VIDEO: “Hallo, ik ben Paul Weston en ik ben een racist”

Hallo, ik ben Paul Weston en ik ben een racist. Dat weet ik, omdat een behoorlijk groot aantal mensen tegen me zegt dat ik een racist ben. Extreem links denkt dat ik een racist ben, de Labour Party denkt dat ik een racist ben, de Conservatieven denken dat ik een racist ben, de Liberal-Democrats denken dat ik een racist ben, de BBC denkt dat ik een racist ben. Daarom moet ik wel een racist zijn.

Waarom ben ik een racist? Dat is heel eenvoudig: ik wil de cultuur van mijn land behouden, ik wil het volk van mijn land behouden en dat maakt me tot een aangeduide racist in de huidige samenleving.

Welnu, dat is iets dat door links voor elkaar werd gekregen – de grensstenen werden door links een aardig stukje verschoven. Om dertig of veertig jaar geleden racist genoemd te worden, moest je toch echt mensen uit het buitenland actief afwijzen. Ik wijs buitenlandse mensen niet af. Maar wat ik fijn vindt, waar ik van houd, dat is mijn land, mijn cultuur, dat zijn de mensen van mijn volk en ik vind dat ze op dit moment vreselijk bedreigd worden.

Groot-Brittannië is een klein land, dat zijn poorten heeft geopend voor de massa-immigratie uit de Derde Wereld en wij zijn simpelweg overdonderd. Onze scholen kunnen hetr niet bijhouden, onze ziekenhuizen kunnen het niet bijhouden, er is überhaupt nog maar heel weinig dat het kan bijhouden. Ons welvaartssysteem staat ook op het punt van omvallen. Dus, als ik datgene wil verdedigen waarin ik ben opgegroeid, waarin ik in geboren ben – mijn land, mijn Britse cultuur, mijn culturele erfgoed en mijn historie – dan ben ik blijkbaar volgens bijna iedereen tegenwoordig een racist.

Maar ik denk niet dat dit zo is. Niet, dat ik niet echt een racist zou zijn – ik geef het volmondig toe, hier en nu, want dat ben ik zonder twijfel. Dat werd me door veel mensen verteld, dus moet het wel waar zijn. Ik ben waarschijnlijk ook een islamofoob.

Een fobie is een irrationele angst voor iets. Welnu, ik heb geen irrationele angst voor de islam. Ik kijk in de huidige wereld om me heen – ik kijk naar Syrië, op het moment dat er de afgelopen twee jaar daar bijna honderdduizend mensen werden gedood, waar sjiietische en soennitische moslims elkaar afslachten – ik kijk naar plekken zoals Indonesië, Egypte, China en de Filipijnen – overal waar je kijkt zie je problemen met de islam. En is er geweld. De islam is – dat durf ik te zeggen om echt mijn racistische getuigenis te bevestigen – een door en door primitieve politieke en religieuze ideologie.

Veel mensen zullen het daarmee niet eens zijn. Extreem links zal natuurlijk zeggen dat je de islam niet kunt bekritiseren, omdat hij een religie is. En nu heeft men in dit land regels ingevoerd die zeggen dat wanneer men hem bekritiseert men zich schuldig maakt aan opzetten tot religieuze haat. Maar de islam is niet alleen maar een religie, de islam is ook een politieke ideologie en we moeten de feiten bij de naam noemen dat hij eveneens politiek is. De islam is een cultuur die zowel politiek als religieus is.

Ik zou heel graag willen weten of ik in staat ben hierover bepaalde dingen te zeggen. Bijvoorbeeld dat de steniging van echtbreeksters iets is dat wij in dit land zouden moeten verwelkomen? Welnu, ik denk dat dit niet moet. Daarom maak ik me schuldig aan religieuze haat door dit te zeggen. Denk ik dat homoseksuelen aan bouwkranen opgehangen zouden moeten worden? Nee, dat denk ik niet, ik denk dat dit achtergebleven is, ik denk dat het primitief is en ik denk dat mensen die zoiets doen, heel openlijk gezegd, volledig onacceptabel zijn.

