Dertig vrouwen verkracht en gedood door Belgische moslims in jihad: ze maken hun islamgeloof waar

Screenshot_28

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 9 juni 2013 – Afgeluisterde telefoongesprekken door de Belgische staatsveiligheid halen alle twijfels weg: de tientallen Belgische jihadisten die in Syrië actief zijn, maken zich op grote schaal schuldig aan oorlogsmisdaden.

De Belgische takfiri – extremistische moslims – mochten allen ‘iemand de keel oversnijden’. Eén van de vele onthoofdingen verricht door Belgische jihadisten werd met videobeelden op YouTube getoond. Een veertigtal Belgische jihadisten met als leider de 22-jarige Houssien Elouassaki uit Vilvoorde begaan de gruwelijkste oorlogsmisdaden, die men zich maar kan inbeelden.

Misbruik van ‘goedgelovige jongeren’

De Vilvoordse burgemeester Hans Bonte (sp.a) maakte duidelijk dat de voormalige gehandicaptenverzorger Houssien Elouassaki misbruik maakte van ‘goedgelovige jongeren’ om hen voor de jihad in Syrië te ronselen: “Ik ken meerdere vaders die hebben getracht om hun meegelokte zonen terug te halen. Maar het is nog niemand gelukt.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

47 reacties op Dertig vrouwen verkracht en gedood door Belgische moslims in jihad: ze maken hun islamgeloof waar

 1. Dit zijn kiezers of kinderen van kiezers van de Socialist Partij, aan de leiding van Vilvoorde met de stemmen van “Muslim Vote” . De burgemeester spreekts alleen maar van meer geld voor ”steun aan wat hij noemt kwtsbare jongen” die hebben zich laten vangen in deze oorlog….

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Hans Bonte (sp.a) is een kortzichtige idioot.

  Like

 3. Pingback: Als ik Eva Brems tegenkom, kan ik alleen maar hópen dat ik haar niet doodsla (+ update) | E.J. Bron

 4. Theresa Geissler zegt:

  Enfin, volgens het artikel begint langzamerhand de realiteit wat tot de massa door te dringen. Beter laat dan nooit.
  Nu nog laten doordringen dat Jihad niet alleen dààr realiteit is, maar ook in de hoofden van de moslims híer zit en we komen nog eens op de goede weg.
  Allen vrees ik, dat dat laatste nogal wat voeten in de aarde zal hebben. Dichtbij, hè, daar knijpen de mensen nog steeds hun ogen voor dicht. Oerstomme reactie, maar tja…….

  Like

 5. E.J. Bron zegt:

  Gruwelijke islamitische waanzin. De creaturen die zoiets doen, mag ik van mijn vrouw geen “mensen” meer noemen, maar “Orcs”!!!

  https://www.google.com/search?q=Orcs,+Lord+of+the+Ring&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=e8LGUZ2AG7HP0AX3-YC4Dw&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1422&bih=998

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @E.J. Bron 11.40u. Aha. “Orcs.” Zeer spitsvondig van uw vrouw, Webmaster!

   Like

  • BertG. zegt:

   Wat een dagje fotograferen voor zo’n moskeet toch voor sprekende plaatjes oplevert.
   Je herkent ze uit duizenden.
   Zulke gemuteerde koppen kom je werkelijk nergens anders tegen.

   Like

  • luckybee zegt:

   Orcs van de Lord of the Ring zijn verhalen die in de hoofd van de schrijver bestaan . Jihadisten zijn een werkelijke gevaar voor ons allemaal Ze bestaan werkelijk.Ze zien ook jammer genoeg niet anders als wij uit, op hun baard na dan.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Luckybee 16.34. uur. Nou beste luckybee ik noem hen ook Orcs. Zij zijn het ULTIEME KWAAD en SATANSGEBROED!

    Like

 6. Jan zegt:

  Volgens de EU moet Assad vertrekken omdat hij o.a. ‘jongeren’ van Delft en Eindhoven slecht behandelt. Tja, zover was ik nog niet.

