Jihadstrijders: Na Assad is Israël aan de beurt

Screenshot_24

Het interview in de Volkskrant met Nederlandse jihadstrijders in Syrië was opzienbarend. Zo spatte de haat richting Israël van de antwoorden af.

De Volkskrant had met het interview (dit is de onverkorte, onbewerkte versie) met Nederlandse Jihadstrijders in Syrië een bijzonder verhaal in handen. Het was deze krant gelukt contact te leggen met een groep Nederlanders in Syrië. De jongeren gingen uitgebreid in op de vragen van de Volkskrant. Een grote bron aan informatie over deze schimmige, bloedige en wrede strijd in het Midden-Oosten. En vooral over de motieven van de Jihadstrijders.

Uit het interview blijkt allereerst dat de jongens die in Syrië strijden er goed over hebben nagedacht. Althans, de woordvoerders die middels het interview het woord voeren. (Gekleurde) feiten buitelen over elkaar heen. De trots is tussen de regels door niet te omzeilen. Men is trots mee te strijden in deze veldslag. Men noemt de opstand zelfs de grootste aller tijden. Met doodsverachting gaat men de strijd aan. Bloeddruppels tellen niet in deze strijd. Sterker nog, bij de eerste druppel bloed die je laat vallen als martelaar op het slagveld, worden al je zonden vergeven. Voor de Jihadstrijders een motivatie om niet bang te zijn voor de dood.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Jihadstrijders: Na Assad is Israël aan de beurt

 1. p.redeker zegt:

  Zo’n reactie als na Assad is Israel aan de beurt, doet me denken aan de Duitse soldaten die Wir fahren gegen England zongen.Het resultaat weten we: ze hebben het Engelse strand nooit bereikt.Arabische retoriek dus.

  Like

 2. Pieter Nokkio zegt:

  De Allerhoogste laat Israël nooit los, het blijft zijn oogappel.

  Like

 3. Willie zegt:

  En indien ze dat toch willen proberen : blaas ze maar vol met lood !!! Basta !

  Like

 4. Republikein zegt:

  De volkskrant, wat een luizezooi.Niet lezen.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ach, de AZIJNBODE, het partijorgaan van de ” Partij van de Allahtonen”, ik wens nog niet 1 letter te lezen van deze RODE /LINKSE krant. Laat ze het maar proberen de muzelmannen, ISRAEL blaast ze zo overhoop. En wat deze polderjihadi’s, dubbele paspoorthouders, betreft nooit meer terug keren naar NEDERLAND. Vechten zullen jullie, jullie maangod eist dat!

  Like

 6. Islam can't break my mind. zegt:

  Israel kan die 1,3 miljard moslims gewoon aan…

  Like

 7. Helena zegt:

  Laat ik nou net vandaag gelezen hebben dat er in de laatste 2 jaar meer doden in Syrië zijn gevallen dan het TOTAAL aantal slachtoffers in het Israël – Arabieren conflict tussen 1948 en 2009. Dus hoezo goed over nagedacht?? Gewoon zo stom als het achtereind van een varken.
  (Belediging voor de varkens)
  Zie tweede “blokje” in het artikel.

  http://www.jewishpress.com/blogs/united-with-israel/radical-islam-the-real-roots-of-conflict-in-the-middle-east/2013/06/19/?src=ataglance

  Like

 8. Roni Thome zegt:

  Wat een grote woorden van de Jihadi striders! Zodra zij in de handen van Assad´s troepen vallen, of gewond raken, dan bellen ze direct hun eigen ´Apeldoorn´ in Nederland op. Ze belberoepen zich op de Tweede Dhimmie paspoort die zij houden. De achterlijke linkse stinkers in Nederland en België doen hun best om ze weer veilig thuis te brengen. Hetzelfde is nu in België gebeurd. De moeder van een van de ´helden´ vroeg de Belgische autoriteiten om de zaak van haar zoon discreet te houden. `De jongen heeft rust nodig´!. Een strijd met Israël kan ze vies tegenvallen. Het aantal ´Gutmenschen´ die daar woont is vrij gering. Daar hebben ze geen tijd voor.

  Like

 9. Roni Thome zegt:

  In het Gazet van Antwerpen van 14 juni 2013, staat dat burgemeester De Wever heeft besloten Syrië strijders uit Antwerpen officieel uit het bevolkingsregister te schrappen. Zie link
  http://www.gva.be/regio-antwerpen-stad/de-wever-schrapt-syrie-strijders-uit-bevolkingsregister.aspx?hkey=fcaac5e9c360fd172699a74ac323fe76&utm_source=gva&utm_medium=nieuwsbrief&utm_campaign=enieuws
  Op deze wijze, wonen deze jongens of jonge mannen niet meer in Antwerpen. Zij hebben daar ook niets meer te zoeken. Zij verliezen ook iedere recht op faciliteiten zoals uitkeringen en subsidies. Na het lezen van het interview in de Volkskrant, is de voor de hand liggende conclusie: De Wever heeft gelijk. Hij is de enige ziende in een Nederland en België vol blinden. Hij begrijpt dat de terugkerende Belgische Jihad-strijders uit Syrië vormen een tikkende bom voor de samenleving. Na terugkomst, zouden ze de ideologische hersenspoeling en ervaringen die ze op militaire trainingen en het slagveld opdeden, heel snel in Nederland (België) implementeren. Men kan de toestand vergelijken met de toestand in Duitsland na de Eerste Wereldoorlog; toen de soldaten naar huis terugkeerden. Dat men een verschil. De Duitse soldaten keerden terug naar hun vaderland terug. Dit gespuis keert terug naar de pels van de (dhimmie)hond die ze voedt. Wij kunnen de politiek niets anders vragen dan : WORDT VERDOMMEN IS EENS WAKKER! U HEBT TOT NU TOE GENOEG GESLAPEN.

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Ik ben het stuk dus WEL gaan lezen.
  Een ding dat me opviel was de verdediging van de individuele aanslagen in Engeland of Frankrijk.
  De moslims zijn getergd door de europeanen en amerikanen en hebben dus recht om zich te wreken. (mijn samenvatting).
  Er staat ons dus nog wat te wachten.
  Overigens hoop ik dat vele linkse politici minstens een gedeelte van dat stuk zullen lezen om zodoende wat meer inzicht te krijgen in de beweegredenen van zo´n moejadin (STRIJDER)

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @louis-portugal 11.58. uur. Beste Louis, LINKS ZAL NOOIT TOEGEVEN, dat ze ons verkocht en verraden hebben, door massaal deze zandprimaten-moslims- toegang tot Europa te verlenen. Nog eerder laten ze ons afslachten door deze barbaren, let maar op!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s