Het is niet meer toegestaan deze dingen te zeggen, omdat ik daarmee wederom ophits tot religieuze haat. Dus ik ben blijkbaar niet alleen een racist, maar ook een religionist.

Maar dat ben ik niet. We hebben een enorm probleem in dit land, dat niet gewoon vanzelf voorbij zal gaan, maar het zal erger en erger en erger worden. Wij als volk staan op het punt van de demografische teloorgang en de islamitische bevolking groeit negen maal sneller dan welke andere bevolking dan ook; en als ik naar de toekomst kijk, zie ik een religieuze burgeroorlog op dit land afkomen. De ondenkbare gebeurtenissen op plaatsen zoals Syrië nu zullen nog voor 2040, heel zeker voor 2050, in dit land plaatsvinden. Ik wil niet dat Groot-Brittannië veranderd in zo´n soort land. Dus zal ik de islam als een achtergebleven, primitieve politieke en religieuze ideologie aan de kaak stellen. Naar de hel met wat iemand daarvan vindt – want als we hier niets tegen doen, zullen we in iets verwikkeld worden dat de meeste mensen in Groot-Brittannië zich niet eens in beginsel kunnen voorstellen.

In Syrische steden worden baby´s onthoofd. Het idee, dat zoiets op plekken als Surbiton of zelfs Easton Square zou kunnen gebeuren, is voor de meeste mensen gewoon ondenkbaar, maar het zal gebeuren, het zal echt gebeuren. En we moeten ermee beginnen om hiertegen een soort van verdediging op te bouwen.

Maar het probleem met de opbouw van een verdediging daartegen is, dat men onmiddellijk op een aangifte wegens racisme kan rekenen. “Ik ben geen racist, maar…” Dus hier is wat belangrijk is: ik ben een racist. Ik wil verhinderen dat er in mijn land een burgeroorlog plaatsvindt en ik ben bereid te accepteren een racist genoemd te worden; en u zou ook bereid moeten zijn een racist genoemd te worden. Laten we allemaal gewoon zeggen: “Ja, wij zijn vreselijke, verschrikkelijke racisten”, en laten we ermee beginnen een ideologie aan de kaak te stellen die vermoedelijk de meest primitieve, achtergebleven, barbaarse ideologie is die we opzettelijk in dit land geïmporteerd hebben – door links, door mensen zoals Tony Blair. Hij heeft dit met opzet gedaan om onze cultuur te ondermijnen, ons volk, ons land, mijn land. Ze hebben het met opzet gedaan – en daarna hebben ze gezegd dat het verboden is er überhaupt met ons over te discussiëren.

Welnu, ik discussieer daar met iedereen over meneer Blair. En ik zal u iets zeggen: u … hebt de wetten over landverraad opgeheven, korte tijd nadat u aan de macht gekomen bent. Ik denk dat u landverraad hebt gepleegd, meneer Blair. Ik denk, dat u landverraad hebt gepleegd toen u zei dat we de Derde Wereld zullen importeren om “rechts de verscheidenheid onder de neus te wrijven”. Wat mij betreft is dat landverraad.

Het was onze belangrijkste plicht om de beste belangen van de mensen van dit land in ere te houden. Het idee, dat u er opzettelijk mee begonnen bent ons te ondermijnen en uit elkaar te scheuren, is een criminele daad. Het speelt geen rol dat u de wetten hebt opgeheven, deze wetten kunnen weer ingevoerd worden. en op zekere dag, meneer Blair, zult u wegens landverraad voor de rechtbank komen, samen met de rest van uw kabinet en iedere individuele vooraanstaande Labour-politicus die heeft toegestaan dat deze criminele daad uitgevoerd kon worden.

Ik zal u dit zeggen: het speelt geen rol dat u me misschien wegens “racisme” of aanzetten tot religieuze haat kunt aanklagen. Daar geloof ik niet in. Ik geloof maar in één ding: de verdediging van mijn land, de verdediging van mijn volk, de verdediging van mijn cultuur. En al het andere kan naar de hel lopen.

Ik ben een racist.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/06/video-hallo-mein-name-ist-paul-weston-und-ich-bin-ein-rassist/#more-335597

Vertaling: Klaus F.