  Like

 7. Jade zegt:

  Inmiddels zal de teller wel doorlopen.
  Ik snap werkelijk niet waarom de wereld de wapens
  niet oppakt tegen de islam.
  Het is geen geloof, het is een ordinaire misdadigers-club.

  Like

 8. Jean zegt:

  Als die vuiligheid terugkeert naar het land van melk en honing dan moeten dadelijk de handjes ‘weer’ gevuld worden via de OCMW kranen althans toch volgens de linkse bende profiteurs uit de stallen van spa, ps, cdh, cd&v, vld, mr, groen en ecolo, er loopt hier in België een zekere franskiljonse ‘meneer’ Milquet rond die het jammer vind dat het uitgelekt is dat dergelijk monster terug in het land is na eerst wat misdaden/geweldplegingen/moorden gepleegd te hebben in Syrië.
  Wij burgers EISEN dat die monsters opgesloten worden voor minstens 20 jaar en de dag dat ze vrijkomen dadelijk van ons grondgebied getrapt worden want wij hebben geen behoefte aan dergelijke monsters in onze Vlaamse samenleving net zoals wij geen behoefte hebben aan die franskiljonse klaplopers/huichelaars/parasieten én lafaards resp. verraders onder eigen volk die dergelijke misdadigers zelfs nog beschermen.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  En alweer zijn de moslims in het nieuws, met hun weerzinwekkende praktijken, gesteund door het HAATBOEK KORAN! Voor mij mogen ze allemaal tegen een “gerichte kogel”, aanlopen. Wij hoeven dat moslimtuig niet terug, moordenaars, verkrachters, en leugenaars dat zijn het! HAAT BEHEERST HUN LEVEN, en dat moeten WIJ accepteren. NOOIT OF TE NIMMER!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tom Hendri, 12.03u. Ja, Tom en dan bij voorkeur tegen zo’n speciale “Dum-Dum kogel!
   Hoor je de laatste jaren eigenlijk nooit meer van. Zou hier wel van pas komen! Gruwelijk, ja, maar wat doen zijzelf? Oog om oog, tand om tand, andere taal verstaan ze toch niet.

   Like

  • Jan zegt:

   Tom, ik vrees dat je aan ‘islamonausea’ lijdt.

   Like

  • Mogen we hier nooit en Nimmer Accepteren wat zij in belgié doen en ik weet hetzekker at het hier heen komt let op mijn woorden . Hoe durven ze wel die van het buitenland komen verrekte Moordenaars zijn het gewoon.En ze staan voor niets ze doen het gewoon tot wij de wapens opnemen tegen ze …
   Daar wachten ze juist op ..

   Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Als dit islamitisch misdadig bloeddorstig crapuul niet gedood wordt zullen ze op een dag terug keren naar België en Nederland. En dan!? Niet ondenkbaar dat de linkse slachtoffer industrie hun gaat onthalen als oorlog getraumatiseerden. Oorlog getraumatiseerden die hun verdere leven niet meer in staat zijn hun plek te vinden in de maatschappij en in leven gehouden gaan worden met gratis geld. Gratis geld dat hun veel ruimte zal geven in moskeeën hun gif over nieuwe generaties jihadisten te strooien. Of zien jullie de leider van deze oorlogsmisdadigers Houssien Elouassaki weer zijn oude beroep in de gehandicapten zorg oppakken? Kunt U dat nog rijmen? Van gehandicapten verzorger naar verkrachter en hoofden af snijder. Dit gaat toch ver boven ieders bevattingsvermogen. Elke politieke smeerlap die nu nog durft te zeggen dat dit alles met islam niets van doen heeft moet ter plekke gelyncht worden. Laten we allemaal bidden en hopen dat ze in handen vallen van de andere islamitische smeerlappen van Hezbollah en de troepen van Assad. Onbegrijpelijk hoe de elite het ooit in hun hoofd heeft kunnen halen de islamitische vunzigheid zo massaal te importeren in onze landen. In mijn provincie stad waar het altijd goed toeven was werd ik de aflopen 2 maanden al 3 x in mijn gezicht geslagen met een niqaab dragende islamitische vrouw. Wat moeten we nog doen? Een brief naar de burgemeester sturen? Ze weten het inmiddels lang en breed hoe fout hun zienswijze en handelwijze is geweest, maar toegeven zullen ze het nooit want dat staat gelijk aan politieke zelfmoord. Kortom “”ook in Europa”” zal het onherroepelijk gaan uitlopen op burgeroorlog!

