DK: Gezocht – drie meisjes wegens overval op 34-jarige moeder met baby in kinderwagen

Screenshot_2

Drie meisjes overvielen een 34-jarige vrouw en knipten meerder stukken van haar haren af. De politie in het Deense Århus vraag hulp van het publiek om drie meisjes te vinden die een overval pleegden op een 34-jarige moeder, die met haar baby in de kinderwagen aan het wandelen was.

De politie van Oost-Jutland in Århus vraagt het publiek om hulp bij de opsporing van 3 jonge meisjes wegens een overval op een 34-jarige vrouw in Risskov, een voorstad van Århus, die vooral bewoond wordt door Denen uit de hogere middenklasse.

Op vrijdagavond, even na 18.00 uur, maakte de moeder met haar baby in de kinderwagen een wandeling door de Bredkildegade in Risskov. Ze werd aangevallen door drie meisjes van Arabische origine, vermoedelijk tussen de 14 en 17 jaar oud.

De drie meisjes hadden de moeder eerst beledigd en daarna stukken van haar haren afgeknipt. Ze gebruikten daarbij een schaar en er was ook een stuk uit de jas van de moeder geknipt.

De drie meisjes, alle drie van buitenlandse komaf, hadden “Jij fucking Deense slet!” tegen de moeder geschreeuwd. Ze rende weg met de kinderwagen toen de meisjes in haar haren begonnen te knippen en pas toen ze thuis was ontdekte ze dat er in haar haren en haar kleren was geknipt.

De politie van Oost-Jutland vertelde tegenover de krant “Jyllands-Posten” dat de vrouw helemaal overstuur was geweest door de aanval en pas thuis ontdekte wat er eigenlijk precies gebeurd was.

Haar kind bleef ongedeerd. Nu vraagt de politie hulp van het publiek om de drie daders te vinden.

Bron:

http://www.dagens.dk/krimi/efterlysning-tre-piger-overfaldt-34-%C3%A5rig-mor-med-barn-i-klapvogn

Vertaald uit het Engels door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

(h/t Roni Thome)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", Denemarken, Immigratie, Islam, Islamisering, migrantengeweld. Bookmark de permalink .

18 reacties op DK: Gezocht – drie meisjes wegens overval op 34-jarige moeder met baby in kinderwagen

 1. Hans zegt:

  Gewoon, vanuit het thuis ingegoten meerderwaardigheidscomplex en vooral natuurlijk omdat ze zelf jeuk hebben en er geen raad mee weten.

  Like

 2. Willie zegt:

  Ooit stoere Vikings , en nu ??? Pussies ja ! Wordt gewoon hoog tijd dat die originele Scandinaven met een pistool op zak gaan lopen ,zwart of niet

  Like

 3. BertG. zegt:

  Hoe laf kan je wezen om zo iets te doen.
  Waarschijnlijk hebben ze er weer nieuwe taken erbij gekregen in de moskeet of van thuis.
  Angst aanjagen bij moeders met kleine kinderen. Die kunnen zich toch niet verdedigen.

  Nog zo iets.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2013/06/kinderen_slaan_vrouw_in_elkaar.html

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @BertG 12.46. uur. Potverdorie, dat grafvolk- en ik vermoed van lichtgetinte afkomst- zouden ze zonder veel omhaal ons land uit moeten trappen. Maar dat zal de PvdA wel niet goed vinden, die willen nog veel meer van die gasten hierheen halen-kots!

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ik hoop dat ze ze gauw vinden! En dan niet afmaken met: “Ach, uiteindelijk is er toch alleen maar wat kledingschade en afgeknipte haren, dus…..kleine boete, berisping en klaar. Er zit iets diepers hierachter: Vanuit hun eigen omgeving worden deze meiden waarschijnlijk gek gemaakt -en maken ze elkààr gek- met denkbeelden over hoe slecht en verdorven de Deense (Westerse) maatschappij wel niet is en ‘Wacht maar tot wij hier de baas zijn. De wil van Allah…..blablabla.’ Vanuit die gekte vallen ze een volkomen willekeurige (maar wel Deense) vrouw aan, die ze als “Deense slet” kunnen kwalificeren waarbij het ze niets kan schelen of het slachtoffer een baby bij zich heeft, die daardoor gevaar loopt. Als het aan mij lag (helaas dus niet) kwam het tot een rechtszaak, waarin dit ALLEMAAL meegenomen werd en een vonnis, dat onder meer een integratiecursus zou inhouden, waarin hen ondubbelzinnig te verstaan gegeven zou worden, dat Denemarken op de eerste plaats van de Denen is, en dat zij de aldaar geldende normen maar te accepteren hebben zónder in deze fratsen te vervallen! En meteen de ouders meenemen in deze cursus! En verder nog een paar sancties er aan vastknopen ter afschrikking! Zijn die Arabische rotmeiden nou helemààl belazerd?!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler 13.15. uur. En reken er maar op Theresa, dat de RODEN/SOCIALISTEN gaan krijsen, dat het maar een incident is. Voor deze smeerlappen van SOCIALISTEN en ander goedmensgepeupel zijn de MUZELMANNEN boven alle twijfel verheven. Wij weten gelukkig wel beter!

