Elisabeth Sabaditsch-Wolff: “Zwijgen is geen optie”

Screenshot_27

Elisabeth Sabaditsch-Wolff

Gedeeltes uit een toespraak van Elisabeth Sabaditsch-Wolff, Ahavath Torah Congregation in Boston, 17 juni 2013.

Zeer geëerde dames en heren,

Ik sta hier vandaag voor u om u te informeren over de gevaarlijke en toenemende bedreiging van de vrijheid van meningsuiting in Europa, de Verenigde Staten en de rest van de wereld.

Als mijn toespraken op de sociale netwerken gepubliceerd worden, zouden diegenen die ze publiceren juridische problemen kunnen krijgen. Dat heeft in ieder geval de Amerikaanse hoofdofficier van justitie Killian aangekondigd: de wetten te gebruiken om diegenen te bestraffen die er kritisch opvattingen over de islam op na houden. Zo ziet het er uit in de VS.

Europa is al een stapje verder op weg naar de tirannie. Ook wij leven onder constante controle door onze eigen regeringen. De veiligheidsautoriteiten in Zweden en Groot-Brittannië mogen volgens geldend recht alle vormen van elektronische communicatie – telefoon, sms, internet – opslaan. Maar het is meer dan alleen maar observatie: de lidstaten van de EU hebben een “raamovereenkomst” ingevoerd.

Dat is een directief, dat van de landen verlangt wetten uit te vaardigen die openbaar aanzetten tot “haat tegen een groep, die door ras, (huids)kleur, religie, afstamming of nationale of etnische oorsprong” gedefinieerd wordt, criminaliseert. Voor alle landen die het Verdrag van Lissabon ondertekend hebben is dit verplichtend.

Wij Europeanen hebben geen First Amendment dat ons beschermt. Onze door ontelbare bureaucraten in Brussel gecreëerde wetten geven de staat een blanco volmacht om ons te vervolgen.

Veel mensen in Europa werden in naam der wet gekoeioneerd, opgepakt, in de gevangenis gestopt en veroordeeld, omdat zij de islam bekritiseerd hebben.

Enkele voorbeelden uit een lange lijst namen:

Groot-Brittannië: Stephen Yaxley-Lennon, alias Tommy Robinson, de oprichter van de islamkritische English Defence League (EDL).

Denemarken: Lars Hedegaard, bekend historicus en journalist.

Finland: Jussi Halla-aho, journalist en politicus.

Frankrijk: Philippe Val, uitgever van het satirische tijdschrift “Charlie Hebdo).

Duitsland: Michael Stürzenberger, politicus en journalist.

Nederland: Geert Wilders, voorzitter van de Partij voor de Vrijheid (PVV).

Zweden: Carl P. Herslow, locaal politicus.

Zwitserland: Avi Lipkin, alias Victor Mordecai, die op een manifestatie tegen de bouw van minaretten uit de koran had geciteerd.

Oostenrijk: ikzelf.

Een fascistisch totalitarisme is in mijn land teruggekeerd. Maar het is een zacht totalitarisme, zonder parachutistenlaarzen. Dit nieuwe totalitarisme draagt een kostuum en een stropdas en spreekt op zachte toon over tolerantie en verscheidenheid. De slachtoffers zijn de Oostenrijkse oerinwoners, die door een gewelddadige, barbaarse, vreemde cultuur vervangen dienen te worden.

Ook ik behoor tot de slachtoffers, ik geef al jaren seminaries voor de partij FPÖ, waarin ik informeer over de islam. Ik doceer dat de islam noch de vrijheid van meningsuiting noch de mensenrechten respecteert, vooral de wrede behandeling van de vrouwen.

Ik verklaar dat deze karakteristieken uit de totalitaire, islamitische doctrine komen. De wrede onderdrukking is geen vergissing – maar zijn handelsmerk. In meerdere processen werd ik uiteindelijk veroordeeld.