  https://www.google.nl/search?q=niqaab&rlz=2C1CHFX_nlNL0537NL0537&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=FsrGUZ6eNIzGtAaih4GAAg&ved=0CDwQsAQ&biw=1910&bih=986

  Like

 11. Oma zegt:

  De politiek hoopt om de angst vd bevolking te kunnen gebruiken voor eigen doeleinden als deze beesten terugkeren uit die hel.
  De bevolking wil deze uitwassen niet terug in ONZE samenleving om hier hun barbaarse oorlogsmisdaden verder te zetten, intimidatie en straatterrorisme is nu al een feit in vele steden en gebieden in het westen door deze gestoorde inteelt.
  Maar geitenwollensokken in de politiek verdedigen dan nog steeds dit uitschot, stellen ze nog steeds voor als slachtoffer ipv DADERS, net alsof de massa intussen niet weet met wat voor soort religieuze randdebielen we te maken hebben…
  @Jean: volledig akkoord!

  Like

 12. Jan zegt:

  Syrische ‘rebellen’ in Aleppo hebben er inmiddels een nieuwe tegenstander bij gekregen: de zandvlieg die zweren veroorzaakt: Cutaneous leishmaniasis
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2345972/Flesh-eating-Aleppo-boil-disease-spreads-Syrian-city-parasites-thrive-mounting-waste-sewage.html

  Fotos: http://tinyurl.com/kjqbe7v

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik herken hier toch echt de enige echte wil van hun allah in.
   Als hij het wil gebeurt je dit. En nog hebben ze het niet door daar in die zandbak.
   Dat laat toch maar weer zien hoe goed ie het met ze aanhangers voor heeft.
   Zo iets als wij hier zeggen, god straft onmiddellijk en ziet alles.
   (sorry hoor, maar dat was even een luckybee’tje er achteraan in laatste zin)

   Like

  • Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

   Deze ziekte brengen die primaten mee bij hun terugkeer.
   Moeten wij ons niet gaan inenten?

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Zullen we maar gewoon uitspreken wat ons hart al lang weet. De hele islam een stinkende rottende zweer die alle fatsoenlijke maatschappijen wereldwijd aantast. Er is slechts een manier van genezing mogelijk, volledig wegsnijden.

   Like

 13. Luchtpint zegt:

  België is ingeslapen. We zijn hier te gemakzuchtig geworden op alle gebied. We kunnen het onmogelijk in onze kop krijgen dat mensen die hier wonen niet dezelfde gezapige Bourgondiërsmentaliteit hebben als wij en dat gaat zich wreken op lange termijn. De oogballen beginnen hier met stomheid geslagen uit onze oogkassen te vallen. Het is wel duidelijk dat de Islam zich afkeert van nationale identiteit en cultuur en van beschaving in het algemeen. Het moet maar eens afgelopen zijn om te denken dat die jongeren in hun binnenste Frans, Nederlands, Vlaams, Engels of wat dan ook voor nationaliteit zouden zijn. Dat klopt van geen kanten.

  Like

 14. Eline zegt:

  @Jan 12:59

  Ik heb even de link bekeken betreffende die zandvliegen.
  Wat mij betreft mogen er hele zwermen op die “rebellen” landen.

