Felix Rottenberg is anti-islamofoob en dús krankzinnig

Screenshot_31

(Door: Roelf-Jan Wentholt)

De mensenmens met de meditatieve blik links op de foto hier boven is Felix Rottenberg. Hij is anti-islamofoob en heeft met zijn vriend El-Forkani een gesubsidieerde reis ondernomen om de schoonheid van de islam nog eens onder de ogen van het algemene publiek te brengen via ons aller Publieke Omroep. De titels zijn “Een aanzienlijke reserve aan beschaving” en “De verwaarlozing van de ziel”. Godverdomme, wat prachtig!

Ik denk dat Felix Rottenberg deze moslim uit Canada maar eens moet gaan aanklagen wegens islamofobie-zaaien. Chiheb Esseghaier zegt het volgende:

Je kan één terroristische moslim gevangen zetten, maar vijf anderen staan dan in de moslim-gemeenschap klaar om zijn taak over te nemen. Een moslim kan schijnbaar een goed leven hebben in het Westen, maar kan toch op ieder moment kiezen om tot terreur over te gaan.  Moslims geloven dat moorden op ongelovigen is toegestaan en zelfs verplicht. Bijvoorbeeld als Westerse soldaten moslims doden in islamitische landen, dan mogen moslims westerse burgers doden in de Westerse landen. Islamitische terroristen leren elkaar meestal kennen in de moskee.  Moslims die in het Westen wonen voelen een veel sterkere band met de moslims in de rest van de wereld dan met hun landgenoten in het Westerse land waar ze zijn neergestreken. Moslims zien andere moslims als familie en hun ongelovige landgenoten als vijanden.  Moslims willen de regels van de Koran volgen en niet de regels van Westerse wetten.

Screenshot_32

Bovenstaande man is de betreffende Chiheb Esseghaier,  drager van een aanzienlijke reserve aan beschaving en een groot bestrijder van  de verwaarlozing van de ziel. En wát een prachtig knots van een paarse bid-eelt-plek heeft-ie op zijn gezegende voorhoofd!

Waarom zei deze Chiheb Esseghaier dat overigens allemaal? Over die plicht van moslims om de ongelovigen te vermoorden? En waarom citeerden de Canadese media dat? Omdat hij betrapt was voor hij een aanslag kon uitvoeren die tot doel had onderstaande trein van onderstaande brug te doen storten Natuurlijk via een ontploffing. U kun dat hier allemaal nalezen en er staan behalve die foto van die trein op die brug nog veel meer foto’s in dat artikel. 

Screenshot_33

___________________________________

Door:

Roelf-Jan Wentholt

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme. Bookmark de permalink .

19 reacties op Felix Rottenberg is anti-islamofoob en dús krankzinnig

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Blonde Mevrouw over islamofobie:
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/03/blondemevrouw-till-we-meet-again
  Bonus: http://tinyurl.com/6hyhstp
  Druk ook eens op de knop links naast contact.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Ze kunnen hem als straf in een tonnetje van de Niagara Falls af laten rollen…………..

  Like

 3. Henny Clemens zegt:

  Rottenkop was altijd al een extreem sslinks vies mannetje.
  Hij mag zeker niet ontbreken aan de lijst van landverraders.

  Like

  • wout eenhoorn zegt:

   Helmaal eens met je.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henny Clemens 13.43. uur. O maar deze rattenberg/rottenberg is lid van de partij van de allahtonen, dus verbazen hoeft dat ons niet.
   Nooit zullen moslims hier bij ons integreren, daartoe zijn ze niet hier gekomen.
   Ze zijn hier gekomen, om ons land naar de verdommenis te helpen, c.q. om ons te bezetten.

   Like

  • Urbanus zegt:

   Mee eensch!
   Laten we eens een lijst opstellen, als dat mag hier tenminste?

   Marcel van Dam
   Wim Kok
   Felix Rot een berg kotst een beetje
   Jurgen Raymann
   Volkert vd Graaf
   Alexander Pechtold (kritiek op islam noemen we voortaan racisme)
   Mohammed Rabbae
   Ad Melkert
   Diederik Samson
   Francisco van Jole
   Beatrix
   Tom Schalken

   Wie nog meer?

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Een rasechte volgevreten socialist.

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ach ja, zolang de reis maar GESUBSIDIEERD is, hè. Dan kun je je verder onbezorgd overgeven aan je goedmensen-gezwijmel en met half gesloten ogen voor je zwijmel-documentaires zwijmel-titels bedenken, die zó weggelopen lijken te zijn uit soera zo-en-zoveel in de Koran. Laat intussen overal ter wereld de treinen maar van bruggen afstorten en de Jihad-slachtoffers met doorgesneden kelen creperen op straat; JIJ staat aan de goede kant!
  Inderdaad, Roelf-Jan, men zegt het je volmondig na: “Godverdomme, wat prachtig!” (Na deze inleiding had ik wel een paar minuten nodig om bij te komen, voordat ik verder kon lezen, maar enfin……) Zeker op die Rottenberg zou een leger psychiaters losgelaten moeten worden: Die man lijdt aan een pathologisch wegkijk-syndroom -als zoiets mocht bestaan! Van die El-Forkani valt het te verklaren, na wat je er eerder over verteld hebt; Papa heeft hem bijtijds vanuit zijn evenwichtige leefomgeving Heerhugowaard naar de zieke leefomgeving van een marokkaanse Koranschool gestuurd; daar léér je wel te zwijmelen en tegelijkertijd bloed te vergieten. Iets, waartoe alleen ZIJ in staat zijn.

