Groot-Brittannië: bommelding in de moskee

Screenshot_42

Hulpdiensten bij de Aisha-moskee vanochtend in Wallsal

Vandaag werd in de Midlands door de politie een moskee doorzocht vanwege een bommelding. In de omgeving van de moskee werden 39 woningen tijdelijk geëvacueerd. Men gaat er van uit dat de melding verband houdt met de “islamofobie”, die in Groot-Brittannië na het afslachten van soldaat Lee Rigby in Woolwich zeer sterk is toegenomen.

Bij een gelijksoortig voorval werd het islamitische centrum in Muswell Hill verwoest, terwijl diezelfde maand een moskee in Grimsby ternauwernood aan eenzelfde soort aanslag ontsnapte – na een veronderstelde brandbom.

“TellMama”, een door de regering gefinancierde moslimorganisatie die mogelijke anti-islamitische aanvallen bijhoudt, registreerde meer dan 200 “anti-islamitische incidenten” sinds de twee moslims de gruwelijke moord in Woolwich hebben gepleegd.

Telegraph

Natuurlijk zijn veel gevallen ook nep, geconstrueerd door moslims, zodat ze zich in het openbaar als slachtoffers kunnen voordoen. Maar het verzet in Groot-Brittannië – en ook in Frankrijk – heeft deze zomer een nieuwe fase bereikt: op islamitisch geweld wordt met tegengeweld geantwoord. En de regering is gezien deze toestanden net een oude, tandeloze papieren tijger.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/06/23/grosbritannien-bombendrohung-in-der-moschee/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islamisering. Bookmark de permalink .

23 reacties op Groot-Brittannië: bommelding in de moskee

 1. Theresa Geissler zegt:

  ‘Tja, incidentje, hè. Speldenprikkie, in dit geval (Want als ik het goed begrijp is er niets gevonden). Er zullen er nog wel meer volgen! Dat ligt ook aan henzelf, zo lang je uit díe hoek geen enkele spijtbetuiging hoort aangaande Rigby’s dood en integendeel haatimams hem in zijn graf een trap nageven! Je moet niet raar opkijken, als zich in de toekomst nog incidenten gaan voordoen met ernstiger gevolgen en dat zou je de Britten niet kwalijk kunnen nemen: Iets moeten die mensen toch doen, als hun so-called prime minister hardnekkig verdomde Lowietje blijft spelen en maar blijft volhouden dat het niets met de I…..(vul maar verder in). Stel je toch voor dat Cameron binnenkort weer openlijk gaat verklaren, dit soort íncidenten te betreuren! Mocht hij dàt doen, dan verdient hij niet beter dan dat de hel helemààl losbreekt!

  Like

  • maria zegt:

   Nee hoor totaal zinloos en juist contraproductief om moslims (fysiek) aan te vallen! Ze doen zich al voor als “slachtoffers van islam-vijandigheid” (zeker nooit de joden-en ongelovigen vijandigheid in de koran gelezen…) en elke aanslag zullen ze in hun voordeel uitbuiten. Zie ook de zogenaamd vele “aanslagen op moslims” na 9/11 en Theo. Als het moet steken ze hun eigen moskee in de fik. (Katsjing!) Joden moeten “niet zo zeuren over de Holocaust” maar moslims mogen hun slachtofferschap (zie Naqba) graag overdrijven. Dat levert sympathie en veel subsidie op.

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  De tijdbom richting burgeroorlog tikt gestaag. De enig juiste oplossing is stop de immigratie uit islamitische landen en start per direct een remigratie programma. De huidige politieke machtselite zal deze stap helaas nooit nemen want dat betekent gezichtsverlies en bekendheid geven aan decennia van verkeerd en vooral misdadig bestuur in de richting van de oorspronkelijke bevolkingsgroepen. Liever zijn ze medeschuldig aan burgeroorlog in hoop dat ze in de chaos die dan ontstaat de dans kunnen ontspringen door de islamcriticus als schuldige en enige veroorzaker te gebruiken van het geweld dat dan door de straten waart.

  Like

 3. qutrex zegt:

  Tja… niet dat ik het goed wil praten, maar ik sta er niet van te kijken. Sterker nog, ik verwacht dat soort toestanden ook in ons land. (zie ook trouwens Duitsland, waar ze op veel plaatsen inmiddels meer dan genoeg hebben van de islamitische terreur). Als je maar lang genoeg iemand provoceert en uitdaagt, dan kan – en mag – je een tegenreactie verwachten.