  Like

 15. Roni Thome zegt:

  Die große Zeit ist jetzt angebrochen
  Europa ist nun erwacht
  Die Macht haben wir uns bei viele Leute gewonnen,
  nun gilt es die Europaschen Regierungen zu gewinnen
  Es muß weiter gekämpft werden

  Het zijn woorden (met paar veranderingen) uit een bekende redevoering uit de jaren ’30. Als ik de tekst van de originele rede lees, zie ik bijzonder veel vergelijkingen met toen en nu. Net als toen, voor ons is het uur van de waarheid aangebroken. Wij weten verdomme met wie wij te maken hebben!!!. De verrijkers van ons cultuur hebben zich ontpopt tot een gevaarlijke vijanden die tot alles zijn in staat; van afslachting van kinderen tot massale verkrachting van vrouwen en meisjes, onthoofdingen en schenden van lichamen. Welke verantwoordelijke politicus – als wij die hebben? – kan met zuivere geweten dergelijke munsters weer in Nederland of België weer toe te laten? .

  Like

 16. Wachteres zegt:

  Nog een par dramatische verhalen uit GB:

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/10135823/Syria-I-saw-rebels-execute-my-boy-for-no-more-than-a-joke.html

  Syrië: ‘Ik zab rebellen mijn zoon voor de grap neerschieten’.

  Nadia Umm Fuad watched her son being shot by Islamist rebels in Syria after the 14-year-old referred to the Prophet Mohammed as he joked with a customer at his coffee stall in Aleppo. She speaks to Richard Spencer.

  Vanaf het balcon zag ze hoe rebellen 3x op haar 14-jarige zoon schoten.
  Ze pakten daarna de auto en reden over zijn arm.

  Hamza al-Khatib, the 13-year-old from Deraa in southern Syria returned by regime troops to his parents battered, genitals removed, kneecaps smashed, burned and with three gunshot wounds, early in the uprising

  Een 13-jarige jongen maakte een grapje over de profeet, hij werd meegenomen en kwam kapot terug; zijn genitaliën waren verwijderd, zijn knieën kapot geslagen, verbrand en met drie geweerschoten in zijn lichaam.

  Like

 17. Wachteres zegt:

  http://tinyurl.com/jwts6sz

  Moslimfundamentalisten slachten een groep toeristen af in Pakistan.

  Een oorlogssituatie is blijkbaar voor hen niet nodig om gewelddadig te worden.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wachteres 17.24. uur. Beste Wachteres, deze waanzinnige holbewoners en primaten hebben slechts plezier in het leven als ze mogen: martelen, onthoofden en verkrachten.
   ISLAM IS HAAT<ISLAM IS HAAT ISLAM IS HAAT, mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen, dan noemen ze mij maar racist. Dat beschouw ik dan als een geuzennaam!

   Like

   • Wachteres zegt:

    Mee eens Tom, beter een door links benoemde ‘racist’ dan een echte linkse LAND- EN CULTUURVERRADER!

    Like

 18. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Moslims vinden dit soort dingen leuk, zelfs met vijandelijke moslims. Ik ook. Met moslims. Het leukste aan moslims is dat ze zullen branden in de hel. Net zo als hun “anti-fascistische” vriendjes. Ja, Gerrit de Wit, jij zult je na je dood moeten verantwoorden.

  Like

 19. qutrex zegt:

  Ik maak me ook grote zorgen over het feit dat we niet of nauwelijks iets horen van onze zo geliefde regering over de eventuele terugkeer van deze oorlogsmisdadigers. Moge God het verhoeden dat deze ellendelingen terugkeren, maar als dat toch zo mocht zijn, wat dan ? Hoe moeten wij als nederlanders hierin staan ? Nederlandse paspoort afnemen ? Berechten en opsluiten (bij voorkeur in hun geliefde moederland) ? Moeten er weer honderden miljoenen euro’s tegenaan worden gegooid omdat we met waanzinige tikkende tijdbommen te maken hebben ?
  Hoogste tijd dat onze regering zijn daarover uitspreekt en nu al maatregelen gaat treffen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Qutrex 17.50. uur. Onze regering en ingrijpen; whoehahahahahaha. Met de puppet on a string, PINOKKIO / MARX RUTTE zeker, met de milieucrimineel SAMZWAM aan zijn zijde. Ik geloof nog eerder in SINTERKLAAS als dat deze FAALHAZEN ertegen zouden optreden. Laat mij niet lachen….