  Like

 5. Jan zegt:

  Holland Doc De verwaarlozing van de ziel.
  Ondertitel: Hoe belangrijk is migratie voor onze beschaving.
  http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1115285

  Opvallend, Rottenberg is even moddervet geworden als zijn ‘voorlichter’

  Rottenberg zegt direct dat hij geen zier afweet van de islam. Vervolgens krijgt hij binnen enkele seconden het volgende te horen: “De koran is een verlengstuk van de Torah en de Bijbel. Als je het Jodendom en het Christendom niet erkend dan kun je nooit moslim zijn”

  Wij zien Elforkani in het filmpje. Wie hij is:
  https://ejbron.wordpress.com/2013/06/15/imam-el-forkani-helpt-amnesty-bij-het-liegen-over-de-islam/
  http://tora-yeshua.nl/2013/05/gezellige-discussie-over-de-ware-jihad-moslims-met-gespreksleider-yassin-elforkani/

  Moslims zijn op zoek naar ‘evenwicht van de ziel’, volgens Elforkani

  Jo Bok van de lokale partij Lokaal Alternatief in Kerkrade
  Volgens Jo heeft een stem op de PVV niets te maken met allochtonen, eufemisme voor moslims. Men heeft het gehad met de politieke elite.

  Rottenberg: “Jullie fokken te weinig kinderen en dus hebben wij de Polen nodig voor de teruggang”
  Rottenberg snapt niets van de kroegbezoekers.
  En daar is de volgende leugen al weer. In de koran wordt tegen moslims gesproken om niet te wanhopen. Geldt niet voor niet-moslims. Bovendien is de basis voor hoop liefde. En die is A.F.W.E.Z.I.G. is die jachtakte.
  http://www.koranonline.nl/koran/nl/?subaction=showfull&id=1099093546&archive=&start_from=&ucat=2&go=NL

  Boer: Ik weet niet waarom werklozen geen aardbeien willen plukken en Polen wel”
  Over het minimumloon. Die is in Polen €368 per maand en in Nederland €1446

  Is Rottenberg nou zo stom dat hij niet merkt wat hij zei “Ik weet niets over de koran” en vervolgens op 20:54 zegt komt met het verwijt naar de niet-koran kenners die kritiek hebben op de islam maar niet weten wat in de koran staat.
  Vervolgens komt er een zwetsverhaal over homoseksualiteit binnen het kader van ‘normatieve islam’ en ‘eigen islam’ en ‘eigen interpretatie’. Taqqiya.

  Geen tijd nu verder te luisteren, wil nog wat anders doen.

  Een aanzienlijke reserve aan beschaving : Het paradijs ligt onder de voeten van je moeder
  http://www.gemistvoornmt.nl/a.aspx/13184936/0

  Rottenberg zegt in het begin dat hij niet begrijpt dat over migranten geklaagd wordt want migranten komen al eeuwen. Duidelijk dat hij geen barst begrijpt en wíl begrijpen.

  Like

 6. Roni Thome zegt:

  Deze kerel is nog een politiek-correcte zakkenvuller die rijp is voor de asbak. Waar vindt hij de schoonheid van de Islam? Zeker in de massaverkrachtingen, onthoofdingen en kindermoord in Syria die gepleegd worden door Europese Jihadstrijders in Syria?

  Like

 7. luckybee zegt:

  Ook met Karel Marx is democratie nooit tebehalen ze zijn overal tot vrezelijke dictaturen verworden.Een echte anti mensen systhemen. Weten julie egelijk wel dat Heng Sari de initiator van de Killing fields in Cambodja, de beste student was van Jean Paul Sartre Dus de Killing fields idee stamt uit de Sorbonne in Quartier Latin in Parijs?Jammer dat hij al dood is maar hij moet feitelijk ook als moordenaar van een millioen Intellectuele Cambochaners , in deze processen verklaagt worden.Hij was de theoretiker van deze Uitroeing.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @G.Deckzeijl : Gerard Cox had en heeft volledig GELIJK. Toen de ZANDPILOTEN hier nog niet waren, hadden we een veel beter land. Met de immigratie van deze moslims, naar Nederland en Europa is de ELLENDE BEGONNEN!

   Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Ha die Felix! Moet je nou geen imam worden?

  Like

 9. oogenhand zegt:

  Zouden we die bidplek op het voorhoofd er niet gewoon uit moeten snijden?

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Begin maar vast, je hebt vast wel een aardappelschilmesje in de keukenla liggen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s