Bron oorspronkelijk artikel:

http://libertygb.org.uk/v1/index.php/news-libertygb/5851-my-name-is-paul-weston-and-i-am-a-racist

Auteur: Paul Weston

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Censuur, Criminaliteit, Cultuurstrijd, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, politici, Racisme, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

21 reacties op VIDEO: “Hallo, ik ben Paul Weston en ik ben een racist”

 1. Theresa Geissler zegt:

  Applaus Paul Weston! Laten wij het onder deze bizarre omstandigheden dan maar allemaal volmondig beamen: Ja, wij zijn racisten.
  Hier staan wij en wij kunnen niet anders. Omdat dat verloochening zou betekenen van onze identiteit, onze normen en waarden en verkwanseling van onze grenzen en onze cultuur. Kortweg gezegd: Landverraad.
  De dag kon wel eens spoedig aanbreken waarop het woord ‘racist’ een geuzennaam zal blijken te zijn!

  Like

  • treintrien zegt:

   Nou, Theresa, u werkt ook met mensen toch?
   In mijn vak is het eigenlijk zo, dat hoe vaker je hoort dat je een ( aldanniet kk-) racist bent, hoe beter je waarschijnlijk je werk doet. Ik ben gestopt met het vermelden in de PV-tjes, werd vervelend: je voelt je een klager als je dat steeds meldt als agressie of zo.
   Maar het voelt wel evengoed erg rottig, vind ik. Want ik kijk alleen naar kaartjes en niet naar kleurtjes. Pimpelpaars met stippeltjes, boeit me niet. En een heel goed verhaal doet nog steeds wonderen bij deze conductrice 😉 sóms zijn wij nét échte mensen 😉

   We gaan overigens wel vooruit: we zijn al bij de Z: want ik was laatst een ‘zielig zeurend zeikwijf’ 😉 Ben je dan al erg beroepsgedeformeerd als je daar érg om moet lachen?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Treintrien 2.27u. Ik met mensen werken, Treintrien? Nee, hoor, helaas niet.
    Ik vind het heel vleiend, dat U die indruk op de een of andere manier kreeg, maar het tegendeel is bijna waar: Ik sta al mijn halve leven min of meer op een zijspoor. Een (erfelijke) fysieke aandoening die bewegings- en handvaardigheidsproblemen met zich meebrengt deed me al gauw gedeeltelijk buiten de boot vallen. Géén rolstoel- krukken of beugelwerk, overigens. -Hoe wrang ook, soms denk je bijna: Was het maar zo, dan zou er tenminste duidelijkheid zijn. Nu merken mensen pas later iets aan je, weten niet wat ze ermee aan moeten en dichten je van alles toe, van geestelijk onvermogen tot aanstellerij. Mijn ouder, die met één voet in het vooroorlogse tijdperk stonden, wisten ook niet wat ze ermee aan moesten en gaven me onvoldoende handvesten om de moderne tijd aan te kunnen. -Gerichte fysiotherapie bijvoorbeeld heb ik nooit gehad. Van de mensendiecklessen waar ik als kind heen gestuurd werd (op doktersadvies) verwachtten ze wonderen die niet waar gemaakt konden worden en vervolgens kreeg ík dan de verwijten over me heen. “Dat ik niet genoeg mijn best deed en dergelijke.” Met mensen werken? Ik heb het een paar keer in mijn leven graag gewild. Maar voor een opleiding MBO-SD werd ik afgewezen ‘omdat ik zelf te veel problemen had.'(Ik zou wel bij de reclassering gewild hebben) Ze stuurden me naar een type-cursus, hoewel waarschijnlijk al vaststond dat ik nooit goed genoeg zou kunnen typen, maar mijn ouders luisterden, geloof ik, de helft van de tijd niet naar wat hen door deskundigen verteld werd.En ze stopten van alles weg. Dat je in deze tijd moet kunnen omgaan met Internet hadden ze voor geen meter door. Ach, zo kun je doorgaan. Ik mag nog blij zijn, dat ik mijn man zaliger gevonden heb, want, hoewel een probleemgeval, we hèbben nog twee zonen gekregen. Je moet het toch zelf doen, allemaal: mensen bekommeren zich niet om je of het is althans te veel moeite om iemand tegemoet te komen, dat is mijn ervaring.
    k met mensen werken…..leuk idee, maar ik heb nooit de kans gekregen, eerlijk gezegd.