   Like

 20. Henk.V zegt:

  Ik kijk naar de foto en zie twee mannen met verdriet in de ogen toekijken hoe een- eveneens diep bedroefde- man een kind aan de oksels omhoog tilt. Dit kind, een heel jong meisje in een kleurig zomerjurkje met pof mouwtjes is onthoofd , mogelijk door de ”bevrijders van Syrië’ die in het artikel worden genoemd.
  Onder deze ”bevrijders” zijn ook moslim jongeren uit Nederland en België.Men weet hun identiteit!
  ”Ze zijn misleid.”, verzucht Hans Bonte, de burgemeester van Vilvoirde., een politiek correcte simplist.
  Wel, misschien zijn de gedegenereerde moordenaars gehersenspoeld, maar wat ZEKER vaststaat is dat ze ook zijn gekocht met veel geld. Ordinair geronseld, dus, HUURLINGEN..Er is hun veel geld in het vooruitzicht gesteld.
  Deze gelden komen uit het buitenland, uit grote fundamentalistische organisaties en landen.
  Het is zaak om de donoren te achterhalen en zwaar te bestraffen
  Het is ook noodzaak alle individuen of organisaties die Syriëgangers in de diverse landen hebben geronseld te identificeren met naam en toenaam te vermelden.Voor hen behoort geen plaats te zijn in onze beschaafde maatschappij.
  En nog veel duidelijke moet worden voor iedereen die het maar wil weten welke afgrijselijke rol politiek correct tot dusver steeds weer speelt.
  Alle aanhangers ervan hebben telkens met pseudo argumenten de noodzakelijke rechtsgang gefrustreerd die tegen de lieden die onze maatschappij willen opheffen, moet worden gevoerd, omdat die ons willen terugvoeren naar de vroege middeleeuwen in ons denken. Middeleeuwers horen NIET in ons land.
  Ik klaag links en links- liberaal aan die het kwaad dat werkelijk vanuit de islam kan ontkiemen stelselmatig hebben ontkend !
  Telkens was de drogreden dat er vrijheid van godsdienst voor ieder was en dat geweld en haat NIET bij de islam hoorden en even zo vele malen loochent men daardoor het altijd verifieerbare gegeven dat juist door haat, geweld, intimidatie en agressie de islam greep op het Midden Oosten heeft kunnen krijgen, EN NIET DOOR VREEDZAAM MET FOLDERS VAN DEUR TOT DEUR TE GAAN.

  Ik daag “links” uit de wordingsgeschiedenis door middel van intimidatie en geweld te ontkennen.
  En indien men dat niet kan, dan eis ik dat men de mantra: ‘ Geweld past niet bij de islam” staakt!
  Houd op met liegen, want juist daardoor zijn JULLIE in dit afgrijselijke drama dat zich in Syrië voltrekt een zeer SCHULDIGE partij.
  Jullie analyseren volstrekt onjuist en op basis van verknipte analyses nemen jullie stelselmatig de verkeerde beslissingen..

  Links steunt de fundamentalisten in de islam door ze onbeperkte bewegingsvrijheid te verlenen en vriendschappen met hen aan te gaan en juist vanuit die hoek komt het moorden, verkrachten, onderdrukken en vervolgen voort. Links is dus impliciet schuldig aan de daden van het fundamentalisme, inclusief moord..
  Politiek correct heeft degenen die de islam achter zich zouden willen laten nagenoeg nooit consequent gesteund!

  Ik stel dan ook voor dat elke linkse partij de uitvergrote foto van dit onthoofde kind op elk partij kantoor op hangt, zodat ieder die het ziet gaat nadenken over de vraag wie en wat men tot nu toe heeft gesteund en wie men -door de keuze- evenzovele keren heeft benadeeld!.