  Like

 4. Ik ben niet gewelddadig maar ik lust moslims rauw! Omgekeerd is trouwens hetzelfde!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  De hele oude politiek, SOCIALISTEN,LIBERALEN,CHRISTEN_DEMOCRATEN hebben schuld aan deze gang van zaken. Zij, en zij ALLEEN hebben door massaal moslim immigratie toe te staan, het PAARD van TROJE binnen gehaald, zonder acht te slaan op de eigen bevolking. ” Wie wind zaait, zal storm oogsten”.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Ga maar emigreren dan.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  De ultieme remedie voor alle problemen met kameelpiloten:
  http://www.picshag.com/general-pershing.html

  Like

 8. Makropoelos zegt:

  G.Deckzeijl, waar naar toe dan? Ze zitten overal. En er is vrijwel geen enkele regering, die dit islam prbleem wil zien. Zelfs de bewoners van de diverse door de islam geinfiltreerde landen, sluiten hun ogen en oren voor het probleem. Tot dat het te laat is en dan is het jammeren.

  Gisteren lees ik nog op deze site dat de Filipijnse regering na 100 jaar geconfronteerd te zijn met terroristische islam aanslagen op Mindanao zij nu toegegeven hebben en een groot gedeelte van Mindanao is nu onder controlle van de islam. En dat, terwijl de christenen op Mindanao in de meerheid zijn.
  De islam had op den duur een eigen leger, die opelijk het Filipijnse leger bevochten en de delen die zij nu officieel onder controlle hebben, bezette.

  Ik woon op de Filipijnen en van morgen vertel ik mijn Filipijnse vrouw wat ik op een Nederlandse site heb gelezen en wat ik al wist. En haar reactie was gelijk zoals men in Nederland reageerd. Ach het zal zo`n vaart niet lopen! Ik vertelde haar dan ook van Syria waar de moslims elkaar afslachten. Ja maar dat is ver weg, was haar antwoord. Hoe ik het haar ook probeerde uit te leggen, ik kon haar niet overtuigen.

  Dus waarde Deckzeyl, vluchten kan niet meer, vluchten is te laat!
  De aanval is de beste verdediging!

  Like

 9. luckybee zegt:

  Nee nooit ;maak liever de PVV zo sterk dat ze alleen kunnen regeren.Niet vergeten de PVV hebben geen leden, dus helemaal van onze stemmen afhankelijk.

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Een goed teken. Hopelijk is het een begin van het verzet tegen de islam.
  Gerrit ik vind dat van die Pershing een goed idee.
  Overigens een bekende raketten naam die Pershing.
  Misschien wat pamfletjes van maken en uitdelen of onder ruitenwissers duwen bij mosketen.

  Like

  • Jean zegt:

   Louis-portugal,
   Er is al een enorm groot verzet van de burgers tegenover die barbaarse smeerlapperij, alleen de lafaards en verraders, lees: politiekers, durven nog geen kleur bekennen kwestie van stemmetjes weet u wel!
   dat de boel ontploft daar moet niemand nog aan twijfelen, liefst vandaag nog anders zijn die barbaren binnen enkele jaren het veelvoud, u weet toch ook dat islam gelijk staat met kanker, als je het niet uitroeit is het dodelijk, dus waar wachten we op?
   Het is al een schande op zichzelf dat die achterlijke gewelddadige barbaarse rotzooi hier getolereerd wordt, dagelijks komt het in de picture met moorden, verkrachten, koppensnellerij, verminkingen, bomauto’s, pedofilie e.d. allemaal punten die niet thuishoren in onze westerse seculiere beschaving.
   Dat vrouwen ingewikkeld in zwarte tenten ook nog achter die barbarij staan is onbegrijpelijk, zij zijn de grootste slachtoffers van die smeerlapperij. Zou dat nu achterlijkheid of slavernij zijn?

