GB: politieagent neergestoken tijdens doorzoeking van moskee. Politie: “Het was geen door haat gemotiveerde daad”

Screenshot_17

De dader brulde: “Allah zal jullie allemaal bestraffen!” De politie zegt desondanks dat het geen “hatecrime” was.

Toen de politie in Birmingham vanwege de verdenking van islamisme de madrassa van de moskee Qasim Ul Uloom wilde doorzoeken, ging een 32-jarige moslim volledig door het lint.

Hoewel de politieagent, die een taser afvuurde op de 32-jarige moslim, een kogelvrij vest droeg, werd hij meerdere keren in de borst en in de buik gestoken.

Telegraph

Daarbij brulde de moslim (een Somaliër): “Allah zal jullie allemaal bestraffen!”

Hij was kennelijk taser-resistent.

Daily Mail

Screenshot_19

Heel opmerkelijk had de woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken gisteren meteen na de daad, nog voordat er überhaupt met het onderzoek was begonnen, het resultaat al als een helderziende verkondigd:

“Wat al duidelijk is, is dat het geen door haat gemotiveerde daad is, maar een tragisch, droevig en op zichzelf staand geval. Veel belangrijker is nu dat de mensen heel kalm blijven. We bidden voor diegenen die gewond raakten en bezoeken hun families en laten de rechtsstaat zijn werk doen.”

Liam Byrne, een voormalig minister van Binnenlandse Zaken, zei dat de daad als een “tragisch, droevig en op zichzelf staand geval” behandeld werd.

Telegraph

Screenshot_18

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/06/17/grosbritannien-polizist-wahrend-moschee-durchsuchung-niedergestochen-polizei-es-war-keine-has-motivierte-tat/#more-46167

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Censuur, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Immigratie, Islamisering, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken. Bookmark de permalink .

35 reacties op GB: politieagent neergestoken tijdens doorzoeking van moskee. Politie: “Het was geen door haat gemotiveerde daad”

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  Zijn wel véél van die soortgelijke ‘op zichzelf staande gevallen’ nietwaar? Gek dat WIJ allemaal weten wàt de énige oplossing is….

  “Liam Byrne, een voormalig minister van Binnenlandse Zaken, zei dat de daad als een “tragisch, droevig en op zichzelf staand geval” behandeld werd.”

  Like

 2. Martien Pennings zegt:

  De lijst van op zichzelf staande gevallen sinds nine-eleven stond op het moment van het schrijven van dit comment op 21078: http://www.thereligionofpeace.com/Pages/TheList.htm

  Like

  • HaJoGe zegt:

   Je wist het zeker niet, maar 9/11 was ook slechts een grootschalige samenloop van onvoorziene losstaande incidenten.

   Like

  • Pieter Nokkio zegt:

   scherp gezien, Martien, dat ‘lijstje’. Maar links weet het altijd zo te draaien dat ‘rechts’ de schuldige is. ‘Rechts’, dat zijn wij in hun politiek-correcte ogen…

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ik kan hier kort over zijn: Ik word dood- en doodziek van al dat leugenachtige gedraai van de politie en de politici!!!
  Nog één keer de woorden ‘op zichzelf staand geval’ in de Nederlandse, Vlaamse, Britse . Duitse of Scandinavische pers EN DE PLEURIS MAG WAT MIJ BETREFT LOSBREKEN!!!
  Ze hebben er om gevraagd!!!

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Vele losse stukjes van dezelfde puzzel vormen tezamen één geheel 🙂
  Normaal ziet de politie graag verbanden, maar een politiek correcte organisatie blijft liever de losse stukjes apart bezien.
  Dat voorkomt dat de wijsvinger niet duidelijk naar één voor de hand liggende richting zal wijzen.
  Wij weten die richting.
  De politie weet die richting.ook.
  De moslims kunnen weer tevreden zijn en zoals gewoonlijk de vermoorde onschuld blijven uithangen.
  De toepassing van de wet wordt in Engeland aantoonbaar bijgebogen naar een door moslims gewenste richting.
  Beschamend en laffer dan laf.
  Een land dat de kool en de geit wil sparen raakt beide kwijt.
  Nog erger is dat men zijn zelfrespect en eer kwijt raakt..
  Wat een afgang voor de bewakers van de orde.
  Hier moet een grote volksbeweging tegen ontstaan die orde op zaken gaat eisen en stellen.