  Arm, Syrisch meisje, het was zoveel beter geweest wanneer liefhebbende armen je hadden opgetild en je hadden geknuffeld en je een gelukkige toekomst tegemoet was gegaan…
  Arme vrouwen die door dezelfde idioten ook zo verschrikkelijk hebben geleden..

  Linkse medeschuldigen , vergroot je morele schuld niet door gewetenloze moordenaars weer eens de hand boven het hoofd te houden.!
  Ik wil overigens dat ook jullie zwaar worden bestraft !

  Like

 21. Jan zegt:

  Obama destroyed & called a war criminal in Irish Parliament

  Like

 22. Jan zegt:

  De door Diederik Samsom bejubelde Hollande (ga er maar even voor zitten)

  Moron alert: France’s Hollande calls on Iran to help Syrian rebels
  At the ‘Friends of Syria’ conference in Doha on Sunday, French President Francois Hollande called on Iran to help the Syrian rebels reverse the gains over the last couple of months by Bashar al-Assad’s troops.
  He also called on Iran’s new President Hassan Rohani to use his influence to help the Syrian situation.
  “Elections have taken place in Iran, (there is) a new president. It’s up to him to show he can maybe be useful, that he can also exert pressure on Bashar Assad to find a solution.”
  http://www.jpost.com/Middle-East/France-Syria-rebels-must-win-back-Assad-controlled-areas-317460

  Like

 23. qutrex zegt:

  @ Tom Hendrix 18:06:

  Natuurlijk begrijp ik jouw reactie. Maar ik vrees dat ze er in Den Haag/Brussel ook zo over denken. “ze verwachten toch niets van ons dus laten we onze muil maar dichthouden”.

  En juist dat moet doorbroken worden ! We moeten dat “spelletje” niet langer meer meespelen.
  We weten allen (alle betrokken europese landen ! ) dat deze oorlogmisdadigers, moordenaars en lopende tijdbommen zullen terugkomen. Al is het alleen maar om even “uit te blazen” van hun moordpartijen en wreedheden. Of om hun opgelopen verwondingen hier goed te laten verzorgen.
  Opdat ze na het ondervinden van alle verderfelijke westerse geneugten weer vrolijk opgelapt en voorzien van de nodige centjes als “soldaat” kunnen terugkeren naar de strijdvelden om hun door allah geinspireerde beestachtige jihad te kunnen uitvoeren.
  Dat weet jij; dat weet ik en dat weten ze in Den Haag ook !

  Maar moeten we dan maar onze mond houden ? Gekke Henkie spelen en net doen of er niets aan de hand is ? We zullen wel zien wat er op ons afkomt ?

  Dat kan en mag niet gebeuren !
  Het is bekend wat de gevolgen zijn van dramatische oorlogsgebeurtenissen !
  We weten nu al wat voor ellende er op ons afkomt ! Zware oorlogstrauma’s bij religieus doorgedraaide korte lontjes. De ellende is nauwelijks te overzien !

  Ik wil dat Den Haag zich daar NU al over uitspreekt. Ik verwacht daadwerkelijk optreden ! Ik wil weten op welke manier deze religieus getraumatiseerde moslims, die meer dan smerige en verwerpelijke mensonterende oorlogshandelingen hebben uitgevoerd, en die zich gemeenschappelijk en in vereniging hebben schuldig gemaakt aan het plegen van ernstige oorlogsmisdaden worden opgevangen door dit land !
  Zulke mensen moeten we hier trouwens niet binnen onze landsgrenzen willen hebben ! Die horen niet thuis in een beetje beschaafde maatschappij. Ze zijn hier niet welkom ! Dat moet de boodschap zijn. En niet alleen moet die boodschap gericht zijn aan die bloeddorstige jihadisten, maar OOK aan hun hier in dit land verblijvende familieleden, vrienden en bekenden die veelal achter hun “strijders” staan en zelfs trots zijn dat hun zoon, neef of vriend aan het front strijdt. Hoe krankzinnig wil je het hebben…. ??

