Aanslag op moskee – veel doden

Screenshot_20

Moslims doden niet alleen ongelovigen! Nee, daarmee zijn ze bij lange na niet tevreden. Moslims doden ook moslims. Soennieten en sjiieten haten elkaar als de pest, omdat ze ieder een andere opvolger van de “profeet” vereren. Dat volstaat om elkaar massaal uit te moorden. Zoals gisteren, toen twee Irakese soennitische zelfmoorddaders zichzelf opbliezen bij een aanslag op een sjiietische moskee in Bagdad. Onmiddellijk daarna filmden soennieten maakten soennieten te midden van de lijken opnames onder het gebrul “Allahu Akbar!”

Pas op! Gruwelijke beelden in de video´s!!

Een van de daders blies zichzelf op bij een checkpoint voor de moskee in het district Al-Kahira in het noorden van de stad, bericht abc news. De tweede dader mengde zich onder de gelovigen in de moskee en blies zichzelf twee minuten later op.

De wijk wordt hoofdzakelijk bewoond door sjiieten. Soennieten, zoals de leden van Al Qaida, beschouwen sjiieten als ketters en willen de door sjiieten geleide regering ondermijnen. Ook voor veel van de daarvoor gepleegde aanslagen worden overwegend soennieten verantwoordelijk gemaakt. De beide groepen vechten ook in het naburige Syrië tegen elkaar en worden allebei door slachters uit Irak gesteund.

Je komt er gewoon niet omheen om te geloven dat het hier eigenlijk alleen maar gaat om het doden om te doden. Hoofdzaak: bloederig en indien mogelijk gruwelijk. Dat is het beeld dat de islam van zichzelf aan de wereld laat zien. Alleen al in juni 2013 werden er, volgens informatie van de internetsite thereligionofpeace, 431 mensen bij islamitische terreuraanslagen vermoord.

Niet zogenaamde islamhaters of linkse of door hersenloze politieke clown of journalisten als radicaal bestempelde critici van deze haatideologie zorgen voor dit beeld in de wereld. Nee, het zijn moslims, die ons laten zien wat hun overtuiging is. Het zijn moslims, die iedere dag bewijzen dat islam niet vrede maar in het gunstigste geval begraafplaats betekent. Ze haten en ze doden, iedere dag, jaar in jaar uit.

De beide video´s schijnen onmiddellijk na de explosie te zijn opgenomen. En zelfs op die opnames kun je de waanzin zien en horen: nog maar net werden voor hun ogen vrienden, familieleden en buren door een bom uiteen gereten en wat doen deze koran getrouwe fanatiekelingen? Ze brullen in een toestand van religieuze razernij te midden van bloed, dood en lichaamsdelen “Allahu Akbar!”

Dat is geen godsdienstbekentenis, dat is in het beste geval ziek, maar vermoedelijk gewoon geloof gerelateerd. Doden in opdracht van Allah. Zoiets kan gebeuren als je te lang de koran leest.

 

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/06/selbstmordanschlag-in-moschee-viele-tote/

Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Historie, Irak, Islam, koran, Mohammed, sjiieten, soennieten. Bookmark de permalink .

13 reacties op Aanslag op moskee – veel doden

 1. bobzelf zegt:

  Nou Allahu Akbar , dan maar jongens , zet hem op , loop lekker bij elkaar naar binnen , tijdens kerkdiensten , buurtfeesten , verjaardagen , vergeet er niet 1 , en blijf maar lekker alles opblazen , hele families, hele dorpen , steden , en stop vooral niet voor je laatste buurman de pijp uit is .
  Geweldig , zullen feesten en partijen onder mekaar, dan hebben ze in ieder geval geen tijd om het hier te doen .
  Om met Pim te spreken : EEN ACHTERLIJK VOLK !

  Like

 2. Jan zegt:

  Religion of pieces

  Like

 3. E.Eliveld zegt:

  Zoals ik al eens eerder over het wel en wee in OIC shitholes schreef: “Do we know? Yes! Do we care? NO!”.

  Bye bye en hastalavista dus… Oh ja en “Make my day!”,…. zou ik bijna vergeten.