De realiteit van het moderne multiculturele Europa heeft zich vermengd met een fatale fantasie, net zoals Humpty Dumpty, die tegen Alice zei: “Als ik een woord gebruik, dan betekent het wat ik bedoel – niet meer en niet minder.”

Interessant in mijn zaak was het verhaal van Aisha, net zoals bij Carl Henslow in Zweden. We hebben er allebei op gewezen dat het afschuwelijk is wanneer een man op gevorderde leeftijd trouwt met een klein meisje.

Onze beweringen zijn gebaseerd op feiten, er was geen reden de waarheid mooier voor te stellen dan ze is. En de moslims geloven nu dat Mohammed de perfecte man is, die men na moet ijveren.

Screenshot_25

Wij hebben het zakelijk omschreven zoals het is, desondanks vormt het een “kleinering van het religieuze geloof of van een juridisch erkende religie.”

Om dit te begrijpen, moet je het shariawetboek van de soennitische islam ter hand nemen. Onder het begrip “laster/kleinering” verstaat een moslim iets heel anders dan u en ik. Wij denken dat het een kwaadaardig leugen zou zijn, met de bedoeling een andere persoon te schaden.

Het islamitische recht verstaat hieronder “het noemen van je broeder, dat hij zou afwijzen.” Dat betekent dat wanneer men iets zegt dat een moslim schaadt of hem niet ten goede komt, dan heeft men hem, volgens het shariarecht, belastert. Het maakt niet uit of het waar is of niet waar is, het enige dat geldt is of het de moslim er slecht doet uitzien.

De moslims weten precies dat ze er slecht uitzien wanneer men de geschiedenis van Aisha en Mohammed citeert, het is een van de smerigste kleine geheimen van de islam, die men niet aan ongelovigen mag vertellen, daarom vormt het doorvertellen voor de moslims als een “kleinering/belastering van de islam”. En volgens het shariarecht staat daar de doodstraf op.

De vraag is: “Waarom past een Oostenrijkse rechtbank islamitisch recht toe?”

President Obama maakte duidelijk dat hij dezelfde interpretatie van het begrip “laster/kleinering” gebruikt (als in de sharia), toen hij zei: “De toekomst zal niet diegenen toebehoren die de profeet van de islam belasteren.” Hier wordt heel duidelijk dat onze leidende politici proberen ons islamitisch recht op te dringen. Maar waarom?

Kort gezegd zit het antwoord in de infiltratie van het politieke establishment door de Moslimbroederschap. Sinds 1970 werkt zij eraan haar leden in dochterorganisaties binnen te sluizen, op landelijk niveau, in gemeenteraden en binnen belangrijke lichamen en NGO´s in de Europese Unie.

Hieraan werken ze al veertig jaar lang met veel geduld en uithoudingsvermogen. Op grond daarvan werden begrippen zoals “Jihad” en “islam” uit het lexicon van de FBI gehaald. Ze maakten van het begrip “islamofobie” mainstream en brachten de VN en de EU ertoe religie en ras gelijk te stellen en kritiek op de islam een “hatecrime” te noemen. De overtuigende macht van de “tolerantie” van het “antiracisme” en de “verscheidenheid” in combinatie met de aanlokkelijke oliedollars hebben onze elites gechanteerd.

We zijn op het punt aangekomen waarop onze gekozen officials, mediavertegenwoordigers en academici geloven dat het recht op vrijheid van meningsuiting niet meer voor diegene mag gelden die slecht over de islam spreekt. Zelfs niet eens als het de waarheid is. En ze geloven zelfs dat dit een Verlicht en liberaal standpunt zou zijn!

Het zal lang duren en moeilijk zijn om de agenda van de Moslimbroederschap terug te dringen. Tientallen jaren van indoctrinatie moeten ongedaan worden gemaakt. De angst om door de begunstigers van het multiculturalisme racist genoemd te worden, beheerst de totale bevolking.

De Moslimbroederschap heeft heel geraffineerd de islam als “ras” opnieuw gedefinieerd en zo op juridische niveau van critici van de islam “racisten” gemaakt. De islamisering van Europa, Canada, Australië en de Verenigde Staten is de directe omzetting van de belangrijkste leerstellingen en het rechtssysteem van de islam.

