VIDEO (!): Tom Staal trekt rioolput EU open

Screenshot_24

Deel 1 in onze tweedelige serie over hoe debiel de EU werkt op organisatorisch niveau. Dit is Big Pimpin´, Spending G´s op het allerhoogste niveau. Een bureaucratisch bordeel waarin alles kan. Nog wat declareren. Lunchen met champagne. Declareren.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op VIDEO (!): Tom Staal trekt rioolput EU open

 1. Pieter Nokkio zegt:

  ten hemel schreiend.
  Opheffen die EUSSR,

  Like

 2. Roni Thome zegt:

  Hartelijk dank Tom Staal voor uw bijdrage. De video geeft aan waarom politici zo veel van de EU houden. Het is niet in het belang van het land, maar eigen belang!. Mensen die geen stront waard zijn, krijgen door een goed politieke Karma de mogelijkheid op ‘dolce vita niveau’ te leven. Sommigen hadden thuis, tijdens hun kinderjaren en jeugd, zelfs geen toiletpapier om hun kont te vegen en nu zijn ze Grand Signors (en Signora’s). Ze hoeven niets voor deze ‘standing’ te doen; behalve paar keer per maand wat gebakken lucht te produceren. De lunch is met champagne en de auto van de zaak een glimmende Mercedes. Wie wil zo’n jet set leven missen? En wat wij erover denken? Ach!!….Wie zijn wij? De burgers? Wij stellen niets voor. Primitieve leugens in de ‘Pravda media’ zijn genoeg om het voetvolk zoet te houden. Te overtuigen dat de EU is goed voor ons allemaal.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Tom Staal bedankt voor het aan het “daglicht brengen”, van de SOCIALISTISCHE CRIMINELE DADEN van de EUSSR, te weten van de lakeien, de politieke piassen van partijen als de RODEN/SOCIALISTEN,CHRISTEN-DEMOCRATEN, en LIBERALEN en LINKS-LIBERALEN.
  Het GEDROCHT EU is gewoon een COMMUNISTISCH GEDROCHT, waar we vanaf moeten, en als onze nationale leugenaar en lachebek RUTTE, met de milieucrimineel Samsom zeggen dat dat niet kan, dan wijs ik hen hierbij op ARTIKEL 50 LID 1, van het VERDRAG VAN MAASTRICHT! We kunnen er sodeju wel uit! Tevens begrijp ik nu, waarom MARX RUTTE en zijn hulpie DIJSSELBLOEM volgend jaar ons opzadelen met LASTENVERZWARINGEN tot Euro 6 miljard; namelijk ten behoeve van het VIERDE RIJK de EUSSR, onder leiding van OPPERMOEFTI von RAMPUY!

  Like

  • Roni Thome zegt:

   @Tom Hendrix,
   Het zijn niet enkel de socialisten die in de continentale pot honing graaien. Het zijn leden van alle politieke partijen in alle EU landen. De volledige POLITIEKE PLEURIS die Europa van de 20ste eeuw naar het millennium heeft geleid en vrolijk met zwendelpraktijken is doorgegaan. Helaas zijn de zgn. ‘ONZE VERTEGENWOORDIGERS’ in de EU- ELDORADO niet met de tijd doorgegaan. Hun verrotte hersenen, die zo gewend zijn aan de media van de ‘goede oude tijden’ van de 20ste eeuw, hebben moeite met de huidige computertechnologie. Ze denken nog steeds in het concept van de oude main-stream Pravda-achtige journalistiek. Helaas brengt tegenwoordig het internet de waarheid bliksems naar iedere computer, laptop, tablet of smartphone; zelfs die van de grootste sloeber!.
   Ook in de oude Sovjet Unie leefden de bobo’s van de Opper Sovjet als God in Frankrijk. Ze hadden speciale winkels waar zij westerse luxe artikelen konden aanschaffen, mooie huizen, luxe zomerhuisje aan de zwarte zee en leden prima leven. De EU-bobo’s van de Europese Parlement zien zichzelf als goden van de Olympus die op een andere wolk leven dan het ordinaire voetvolk beneden. Zij, die feine Leute, hebben recht op champagne voor lunch, hebben recht op dure wagens op de rekening van ‘het bedrijf’ en ze hebben toegang tot exorbitante salarissen (soms tot 15.000 Euro per maand! Met alle extraatjes) en een Zwitserleven naar hun pensioen. Wie wil dat nou missen? Tijd om deze EU-safaripark een trap onder de kont geven en opruimen. Laten lekker OPROTTEN.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Roni Thomé 18.29. uur. Hallo Roni, ik heb in eerdere reacties aangegeven, dat de hele politiek- van links tot rechts- schuldig zijn aan het gedrocht EU. Maar persoonlijk, heb ik de grootste hekel aan socialisten, met hun marxistisch cultuurrelativisme.

    Like

 4. Helena zegt:

  Nog 1 dingetje. DRINGENDE OPROEP AAN TOM!

  KIJK HIER NIET NAAR!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Helena 15.18. uur. Beste Helena, ik zal gehoorzaam zijn, en i.p.v. de video te bekijken, een sigaartje te gaan roken. Hoewel…is misschien ook niet zo gezond.

   Like

   • Helena zegt:

    Nee Tom, maar een mens moet wat tegen al die stress, ik rook straks ook nog een sigaretje. Het was overigens niet bedoeld als een commando hoor Tom, al lijkt het erop, dat geef ik toe. Het idee erachter was je te waarschuwen. Natuurlijk beslis jij zelf waar je naar kijkt.