  Like

 4. marijke zegt:

  Hoe kan iemand ooit nog zeggen Islam is zo vredig.Foei foei wat een beesten zijn het toch.Om van te kotsen.Weg er mee en heel ver weg

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Nou ja, laat ze mekaar maar afmaken, dan knappen ze meteen het vuile werk voor ons op. Soennieten of Sji’iten, zelf zullen ze het wel kunnen, maar IK zie in de praktijk het onderscheid niet, moet ik eerlijk zeggen. Allemaal dezelfde monsters. “Religion of Peace”…..Nou, we zien het hier!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler 19.38. uur. Inderdaad Theresa, laat dat grafvolk van de islam zich maar lekker uitmoorden, opgeruimd staat netjes! Ik heb het helemaal gehad met dat achterlijke woestijnvolk. En die alhier verblijven, hup, hup naar ome Assad, kunnen jullie HAATJURKEN daaro ook nog wat “kogels koppen”.

   Like

 6. Oma zegt:

  En zulke waanzinnigen die erop los hakken, moorden en tusssen de lijken staan te krijsen, die noemen ons, ongelovigen, dan ‘beesten’……niets menselijks meer aan dat soort, heeft vast te maken met eeuwenlange inteelt. Dat ze elkaar maar uitmoorden maar de mensheid met rust laten…

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Snappen jullie nu waarom onze elite de islamitische medemens hier te lande in alles maar dan ook alles tegemoetkomt. Halal tot in de school en fabriekskantines, hoofddoeken, niqaab en als het dan toch moet ook Boerka’s op straat. No problem. Polygamie, doe je niet moeilijk over. Madrassa’s waarin jonge moslims vanaf 4 jaar gehersenspoeld worden is godsdienstvrijheid en de islam heeft ook recht op een toekomst met nieuwe aanwas jihadisten. Eerwraak moorden zijn incidenten en heeft met islam niets van doen. De elite schijt werkelijk in de broek en is bang dat dit soort taferelen vroeg of laat zich ook gaan voordoen in Nederland. Het krokodil wordt gevoerd in de hoop dat hij zich nu nog rustig houdt en nog geen trek krijgt in meer. Onze elite begrijpt nog niet dat de islam nooit en nooit genoeg zal hebben. De hoop op een Europese islam is ijdel. Waarom dat ijdel is? Omdat een Europese islam blasfemie is en zou hier en daar toch zoiets ontstaan als een verlichte islamitische school dan is de beer pas echt goed los. Binnen de islam is men elkaar de afgelopen 1400 jaar voor veel minder te lijf gegaan. Dat de islam ook in Nederland ongenadig zal gaan toeslaan is dan ook honderd procent zekerheid. Blijft alleen afwachten wanneer en waar. Ik kijk uit naar de dag dat de Syrië bevrijder zijn bloeddorst gelest heeft en terug keert naar Nederland om zijn bevrijdingstocht met of zonder subsidie bij ons voort te zetten. De islam is waarlijk het werk van de duivel. De geschiedenis zal ongenadig oordelen hoe een ooit open en vrije samenleving als Nederland met hulp van de bestuurselite volledig verwoest en opgeofferd werd aan een gewelddadige totalitair ideologische schijnreligie.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @guusvelraeds 1.34u. Prima betoog weer, Guus, maar de vraag is en blijft: Wat proberen we er aan te doen?
   Proberen we voor de zoveelste keer de elite de ogen te openen of besluiten we dat ze genoeg kansen heeft gehad en zetten we stappen om haar definitief van het pluche te verwijderen?
   Beide opgaven lijken vrijwel onmogelijk, maar íets zal er tenslotte toch moeten gebeuren.

   Like

  • jowitteroos zegt:

   Hear Hear!! Zo is het!

   Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @GuusVelraeds 01.34. uur. Hierop zeg ik volmondig AMEN, Guus!

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Ik wil even laten weten dat ik het ook weer gezien heb en het eens ben met elke actie die we tegen moslims,islam en vooral onze appeasers kunnen ondernemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s