VIDEO: Islamitische geestelijke: “Laat mij tien kelen doorsnijden”

Gedeelte van een toespraak van de Koeweitse islamitische geestelijke Shafi Al-Ajami tijdens een betoging voor de Libanese ambassade in Koeweit, 11 juni 2013.

Shafi Al-Ajami:

“Ik vraag de moedjahedien in Syrië om leden van de Hezb-Satan [verbastering van Hezb-Allah] levend in handen te krijgen, zodat we hun bekentenis kunnen horen. Ik wil daarna graag het plezier hebben van het doorsnijden van hun keel.”

Menigte: “Allah Akbar” [Allah is de grootste].

Shafi Al-Ajami: “Spaar er alsjeblieft tien van, voor mij. Zodat als ik daar naar toe ga, ik de eer zal hebben om hun keel door te snijden.”

Menigte: “Allah Akbar.”

Dat wil deze islamitische geestelijke zijn medemoslims aandoen. Kunt u nagaan wat zijn plannen zijn met Joden en christenen.

Bron:

http://likud.nl/2013/06/islamitische-geestelijke-laat-mij-tien-kelen-doorsnijden/

LIKOED

 

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: Islamitische geestelijke: “Laat mij tien kelen doorsnijden”

 1. G.Deckzeijl zegt:

  …Wees de eerste die dit leuk vindt…. lees ik iedere dag hierboven.
  Nee dus, er is niks leuks aan, dergelijke uitlatingen zijn het gevolg van eeuwenlange genetische manipulatie, indoctrinatie en aangeprate haat.
  Het zal nog eeuwen duren voordat dat zal zijn UITGEROEID.
  Dat laatste maak ik niet meer mee, zoveel is zeker.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Zo is dat Gerrit, en voor mij geldt hetzelfde hoewel ik toch wel een begin zou willen zien van een opstand tegen de islam door het westen.

   Like

 2. Republikein zegt:

  Heeft die verketterde geestelijke uit Frankrijk,Nostradamus dan toch gelijk toen hij voorspelde dat het kwaad uit het oosten zou komen?

  Like

 3. rakkertje zegt:

  Goe zot ( !!!!!) maar dat weten we al lang.
  Die zijn nog erger dan een paar wilde beesten bij elkaar.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Waanzin ten top! Naar westerse maatstaven gemeten ben je dan al gauw geneigd om te zeggen: En dat noemt zich geestelijke, maar zo’n uitspraak is zinloos, want bloed vergieten -onder andere door het afsnijden van kelen- geldt bij hen juist als een religieuze handeling ten top. Eh….kelen van ongelovigen dus? Nou, nee, ook die van andere moslims, als ze niet tot hún groepering behoren. Soennieten van sji’iten en omgekeerd. En niet onmogelijk, dat de Wahabieten de Alevieten naar het leven staan, als het zo uitkomt en…..Weet U wat we zouden moeten doen? Al die groeperingen samenbrengen in een talkshow a la Jerry Springer! Als de stofwolken opgetrokken zijn, hebben we meteen een heleboel van die figuren minder. Natuurlijk moeten dan wel de diverse verspreide ledematen en de zeeën van bloed worden geruimd. Dàt dan weer wel.

  Like

 5. R.A.F zegt:

  wat zal er gebeuren wanneer er zulke toespraken door Wilders worden gedaan.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @R.A.F. 01.18. uur. Kom dat weet U best R.A.F. Dan krijst de hele RODE en de rest van de LINKSE-en GOEDMENSMEUTE: DISCRIMINATIE,RACISME,XENOFOBIE. En natuurlijk niet als het om de o zo ” fijne-en menslievende islam”, gaat. KOTS-en PvdA modus uit. Ik ben volkomen is-lammoe. Mag dat web master?

   Like

   • Helena zegt:

    Hee Tom, ik begrijp je helemaal. Toch moet het antwoord op jouw vraag een duidelijk en streng NEE zijn, Tom. Of genuanceerder, je mag er wel is-lammoe van zijn, maar je mag nooit, echt nooit opgeven. Dan hebben ze gewonnen.

    Like

 6. Joop Klepzeiker zegt:

  Dit soort idioten vooral veel wapen geven.

  U.S. to Provide Almost $1 Billion to Syrian Rebels
  http://www.breitbart.com/Big-Peace/2013/06/19/US-To-Provide-Almost-1-Billion-To-Syrian-Rebels

  Like

  • bigljohn zegt:

   Op zich een misstap ja, van die wapenleveranties van de VS aan die Syrische rebellen. Maar het kan ook positief uitpakken. Er zullen op die manier in Syrie nog grotere veldslagen komen. Assad zal zijn leger nog verder uitbreiden met de hulp van zijn buurlanden. De rebellen breiden hun leger uit, Assad volgt, enz. enz. En nog veel meer Moslims zullen aan beide kanten het loodje leggen. Laten maar steeds meer Moslims elkaar in Syrie gaan uitmoorden. Vergeet niet dat Assad in het begin van deze oorlog als verliezer geboekstaafd stond. Nu na zo’n 2 jaar is hij als een fenix uit zijn as herrezen en zijn er plus minus al 100.000 doden aldaar gevallen, welk aantal in progressieve lijn steeds hoger zal komen te liggen. Steeds meer Moslim doden in steeds kortere tijd.

   Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Helena 14.31. uur. Ach, Helena, ik weet dat ik het toch uiteindelijk niet kan laten, om te blijven strijden tegen de ISLAM en tegen de communistische EU. Af en toe gooi ik er maar zo een kreet uit.

  Like

 8. wout eenhoorn zegt:

  Ik heb dit op .mijn facebook gezet. Krijg er genoeg van. Heb vandaag ook geen A7 gelezen want daar zit zo’n hondenlul die dat weer goed zal praten. Trouwens zo lang die gehaktbal daar schrijft stop ik met die site.

  Like

 9. Willie zegt:

  Laat mij die kerels DOORZEVEN !!!!!!

  Like

 10. Helena zegt:

  Om even bij het kelen afsnijden te blijven.
  Pamela Geller en Robert Spencer willen op 29 juni a.s. bij een EDL mars ter ere van Lee Rigby
  aanwezig zijn en spreken. De (“anti”) fascisten clubjes en de moslims buitelen over elkaar heen om dat tegen te houden.
  http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2013/06/pamela-geller-robert-spencer-to-speak-at-edl-rally-in-woolwich-goons-and-haters-call-for-uk-entry-ba.html

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Ik ben ervan overtuigd dat het doorsnijden van kelen hun een soort bevrediging geeft en het maakt niet uit of het mensen of dieren zijn.

  Like

 12. Jan zegt:

  Democraat Jim McDermott (VS): “De advertentie van de meest gezochte terroristen is ‘racistisch’ en ‘beledigend’ want het zijn allen moslims”
  http://www.seattleweekly.com/news/thedailyweekly/947361-129/campaign-fbi-seattle-mcdermott-faces-million

  Hoe zou dat toch komen? De uitspraak geeft ook aan dat socialisten nagenoeg hersendood zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s