Met hulp van de alternatieve media moeten wij door mond-tot-mond reclame onze kennis verspreiden. Lokale media kunnen voor ons belangrijker zijn dan de mainstream media. Radio, sociale netwerken, Facebook, Twitter, internetforums – zij verbreiden allemaal nuttige informatie.

Dat betekent ook dat alles wat wij zeggen door de controlerende instanties wordt opgeslagen. Door de NSA, de CIA, de FBI en al die andere staatsautoriteiten. Daartegen kunnen we niets doen. Maar nog is het niet illegaal wat we hier vanavond bespreken.

De Amerikanen bezitten het privilege – in tegenstelling tot ons Europeanen – een First Amendment te hebben. Maakt u daar gebruik van! De beweging voor de vrijheid van meningsuiting hangt van u af, van onze politici en media kunnen we niets meer verwachten – wij moeten het doen.

Dames en heren, we hebben geen keus meer en de tijd glipt ons door de vingers. Het schip koerst op de ijsberg af en het orkest speelt vrolijk verder. Het hele Westen koerst op de ijsberg af.

Zwijgen is nu niet meer het instrument om te kiezen. We zijn er allemaal verantwoordelijk voor dat we nu iets veranderen nu het nog kan.

Hartelijk dank.

Screenshot_26

Bron:

http://europenews.dk/de/node/68721

Bron oorspronkelijk artikel:

http://gatesofvienna.net/2013/06/silence-is-not-an-option/

Auteur: Elisabeth Sabaditsch-Wolff

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Appeasement, Australië, Canada, Censuur, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Europa, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslimbroederschap, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, sharia, Socialisten, Verenigde Staten, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

28 reacties op Elisabeth Sabaditsch-Wolff: “Zwijgen is geen optie”

 1. Henk.V zegt:

  Een zeer belangrijk stuk!
  Het is precies zoals Elisabeth Sabaditsch-Wolff zegt: ”Zwijgen is geen optie”
  Wie ophoudt om over de waarheid te spreken versterkt de leugen..
  Dat willen wij niet en dus zullen wij zeker nooit ophouden te spreken.
  Het is al absurd dat ons wordt bevolen te verkondigen wat de beschermers van de islam willen.
  Het antwoord is eenvoudig: het spreken van de waarheid is noodzaak.
  Voor ons en voor degenen die wij verdedigen en voor de zaken die verdedigd moeten worden.
  Maar wordt dan de vraag: HOE zullen wij leren spreken over de waarheid?
  Op een glasheldere manier waarop de rechtspraak geen vat zal krijgen.
  Wij zullen steeds meer precies zeggen wat wij precies verdedigen, zodat ieder zal begrijpen wat ons bedreigt en wie ons bedreigen.
  Want zwijgen is inderdaad NOOIT een optie .

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Prima speech van Elisabeth Sabaditsch -Wolf. En geheel conform de waarheid. Ik vrees dat we niet van onze verraders van politici afkomen, zonder een volksopstand. Onze politici, en de gehele politieke kaste, wordt beheerst door de ISLAMOFIELEN en EUROFIELEN! We zullen met dit soort mensen kort proces moeten maken, hoewel ik van origine liever geen geweld zou plegen. Maar het politieke tuig, brengt ons zover dat we niet anders meer kunnen. Ze hebben ons namelijk al verraden in 1975, toen deze EUROPESE POLITICI, de poorten van EUROPA wijd hebben opengezet, voor HONDERDDUIZENDEN ISLAMIETEN. En laat U niets wijs maken mensen, het is een groot COMPLOT, ik noem slechts 2 woorden: BLIDERBERG en NWO!