    Like

   • BertG. zegt:

    @treintrien,
    Ik vind het knap dat mensen die hun werk doen er ook nog als het ware aan kunnen wennen dat ze de hele dag beledigd worden. Ik had er allang 1 een tering klap/schop gegeven en zo iemand direct uit de trein verwijderd.
    Onder het motto, Wie is hier de baas, jij of ook ik. Je gedraagt je en anders oprotten en me trein uit.
    Hoe hou je zo iets vol elke dag weer.
    Ik zou geen dag meer te genieten zijn voor me omgeving als ik jouw baan zou hebben.

    Like

   • treintrien zegt:

    Oeh, Theresa, volgens mij haalde ik u dan doordewar met iemand anders. Ga er gewoon van blozen. Iemand hier zocht laatst ’t arbeidscontract er bij en ik dacht echt dat u dat was. Heb ’t niet nagezocht en dat is dom.
    Wat een verhaal… Waar ik wel veel in herken. Volgens de bedrijfsarts heb ik ADHD, zou érg veel verklaren, dat wel. Maar ik kan er goed mee leven, dus ik wil geen ritalin 😉
    Ik denk dat ik zonder die adhd mijn werk maar half zo goed zou kunnen doen: ik hoor en zie meer dan andere mensen, dat is leuk. Toen ik klein was had je nog geen adhd, dus was ik gewoon een onoplettend rotkind 😉 Dat zich alleen kon concentreren als ze een boek las. De drukte zat niet in het gedrag maar in mijn hoofd. Misschien had ik meer ‘kunnen worden’ als dit eerder gediagnosticeerd was, maar ik vind het goed zoals het is. Ik hoef geen professor bolleboos te zijn om gelukkig te zijn. Rijk worden is ook geen doel voor mij. Nou maar hopen dat die ov-poortjes radicaal mislukken, zodat mijn baantje een beetje blijft zoals het nu is 😉 Want het is gelukkig voor 99% niet vervelend!

    @BertG
    Dat lukt ons met de steun van collega’s en lieve reizigers 😉
    En in de laatste paar jaren veranderen die reizigers in rap tempo.
    Als ik vroeger een kaartje schreef voor een asielzoeker, dan was ik voor de rest van de reizigers óók een racistische trien 😉 Dat ik echt moest uitleggen dat ik van deze meneer gewoon hetzelfde verwacht als van een witte meneer. Een zwarte man heeft toch óok hersens? Of is dat voorbehouden aan de witten? Stelletje racisten! Dan liet je zo’n complete coupe in volledige verwarring achter. Met her en der een gniffelende medestander. Nu vindt men dat wat normaler, gelukkig. Als ik vroeger achter weglopers aanliep (ach, wat zal ik zeggen, je geeft ze wat beweging he 😉 sóms krijg je er ineens de pe over in. ’t Is niet mijn gebruikelijke modus operandi haha) dan kreeg ik vuile blikken. De laatste keer kreeg ik applaus. Dát krijg ik niet vaak. Ik heb echt een grijns gehad tot einde dienst en vér daarna 🙂
    Ik zie de polarisering letterlijk elke dag om me heen: de ‘normalen’ : die de rechtsorde hersteld willen zien. Liefst op de gebruikelijke oerhollandse manier, met een kwinkslag en een moederlijke oorvijg, in mijn geval. En de onaangepasten (van welke kleur dan ook): die verharden op een manier die ik toen ik begon nooit voor mogelijk had gehouden. De wettelozen, die niet vatbaar zijn voor de draai om de oren en een grapje niet begrijpen. Ik zie ook dat de maatschappij daar, net als ik, niet op voorbereid is geweest. En heel soms maak ik me wel zorgen, waar dat toch naar toe moet met deze wereld. En dan voel ik me honderdentachtig en een zeikwijf. Dat dan weer wel.

