Zweden: de eisenmachine draait overuren

Screenshot_66

We kennen het verhaal. Moslim weigert de hand te schudden van zijn meerdere op zijn door de belasting gefinancierde arbeids-/stageplaats. Moslim is beledigd. Moslim krijgt 30.000 Zweedse Kronen (± € 3500,-).

(Uit het SVT-debat MEER EISEN: werknemers moeten getraind worden hoe “om te gaan” met moslims die weigeren handen te schudden, denkt Kalsoom Kaleem. Moslims die weigeren handen te schudden, zouden echter geen fatsoenstraining nodig hebben).

In de laatste “Debat”-uitzending van dit seizoen wordt er over zo´n gebeurtenis gediscussieerd, en dat zoals gebruikelijk met het Westerse relativerende beginsel dat beiden gelijk zouden kunnen hebben dat er verschillende manieren bestaan om de zaak te bekijken. Er bestaat echter geen goede reden om 30 minuten zendtijd aan zo´n zaak te verspillen. Toch was er een gast in de studio met een andere mening die de zaak wilde rechtzetten. Ik doel hier op Kalsoom Kaleem, die blijkbaar als politica van de provinciale landdag voor de sociaaldemocraten aanwezig was en absoluut niet geïnteresseerd was in verschillende zienswijzen over de zaak. Wie exclusief van Kalsoom wil genieten, kijkt even vanaf 24:50 naar deze videoclip op SVT Play.

We kunnen uit haar argumentatie een aantal zaken destilleren:

– Iemand, die een moslim ontvangt, zou er meer competentie en kennis over moeten bezitten hoe men met deze personenkring omgaat. Daarom is het volledig de fout van de meerderen onvoldoende kennis over de islam te hebben.

– Er ontstaat geen schade als er geen hand wordt gegeven. Dit argument kennen we al, o.a. als het om halal-eten gaat. Omdat het niet-moslims niet schaadt halal te eten, dient gewoon alle halal geserveerd te worden. Omgekeerd geldt dat uiteraard niet.

– Ze denkt dat het “gedrag” en de “ontvangstcultuur” op de werkplek moslims weghoudt van de arbeidsmarkt. Zou het niet zo kunnen zijn dat het de moslims zelf zijn die zichzelf weghouden van de arbeidsmarkt? Als ik naakt of in een kippenpak naar het werk zou komen of bij mijn collega´s zou staan op bepaalde komische begroetingsrituelen, zou ik ook problemen met mijn aanstelling krijgen.

Het wordt echt de hoogste tijd voor gezond verstand en wat zelfvertrouwen in dit land. De zaak is heel eenvoudig en er is geen debat van een half uur voor nodig. Dat hier is ons land en we willen niet dag in dag uit discussiëren over verschillende aspecten van de islam. Het interesseert ons niet in hoeverre handen schudden in de koran of de Hadith omschreven is. Zowel praktiserende moslims als moslims in de provinciale landdag zouden vrijwillig het land moeten verlaten en hun geluk gaan zoeken in andere landen, waar het leven om zulke dingen draait.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/06/schweden-die-forderungsmaschine-boomt/

Vertaling: Klaus F.

Bron oorspronkelijk artikel:

http://www.friatider.se/en-kravmaskin-pa-hogvarv

Auteur: Tobias Svensson

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Islamisering, lafheid, landverraad, Socialisten, Zweden. Bookmark de permalink .

16 reacties op Zweden: de eisenmachine draait overuren

 1. bobzelf zegt:

  Dan wel opzouten , maar ja waarnaartoe ,???
  In hun eigen zandbak is het zo’n zooitje .
  Daarom hebben ze asiel aangevraagd !
  Want in die zandbak was niet te leven .
  Dan wordt je liefdevol behandeld door een aardig land .
  En dan gaan ze aan hun eigen regels hangen .
  Zou zeggen in alg.beschaafd Rotterdams ; PLEURT DAN GEWOON OP !