  Ik wil weten wat de regering hier aan gaat doen ! Ik wil dat de regering zich daar NU mee bezig houdt, en zolang dat niet is opgelost, kan er ook geen sprake zijn van een zomerreces. Het idee alleen al ! Er is werk aan de winkel. Er moet keihard worden gewerkt nu. Het is nu geen moment om een beetje je tijd te verdoen op een zonnig strand !

  Ik wil horen hoe onze regering hier over denkt; welke maatregelen er worden genomen. Hoe de burgers worden beschermd ! Waar blijven de vragen van de PVV ?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Qutrex 20.08. uur. Bedankt voor uw reactie, waarin ik mij helemaal kan vinden. Mijn cynisme is gericht op POLITIEK DEN HAAG, en dan in het geheel. Ook ik zou niet anders willen, dan dat deze regering maatregelen neemt om ons te beschermen tegen deze waanzinnige moslimkrankzinnigen. Sluit mij verder aan bij uw oproep ten opzichte van de PVV!

   Like

 24. Jean zegt:

  Nu dat moorddadig barbaars uitschot terug afzakt naar de potten van melk en honing in het land van parasitisme en profitariaat wordt het hoogtijd dat wij ons terug gaan bewapenen ‘in huis’ om alzo in de gelegenheid te zijn onze familie en goederen te kunnen bewaken en beschermen want met dat moorddadig tuig weet men nooit.
  Laat ze in Brusselallahbath maar lullen over ‘verbod’ op wapens, in mijn woning doe ik wat ik wil, daar heeft niemand zich mee te bemoeien en al zeker geen politieke trut of eikel.
  Ik ga liever ‘rechtop lopend’ naar een rechtbank dan tussen 6 planken naar het kerkhof.
  Hoe laag kunnen eikels die aan politiek willen doen toch vallen? Die aansteller, pinnocio met de lange leugensnuit uit het Gentse, weggejaagd door de burgers omdat hij aan mekaar hing van leugens en bedrog ligt al jaren in de laagste schuif waaruit hij door zijn de la tourette gedrag in dat waardeloos EU circus ook al gevallen is, gelukkig sleept hij de hele vld mee richting afgrond en zeker nu die rutten daar in meespeelt, voor die simpele trut is die aansteller uit het Gentse een icoon waar ze naar op kijkt. ha ha ha ha ha, kind wordt wakker en jaag die sloper van Vlaanderen én Europa naar Syrië misschien komt hij daar een vriendje tegen die kip kop van hem maakt, daar zal in Vlaanderen niemand om treuren, wij westerlingen maken onze handen niet vuil aan dergelijk laf- & laaghartig ongedierte want wij respecteren normen, waarden, wetten en hebben een beschaving, wij hebben respect voor onze mensen iets wat dat politiek gespuis in dat EU gedrocht én diverse regeringen in Europa totaal ontbreekt..

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  @Jean 11.50. uur. Beste Jean, helemaal mijn ding, uw reactie. Top gereageerd!

  Like

 26. qutrex zegt:

  Om nog even op mijn reactie van gisteren terug te komen….
  Dit lees ik net op de site van de Telegraaf:

  “DEN HAAG –
  Haagse jihadisten die terugkeren uit Syrië kunnen hier niet worden vervolgd. Ook kunnen de jongeren niet worden verplicht om mee te werken aan een hulpverleningstraject, zo moet burgemeester Jozias van Aartsen erkennen.”

  Deze shit had ik dus al verwacht. Wij burgers kunnen het gewoon lekker allemaal zelf uitzoeken met een horde terugkerende en vaak volkomen verknipte bloeddorstige islamitische oorlogsmisdadigers. Hoogste tijd om ons daar nu al goed op voor te bereiden.

  Het is een schande !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s