  Like

 3. Pieter Nokkio zegt:

  prachtig verwoorde waarheid. Tip: sla deze toespraak op als waardevol document. HET weerwoord op gezwatel van politiek-correcte tegenstanders waarmee de hele samenleving helaas doordenkt is.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Moedige vrouw! Zij spreekt ook hier weer niets dan de waarheid, maar is daar in haar eigen land intussen al voor veroordeeld. Het is te krankzinnig voor woorden! Nóg een geluk, dat het in het geval van Wilders niet tot een veroordeling is gekomen, al hadden genoeg klootzakken dat wel gewild. En wat heeft een man als Michael Stürzenberger in ’s hemelsnaam op zijn geweten? Als de wetgevers overal in Europa één moment het Licht zouden zien, zouden ze onmiddellijk stoppen met deze onzinprocedures en in plaats daarvan beginnen, al die haatimams aan te pakken. Moest je eens zien, hoeveel moordaanslagen dàt zou schelen, uiteindelijk.

  Like

 5. Helena zegt:

  Vanavond net weer e-mail contact gehad met mijn koppige nicht, die het maar niet wil zien.
  Dit is wat ik schreef:
  Hoi,
  Nee, en dat vind ik al erg genoeg vreselijk zelfs. Als zelf mijn eigen familie niet kan inzien hoe erg het is gesteld met dit land en met het westen in het algemeen.
  Door wegkijken en net doen alsof er niets aan de hand is en het allemaal wel meevalt, het gewoon niet willen zien, maak je het mogelijk dat het gewoon verder gaat, de islamisering van het vrije westen.
  Men wil zo angstvallig graag niet met zijn mening buiten het gevestigde denken vallen want
  stel je voor dat iemand je racist of erger nog fascist noemt.
  Maar laat nou net hetgeen waarover maar weinigen de waarheid wil horen (want oei oei stel je voor) precies dat voorstaat. Racisme (enorme Jodenhaat) en Fascisme (totale onderdrukking en/of afslachten van andersdenkenden) staat gelijk aan islam. islam is een totalitair fascistisch politiek systeem waar geen enkele ruimte is voor verandering,verlichting, verbetering.
  Het is al 1400 jaar ongewijzigd en zal het altijd blijven.

  Het extra wrange van deze hele situatie is dat die islamisering van Europa door de EU in Brussel gestimuleerd wordt.

  Wij MOETEN van de EU nog veel meer moslims opnemen. en niet te vergeten Turkije met de islamist Erdogan moeten ook bij de EU.. Die EU met open grenzen weet je wel. Ons eigen doodvonnis is daarmee geveld.
  Maar oké je gelooft me niet en je wilt naïef blijven denken dat islam een “godsdienst” is ( wat het pertinent NIET is) en dan nota bene ook nog eens een godsdienst zoals alle andere godsdiensten.
  Terwijl de bewijzen dat het anders is zelfs (mondjesmaat) door de staatsomroep naar buiten komen.
  Ik vraag het nog één keer. Hoe kun je denken dat wat nu overal op de wereld aan de hand is, de jihad dus, waarvoor as we speak right now! 100 miljoen christenen voor op de vlucht zijn (ik kan het bewijzen) ons niet zal treffen??
  Echt is snap er geen zak van, hoe kun je dan blijven volhouden dat het “wel meevalt” en wel “mee zal gaan vallen”?
  Je bent toch niet doof en blind?? De bewijzen zijn overduidelijk. Waarop baseer jij dat dan???
  Ook de geschiedenis van islam leert ons niks anders dan wat er nu gebeurt.
  Als de invoer en geboortegolf van moslims niet beperkt wordt is het hier over enkele tientallen jaren, (ik wordt hierin steeds pessimistischer in Engeland is het in 2025 al zover) precies hetzelfde verhaal. islam wil moet en zal overheersen en sharia wil moet en zal worden ingevoerd. Op de politiek hoef je echt niet te rekenen die tekenen wel bij het kruisje.
  Brussel befehlt en dus gebeurt het. Tenzij Wilders het hier volop voor het zeggen krijgt, dan maken we misschien nog een kansje.
  Nee geen bangmakerij, trouwens ik ben niet bang alleen maar realistisch en wil vechten voor mijn eigen cultuur en vrijheid.

