te kotsen!!! Op dit soort ‘scholen’ worden, jonge kinderen, kwetsbare pubers en jong-volwasssenen letterlijk gehesenspoeld en zal hun route weleens HEEL RADICAAL kunnen worden. “Op naar de Djihad-strijders in Syrië en straks naar andere MoslimBroederSchap-afdelingen”. Actie tegen de grote satan(USA) en de kleine satan(ISRAEL)….dàt is hùn doel, hier vinden ze hun bevrediging….GEWELD GEWELD GEWELD is een heilig-goed voor allah-bahbahbah. GROTE DOMOREN…..Jullie succes-periode in het westen en in Israel is aan het AFLOPEN. Jullie zijn letterlijk BESCHIMMELD, dus ONHOUDBAAR geworden.

  Like

  • Anneke zegt:

   Afgelopen vrijdag weereens op het Wagnerplein de markt bezocht en kreeg tranen in de ogen. “Wàt is dit deel van Tilburg aan het ISLAMISEREN….het aantal kaftandragers/-draagsters en hoofddoeken neemt nog gestaag toe”. | Noordanus: Kijk uit en zorg dat die salafisten (met de staart tussen de benen) wegtrekken…Retour naar hun woestijngebieden, daar kunnen ze niet veel meer kapot maken. | Hieruit trekken velen met mij de conclusie; dat al veel te veel delen van dit land ISLAM-KALIFAATJES aan het worden zijn. En zo gaat het er in heel het Westen aan toe….totdat de bom barst!!! ! !!!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Anneke 10.45. uur. Anneke je zegt; ” totdat de bom barst”, nou dat mag van mij du moment gebeuren. Ik ben die KAMEELPILOTEN en SOEPJURKEN kots en kots zat! Lees net op http://www.GeenStijl.nl dat een POLDERJIHADI = UIT NEDERLAND= maar is in mijn ogen geen nederlander, in Syrië, tijdens het kogels koppen bij ome Assad, is doodgebleven. Wat mij betreft, MUZELMANNEN fijn allemaal naar Syrië, gezellig met z’n allen kogels koppen! Hoop dat ze het doen!

    Like

 14. Anneke zegt:

  @Tom -19.06.2013/14.29u- Ben het met je eens…Van mij mag die hete bom à la minute springen/exploderen/barsten….of hoe je ’t ook maar wilt noemen. Het is GENOEG…(geweest), hoop zo dat het huidige kabinet dit jaar nog valt…besef eveneens goed dat Nederland als ‘zelfstandig’ land ‘d’r’ rechten heeft verspeeld aan het overheersende Brussel. Máár wonderen zijn nog actief; dus wie weet. Kijk nog steeds met veel belangstelling uit naar politiek profeet Geert W. Niet zonder reden is hij zwart gemaakt en genegeerd. Al begint ’t erop te lijken dat die periode toch zijn langste tijd heeft gehad. Men kan niet tot in ’t eeuwige de gemaakte inschattingsfouten; ect. blijven verzwijgen. Shalom…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Anneke 13.40. uur. Together we stand Anneke! Ook ik zie dat we het enkel nog van de PVV kunnen verwachten. De oude politieke partijen hebben ons belazerd en bedrogen, die krijgen bij de landelijke verkiezingen nooit meer mijn stem. Shalom!

   Like

 15. Anneke zegt:

  Vergeten….en nu is Pat Condell het haasje….Máár hij zal uiteindelijk OVERWINNEN….!!!

  Like

 16. Helena zegt:

  Een overzichtje van het islamitisch onderwijs in ons land. Plus de analyse van de namen van die instellingen.
  http://fubarfubar.blogspot.nl/2013/06/het-staat-op-elke-gevelsteen.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s