  Like

 5. Jade zegt:

  Je wordt zo langzamerhand kotsmisselijk van al die droevige,
  op zichzelf staande gevallen, En de rechtstaat z`n werk laten doen,
  daar wordt je ook niet veel wijzer van…

  Like

 6. baksteen zegt:

  Police-Polite-Dhimmy-Devil

  Like

 7. Trucker zegt:

  …de woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken…
  Ik wil er wat op verwedden dat deze lulkoek verkopende islamofiele landverrader samen met de islamieten op zijn knieen zit met zijn kont omhoog om “…te bidden voor diegenen die gewond raakten…”.
  Trouwens dat doet me denken dat dat alleenstaande somalisch geval meer dan één verwond heeft of lees ik niet goed.
  Wij rechtsen én islamofoben weten al langer dat Groot britagne het eerst ten prooi zal vallen aan de islamieten, het vogende is pelgie maar hier in Vlaanderen zijn ze in de weer met zeeeeeeeer belangrijke zaken zoals treinen, schoolhervorming en nog wat top benoemingen.
  Zal het voor de duidelijkheid nog eens herhalen : dit zijn GEEN “alleenstaande” of “op zichzelf staande” daden van gestoorde of geflipte kerels, de gemene deler is ISLAMIETEN, ik hoef er geen tekening bij te maken.

  Like

 8. Trucker zegt:

  Nog iets, somaliers komen op TWEE manieren in het nieuws : piraten of uit naam van islam(ieten) Vrije Westerse mensen vermoorden.
  Wie beter weet mag me corrigeren want men is nooit te oud om te leren.
  Eén vraag, waarom hebben ze die somalier niet gewoon omgelegd…nou zal ik mezelf wijzer maken omdat het ongewapende agenten zijn met een busje pepperspray en een teasertje, maar dat moet je goed gebruiken of het heeft helemaal geen effect.

  Like

 9. Hans Jacobs zegt:

  In de geschiedenis zitten de moslims op zo’n 550.000.000 tragische, droevige, op zichzelf staande gevallen. Jegens andersdenkenden. Zijn allemaal incidentjes.

  Like

 10. Avidia zegt:

  Om gek van te worden, wat staat ons allemaal te wachten.

  Like

 11. Makropoelos zegt:

  Wanneer worden deze uitkering trekkers, profiteurs dus, terug naar hun land van oorsprong gestuurd?
  Dan kunnen deze vredelievende moslims elkaar op hun geboorte grond uitmoorden.

  Dat bespaart ons een hoop droefheid en ellende.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Makropoelos 02.22. uur. Strak plan van U Makropoelos. Geweldige oplossing, maar dankzij onze socialisten en andere politiek correcte politici in onze regeringen, vrees ik dat daar “geen steek”, van terecht komt.

   Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Neuh hoor ies toevallig, ies koeltoer van de zandhappers. Verder uiteraard eens met vorige reageerders. Wat @ trucker zegt ten opzichte van Engeland is volledig waar, dankzij LAFAARDS en ISLAMOFIELE politici gaat Engeland als eerste “voor de bijl”.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Politici zijn de grootste Volksverlakkers en Landverraders !!! Daarna komt de hun gecontroleerde politie, pers en tv media. Bij de politie ging het mis toen de linkse managers met alleen boeken wijsheid hun intreden deden.

  Like

  • Hans Jacobs zegt:

   Dat komt omdat politici werken met gratis geld, uit een onuitputtelijke bron. (Wij).
   En dan ga je hele rare beslissingen nemen, en experimenten doen.
   Want het kost toch niks.

   Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Ik lees hierboven dat allah ons allemaal zal straffen. Waarvoor dan, GODVERDOMME..???
  Omdat we niet van plan zijn dat stupide woestijngeloof + verzonnen kleuterneuker+ maangod te aanbidden? Onthou één ding, verdomde islamitische taqiyya-adepten: die allah van jullie bestaat alleen in al die rotkoppen van jullie en nergens anders, allah kan niet straffen, allah is jullie eigen verzinsel. http://tinyurl.com/cbluo54
  http://tinyurl.com/be54uxd
  OPROEP: organiseer varkensraces bij mosKETEN dan wel op plekken waar die HAAThutten gepland zijn! http://tinyurl.com/ktx7mlt
  Er moet meer VERZET komen in de EU tegen deze nieuwe FASCISTEN, breed gedragen, continu volgehouden VERZET.!!!

  Like

 15. Jean zegt:

  Die achterlijke gewelddadige baardapen en soepjurken beginnen behoorlijk op het systeem te werken.
  Wat komen die achterlijken alleshaters hier eigenlijk feitelijk zoeken resp. doen?
  Is het enkel maar om hun achterlijke waanzin gedragen door een ordinaire pedofiel resp. kinderverkrachter te verkondigen én toe te passen?
  Weg met die rotzooi uit ONS seculier Europa en als die pipo van Rome denkt dat hij vriendje moet zijn met die achterlijke gewelddadige baardapen en soepjurken dan wil ik hem het advies geven snel zijn valiesje te pakken richting rifgebergte want wij seculiere westerlingen laten ons NOOIT OF TE NIMMER DOMINEREN door waanzinnigen die leven van achterlijke fabeltjes geschreven door zwaar gefrustreerde pedofielen of aanverwanten..