    Like

   • treintrien zegt:

    @Bert: Ooh en de belangrijkste steun vergeten he… het thuisfront.
    (gaat zich diep zitten schamen in een hoekje)

    Like

 2. Helena zegt:

  Is dit prachtig of gewoon geweldig prachtig. Had het al gelezen overigens en gepost hier ergens,
  maar dat maakt niet uit, het blijft een feest om te lezen.
  Gisteren had ik ook ergens hier iets neergezet over Pamela Geller en Robert Spencer die willen op 29 juni naar Engeland komen om op een protestmars van de EDL aanwezig te zijn en daar te spreken. Zoals ik gisteren al zei moslims en (anti) fascisten groepjes buitelen over elkaar heen om dat tegen te houden. Vanmorgen op de BBC radio interview met Robert Spencer (volg link in artikel) de moeite waard.
  en inleidend stukje van hemzelf.
  http://www.jihadwatch.org/2013/06/audio-robert-spencer-on-the-bbc-on-whether-freedom-fighters-should-be-barred-from-the-uk.html

  Like

 3. Pieter Nokkio zegt:

  Hoor zojuist antisemiet Timnerfrans wauwelen, dat ‘rechts’ de wereld accepteert zoals die is, aar dat (beter…) links die wereld juist beter wil maken. De vuile huichelaar, salonsocialistische moslimvriend! Volksverlakker van het zuiverste water, zou zo D666-er kunnen zijn.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Pieter Nokkio 22.59u. Wind je niet op, Pieter: Met die uiterst belegen stelling verraadt die vent juist hoe hopeloos Links met alles achterloopt!
   Dit zijn immers niet meer de jaren ’70. Waren we er juist niet achter gekomen, dat de mensheid niet maakbaar is en dus ook de wereld niet?
   Iets accepteren zoals het is, is juist het mooiste, het evenwichtigste wat je uiteindelijk kunt doen. Die linkse hemelbestormers komen zichzelf binnen afzienbare tijd tegen, mark my words. En in afwachting maken ze zichzelf alleen maar belachelijk.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Lenin, Stalin, Mao, Pol Pot, Hitler allemaal wilden ze een betere wereld maken. Timmermans heeft illustere lieden uit het verleden van het socialisme die als voorbeeld kunnen dienen maar ook als waarschuwing. Uiteindelijk zal elke socialistische wereld verbeteraar hoe hij ook keert of went vroeg of laat moeten teruggrijpen op genocide. Dat geldt voor Timmermans, dat geldt ook voor de EU die nu nog zacht totalitair is. Maar dat kan snel veranderen. De neiging tot uitroeiing op grote schaal geldt voor allen die ooit besmet zijn geraakt met het socialistische virus. Elke socialistische wereld verbeteraar heeft een kunstmatig vijandbeeld nodig. Een vijand die hij kan misbruiken in zijn spel om de macht en die hem op afroep in de weg staat zijn ideale wereld te verwezenlijken. De socialist heeft zijn kapitalistische vijanden jood en niet jood. Daar heeft hij de laatste 30 jaar aan toegevoegd de xenofoob, de islamofoob en natuurlijk de racist. Speciaal daarvoor heeft de socialist de anti discriminatie wetgeving in het leven geroepen. Met deze wetgeving werd beoogd het meest intuïtieve gevoel dat de mensen bezitten en dat miljoenen jaren nodig had te ontwikkelen kapot te maken. Het gevoel waarmee we onderscheidt kunnen maken tussen goed volk en slecht volk. Dat onderscheidt maken tussen goed volk en slecht volk is een doodzonde gezien vanuit het linkse perspectief. Linkse mensen vinden iedereen gelijk en vinden ook alle culturen gelijk en moet er al een onderscheidt gemaakt worden dan mag alleen links dat doen. Het verschil tussen rechts en links is dat rechts inderdaad het waardevolle uit het verleden koestert en alleen daar veranderd waar het echt nodig is. Links daarentegen heeft een afkeer van het verleden en wil rigoureus een nieuwe wereld scheppen zoals hij vindt dat die moet uitzien en nog het liefst voorzien van een nieuwe mens.