  Like

 2. Jade zegt:

  Raar dat ik ineens aan parachutes zit te denken…

  Like

 3. Trucker zegt:

  Als deze fractie sterk komt te staan in eurabia zal het vlug afgelopen zijn met islamieten die dit of dat willen, het enige dat ze dan nog kunnen krijgen is een ticket enkele richting naar een arabisch lenteland van keuze (vrijgevig als we zijn voor de gehele familie).
  Lijkt een beetje Off Topic maar is het niet want de samnewerking van mijnheer Geert Wilders met “ons” Vlaams Belang en Marine Le Pen is meer dan hoopvol.
  Heb dus op :

  http://www.bloggen.be/roeland/archief.php?ID=2256636

  dit gepost :

  eindelijk eens goed nieuws…wat zeg ik het beste nieuws van de week.
  Hoopvol is dat ook met Marine Le Pen een front zal gevormd worden, eindelijk een sterke Europese fractie die tegen het verfoeilijke eurabia en de islamieten een vuist zal kunnen maken.
  Uitstekend.

  Like

 4. lucky9 zegt:

  Ik zou er nog niet aan denken zo’n kopvod een hand te geven, al kreeg ik er 10.000 kronen morele schadevergoeding voor bovenop! Oprotten dat is de boodschap, niet handje schudden.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Ze moeten eens gaan ruiken waar ik gepoept heb.Ik zeg dan altijd:He scheet, kom je nu al uit mn reet, ik had je pas verwacht, om een uur of 8.Om misverstanden tegen te gaan:Is dit ook een schepsel van God, of niet soms? Nee dus, satan, of “the evil of death” is dus het tegenaanbod.
  Ik weiger dus over mn lijk toe te geven aan deze wantoestanden die op deze planeet plaatsvinden,Is dit een groter complot dan de meesten onder ons beseffen? Wanneer begint dan die 1000 jarige vrede die aangekondigd werd?Voorlopig schijt ik op de neus van Kalsoom., in afwachting van betere tijden.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Mensen, genoeg is genoeg is genoeg.Waneer gaan wij de krachten bundelen en een statement maken waar links en gut niet meer van terug hebben? Je hoort en lees zoveel onvrede maar er gebeurt niets. Wie heeft er een goed idee om de hele kliek voor eens en altijd(1000 jaar) te elimineren? Who? Du? Jij? You? Toi?

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Ik heb het nog even geprobeerd, die video. Wel jammer dat het nou eenmaal totaal niet te volgen is. (Deed me denken aan de keer dat mijn ouders en ik ergens buiten koffie dronken en er een West-Friese kennis naar ons toekwam, die in één of ander kader een groep Zweden begeleidde. Vraag: “Kun je ze nou nog een beetje verstaan, die Zweden?” Rondborstig antwoord: “Hillegààr niet!”) Die Kalsoom Kaleem zit trouwens visueel aardig het slachtoffer uit te hangen: Weggedoken in haar hoofddoek, met een gekwelde blik op gebroken toon. Wat je toch al niet uit de kast moet trekken om zoveel mogelijk ‘smartengeld’ te incasseren. Er zal toch van je gevraagd worden om de sociale omgangsvormen van de Kafirs aan te nemen! Ach en wee, heiligschennis! Maar natuurlijk gaat het daar net zo als hier: Ze krijgt gewoon alle gehoor. -Behalve, wat ons betreft, dan die ene keer bij P&W met Enait. Nu ik dit even heb aangekeken begin ik Pauw’s optreden van toen tóch nog wat meer op waarde te schatten. (Al geef ik verder geen duit voor wat er bij hem achter zit.)

  Like

 8. felix zegt:

  Moet je dan toch dat ingezwachtelde volgevreten moslimharsses op de foto zien. en maar ontvangen en het handje ophouden, en maar meer privileges eisen voor de Moslim, steeds meer en meer. En maar onbeschaamd snoepen uit subsidiepotten (die door de linkse kerk absurde proporties zijn gaan aannemen). Er is godbetert een complete zieligheidsindustrie door LINKS gecreeërd. Weg daarmee. Wat een bezuiniging zou dat opleveren zeg !!!