  Like

 16. Lucie zegt:

  Als de politie zo bang reageert,verdienen ze ook niet beter,die slapjanussen.

  Like

 17. Helena zegt:

  In Engeland is een 18 jarige moslim vrijgesproken van het verkrachten van een 13 jarig meisje.
  De reden, HIJ WIST NIET DAT HET FOUT WAS!!!. Daar was zijn verdediging op gebaseerd hij had in de moskee geleerd dat vrouwen waardeloos zijn, niemand had hem ooit verteld dat de Engelse wet daar anders over dacht. Hij kent allen sharia. HIJ IS VRIJGESPROKEN!
  http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/muslim-who-raped-13-year-old-uk-girl-spared-jail-because-he-didnt-know-it-was-wrong/

  Like

 18. 2Crazy2bTrue zegt:

  Zij die blijven vasthouden aan een oneindig aantal zelfstandige gevallen hebben duidelijk het integraalrekenen niet uitgevonden.

  Like

 19. henk schroemges zegt:

  Inderdaad straft Allah ons allemaal en dit al vele tientallen jaren. Hoe?: door ons konstant op te zadelen met politiek correcte politicie die altijd wegkijken en veelal een links georienteerde genetische afwijking demonstreren. Maar helaas dat zijn we allemaal zelf schuld, want we slagen er steeds in om altijd en eeuwig de verkeerde partijen aan te wijzen om ons de kleineren cq regeren. Elk land krijgt de regering die het verdient!!

  Like

  • Pieter Nokkio zegt:

   ook de kerken zitten op de Allah-acceptatielijn. Een predikant(e) durft rustig te stellen dat het examen-‘incident’ net zo goed op een andere (katholieke of anderszins christelijke) school had kunnen gebeuren. Met andere woorden: ‘het heeft niets met de islam te maken’…
   Dan kun je alleen maar verbijsterd zijn.

   Like

   • Lucie zegt:

    Ja,en waarom is dat dan nooit op een echte Nederlandse school gebeurd?
    Juist,omdat daar geen moslims op zitten.
    Die predikante spoort niet,is natuurlijk als de dood voor die baardapen.

    Like

 20. wieweetwaar zegt:

  Als het een niet moslim was geweest wat had men dan gezegd? Het blijkt maar weer dat de moslims alles mogen en dat word nog goed bevonden ook. Als dit nog een keer gebeurd mag van mij de pleuris uitbreken en dan zal ik nog mee doen ook.

  Like

 21. henk schroemges zegt:

  wiewatwaar 1554
  Lees de kranten, kijk de tv-nieuwsspotjes (ook buitenlandse) en je ziet dat dit dagelijks gebeurt en wel in de meeste -landen, maar ook in Nederland. Alleen hier zul je het niet direct zien of horen want dit soort akkefietjes wordt heimelijk doch secuur weggepoetst door onze heersers en hun mediafiguren.

  Like

 22. GT zegt:

  Wat rest is je zelf bewapenen, wordt je aan gevallen dan weet je wat je tedoen staat ……het is hij of je zelf! Op de overheid hoef je niet te rekenen het zal de enigste oplossing zijn.
  Als je nu na gaat,Engeland is 1400 jaar terug in de tijd en de sukkels stonden er bij en keken er naar.

  Like

 23. bigljohn zegt:

  Het Brabants Dagblad waar ik op geabonneerd ben, kwam via mijn E.mail weer eens langs met een tevredenheids enquete over de krant. Ik ben eens flink van leer tegen de krant getrokken, en ook gezegd dat ik de krant alleen aanhou voor het plaatselijk nieuws en de overlijdensberichten. Alsmede dat het echte nieuws aangaande de Islamisering van Europa en Nederland, alsmede de dictatuur van de E.U., alleen op Internet te bekomen valt. Niet in een gewone krant dus of op zijn website. Ik ben benieuwd of ook deze MSM krant, zo benoemde ik hun, eens een bericht terug gaat geven. Een tevredenheids enquete, wat een verbeelding en zelfoverschatting cq arrogantie van Het Brabants Dagblad editie Tilburg !

  Like

 24. beny zegt:

  1 van die enorme massa enkelingen die de islam verkeerd begrepen hebben.
  word het niet hoogtijd dat de dingen gewoon bij naam genoemd worden want de beroepsontkenners aan de linkerzjde maken zich ongelofelijk belachelijk om nog over hun geloofwaardigheid te zwijgen.

  Like

 25. Hans Jacobs zegt:

  Opeens weet je het: HET WAS LIEFDE!!!

  Like

 26. louis-portugal zegt:

  Als MAAR 10 % van de moslims fanatiek zijn hebben we nog ongeveer 150 miljoen losse DAADjes te verwachten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s