   Like

 5. luckybee zegt:

  Jihad is eigenlijk voor meiden Haram;Dus de hel wacht op ze.

  Like

 6. Anneke zegt:

  We zitten vrijwel in hetzelfde schuitje als Israel…Joden, christenen en ALLE andersdenkenden mogen zich hier op aarde niet meer vermenigvuldigen. Zijn, bekeken door de islam – en socialistische ‘brildragers’, fikse smeerkezen. Maar het OMGEDRAAIDE is waarheid….Zij zijn het verderf hier op de planeet, zij zullen letterlijk wegrotten…op Zijn tijd.

  Like

 7. Makropoelos zegt:

  Hoe lang gaan wij dit accepteren? Of dit nu Denemarken is of Zweden en of Nederland, dat maakt niets meer uit.
  Het is tijd voor actie, maar dan wel een goed georganiseerde. Daarmee beginnen NU!!!!!

  Like

 8. Joop Klepzeiker zegt:

  Kwestie van opvoeden een 9 mm in de kinderwagen, jong geleerd is oud gedaan

  Like

 9. bobzelf zegt:

  Welke kleur hadden ze ook al weer ???
  Goed volk , motten we er nog meer van binnenhalen !

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Ik moet dit niet zien gebeuren….

  Like

 11. wachteres zegt:

  http://www.knack.be/nieuws/buitenland/deense-moeders-geven-borstvoeding-als-protestactie/article-4000330364860.htm?fb_ref=fb-article

  Deense moeders geven borstvoeding als protestactie.

  Ik ben benieuwd welke ‘jonge vrouwen’ er protesteren tegen borstvoeding in het openbaar.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Wachteres 18.10u.Ik kan me daar wel een voorstelling van maken: ECHT jonge meiden, tussen de 16 en 19. Doen op veel punten wel stoer, maar worstelen niet zelden met (schaamte)gevoelens. Daardoor worden ze op de gekste momenten preuts. Bij diezelfde groep maak je soms mee, dat ze vreselijke scènes maken als hun -alleenstaande- ouder weer een nieuwe liefde vindt, of zelfs als ze ontdekken dat hun éigen ouders ‘het’ nog doen. Mag op een gegeven moment wel een beetje de kop ingedrukt worden, vind ik: Die pubers/adolescenten zijn in staat hun hele omgeving te tiranniseren met hun ‘gecultiveerde’ preutsheid. Tot ze het zèlf doen.

   Like

 12. Roni Thome zegt:

  Aanvallen van moslims die gericht zijn op moeders met hun babies is al eerder voorgekomen in Denemarken. Het blogpost ‘Vlad Tepes’ heeft op 16 juni 2013 gepubliceerd over nog een geval waar Moslims een kinderwagen met een baby hadden omgegooid. Vlad Tepes (h/t Don L) In Denmark, two assaults on Danish moms quietly strolling along with their little ones took place within a single week. And it appears that Muslim invaders have begun using this very innovative strategy in their ongoing quest to “strike terror” into the hearts of the infidels.
  De rest kunt u lezen op de volgende link:

  http://www.barenakedislam.com/2013/06/16/denmark-baby-buggy-jihad/

  Like

 13. Leo zegt:

  Zoiets dergelijks is ook al in dordrecht gebeurd, haalde de pers ook niet.
  Burgerlijke ongehoorzaamheid in ONS Nederland is nu gewenst en geboden.

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  @Leo, 01:34
  Waarom heb je alle details, voor zover bekend, niet meteen hier neer gezet??
  @Roni Thome, 18-6, 18:30 je loopt een tikkie achter vwb je barenaked-link: kijk op AP.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s