  Like

 9. Helena zegt:

  Niet dat ik pretendeer Zweeds te verstaan maar heb er toch even naar gekeken. Kreeg de indruk
  dat ze er toch niet helemaal mee weg kwam. De blonde mw. gaf tegengas en ik hoorde haar duidelijk stellen “gelijke rechten dan ook gelijke plichten” ook die mw. op de tv was het volgens mij oneens met wat het kopvod allemaal uitbraakte. Dit allemaal afgezien van het feit dat het natuurlijk te IDIOOT VOOR WOORDEN is om hier sowieso nog over te discussiëren.
  Ga je even lekker fijn laten besnijden of zoiets.

  Like

 10. Your ideas to stop this are welcome on the Facebook group named : 7 Years Saving Plan for Nordeuropa !

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  De echte reden voor die “ikschudgeenhandenomdatikallahschreeuwerbendusjijhebtdatmaarteslikken” -discussie
  ligt beslotenin HET PROJECT.
  Dat systeem is er nl.op gericht om het Westen zo snel mogelijk….
  En nu volgt een test.
  Wie heeft er sinds de start van dit anti-islamblog buiten mij goed opgelet en weet achter welke links die specifieke project-info te vinden is?

  Like

 12. tjonge zegt:

  Helena zegt:
  21 juni 2013 om 22:40;

  “Ga je even lekker fijn laten besnijden”

  tjonge antwoord; het liefst op keelhoogte 🙂

  Like

 13. Stradi zegt:

  Zou het geen tijd worden de term “sociaaldemocraten” uit het repertoire te weren.
  Ze zijn niet sociaal en zeker niet democratisch.
  Dat woord, die aanduiding voor “socialisten” is de Takiya van de linkse club om hun programma een democratische inhoud te geven. Dat ze zelf over gegaan zijn tot naamsverandering bewijst dat hun agenda andere doelstellingen bevat die indruisen tegen hun oorspronkelijk sociaal engagement en enkel dienen om de niet politiek geïnteresseerde kiezer te misleiden. Het zijn de socialisten en hun vertakkingen via groen en andere linkse obscure partijtjes die de islamieten als hun nieuw kiezerspubliek verwelkomen en met open armen binnenhalen. Ze voorzien hen van alle faciliteiten, verdedigen alles wat ze eisen ten koste van hun oorspronkelijke kiezers, de arbeidende klasse. Door het massaal blijven faciliteren van de immigratie, zeker in deze tijden van crisis, ondermijnen de socialisten de sociale cohesie, en het vertrouwen onder de bevolking. Hun oorspronkelijke kiezers waren te slim geworden en doorzagen hun doelstelling.
  In de loop der jaren heeft niet alleen Nederland, maar ook de andere westerse landen, onder impuls van de socialisten, miljoenen niet-westerse immigranten opgenomen, en door natuurlijke aanwas is die bevolkingsgroep inmiddels overal verdubbeld, het overgrote deel van hen houdt hardnekkig vast aan de zeden en gewoonten uit het thuisland, die vaak haaks staan op wat hier te lande gangbaar is. Zo bezien hebben de socialisten met deze immigranten dus de Derde Wereld geïmporteerd.
  Dat was/is ook hun bedoeling, logisch dat was ook hun oorspronkelijk kiezerspubliek bij de oprichting van de socialistische partij, nl.de arbeidsklasse, naïef, ongeletterd en geketend aan de godsdienstfanaten, dom gehouden.
  Het socialisme werd het geloof dat ook centen opbracht.
  Daarom zijn de mohammedanen voor de socialisten een graag geziene bevolkingsgroep, die hen in staat stelt terug te dromen over de tijd toen zij bijna de absolute macht veroverde met de leuze “alle macht aan de arbeiders”. Het is ook wederkerig, de miljoenen euro’s die naar de moslimlanden vloeien komen uit de westerse sociale kassen, waarvan de socialisten overal de sleutels lijken te claimen. Maar “alle macht aan de moslims” zal hen en daarbij ons, de authentieke bevolking, nog zuur opbreken. Er is nl. onder het islamregime geen aparte kerk die hun nieuw kiezerspubliek dom kan houden, de islam houd ze dom en arm.
  Als ze alle macht veroverd hebben gaat de “sociaaldemocratie” naar de prullenbak, gevolgd door het vermaledijde “socialisme”. De pest zal de cholera vervangen.
  Socialisme en islamisme voorlopig één strijd. Niet democratisch noch sociaal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s