   Like

 11. Somthing like that I like verry much !!
  bom the mosks

  Like

 12. Jan zegt:

  `de “islamofobie”, die in Groot-Brittannië ….zeer sterk is toegenomen.`

  Sick graffiti vandals crept into a cemetery to spray graves with Islamic messages.
  The thugs used red paint to spray ‘Islam is great’ in large letters on one neatly-maintained grave.
  On another headstone they painted the word ‘Islam’.
  http://weaselzippers.us/2013/06/23/british-graves-desecrated-with-islam-is-great-graffiti/

  Like

 13. Henny Clemens zegt:

  Na de moord op van Gogh mochten de mensen op pannetjes en potjes slaan, om de woede te kanaliseren, echt Holland op zijn boerenklompen mentaliteit. De koningin ging naar de moslim’s om ze te laten weten dat ze welkom bleven ondanks de moord.
  Maar ze heeft niet de gore fatsoen gehad om naar de ouders van Van Gogh te gaan.
  Ze deed over haar hoed nog een sluier om haar respect te tonen aan de islam!?
  Ook de huidige koningin deed daar aan mee.
  Is het niet wereld
  vreemd dat zij die zelf vrouwen zijn, de vrouwen zo haten?
  Dus wat verwachten wij nu nog van de overheid?
  Wilders was de enige die daarop reageerde en werd verbaal afgemaakt (zoals gewoonlijk)
  Deze regering inclusief het koningshuis is al geïslamiseerd.
  Nu komen we te weten dat de koran op de tafel staat in de tweede kamer!
  Wilders wil dat die verdwijnt en wordt weggehoond.
  Dat er nu in GB een kleine weerstand begint is misschien de aanzet tot een groter europees verzet.
  Of moeten wij ook wachten tot het zover is als Makropoelos vertelt?
  Ik zie het misschien te negatief maar de tekenen van een islam overheersing is hier ook al in volle gang.
  Ik verlies “vrienden” door mijn mening, maar ga door ze te wijzen op site’s en wat er in die verfoeilijke koran staat, niets helpt, het loopt niet zo’n vaart is de algemene stelling, en dat laat de overheid nooit toe!!!!!
  De overheid is de grootste boosdoener in deze en die moeten we aanpakken.
  Stem op Wilders, dat is misschien nog de enige kans de klok terug te draaien.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Henny Clemens, 10.18u Groot gelijk uiteraard, Henny, alleen vraag ik me dan wel af, waarom je ze dan nog steeds ‘Koningin’ noemt.
   Ik kan me goed voorstellen, dat het de macht der gewoonte is, hoor, maar het viel me zomaar op. Ikzelf -maar ik geef toe dat dat zuiver persoonlijk is- doe dat al jàren niet meer. In woord noch in geschrift. Bij Bea’s inhuldiging, 33 jaar geleden, zei ik al: Ik heb er niet om gevraagd, dus mijn koningin is ze niet. En mijn moeder (ook niet bijzonder gek op haar, maar tóch) op zo’n smekend jammertoontje: “Nou, ja, we moeten haar toch een eerlijke kans géven.” Die vorige generatie toch, hechtte zich aan de eigenaardigste dingen….Enfin…..,
   Laat maar: Ik zit vandaag wat in zak en as over een belastingaanslag, die ik eigenlijk niet betalen kan. Op zulke momenten denk ik altijd: Waarom halen ze dat niet eerst bij een zekere familie v.A. in Wassenaar? Daarna praten we verder. Moet toch wat aan veranderen, anders trèk ik die onrechtvaardigheid vandaag of morgen niet meer.
   En doe jij verder wat je goeddunkt, maar ik zie het er zelf niet van komen, dat ik die salsa-trut ooit ‘koningin’ noem!

   Like

  • @Henny Clemens; beste Henny, ik sta er precies zo voor als jij. Ik verlies ook “vrienden” door mijn mening over de islam maar toch ga ik door met mijn mening bekend maken. Want ik heb ook echte vrienden die achter mijn mening over de islam staan! De kaf wordt van het koren gescheiden! De schapen worden van de bokken gescheiden! De goeden worden van de slechten gescheiden! Drie bijbelse spreuken maar een waarheid als een koe!

   Like

 14. daiyu-ninja zegt:

  Waarom ligt naast de bijbel alleen de koran op tafel?
  Waarom ligt de Thora er niet bij? Of tellen de Joden niet meer mee omdat die linkse fascisten ervan uit gaan dat ze toch binnenkort van de aardbodem weggevaagd worden door hamas en co?
  Dat de koran WEL op tafel ligt is pure discriminatie van de Joden, Hindoes, Boedisten, Chinezen,etc, etc.

  Like

 15. daiyu-ninja zegt:

  Henny Clemens zegt:
  25 juni 2013 om 10:18
  ………….Nu komen we te weten dat de koran op de tafel staat in de tweede kamer!……………..

  Ik ben vergeten te vermelden dat mijn schrijven een reactie is op Henny Clemens.

  Like

 16. Jan zegt:

  Ernstige vorm van racisme en islamofobie: aanval van porno op moskee

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s