  Klein voorbeeldje wat ik vandaag weer las (je hebt ze dagelijks)
  Een 18 jarige moslim die een 13 jarig Engels meisje heeft verkracht is onlangs vrijgesproken door de Engelse rechtbank.
  Reden: Hij had aangegeven dat hij er niet van op de hoogte was dat hetgeen hij gedaan had niet mocht volgens de Engelse wet. Hij had op een islamitische school gezeten en kwam in de moskee daar had hij geleerd dat vrouwen tweederangs wezens waren, niet meer waard als een afgelikte lolly en die mocht je naar believen gebruiken. HIJ IS VRIJGESPROKEN.
  Snap je wel hoe compleet waanzinnig dit is?? Sluiten ze nu alle islamitsche onderwijsinstellingen nee natuurlijk niet wordt de moskee en de imam waar hij kwam dan misschien aangeklaagd , nee natuurlijk niet.

  Het westen is bezig zichzelf op te heffen als je dat niet kan zien dan weet ik het echt niet meer.

  Ik vraag je niet om in angst te leven ik vraag je alleen je ogen open te doen en te zien wat er gebeurt en daar vervolgens niet in mee te gaan maar je er juist tegen te verzetten en ook anderen wakker te schudden.

  Landen waar christenen worden vervolgd door moslims (maar ook moslims moslims afmaken)

  Saoedi-Arabië, Afghanistan, Irak, Somalië, Mali, Iran, Java, Jemen, Eritrea, Syrië, Soedan, Nigeria, Pakistan, Ethiopië, Oezbekistan, Libië, Laos, Turkmenistan, Qatar, Vietnam, Oman, Malediven Mauritanië, Tanzania, Egypte, Ver. Arabische Emiritaten, Brunei, Bhutan, Algerije, Tunesië, India, Birma, Koeweit, Jordanië, Bahrein, Palestijnse gebieden, Azerbeidjan, Marokko, Kenia, Comoren, Maleisië,Djibouti, Tadzjikistan, Indonesië, Oeganda, Kazachstan, Kirgizië, Niger.

  Nou ja, welterusten lekker slapen en geniet elke dag van de vrede waarin wij nog een klein poosje mogen leven.
  Dat doe ik ook, ook al denk jij van niet, ik realiseer me ELKE dag hoe vreselijk van geluk we hier nog mogen spreken ondanks alle achteruitgang.

  Dit bovenstaande artikel krijgt ze ook nog even in haar mail box onder het kopje HUISWERK.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Helena 19 Juni 23.03u. Heb je haar dàt allemaal gemaild? Hou me te goede hoor, het is van A tot Z. de waarheid, maar ik vraag me af of ze op deze manier niet in één keer te veel over zich heen krijgt. Ze heeft zich in de materie immers tot op heden miet verdiept. Als ze deze mail duizelig aan de kant schuift omdat ze door de bomen het bos niet meer ziet, ben je met haar nog niet verder en vraagt ze zich wederom vertwijfeld af of jij soms dringend hulp nodig hebt.. Is helemaal niet het geval, maar dat denkt zij dan, door haar beperkte blik.
   Rustig aan doen bij dat soort mensen, stukje bij beetje, detail voor detail, dan bereik je volgens mij het meeste. Op den duur.
   Vraagt veel tijd en geduld, ik geef het toe. Maar je wilt toch zeker wel, dat het tenslotte ínslaat, dacht ik.

   Like

   • Helena zegt:

    Dit was niet de éérste keer Theresa dat we het er over hebben gehad en over hebben
    gemaild. We hadden alles al lang de revue laten passeren. Maar ze blijft wegkijken, ze WIL er gewoon niet aan. Op haar laatste mail had ik al een maand niet gereageerd omdat het zo compleet zinloos leek. De strekking in een notendop was toen kunnen we het misschien eens worden dat we het nooit eens zullen worden. Want schrijft ze, ik weiger in angst te leven en het zal allemaal wel meevallen. Toen kreeg ik van `t weekend een mailtje met de vraag of ik haar mail toch wel had gehad. Daar heb ik ja, maar aangezien je er toch niet over wilt nadenken leek antwoorden mij zinloos, en heb toen in 1 zin, waarom wegkijken precies is waar de islam op rekent, uitgelegd. Vervolgens kreeg ik weer een mailtje terug met daarin alleen “het is waar hoor we gaan er niet uitkomen/eens worden”. Dat wakkerde mijn vuur, voor wat haar betreft, voor de laatste keer aan en bovenstaand antwoord was het gevolg. Het zal geen effect hebben ben ik bang. Misschien wil ze mijn nichtje wel niet meer zijn. Maar dan heb ik in ieder geval alles geprobeerd.

    Like

  • Pieter Nokkio zegt:

   mooi verwoord, Helena, (op een paar spelfoutjes na, zoals ik word – moet zonder t), maar ik denk dat het gezegde “paarlen voor de zwijnen werpen” hier van toepassing is. Men wil niet luisteren, sluit bewust oren, ogen en zelfs ook geweten af voor de waarheid. Die wijsheid mogen we kennelijk van de gevestigde orde niet ‘in pacht hebben’.
   In mijn familie word ik als een idioot denkende paria beschouwd, een paranoïde islamhater, een – ja, erg! – een fascistoïde populist.
   Het zij zo… Ik denk graag na, de rest om me heen domweg niet.
   Kennelijk.

   Like

   • Helena zegt:

    Dank Pieter, normaal ben ik erg oplettend voor wat betreft de vervoegingen van onze werkwoorden. Vergeef mij, het was al een beetje laat en ik was vurig.

    Like

  • friki zegt:

   Helena om 23.03 uur.

   Ik voel net zo als U. Onvoorstelbaar, bij mij ook, familie die er niets van wil horen, vreselijk.
   Wat een goed verhaal van U, chapeau.!! Hoop dat deze brief wel het goede effect heeft.

   Like

   • Helena zegt:

    Dat hoop ik ook friki, ik vrees alleen van niet. Sommige mensen willen gewoon niet luisteren. Die zien het pas als de jihad ook hier losbarst. Misschien dan nog niet eens en zal b.v. mijn nicht mij de schuld geven, had ik ze ook maar niet zo moeten bekritiseren o.i.d.
    Hopeloos.

    Like

   • Helena zegt:

    Overigens is U geen U maar gewoon jij hoor friki.

    Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Helena 23.03. uur. Beste Helena, mijn meeste hoogachting! Geweldig betoog, waar geen woord van gelogen is. Eigenlijk, zouden al onze 2e kamerleden, van links tot rechts uw geweldig betoog MOETEN LEZEN. Misschien dat dan een paar ogen open gaan! Verder zijn alleen de PVV en de SGP TEGEN ISLAMISERING van NEDERLAND! Denk aan verradersmotie van Halsema!

  Like

  • Helena zegt:

   Met dank Tom. Ja, ik weet het “goedmens” Halsema, met haar eigen kinderen op een lelieblanke school! Neurenberg 2.

   Like

   • Pieter Nokkio zegt:

    Je vurigheid is goed, en een stuk belangrijker dan een pietluttige spelfout. Ik ga je verweer aan je nicht zeker gebruiken in mijn familie- en kennissenkring, waar de struisvogelpolitiek hoogtij viert.

    Like

 7. Pingback: De media spreken pre-oorlogstaal. | Golfbrekers

 8. dwz zegt:

  Zwijgen zoals het protest in Turkije is natuurlijk wel een geweldige optie.Kwestie van timing.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  @Helena, 13.27u. Snap het. Lastig. Vooral dat “Ik wil niet in angst leven” is frappant Puntgaaf staaltje van wegkijkerij natuurlijk. Als jullie nou een persoonlijk gespek hadden gehad, face-to-face, bedoel ik, had je nog prompt daarop kunnen inhaken met : Je hoeft ook niet in àngst te leven; we zouden bijtijds moeten kijken wat er aan te dóen valt. Maar per mail komt zoiets lastiger over, schat ik. Typerend is het trouwens wèl: Het verraadt, dat ze voor één en ander wel degelijk bang ís -onbewust- maar dat uit pure machteloosheid wegduwt met de sussende gedachte dat de meeste moslims redelijk zijn. Volgens onze gewaardeerde mede-reageerder Tiemen Veenstra zit dat er bij verreweg de meeste ‘Goedmensen’ achter en breek daar maar eens doorheen. Als dat zo simpel was, waren er na de recente gebeurtenissen in GB en Zweden wel meer ogen open gegaan

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Correctie: Verwijder svp de zin helemaal onderaan. Foutje.

  Like

 11. Helena zegt:

  Goede tip, Theresa van dat “je hoeft niet in angst te leven” etc.
  Volgende maand zie ik haar als het goed weer “live”. Helaas wordt mijn wederhelft er
  zo langzaamaan ook een beetje moe van. Als we ergens heen gaan krijg ik tegenwoordig eerst “instructies” over welke onderwerpen taboe zijn.
  Niet dat ik me daar aan houd. Dat probeer ik soms echt oprecht “laten we het gezellig”
  houden, maar het lukt me gewoonweg niet zo vaak. 🙂

  Like

 12. Helena zegt:

  Ha, nog een mooie toespraak. Dit maal van Paul Weston. Strekking van het verhaal: “Het is best, dan noem je me maar een racist, beter een racist dan een landverrader.

  Like

 13. louis-portugal zegt:

  Helena je bent jong en je wilt wat. Waar je hart van vol is loopt de mond van over.
  Als wat oudere heb ik dezelfde ervaringen als jij nu opdoet met jouw enthousiaste verdediging tegen de islam.
  Er zullen altijd mensen zijn die het niet willen en of kunnen inzien.
  Wie niet leren wil moet maar voelen denk ik dan.

  Like

 14. Jean zegt:

  Ik word omringd op straat, in de media, in de politiek, in het onderwijs, overal – door een cultuur die mij in de laatste dertig jaar geestelijk totaal vijandig is geworden. Ik voel mij een vreemde in eigen land. Ik ben zelfs niet meer in staat de omvang en diepte van mijn walging in al zijn aspecten onder woorden te brengen.
  Ik mis onze normen en waarden, wetten en cultuur.

  Als één persoon lijdt aan waanvoorstellingen heet het krankzinnigheid, als er meer mensen aan lijden heet het godsdienst ook al heeft het totaal niets met godsdienst te maken, kijk maar naar die achterlijke gewelddadige barbaarse rotzooi islam genaamd.

  Als iemand naar hun bewegende tenten kijkt wordt hij opgeknoopt maar ze staan wel gelijk geile bokken te luisteren en te knikken naar de woorden van een ordinaire pedofiel die kinderen van ± 6 jaar oud verkrachte. Van gevaarlijk gespuis gesproken.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean 13.39. uur. Jean, ook ik, nederlander van geboorte, voel mij een vreemdeling in eigen land. En dat hebben we te danken aan de socialisten, en de correct-politieke partijen van links tot rechts. We hebben geen democratie, het is gewoon een particratie, waarin baantjes jagen het belangrijkste doel is. Vooral kruipen deze verraders voor de criminelen van de eussr, en voor de geiteneukerssekte islam. Hun devies is: “eigen volk kan barsten”. Ik ben er wel klaar mee!

   Like

 15. Anneke zegt:

  Zwijgen is gelijk aan gedogen en gedogen is gelijk aan ….het wel goed vinden. Het gevaar onder het Babylonische tapijt vegen betekent uiteindelijk de DOOD van de westerse cultuur. “Het graf is niet ver van ‘ons’ vandaan; tenzij er een enorme heftige ommekeer wordt gemaakt naar onze eigen wortels….Die zijn voedzaam, dus levensreddend….”. Shalom….Baruch H’Aba Yeshua…

  Like

 16. Pingback: Zwijgen is geen optie ! | Nageltjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s