   Like

 4. BertG. zegt:

  Racist? Wat is dat.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Menselijk_ras

  Relativiteit van het begrip menselijk ras
  Er bestaan gegronde bezwaren tegen de onderverdeling van mensen in rassen. Een ervan is dat de indeling niet nauwkeurig is. Niet alleen wordt dan het concept “gemengd bloed” gehanteerd, ook zijn er hele bevolkingsgroepen waarbij het volstrekt onduidelijk is waartoe ze gerekend zouden moeten worden. Een tweede probleem is dat de grenzen tussen de vermeende rassen soms heel anders komen te liggen, wanneer naar andere dan uiterlijke eigenschappen gekeken wordt. In het bijzonder heeft de wetenschap aangetoond dat bijvoorbeeld tussen negroïde bevolkingsgroepen een grote genetische diversiteit aanwezig is.

  Een sociale reden om het onderscheid vooral niet te maken is dat in de geschiedenis gebleken is dat men meestal niet objectief, laat staan wetenschappelijk omgaat met het begrip “menselijk ras”. Het is een begrip dat in de geschiedenis veel is misbruikt voor diverse, met name politieke, doeleinden. Desondanks worden rassen door sommigen als werkelijk bestaande entiteiten gezien.

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Wat kan de reden zijn dat onze landen moedwillig naar de verdommenis worden geholpen?
  Weet de linkse kliek niet dat zij straks, als de halve maan boven ons wappert, de eerste zullen zijn die vermoord worden??

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  De islam heeft vele rassen onder zijn volgelingen, je kunt over kritiek over religie niet spreken van rascisme, dat is taalvervuiling.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  @ Pieter Nokkio

  In 1985 was Timmermans nog bij D66. Vanaf 1990 bij de PVDA. dus … eh …..

  Like

 8. Avidia zegt:

  Ik Avidia ben een racist!!

  Like

 9. Avidia zegt:

  Timmermans????? is de meest vreselijke man die er is, doet er alles aan om maar in het vizier te blijven, verkoopt desnoods zijn eigen familie en landgenoten.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Ik ben er trots op als verraderlijk links mij een racist noemt!

  Alles is beter dan dat ik mijn volk en mijn cultuur zou verraden en eraan mee zou helpen dat we met elkaar teruggaan naar de vroege donkere middeleeuwen.

  Dat is precies wat de linksen doen: “Weg met ons, weg met onze cultuur en een ongelofelijk achterlijke ideologie met alleen maar geweld en haat t.o.v. elkaar en anderen ervoor in de plaats”.

  Schamen jullie je niet rot, krankzinnige LANDVERRADERS?

  Of weten jullie niet meer wat zich schamen inhoudt? Open je ogen als je dat nog kunt en kijk eens rond naar wat er in Europa aan de hand is dankzij jullie beleid!

  Zijn jullie totaal gehersenspoeld en is jullie zelfstandig denken verdwenen, dankzij de linkse infiltratie?

  ZIELEPOTEN! Ik zou toch maar ontwaken uit jullie surrealistische droomwereld en eens gaan beseffen wat jullie jezelf, anderen en je kinderen en kleinkinderen aandoen.

  Het credo voor links is en blijft: “Niet willen horen, niet willen zien en zwijgen” wat de fundamentalistische islam betreft.

  Bedenk wel: “Jullie zullen verantwoordelijk worden gehouden voor het grootste landverraad ooit in elk opzicht”.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  O ja, ik vind dat Paul Weston gelijk heeft, dus ook ik ben nu ook een racist. Het zij zo!

  Like

 12. henk schroemges zegt:

  Onze politiek correcte linkse landverraders noemen iemand die tegen de verrotting, criminaliteit en corruptie is al vele jaren een racist.
  Heerijk :dus dat is inmiddels een geuzennaam en daar moet je inderdaad trots op zijn…..

  Like

 13. Pingback: Herkenbare situatie: “Ik ben een racist” | Golfbrekers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s