    Like

  • Helena zegt:

   O jeetje, te laat, je hebt al gekeken. Gezien het hoofdletter gebruik had ik gelijk
   slecht voor je bloeddruk,Tom.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Helena 15.46. uur. Beste Helena, ik had al eerder het commentaar gelezen op Geen Stijl. Het filmpje heb en had ik niet bekeken, maar mijn hekel tegen de perverse EU en de politici die ons hebben uitgeleverd, maakt dat ik erg emotioneel reageer. We weten Helena, hoe we door eigen politici bedondert en belogen zijn, en dat ONRECHT, daar kan ik heel slecht mee leven. Dat ik eronder lijd geef ik eerlijk toe, ik kan niet anders, omwille van eerlijkheid en rechtvaardigheid kan ik niet zwijgen, en ik besef dat het ten koste gaat van te hoge bloeddruk. Maar ook ik ben maar een mens, met al mijn zwakheden, maar ook met mijn pluspunten. Even goed bedankt Helena.

    Like

 5. Helena zegt:

  Wisten jullie dit al, ook in Bulgarije protest! (of loop ik een beetje achter)
  http://delangemars.nl/?p=2187

  Like

 6. Jean zegt:

  Dat EU gedrocht MOET GESLOTEN WORDEN en de paria’s moeten een trap onder hun reet krijgen zonder oprotpremie want lafaards en verraders hebben geen rechten meer.

  Like

 7. Leo zegt:

  @ Roni
  “wie zijn wij … de burgers, wij stellen niets voor ???”’
  Wij betalen die hele corrupte criminele kank…zooi, kap nah, laten wij nau eens WEL wat voor gaan stellen met zn ALLEN G.V.D. !!!
  EU, Door de plee ermee …… En Schnell !!

  Rasechte Nederlanders verenig u en herover uw land !
  We zingen er over in ONS volkslied ” de TIRANNIE VERDRIJVEN die mij mijn hart doorwond”

  Like

 8. Tiny zegt:

  Het Romeinse Rijk is ook aan hun decadentie ten onder gegaan. Met die EU brassers op onze kosten moeten we er voor zorgen dat het heel veel sneller gebeurt. Een EU die er alleen is voor vreet- zuip- en braspartijtjes, de duurste limousines met chauffeur, first class vliegtickets, luxe hotels, dikke salarissen zonder belastingafdrachten, leuke pensioenleeftijd met een maandelijks pensioen waar de normaal burger alleen maar van kan dromen en zich verder alleen maar bezighoud met hoe zuigen we de bevolkingen van de aangesloten natiestaten nog meer uit en verder alleen maar lamlendige regeltjes bedenkt voor de kromming van komkommers, spaarlampen en spaar douchekoppen en verder de rest van de gelden in bodemloze putten laat verdwijnen om en oorlogjes te ondersteunen en discutabele figuren te financieren onder het mom van ontwikkelingsgelden. Hebben we die lui daar nu echt voor nodig? Ik dacht het toch niet.

  Mijn hemel als je deze maaltijden ieder dag moet eten. Ik zou na een paar dagen snakken naar een bord ouderwetse zuurkoolstamppot. En ik ben echt niet vies van heel lekker en luxe eten 🙂

  Like

 9. Avidia zegt:

  Het is EEN GROTE SCHANDE die hele EU, niet aan deelnemen, protesteren! niet betalen enz. Het LAMLEGGEN. WEG PROTISREREN, laat van ons horen!!!!

  Like

  • Henny Clemens zegt:

   Avidia 2:13,
   Ik laat van ons horen op elke site waar ik na enkele reactie’s niet weggejorist word.
   Maar je zegt hier; Niet betalen, wat en hoe werkt dat en ik doe het meteen.
   Ik ben een leek op dat gebied en zou graag vernemen wat we nog meer kunnen doen?

   Like

 10. Henny Clemens zegt:

  Juist, zo gaat het dus!
  En ik lees hier veel, we moeten we er wat aan doen!
  Maar wat?
  Ik vraag het jullie, wát kunnen wij er aan doen?

  Like

 11. Avidia zegt:

  Protesteren, dat is wat we kunnen doen, belastingen niet meer betalen, protest tegen de EU waar we niet voor gekozen hebben, ik doe dat, krijg herhalingen van aangiftes en betaal ze niet, tot er en dwangbrief komt, zo stel ik alles uit, we zijn geldautomaten geworden, een knop en we betalen alles waar we tegen zijn, het wordt echt tijd voor verzet, zij worden rijker, en wij armer. Wat hebben wij te maken met alles waar onze centen naar toe gaan, het is te gek voor woorden waar onze z.g. regering ons toe dwingt, we zijn overgeleverd aan drang en dat moet stoppen!!!!!

  Like

 12. Avidia zegt:

  Stem tegen deze regering, laat je stem horen, dit is een regering die uit zijn op een mooi plaatsje in de EU, het zijn de heiruiten van de EU, beiden, zwel de VVD als de PVDA, om te kotsen, de totaal tegenovergestelde partijen ineen gevlochten partijen, moet toch tot nadenken stemmen, ja toch????? Dikke maatjes met elkaar, denk eens na!!

  Like

 13. Pingback: VIDEO (!): Tom Staal trekt rioolput EU open: Brussel | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s